PDA

View Full Version : "THE ULTIMATE INCEST"

Тара
10-03-08, 15:52
Од кад је 31.јануара објављена вест да је група енглеских научника успела да из коштане сржи жене издвоји стем ћелије од којих су створили сперматозоид, у енглеској а и широм европе се воде жестоке полемике око тога где нас то може довести.
У почетку та вест је поздрављена од стране лезбејске заједнице, јер им даје наду да ће у будућности моћи да имају биолошку децу оба родитеља. Затим су се покренуле приче о томе да ће и геј популација моћи да се узда у ту технику ради стварања јајних ћелија из мушке коштане сржи.
Да прича није ни мало наивна говори и чињеница да је синоћ у јавност процурила вест о томе да су министри у британској влади разматрали могућност вештачког зачећа помоћу вештачке сперме.
Међу посланицима се већ појавила група која позива на попуштање у вези забране коришћења вештачке сперме у хуманој оплодњи. Ову групу предводи Еван Харис, либерално демократски посланик, познатији под надимком "др Смрт" због борбеног залагања за еутаназију.
Од стране критичара, ова група је већ добла назив "the ultimate incest" из разллога што се ткиво једног појединца може искористити за добијање и јајне ћелије и сперматозоида ради стварања живота, чинећи га и оцем и мајком истовремено.
Министарка здравља је изјавила да је узела на разматрање све предлоге и да ће се ускоро знати који од предлога ће изаћи у виду амандмана на Закон о Људској плодности и ембрологији.
Вештачка оплодња овако добијеном спермом је трнутно сведена на мишеве, међутим свих седам "трудноћа" је завршено прераном смрћу плодова.

Младен
10-03-08, 16:21
Велики брат поново напада.

Весели пламичак
10-03-08, 16:42
Затим су се покренуле приче о томе да ће и геј популација моћи да се узда у ту технику ради стварања јајних ћелија из мушке коштане сржи.

Mislio sam da ce ih mogucnost da usvoje dete u tim nekim zemljama ciniti srecnim. Njih izgleda nista nemoze da zadovolji...

Љотићевка
10-03-08, 21:14
Mislio sam da ce ih mogucnost da usvoje dete u tim nekim zemljama ciniti srecnim. Njih izgleda nista nemoze da zadovolji...

Па дајте људи тако то иде ;) Ако им одобриш једно нормално је да ће им после неког времена бити ''нормално'' и да ће желети још нека своја ''права''...
Не верујем да ће ово из текста икад бити могуће...

Никола
10-03-08, 23:34
Ако је то инцест, онда ће се деца рађати са менталним поремећајима... То смо учили из биологије... :mad:

Тара
11-03-08, 00:09
Претпостављам да су извели ту кованицу из разлога што је то вероватно неки врх поремећености тог вида- ИМАТИ ДЕТЕ САМ СА СОБОМ

Добровољац 18
21-03-08, 15:38
Sto bi rekao Srecko Sojic : "Di plovi ova nasa drzavna ladja?"

Никола
21-03-08, 15:43
Sto bi rekao Srecko Sojic : "Di plovi ova nasa drzavna ladja?"

Зар гледаш ту малоумну серију...:confused:

Младен
21-03-08, 16:18

Нимало није малоумна, а и цитат је на месту;)

Никола
21-03-08, 18:56
Нимало није малоумна, а и цитат је на месту;)

Ако тако кажеш... Мада ја мислим да је веома глупа серија... Чиста :puke:

Војвода Стреља
21-03-08, 19:51
Цитат је ја мислим из филма. А и серија на коју си мислио (претпостављам ''Бела лађа'') нимало није малоумна. Та серија одлично исмева политичаре и демократију.;)

Добровољац 18
21-03-08, 20:52
Tu je bar jasno pokazana kakva je politicka scena u Srbiji,ko je i kako kontrolise.....

Никола
21-03-08, 23:07
Tu je bar jasno pokazana kakva je politicka scena u Srbiji,ko je i kako kontrolise.....

Уреду је радња, слажем се... Али је очајна глума, текстови и остале ствари...

Добровољац 18
22-03-08, 17:43
Tu si u pravu!

Никола
22-03-08, 17:45
Tu si u pravu!

Сложни смо ко браћа... :D

Љотићевка
23-03-08, 16:56
Никола слажем се са тобом...И мени је серија глупава...крајње...

Hacksaw
09-10-08, 15:38
Претпостављам да су извели ту кованицу из разлога што је то вероватно неки врх поремећености тог вида- ИМАТИ ДЕТЕ САМ СА СОБОМ

Kad porazmislim o tome ne znam da li da se smejem ili da placem.