PDA

View Full Version : Словенски Радикали

Србин
18-06-08, 17:59
http://www.slovenski-radikali.com/images/banner.jpg (http://www.slovenski-radikali.com/)
Кликни на банер изнад, да уђеш на сајт

Словенски Радикали на сајту youtube

http://www.youtube.com/user/SlovenskiRadikali

Словенски Радикали се истичу као једна од многобројних организација која подржава Србе и Србију. Они сигурно заузимају место у ТОП 5 организација који су увек и свугде стајали раме уз раме са нама!

Нажалост овај рат је утицао и на пријатељство међу нашим народима, али ми смо ту да поново то изградимо :cheers:

Словенију не чини само Рупел! Словенија није ЕУ!
Има разлике између владе и народа једне државе!!!

Hail Serbian-Slovenian comradeship!
Death to ZOG!

Србин
18-06-08, 17:59
Ovo je govor koji je trebao biti procitan u ime Slovenackih NS drugova na Srpskom marsu:

Dragi Brače i Sestre:
Došlo je vreme kad se moramo zajedno suprotstaviti zlu koji nas uništava iz dana u dan. Vlade nam pod okriljem globalizacije nameću multikulturnost, multinacionalnost i svesno nam uništavaju belu rasu.

Morate biti svesni, da živimo u vremenu kapitalizma gde su etičke, društvene i moralne norme izgubile značaj, sve i jedino što je još bitno je profit, pare i materijalna dobra. Sistem ispred sebe ždere sve što nije njegovo, ima još jače uticaje u političkim, gospodarskim i društvenim oblastima.
Rasni šljam okupira belu rasu sa svih strana i još pokušavaju da je unište. Naseljuju naše zemlje i donose kriminal, pedofili siluju našu decu, da ne nabrajam ostale oblike izopačenosti društva.

Pored svih tih protivnika, nama naše lične države oduzimaju prava, sloboda govora je samo još jedna iluzija, zabranjeno nam je da izrazimo svoje nezadovoljstvo, siluju nas globalizacijom, procesom koji bi pomešao sve kulture i rase, nacionalnosti. Pravi državljani gube posao zbog jeftine radničke sile, državljaninu i državljanki ispiraju mozak i uskoro većina neće biti ni svesna o problemima koji nam prete, kradu nam našu budućnost.

Ako ćemo dozvoliti protivniku našeg vremena da nas zavede, naša propast je neizbežna , naše budućnosti neće biti više, a naši potomci će biti uništeni.
Zato braćo i sestre, usprotivimo se režimu, usprotivimo se izmetu, usprotivimo se šljamu, vreme je da osiguramo svetlu Budućnost, inače biće previše kasno!

I još nešto za Kosovo:
Cela Evropa zna, da vi Srbi imate veliko srce, i to vaše srce je kucalo posle 1999 godine,i sad kuca za Kosovo i za Vojvodinu i kucaće za Srbiju.
Svi vi i cela Evropa mora izdržati zbog Kosova, jer Kosovo je bilo, i biće sveta Srpska zemlja. A za one ljude koji bi Kosovo odvojili ili lizali dupe onima u Evropskoj uniji mogu samo da kažem,da ne vrede. Samo neka se ukazuje srpskim ljudima šta im se dešava, šta im rade Šiptari. Ako dozvolite nezavisnost Kosova, da Šiptari dobiju tu oblast, onda nećete imati samo vi lošu buducnost nego celi Balkan i Bog zna ko još. Ne znam zašto je policija zabranila skup ali ako je onaj Čanak ili kako god se zove imao uticaja na to, sto su zabranili skup, ne znam onda Vojvodjani zašto slušate ovog lika? Vi ste pravoslavci, Srbi, ne znam zašto bi vi morali imati svoju državu, da li ste se pitali ko će imati korist od toga? Verujte mi, nećete imati vi. Gde vam je sloga koja vas je spašavala u prošlosti?
Samo da znate, svi Srbi, mi smo uz vas, ako vam treba koja pomoć evo, tu smo...Samo kažite!
Zapamtite, Srpsko srce kuca i kucaće šta god da se desi! To je Srpski mentalitet i način života!:cheers:
Слава Словенцем!

SSerbian
18-06-08, 20:54
Свака част!
14/88

Владимир_СМ
18-06-08, 20:56
Слава браћи! :cheers: Хвала им на подршци!

Slovenski Radikali
18-06-08, 21:25
Hvala puno sto ste otvorili ovu temu, vec smo mislili da ste nas zaboravili:blush5:
Zezam se malo.
Evo i nesto se desava u Sloveniji, nismo mi to uradili ali podrzavamo:
http://zasrpskikosmet.blogspot.com/

Inace za sve koji nas znate, pozdravljamo vas i nadamo se da se uskoro vidimo!

Ксенофобија
20-06-08, 13:41
Одлично! Свака част словеначкој браћи
14 :cheers:

MRKELA
21-06-08, 09:37
Одлично! Свака част словеначкој браћи
14 :cheers:

Увек сам говорио да са Словенцима морамо гајити добре односе.

Четник Срб
24-06-08, 07:52
Ovaj post cu napisati latinicom.

Zivim u Sloveniji, i mogu samo reci da poznajem sve te grupacije...
Jedini su Slovenski Radikali nam pruzili bratsku ruku, koliko je meni poznato dosta njihovih clanova je za SRPSKO KOSOVO, i nisu ko neki "skinovi" sto furaju radi imiđa/trenda itd.. pa mrze srbe i slicno.. ne! Za Slovenske Radikale vam ja otvoreno kazem dobri ljudi su pravi revolucionari., i kako sam bijo saznanjen bili su i s nama na protestu 2.marta ispred pravoslavne crkve u Ljubljani.

SLOVENSKO-SRPSKO PRIJATELjSTVO JE TRADICIONALNO!!!unistili su ga politicari(slovenski i srpski)!

Pozdrav za Slovenske Radikale! by:Krille;)

MRKELA
28-06-08, 15:47
Не би било лоше да у будућности успоставимо добросуседске односе са Словенцима и Италијанима, само да се решимо једне препреке (зна се које...;))

tolleranza zero
28-06-08, 17:53
Не би било лоше да у будућности успоставимо добросуседске односе са Словенцима и Италијанима, само да се решимо једне препреке (зна се које...;))

Па са Италијанима баш и нисам сигуран, нису нас нешто подржали за Косово и Метохију. Ово говорим због тога што су код њих као и код нас навијачи већином десничари, а на њиховим стадионима се није појавила ниједна порука подршке, осим код навијача Роме који су истакли нашу заставу и то поред тибетанске :confused:

SSerbian
28-06-08, 19:33
Не интересују нас навијачи,подржала нас је њихова десничарска странка форца нова...

tolleranza zero
29-06-08, 15:55
Не интересују нас навијачи,подржала нас је њихова десничарска странка форца нова...

Па ја мислим да су у FN водећи људи навијачи и имају добру сарадњу са свим навијачима десничарима, па ме због тога чуди што нема неке поруке подршке.

MRKELA
29-06-08, 17:22
Па ја мислим да су у FN водећи људи навијачи и имају добру сарадњу са свим навијачима десничарима, па ме због тога чуди што нема неке поруке подршке.

Колико ја знам лацијали су филосрби, и углавном сви италијански десничари. Не знам зашто није било порука на стадионима, али сам 100% сигуран да италијански националисти не готиве шиптаре.

terrormachine
07-07-08, 14:46
Поздрав за нашу браћу из Словенских Радикала!

Живело српско-словеначко братство!:cheers: