PDA

View Full Version : Sistem reputacije...

Весели пламичак
10-03-08, 13:08
Vidim da ga ima na forumu... Pa reko dali isto sve funkcionise kao na SF-u ili je nesto drugaciji...

Гризли
10-03-08, 13:27
Vidicemo ima li razlike.

Домаћин
10-03-08, 20:21
Требало би да буде исто ко на СФ-у. Користите репутацију па ћемо временом видити имали разлике.

Весели пламичак
16-03-08, 16:37
Primetio sam da jedan broj ljudi ima obicaj da u svojim postovima izrazava slaganje sa predhodnim bez dodavanja bilo kakvog drugog sadrzaja u svoj post. Cenim da bi mogli sve svoje odusevljenosti necijim misljenjem kao i kratke poruke licne prirode da pustaju kroz ovaj kanal. Tako bi do neke mere regulisali tu vrstu spama na forumu...

Младен
16-03-08, 17:16
На СФ - у доста њих даје бевезе репутацију, и има велику потребу да пишу због репутације, и да гледају да имају што мање постова на што више репутације. Мислим глупост!

Слажем се, нарочито хрвати. Нпр, онај усташа бр.1 млати глупости к'о овај Калабић, а има репутацију огромну.

Србин
16-03-08, 17:19
..Ако ћемо већ то да имамо најбоље би било кад би се могло подесити, да се види ко је коме дао репутацију, као што је на енешеалист....
kликнеш на Кориснички Панел и изаћи ће ти Latest Reputation Received...

Боровац
16-03-08, 17:41
kликнеш на Кориснички Панел и изаћи ће ти Latest Reputation Received...

Ма не то! Мислио сам да сви могу да виде ко је коме дао репутацију, тако је на enationalist. Тај форум ми је најбољи од страних форума, за разлику од Дон Блека администратор је ок. Пази кад сам од њега (ein_hass) добио две репутације. Нека Слав постави његов говор, ја не желим да експериментишем.

Србин
16-03-08, 19:59
Ма не то! Мислио сам да сви могу да виде ко је коме дао репутацију, тако је на enationalist. Тај форум ми је најбољи од страних форума, за разлику од Дон Блека администратор је ок. Пази кад сам од њега (ein_hass) добио две репутације. Нека Слав постави његов говор, ја не желим да експериментишем.

Лоше смо се разумели :o дешава се извини :D

да да, екстра је тај форум и то баш.

Никола
16-03-08, 20:41
Свеједно, овде и не треба репутација... Зна се ко је овде ко... Ако би ишли по том правилу, ја би и за 10 година имао једну коцкицу... :rolleyes:

Србин
16-03-08, 21:09
Свеједно, овде и не треба репутација... Зна се ко је овде ко... Ако би ишли по том правилу, ја би и за 10 година имао једну коцкицу... :rolleyes:
запитај се зашто је то тако :D
А репутација је добра због Cenim da bi mogli sve svoje odusevljenosti necijim misljenjem kao i kratke poruke licne prirode da pustaju kroz ovaj kanal.

Војвода Стреља
17-03-08, 01:36
Пошто немам баш искуства са овом репутацијом, колико пута дневно(недељно, или како се већ рачуна) ја могу да дам неком репутацију?