PDA

View Full Version : Сека Алексић за бошњачку ТВ Хајат изјавил

Четник Срб
15-06-08, 14:08
http://www.kurir-info.rs:8080/files/01404158018058084504808.jpg
Не певам на Српском
Сека Алексић за бошњачку ТВ Хајат изјавила да није певачица из Србије
Фолкерка Сека Алексић, пред наступ у Сарајеву, дала је интервју за сарајевску телевизију Хајат, у коме је изјавила како је она дете из Босне, да није србијанска певачица и да као таква треба да има све привилегије, између осталог и то да представља БиХ на песми Евровизије! Алексићева је у свом маниру испричала и како јој није јасно зашто неко прави питање у вези с њеним гостовањем у Сарајеву и доводи је у контекст с певачима из Србије:

- Не волим да ме пореде ни са ким и да ме неко доживљавају као певачицу из Србије и Српкињу, јер ја сам првенствено дете из Босне. Ја нисам певачица из Србије него из Босне!
Сека затим коментарише и досадашње представнике Босне на избору за песму Евровизије и наводи како се досад за Босну и Херцеговину није такмичио нико квалитетан, те тврди како би она, кад би се пријавила, била дефинитивно
најбоља. Подсећања ради, као представници Босне и Херцеговине на Евросонгу до сада су се појавили Хари Варешановић са песмом Жељка Јоксимовића, Дино Мерлин, покојни Даворин Поповић и друга велика имена екс-Ју сцене, али они за фолк “диву” очито нису довољно квалитетни.

- Могу да се такмичим као босанска представница, а како се до сада нико квалитетан није пријавио да представља Босну на Евровизији, сматрам да бих ја била та права! Моје песме попут хитова “Црно и златно”, “Аспирин” и “Краљица” освојиле би свет, убеђена сам у то, и знам да би то прошло!
Тако Сека у свом “маниру” наставља са бисерним изјавама и не размишљајући о томе да снимак интервјуа могу да виде и њени обожаваоци с ове стране Дрине и да би такве изјаве могле да штете њеној популарности у истој тој Србији које се Сека јавно одриче на муслиманској телевизији…

Младен
15-06-08, 14:33
Не знам што је ово скандал, неко ко пева раме уз раме са балијама и циганима, сигурно се неће дичити србством...

bogsvarog
15-06-08, 14:53
Дај бре бришите ову глупост!!!!

Зар ћемо почети и скандалима да се бавимо.Ово је озбиљан форум са озбиљним људима.Шта менe брига којим ова спонзоруша језиком пева,може и да мекеће што се мене тиче!

ДЕЛЕТЕ!

Владимир_СМ
15-06-08, 14:54
Ццццц...Па шта се и може очекивати од ове ФОЛКЕРСКЕ гамади..!

Бф 109 Г6
15-06-08, 16:04
i bolje je da se takve osobe :ack2: ne izjashnjavaju kao srbi ...

Кнез Данило II
15-06-08, 16:05
Ми нисмо скандал форум, али ово је добра ствар што је поставио Четниксрб.
Као што знате 80% наше омладине слуша овакву циганску муслиманску балијску гамад, и шљам, са све њиховим прљавим инструментима, то је једна читава машинерија за иступљивање младих, а углавном на простију омладину се односи.
Не мам ништа против српских народњака који се служе српским инструментима, који су у српском стилу, али ово је превршило сваку меру.
Не може човек до њих жив да остане, где год одеш они, парају уши, кад их једном чујеш не можеш после да дођеш себи, звони ти у ушима.
Замислите да уместо Гранд продукције постоји РАЦ продуцтион, где би нам био крај...

Тијана
15-06-08, 18:51
Боже, кога заболе шта је рекла Сека Алексић! Чему уопште ова тема на ОВОМ форуму! Што, да ли је можда она заслужна грађанка ове земље? Да ли је можда нека истакнута певачица, уметница не дај боже? И онако се згражавам самим постојањем оваквих сподоба која својим назови песмама вређају интелект сваког нормалног човека!

Српски добровољ
15-06-08, 20:11
Боже, кога заболе шта је рекла Сека Алексић! Чему уопште ова тема на ОВОМ форуму! Што, да ли је можда она заслужна грађанка ове земље? Да ли је можда нека истакнута певачица, уметница не дај боже? И онако се згражавам самим постојањем оваквих сподоба која својим назови песмама вређају интелект сваког нормалног човека!

Удај се за мене! :blush5: шалим се.... У потпуности се слажем и не видим зашто се на овом форуму расправља о таквим људима...

Четник Срб
15-06-08, 22:56
Извињавам се, али овим топицом нисам ништа лоше мислијо...супротно хтео сам само да покажем какве јадне идоле и да не натуцам даље,.. има данашња српска омладина кад слуша овакву багру као што је "крава алексић"..

СЕКО СЕКО ГОНИ СЕ ДАЛЕКО!!!

Србија Србима
16-06-08, 20:10
Па она је циганка и лепо каже и признаје сама да није Српкиња,скандал би био да је обрнуто,овако ово је сасвим обична вест.

Кнез Данило II
17-06-08, 11:59
Није то ништа, шта остали раде, изјављују...
Погледајте ово
http://i28.tinypic.com/2rxwutl.jpg

Пчелица
17-06-08, 12:39
Сматрам да је сама тема непожељна овде, а видим да је и отишла предалеко.. :mad:

Молим чланове да мало поразмисле када отварају теме, да ли је можда прикладно за овај форум, па макар то био и подфорум "Разно"..

Овакве сподобе нису пожељне овде. Зато нећу обрисати, него нека стоји као наук свима да овакве ствари неће бити толерисане.

Овакве и сличне глупости, од сада иду одмах на депонију..