PDA

View Full Version : ПОГОДИТЕ ПОБЕДНИКА ЕП

Тара
12-06-08, 21:31
Почело је друго коло ЕП па мислим да је крајње врме да мало гласамо и да се бацимо на предвиђање ко ће освојити ово ЕП.

Предложите кад да затворимо гласање. Можда пре почетка полуфиналних утакмица?!

Гризли
12-06-08, 21:38
Slabo pratim EP, ali evo da bar lupim nesto.

Portugalija, svidja mi se inace njihova igra.

tolleranza zero
12-06-08, 23:39
Ја мислим да ће Холандија да освоји, оставили најјачи утисак после првог круга, мада ни хрвати нису лоши.

Алекса
13-06-08, 01:37
Слажем се, Холандија ми је оставила најјачи утисак. Гласаћу за њих. А ово данас, не знам да ли су Хрвати били тако добри или Немци тако лоши. Нема у Немцима оног духа који их је красио до пре 15 година. Жалосно је гледати их онако погубљене, без идеје, без икаквог полета нити жеље за победом. Брука.

bogsvarog
13-06-08, 02:10
Холандија,то се подразумева.Најлепши фудбал играју.

Надам се да афричка колонија која игра за Француску репрзентацију никада више неће проћи квалификацијe!

French Soccer Team 1959:

http://i39.photobucket.com/albums/e152/marchelo1_/2_image071_thumb.jpg

French Soccer Team 2008:

http://i39.photobucket.com/albums/e152/marchelo1_/france.jpg

Србски Гром
13-06-08, 02:53
Јако тешко питање у овом тренутку...:)Једно је дефинитивно тачно,пут до титуле првака Европе ће бити јако напоран...

Мислим да ће Португал врло лако до финала(мада како испаде Хрвати им дођоше најозбиљнији противници:ack2:),и да ће се тамо срести са Шпанијом...две равноправне екипе,али моје (не)познавање фубдалске игре ми даје за право да онако "лупим" и кажем да ће Шпанци да победе јер ће им сам пут до финала бити знатно тежи и биће "напаљенији" од Португалаца,мада Кристијану Роналду мотивације никад доста...:)

Прљавци(фудбалски) Италијани ће да се опет провуку у четврт финале,али нема им даље...А репрезентација Африке(Француска) неће ни из групе да изађе...:)

Наравно навијам за Чехе...:)

Круела
13-06-08, 13:10
Прљавци(фудбалски) Италијани ће да се опет провуку у четврт финале...

Тим епитетом бих описала и Шпанце! Италијани и Шпанци, највеће јајаре и фолиранти и увек имају неког судију који их извлачи!:mad:

Pobuna
13-06-08, 16:25
Mislim da ce Holandija,a kladio sam se na njih,pa cu da se dobro oparim ako pobede :D

Војвода Милета
15-06-08, 01:25
Па наравно да желим да Руси освоје,али Погребњак је повређен а и морају да добију Шведску која уопште није слаба...

Холандија је оставила одличан утисак тако да је главни фаворит по мени...

Тара
23-06-08, 10:40
С обзиром да се стигло до полуфинала на ЕП затварамо гласање.
Ко је гласао гласао је, остаје да видимо ко је погодило и да ли смо били успешни погађаћи.:D Само да подсетим да нико није гласао за Турке, а све је могуће.