View Full Version : ПОГОДИТЕ ПОБЕДНИКА ЕП
Почело је друго коло ЕП па мислим да је крајње врме да мало гласамо и да се бацимо на предвиђање ко ће освојити ово ЕП.
Предложите кад да затворимо гласање. Можда пре почетка полуфиналних утакмица?!
Slabo pratim EP, ali evo da bar lupim nesto.
Portugalija, svidja mi se inace njihova igra.
tolleranza zero
12-06-08, 23:39
Ја мислим да ће Холандија да освоји, оставили најјачи утисак после првог круга, мада ни хрвати нису лоши.
Слажем се, Холандија ми је оставила најјачи утисак. Гласаћу за њих. А ово данас, не знам да ли су Хрвати били тако добри или Немци тако лоши. Нема у Немцима оног духа који их је красио до пре 15 година. Жалосно је гледати их онако погубљене, без идеје, без икаквог полета нити жеље за победом. Брука.
Холандија,то се подразумева.Најлепши фудбал играју.
Надам се да афричка колонија која игра за Француску репрзентацију никада више неће проћи квалификацијe!
French Soccer Team 1959:
http://i39.photobucket.com/albums/e152/marchelo1_/2_image071_thumb.jpg
French Soccer Team 2008:
http://i39.photobucket.com/albums/e152/marchelo1_/france.jpg
Србски Гром
13-06-08, 02:53
Јако тешко питање у овом тренутку...:)Једно је дефинитивно тачно,пут до титуле првака Европе ће бити јако напоран...
Мислим да ће Португал врло лако до финала(мада како испаде Хрвати им дођоше најозбиљнији противници:ack2:),и да ће се тамо срести са Шпанијом...две равноправне екипе,али моје (не)познавање фубдалске игре ми даје за право да онако "лупим" и кажем да ће Шпанци да победе јер ће им сам пут до финала бити знатно тежи и биће "напаљенији" од Португалаца,мада Кристијану Роналду мотивације никад доста...:)
Прљавци(фудбалски) Италијани ће да се опет провуку у четврт финале,али нема им даље...А репрезентација Африке(Француска) неће ни из групе да изађе...:)
Наравно навијам за Чехе...:)
Прљавци(фудбалски) Италијани ће да се опет провуку у четврт финале...
Тим епитетом бих описала и Шпанце! Италијани и Шпанци, највеће јајаре и фолиранти и увек имају неког судију који их извлачи!:mad:
Mislim da ce Holandija,a kladio sam se na njih,pa cu da se dobro oparim ako pobede :D
Војвода Милета
15-06-08, 01:25
Па наравно да желим да Руси освоје,али Погребњак је повређен а и морају да добију Шведску која уопште није слаба...
Холандија је оставила одличан утисак тако да је главни фаворит по мени...
С обзиром да се стигло до полуфинала на ЕП затварамо гласање.
Ко је гласао гласао је, остаје да видимо ко је погодило и да ли смо били успешни погађаћи.:D Само да подсетим да нико није гласао за Турке, а све је могуће.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.