View Full Version : Национални Фронт
http://nacionalnifront.77forum.com/index.htm
Музичко - идеолошки пројекат ;)
Serbian Nationalist
11-03-08, 20:23
ништа позитивно са моје стране, вероватно је намера добра али чим чујем црначку музику гасим одма.
ништа позитивно са моје стране, вероватно је намера добра али чим чујем црначку музику гасим одма.
Исто овде, нимало ми се несвиђа :(
Такође!
Боље једна нормална песма него 100 оваквих срања...
:confused:
Prosto receno, to nije ono pravo.
ја исто не волим такву врсту музике..јбг...
Весели пламичак
11-03-08, 22:40
Bogami ratnice bolje da ne siris vise ovo... Na kom god forumu da si izbacio ovo reakcije su bile iste.
Mislim da ti je neko dao dobar savet na jednom od foruma... Ovo pustaj onima koji slusaju ovakvu vrstu muzike, znaci forumi poput bgdcafea i tome slicnog. Neko se mozda i zainteresuje za nasu stvar...
Recimo sindikat je imao par pesama u nacionalnom fazonu koje su dale nekog efekta kod ljudi koji slusaju tu vrstu muzike.
Jako neobican miks taj ''White rap'' :D
yo yu a a yo...
crnacko je djubre
ivicnjak zagrizlo
cokulom u vugla
onda sam ga zvizno
lobanja je pukla
prolomio se krik
ubijanje crnaca
to je dobar trip
Може реп лепо да се искористи:
http://www.solargeneral.com/audio/wp%20rap/SixMillion.mp3
Jako neobican miks taj ''White rap'' :D
yo yu a a yo...
crnacko je djubre
ivicnjak zagrizlo
cokulom u vugla
onda sam ga zvizno
lobanja je pukla
prolomio se krik
ubijanje crnaca
to je dobar trip
Ili ovo
Cigan ne zna citat
Cigan ne zna pisat
zato madrfaking cigan
ne zasluzuje ni disat.
Да ли ова тема уопште има смисла на овом форуму?:confused:
Ljoticevac
12-03-08, 03:30
Да ли ова тема уопште има смисла на овом форуму?:confused:
Управо се то питам!
Мислим да су му људи већ одговорили где би требао ово да форсира јер овде се само стиче погрешан утисак и људима се гади та двотактна, црначка музика!
Има смисла ова тема, зато што музика није црначка. Музика је комбинација више жанрова, постоје песме које вуку на хип хоп, али исто тако има и песама које су метал (који иначе лично слушам).
Ускоро ћу поставити и остале песме, па можете преузети. Не треба бити ограничен кад је музика у питању (то је моје схватање, пошто иначе анализирам музику већ дуже време). НФ је широк пројекат направљен да привуче и млађе нараштаје који углавном воле овакву музику и да их уз то и научи неким стварима. Следећи албум је у изради, истина је да ће бити мало више "метализиран" :D али не због реакција на било којим форумима, већ зато што је тако планирано и раније.
ПС
Заборавих да нагласим. Музику разједа конзервативизам и не треба бити конзервативан. Конзервирана музика се кад тад усмрди... Потребан је прогрес, не у западном материјалистичком духу, већ у оном правом.
НФ је широк пројекат направљен да привуче и млађе нараштаје који углавном воле овакву музику и да их уз то и научи неким стварима.
Немојте их учити овом музиком, молим вас! А и боље књигама учити нараштаје, а привлачити их НС идеји музиком, али дефинитивно не овом!
Још и јевреји да почну да слушају People Haters, црнци Johnny Rebel, цигани Директну Акцију, и национал-социјалисти реп, и оде све у ...:D
Немојте их учити овом музиком, молим вас! А и боље књигама учити нараштаје, а привлачити их НС идеји музиком, али дефинитивно не овом!
Још и јевреји да почну да слушају People Haters, црнци Johnny Rebel, цигани Директну Акцију, и национал-социјалисти реп, и оде све у ...:D
Молба је примљена, али није усвојена :D
НФ има сопствену политику у креирању музике. У сваком случају захваљујем на изнетом мишљењу и на добронамерном савету.
Што се тиче корена и музичке теорије, треба да знамо да је то врло дискутабилно поље и да је анализа музике врло сложена и захтева стручност. Морамо да избегнемо конзервативизам што је више могуће. Опет ћу поновити да је НФ специфичан музички пројекат, не копира никога, садржи примесе различитих праваца, тако да се не може сврстати конкретно у један постојећи. Да ли сте слушали песму Eternal Struggle или рецимо Капију вечности (инструментал)? Стрпите се да "стигну" и остале песме.
Ако желите можемо и да проанализирамо песме (мада сам зато предвидео НФ форум) у циљу бољег разумевања и пренебрегавања појединих предрасуда уколико оне постоје.
Наравно да музика нетреба бити конзерватизована, али мислим да је ширење наше идеје кроз музику оних против којих се боримо јако лоша идеја, осим тога, није ми намера да вређам тебе или твоју екипу, али стварно нешто лошије нисам дуго слушао, можда се једнсотавно то не уклапа у музику коју ја волим да слушам, али прилично сам свестран што се тога тиче, и немам предрасуде, ово је једноставно јако јако лоше, можда сте ипак требали да пређете на неки Метал пре него што сте планирали ;)
Ксенофобија
13-03-08, 21:19
Ако сте хтели да правите национални музички пројекат онда, по неком мом мишљењу, ту треба да доминира етно музика, неки национално усмерен метал :cool: или понека панк/рок обрада. Онај инструментал нпр је солидно урађен
Омогућено је преузимање још две песме!
До Последње Капи Крви
и
Revenge
ПС
Ко не воли хип хоп нека заобиђе прву :D
и нека преузме само другу иако бих ја лично препоручио обе.
weisse_wolfe
16-03-08, 20:42
Један певач вам је мутав, и то онај што пева у Ша Ила фазону
Jел то онај што мумла, ко да су му се батерије на микрофону истрошиле, или је то вероватно да би звучао опасније:D!
Serbian Nationalist
17-03-08, 15:23
ајде ајде не зезајте човека, биће боље са новим албумом ;)
weisse_wolfe
18-03-08, 01:30
Дајемо своје мишљење, не зезамо никог.
Волео би да нес ратник обавести како је прошао овај његов пројекат на неким другим форумима, ништа злонамерно само ме занима какве су рекције људи, њихове критике, пхвале...
Дајемо своје мишљење, не зезамо никог.
Волео би да нес ратник обавести како је прошао овај његов пројекат на неким другим форумима, ништа злонамерно само ме занима какве су рекције људи, њихове критике, пхвале...
Драго ми је што си заинтересован. :)
Пројекат је генерално добро прошао, како на "терену" тако и на форумима. Наравно, мишљења су различита и има како позитивних, тако и негативних, али и неутралних, ако се може тако рећи.
Занимљиво је такође и да велики део негативних критика у основи садржи неподношење реп-а генерално. Дакле, само извођење није много критиковано (ако изузмемо горњи коментар да је неко мутав...). Такође има и острашћених критика које не узимам превише озбиљно ;)
Ускоро ће бити постављене и остале песме за преузимање. Поздрав.
Омогућено је преузимање још две песме!
До Последње Капи Крви
и
Revenge
Od svih pesama ova vam nije losa.
A ovo ostalo bez uvrede je kao sto su gore naveli ostali clanovi,
obicne crnacke budalastine.
Od svih pesama ova vam nije losa.
A ovo ostalo bez uvrede je kao sto su gore naveli ostali clanovi,
obicne crnacke budalastine.
Хм. Још једном бих да поновим, никоме се не правдам, али песме нису црначке. Немамо црнца у екипи, музика није "крадена" већ је рађена од нуле, ако ме разумеш. :coolgleamA:
А ако ћемо тако, и многи правци које ти вероватно сврставаш у "белачке" (иако ја музику не делим по националној и расној припадности, осим ако није у питању етно или народна музика) поседују одређене компоненте које се могу повезати са црнцима (а и не морају, све зависи како на то гледаш). Моје мишљење је да нико нема монопол над музиком! Музика је уметност и треба јој одрешити руке, наравно, докле год стварно није у питању народна (национална) музика Србије, Зимбабвеа, Гане, Енглеске итд када можемо разговарати о копирању... Опростићете ми, али да би човек тако лако категоризовао музику, мора имати велико предзнање из музичке теорије, а не своје мишљење базирати на предрасудама и на површној ако се тако може и назвати - анализи. Ја наравно, прихватам све критике, али их не вреднујем све исто. ;)
Захваљујем.
За Србе и Србију!
:cheers:
Pesma ko da je mesavina elektro i metal muzike :) mozda bi bilo dobro da nastavite u tom pravcu, dosta mladih slusa elektro muziku, mozda im probudite svest ovim pesmama. :)
Линкови за преузимање још две песме!
Национални Фронт - Цар Јунака (Србска Спарта)
http://rapidshare.com/files/117729445/Nacionalni_front_-_Car_junaka__Srbska_Sparta_.mp3.html
Национални Фронт - General
http://rapidshare.com/files/117731130/Nacionalni_front_-_General.mp3.html
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.