PDA

View Full Version : ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО 2008

MRKELA
08-06-08, 20:40
Чеси победили али неубедљиво...Португалци без проблема савладали Турке. Хрвати данас уз доста среће победили кљакаву Аустрију. Сада почиње Пољска-Немачка. Навијаћу за Пољаке јер Немци имају доста странаца, чак једног обојеног у тиму.

Оклопник
08-06-08, 21:30
Ја навијам за Русе. :cheers:

MRKELA
08-06-08, 22:39
Сутра подржавам Румуне против Црнаца (Француске) и Италију против Холандије...
А у четвртој групи - Русе, наравно!

Добровољац 18
08-06-08, 22:47
Cesi i Rusi...... Samo napred!:cheers:

tolleranza zero
09-06-08, 16:16
ВПЕРЕД, РОССИЯ, МЫ С ТОБОЙ! :coolgleamA:

MRKELA
10-06-08, 14:41
Русија игра вечерас. И нерешно би било повољно против Шпанаца. Рачунам да ће Шведска победити Грчку.

udar
10-06-08, 17:20
надам се да ће рвати да изгубе обе следеће и предлажем свима да хрватска пишу малим словом...Напред Русија,Чешка,Грчка!!иначе мислим да Холандија осваја!

Оклопник
10-06-08, 20:58
Ухх како је Холандија добро одиграла, не вреди више Италијанима онаква фуњарска игра мора се ићи отворено. Русија ајооој дубоко сам повређен ...

MRKELA
11-06-08, 02:14
Данас су добре утакмице: Чешка-Португал и Швајцарска-Турска. На овој задњој ће бити густо, одавно се већ не готиве Хелвети са османлијама...
Питам се да ли ће Чеси успети да бар бод отму Португалцима?

Pobuna
12-06-08, 20:45
Хрвати победили Немце,морам признати да су добро играли,Немци су били некако смотани целу утакмицу.
Ја мислим да ће Холандија победити на првенству.

Младен
12-06-08, 21:19
Пих, да а тако сам навијао за Немце :( Али, нека има још да се игра, а ја се надам да ће хрватска испасти :) Жао ми је што Русија и Грчка слабо играју, мислим да ће победити Шпанија или Холандија....

MRKELA
14-06-08, 15:50
Пих, да а тако сам навијао за Немце :( Али, нека има још да се игра, а ја се надам да ће хрватска испасти :) Жао ми је што Русија и Грчка слабо играју, мислим да ће победити Шпанија или Холандија....

Румунима јуче мало фалило да пошаљу кући Италијане и "Французе"...штета што је Муту тукао лоше пенал. Што се Хрвата тиче, и они су ме изненадили. Не могу да не запазим њихово одлично навијање за репрезантацију, које код нас доста јадно изгледа. Њихови гину на терену, а наше боли уво.
Данас је пооследња прилика за Русе, а такође верујем да ће Швеђани изненадити Шпанце.

Србија Србима
14-06-08, 16:43
http://ultras.org.ua/photo/national/germany_20080608_1.jpg

http://www.fenomenul.com/foto-video/diverse/2008.06/08.06.13-dragomir-la-puscarie--2.jpg

Алекса
15-06-08, 22:50
Јао Чеси..... :(

Војвода Милета
15-06-08, 23:16
Јао Чеси..... :(

Који је био резултат?

MRKELA
15-06-08, 23:41
Водили 2-0, а на крају победили Турци са 3-2. Мада их не волим, морам признати да имају муда османлије и да се боре до крви...
Шта рећи, четвртина финала Хрватска-Турска...:(

Војвода Милета
16-06-08, 00:06
Водили 2-0, а на крају победили Турци са 3-2. Мада их не волим, морам признати да имају муда османлије и да се боре до крви...
Шта рећи, четвртина финала Хрватска-Турска...:(

Катастрофа шта су пропустили,а за ово четвртфинале,мислим да ће усташе да добију јер морам да признам да имају одличну екипу...

Остају још Руси...

Четник Срб
16-06-08, 00:16
Ма не интересује ме нико, осим ГРКА и РУСА... РУСИЈА ЧЕ БИТИ ШАМПИОН!:p

Војвода Милета
16-06-08, 00:20
РУСИЈА ЧЕ БИТИ ШАМПИОН!:p

Надамо се брате

MRKELA
16-06-08, 14:24
Ако победи Шведску, Русија ће у четвртфинале срести Холандију, а њу поразити је паклено тешко. Волео бих да Руси прођу, али шансе су им мале.
Љубопитљив сам да ли ће Холанђани "пустити" Румуне да их победе, не би ли Италијане и Французе послали кући.

Четник Срб
16-06-08, 23:29
Највише ми крвио ево усташе, прочиче до полуфинала... јер су добили турке :mad:.. а јој:banghead:

MRKELA
18-06-08, 14:50
Највише ми крвио ево усташе, прочиче до полуфинала... јер су добили турке :mad:.. а јој:banghead:

Где их бре добили, није се ни одиграла утакмица...
или мислиш да ће проћи даље јер су набасали на Турке...па, не бих могао да се опкладим да ће победити усташе, борбени су Турци...

Ја се надам да ће довече Руси победити Швеђане, па да их видимо у четвртине финала!
Напред:hurray::hurray::hurray: Русија!

MRKELA
21-06-08, 00:50
Што га попушише Хрвати...:Dскоро да ми их је жао...Да нису их победили Турци било би стварно за славље...:cheers:

Ксенофобија
21-06-08, 02:43
Што га попушише Хрвати...:Dскоро да ми их је жао...Да нису их победили Турци било би стварно за славље...:cheers:

није битно ко је прошао, него ко је испао :D

Алекса
21-06-08, 04:13
Што каже Мркела, ја би вала лепо прославио испадање `рвата да нису Турци добили. Овако.. пих... испод части ми је да навијам за Турке, макар избацили Хрвате.

То ти је Хрватски менталитет. Носевима парају небо, а кад тресну овако ко вечерас, онда се питају шта ли их је снашло. Сами су криви.

Но добро. Руси су са Швеђанима одиграли такву једну утакмицу, какву нико није очекивао. Али питање је шта ће сутра урадити с Холанђанима, они су дефинитивно највећи фаворити на првенству. Наравно да ћу свим срцем бити за Русе, али мислим да ће Холандија проћи даље.

У недељу, две екипе које се стално неким чудом провлаче даље, имаће коначно прилике да одмере снаге. Ја кажем - Италија.

MRKELA
21-06-08, 09:13
Што каже Мркела, ја би вала лепо прославио испадање `рвата да нису Турци добили. Овако.. пих... испод части ми је да навијам за Турке, макар избацили Хрвате.

То ти је Хрватски менталитет. Носевима парају небо, а кад тресну овако ко вечерас, онда се питају шта ли их је снашло. Сами су криви.

Но добро. Руси су са Швеђанима одиграли такву једну утакмицу, какву нико није очекивао. Али питање је шта ће сутра урадити с Холанђанима, они су дефинитивно највећи фаворити на првенству. Наравно да ћу свим срцем бити за Русе, али мислим да ће Холандија проћи даље.

У недељу, две екипе које се стално неким чудом провлаче даље, имаће коначно прилике да одмере снаге. Ја кажем - Италија.

Јеси ли их само видео како су плакали ко пичкице на крају?:D
Ал посебно ми је било драго знате због чега? Зато што су промашили пенале Ракитић и Петрић, који су, судећи по презименима, пореклом Срби. Тако и треба изродима!
С друге стране, држаћу данас Русима палчеве! Биће паклено тешко против Холанђана, хитри су и вешти као јегуље! Ипак, никад се не зна, Руси играју добро. Само да не зајебу нешто у одбрани, да не приме лако гол, и наравнО, онај Павличенко да не промашује с толиком лакоћом! Напред Зборнаја!
Италијани су превише лукави да би их Шпанци надмудрили!

Бели
21-06-08, 16:01
Овакве фаце је већина хрвата сложила после утакмице:D
http://www.mtsmondo.com/gallery/view_photo.php?IDPhoto=200411

Добровољац 18
21-06-08, 16:59
A sta kazete na desavanja u Mostaru? Eh da je srece pa da se pokolju hrvati i balije,a mi samo da dodjemo da dotucemo ranjene.....:hurray:

Алекса
21-06-08, 19:56
Е, то је права ствар. На време смо се ми извукли из тог турског чабра, нека сад усташе гаје своје цвеће. Ето им га.

Гризли
21-06-08, 20:49
Drago mi sto Hrvati izgubise, ali mi zao sto Turci pobijedise.

Алекса
21-06-08, 23:17
Епа ја ћу ово вечерас лепо да прославим :hurray: :hurray:

СЛАВА РУСИЈИ! :)

ГОРАН Д.
21-06-08, 23:36
Код мене у комшилуку се слави, пуцају петарде, био је и један мини ватромет. Утакмица је била одлична.
Русија ће бити ПРВА, говорио сам то од почетка ЕП! Иако, више сам навијао да тако буде, него што сам веровао да је могуће.
Сад има шансе и врло је могуће... Ако Италија прође Шпанију итекако је могуће...
НАПРЕД РУСИЈА!!!

Круела
22-06-08, 00:32
Иако, више сам навијао да тако буде, него што сам веровао да је могуће.

Па зашто и не веровати...ипак , морамо признати ни једна репрезентација у фудбалу нема менталитет ко наша! Да смо ми били на месту Руса, резултат после изјендачења би био 3:1 за Холандију, ако не и више! Не би имало шансе да смогнемо снаге за оно што су Руси направили, него би се безвољно одмах предали ! Нервира ме то код наше репрезентације, како то да не могу да буду као један, како то да им се не примећује она фанатична жеља да се уради нешто за своју домовину, што се иначе код многих види! У нашој репрезентацији као да увек влада нека сујета, себичлук, жеља за појединачним доказивањем, као да уопште не виде прави исконски циљ и сврху , нема јединства, не схвата се озбиљно дрес репрезентације, не зна се химна:eek: (то што је имамо "од скоро", то није оправдање, химна мора да се зна!),играчи немају мотивацију, немају практично ни национални осећај од чега све полази, па није ни чудо што се годинама брукамо у том фудбалу!

Свака част Русима! Тако се то ради!

Алекса
22-06-08, 03:53
Добро, али ипак ја не бих тако представљао ствари.

Прво излишно је причати "шта би било да смо ми на месту Руса". Ево зашто: да ли сте чули податак који је репортер током меча прочитао - Русија у целом тиму има само једног играча које ни игра у руској премијер лиги? То је просто невероватно, ја сам се запрепастио кад сам то чуо. Па каква ли је та руска лига у поређењу са нашом?

Зашто сам ово навео? Зато што ја не признајем да је наш менталитет овакав или онакав. Просто и једноставно - прилике у српском фудбалу су катастрофалне, и то је управо разлог због кога ми не можемо ни да се квалификујемо за првенство (о нечем другом ни да не говорим). Шта да се очекује од фудбала једне земље где деценијама владају 2-3 клуба, где се челни људи фудбала хапсе због коруције, утакмице се купују, а у фудбал не улаже? О несређеним односима унутар самог Фудбалско Савеза може подоста да се пише, а на том пољу ништа није рађено још од распада СФРЈ.

О каквом "металитету" онда да причамо?

Зна се како се прави добар и квалитетан репрезентативни тим. Ми (тј. ФСС) радимо све супротно од тога. Не одлучује менталитет, одлучује новац. Одлучује посвећеност успеху репрезентације, а не куповина утакмица. И још много тога. Након што се те стври среде, тек онда може завладати победнички дух у тиму, без тога ништа неће бити могуће.

Круела
22-06-08, 13:26
Зато што ја не признајем да је наш менталитет овакав или онакав. Просто и једноставно - прилике у српском фудбалу су катастрофалне, и то је управо разлог због кога ми не можемо ни да се квалификујемо за првенство (о нечем другом ни да не говорим). Шта да се очекује од фудбала једне земље где деценијама владају 2-3 клуба, где се челни људи фудбала хапсе због коруције, утакмице се купују, а у фудбал не улаже? О несређеним односима унутар самог Фудбалско Савеза може подоста да се пише, а на том пољу ништа није рађено још од распада СФРЈ.

Наравно да има и тога! То поготово! Али , рачунам и друге земље имају сличне проблеме у фудбалу и фудбал им није на завидном нивоу, али људи гризу, ломе се по терену, а наши као да су кренули на корзо!

Зна се како се прави добар и квалитетан репрезентативни тим. Ми (тј. ФСС) радимо све супротно од тога. Не одлучује менталитет, одлучује новац. Одлучује посвећеност успеху репрезентације, а не куповина утакмица. И још много тога. Након што се те стври среде, тек онда може завладати победнички дух у тиму, без тога ништа неће бити могуће

Веруј ми има много и у глави! Све то што си рекао плус један добар психолог задужен за подизање морала у екипи! А зна се како се то ради! У нашем случају, треба ангажовати читав тим психолога! (На сваком тренингу да се одреди пауза за приказивање филма "Бој на Косову" и друге филмове сличне тематике:), час историје, оцена из историје и пропитивање:D, па их онда иведеш на терен а они кољу на терену , па им цео дан крваве очи:rofl:). Добро ја се сад мало и шалим, али кад боље размислим, а зашто не?;)

tolleranza zero
22-06-08, 15:01
Свака част Русима, стварно су играли одлично и ако овако наставе биће :cheers:

Наравно да има и тога! То поготово! Али , рачунам и друге земље имају сличне проблеме у фудбалу и фудбал им није на завидном нивоу, али људи гризу, ломе се по терену, а наши као да су кренули на корзо!

Ма ови наши не могу ни химну да одпевају пред почетак утакмице.

tolleranza zero
23-06-08, 00:00
Вечерас на мечу Италија-Шпанија истакнуте шиптарске заставе на највидљивијем месту :mad:

За паролу Косово је Србија кажњавају и не дају да се унесе а ово целу утакмицу стоји.

Младен
23-06-08, 00:23
Вечерас на мечу Италија-Шпанија истакнуте шиптарске заставе на највидљивијем месту :mad:

За паролу Косово је Србија кажњавају и не дају да се унесе а ово целу утакмицу стоји.

Приметио сам и ја. Иза улаза је стајала:mad:

Филип
26-06-08, 09:58
http://img385.imageshack.us/img385/2594/alllwb3.jpg
Немачка победила синоћ 3-2

Иначе овако су синоћ изгледала немачка предграђа

weisse_wolfe
26-06-08, 19:39
Надам се финале Немачка - Русија:D!

:hurray::hurray::hurray:

NS_omladina_kg
26-06-08, 23:46
Nazalost ruse necemo da gledamo u finalu, u finalu igraju Nemacka - Spanija . Ja se nadam pobedi nemaca.
@Vukodav
Ova slika je odlicna, to se zove patrijota, koji u zgradi punoj balija okacio zastavu svoje zemlje , u ovom slucaju Nemacke. I naravno policija nije dosla da mu pravi probleme zbog provociranja. Ovo ne pominjem zbog politike, ova slika me je potsetila kad su navijaci rada protiv pazara okacili srpsku zastavu. (verovatno svi znate o cemu pricam)

Младен
27-06-08, 00:34
Мислим да ће Шпанци бити бољи у финалу. За њих сам и гласао у теми о победнику.

ВојводаБГД
27-06-08, 13:29
Вамос Франко,Вамос Еспања!!!:rofl:

Младен
27-06-08, 17:24
Вамос Франко,Вамос Еспања!!!:rofl:

Ја бих пре рекао:

Arriba España ;)

MRKELA
28-06-08, 13:59
Ја ћу навијати за Немце, али реално гледано, Шпанци су нешто бољи. Видећемо...

Алекса
28-06-08, 14:46
Па... не бодрим толико Немце, колико ме нервирају Шпанци. Тако да - напред Немачка.