PDA

View Full Version : ENDGAME

Тара
06-06-08, 17:15
ENDGAME-Blueprint For Global Enslavement

Филм о Билдерберговој групи.

На Јутјубу је постављен трејлер, а филм може да се нађе преко Торента.

http://www.youtube.com/watch?v=pkgGOFXuYPw

БПС
08-06-08, 15:20
Алекс Џонс је још један у низу превараната који користе теорије завере за профит.

Гледао сам све његове доументарце (наравно за џ).

Има ту корисних информација и има помало и чисте истине. Има и доста чињеница које он изнесе. Али брате, кад почне да уврће и изврће те чињенице оно испадне нешто сасвим десето.

И оно што му највише замерам је што никако да каже да ционистички јевреји стоје иза новог светског поретка. Спомиње ротшилде и рокерфелере али никако да каже да су они јевреји. Смара са неким илуминатијем и масонима и тако сваки документарац.

Али шта ћеш. Да спомене јевреје, жена јеврејка би га напустила а такође и његови сонзори на његовом радију.

Тара
08-06-08, 15:31
Да ли је потребно да се нагласи да су Ротшилди и Рокфелери јевреји, да ли има некога ко то не зна???

Не желим да браним аутора филма, али мислим да је добро да се прича о билдеберзима, па макар се и извртало. Људи ни не знају да постоји та групација.

БПС
08-06-08, 15:58
Да ли је потребно да се нагласи да су Ротшилди и Рокфелери јевреји, да ли има некога ко то не зна???

Не желим да браним аутора филма, али мислим да је добро да се прича о билдеберзима, па макар се и извртало. Људи ни не знају да постоји та групација.

Веровала или не, моја Тара, има. То је углавном Америчка публика која слуша Алексу Џонса из Тексаса и купује његове производе које рекламира преко његове радио станице.

Он користи теорије завере о ротшилдима, новом светском поретку и билдерберзима за свој лични профит, не да би ширио истину.

Као што рекох, удат је за јеврејку (намерно кажем удат) и да спомиње јеше не би он тако лако могао да позајмљује свој глас у холивудским тв продукцијама као за анимирани филм "A skanner dakly" са кијану ривсом.