PDA

View Full Version : Реална Агресија

rodoljub
05-06-08, 18:31
Ја заиста мислим да је ово један од најбољих бендова и овде му је место,да ли ви можете рећи шта мислите о овом бенду!

Да ли је неко слушао ову ствар. Ја када чујем пјесму "Кристална ноћ", просто се одушевим и нешто се пробуди у мени!
Баш бих волео да чујем ваше мишљење о овом красном бенду!:)

__________________________________________________ _________________
СРБИЈА СРБИМА НАПОЉЕ СА РОМИМА

bogsvarog
06-06-08, 15:02
Имам њихов албум али је мало лош квалитет звука.Песму коју си поменуо,када сам је први пут чуо одушевио сам се.Текст је претерано добар,поготово рефрен.
п.с. зна ли неко назив тог Албума?

Кнез Данило II
06-06-08, 15:42
Знам, и мени је лиш звук, мој омиљени бенд је иначе Провиђење.
Омиљене песме од Агресије су ми Кристална ноћ, и Живела победа.

Гризли
07-06-08, 14:21
Jeste li slusali ''Real Aggression'' iz kasnije faze?

Imali su ucesce na par kompilacija BH Srbije, a i jos jedan album za koji znam koji je skoro izdat.
Imaju jake tekstove, sto jes' jes' a i neki sopstveni stil koji mi bas lezi. Bili su mi omiljeni bend.
Moj prijatelj kaze da nikada nece pustiti ''Znak slobode'' dok vozi, jer tada pritiska gas do daske.

Znak Slobode (http://www.slovenski-radikali.com/mp3/Real%20Aggression%20-%20Znak%20slobode.mp3)

Moj put (http://www.slovenski-radikali.com/mp3/Real%20Aggression%20-%20Moj%20put.mp3)

E sad, malo i sa druge strane.

Real Aggression od prije dvije-tri godine ne svira pod zastavom BH Srbije.
Bio je neki skandal vezan za njih, ili za jednog od clanova pa je kontakt izmedju njih i BH Srbije prekinut. Ne znam da li su jos uvijek aktivni.

Владимир_СМ
07-06-08, 14:28
Real Aggression је квалитетан и добар бенд по мени је ЗНАК СЛОБОДЕ јако добра песма.. Имају и песму NO WAY..!

Српски добровољ
07-06-08, 14:33
Real Aggression је квалитетан и добар бенд по мени је ЗНАК СЛОБОДЕ јако добра песма.. Имају и песму NO WAY..!
Dirty faggots in Serbia...... NO WAY!!!!! ;)

Стварно одличан бенд, колко ја знам прво је била Агреција па се променио састав бенда па су сад Real Аggression, ако сам добро информисан...

Гризли
07-06-08, 16:21
AgreSSija , tako su se zvali ranije. I tada je bilo nekih problema, morali su da najure pjevaca pa su posle promijenili ime jer je pjevac osnovao bend sa istim imenom... tako sam bar cuo nekad davno

weisse_wolfe
07-06-08, 18:08
AgreSSija , tako su se zvali ranije. I tada je bilo nekih problema, morali su da najure pjevaca pa su posle promijenili ime jer je pjevac osnovao bend sa istim imenom... tako sam bar cuo nekad davno

Стари певач кога су како кажеш најурили:D, је лично профитирао. Колико ја знам то је био разлог свим проблемима везаним после за њих.

Младен
07-06-08, 21:17
Најјача њихова песма ми је ,,Удари јаче!'' :cheers:

rodoljub
08-06-08, 15:39
Али је мени убједљиво најача "кристална ноћ"!

Гризли
08-06-08, 21:39
Имам њихов албум али је мало лош квалитет звука.Песму коју си поменуо,када сам је први пут чуо одушевио сам се.Текст је претерано добар,поготово рефрен.
п.с. зна ли неко назив тог Албума?

''Mi sa sobom nosimo oluju'', mislim da se album tako zove.

Скинета
21-10-08, 00:55
Nn-GAzBVf1s

Братислав
21-10-08, 17:09
Iskreno receno,bez uvrede,ovakve sam stvari pravio u sestom,sedmom osnovne!Zvuk je tipican za ovakve bendove.Kapiram tu pricu ali je po mom ukusu ovaj bend u najmanju ruku los!Slusam cvrsci zvuk privatno i dan danas uhvatim gitaru i napravim koju stvar,ali ovo...?Mozda su godine u pitanju,ali ovako nesto ne bih slusao ni da sam tinejdzer!Mora li da se slusa ovako nesto da bi se bilo NS ili obrnuto?

Скинета
21-10-08, 17:49
Iskreno receno,bez uvrede,ovakve sam stvari pravio u sestom,sedmom osnovne!Zvuk je tipican za ovakve bendove.Kapiram tu pricu ali je po mom ukusu ovaj bend u najmanju ruku los!Slusam cvrsci zvuk privatno i dan danas uhvatim gitaru i napravim koju stvar,ali ovo...?Mozda su godine u pitanju,ali ovako nesto ne bih slusao ni da sam tinejdzer!Mora li da se slusa ovako nesto da bi se bilo NS ili obrnuto?

Погрешно схваташ овакав тип музике, није поента у квалитету, нити колико развијен коефицијент интелигенције имају слушаоци ове музике, поента је у поруци коју носе текстови! Можеш бити НС и слушати класичну музику, то уопште није неко правило, нити се подвргаваш неком тесту, да ли си погодан да будеш НС или не. Свако има право на свој сопствени осећај за музику, и доста чланова овде слуша RAC, а мањина су тинејџери, тако да немој претеривати. Свако ужива у оном што му одговара.;)

Братислав
21-10-08, 18:44
Apsolutno se slazem sa tobom.Ja sam izneo svoje vidjenje stvari.Daleko od toga da je to "najbolji bend" kao sto rekose moji prethodnici!Stvar ukusa i nacin na koji se prima odredjena poruka je u pitanju i nista vise.Ja ne mogu da je primim pozitivno dok slusham ispadanja i onakvu produkciju,ali to je vec moj problem.Nisam imao nameru da potcenim bilo ciju inteligenciju(mislim da si na muzicku mislila) u bilo kom pogledu.

Гризли
01-11-08, 21:59
Zvuk im jeste sirov, sad je jos i dobar, kakav je nekad bio.

Sta ces, NS bendovi nemaju cestu priliku da snimaju u vrhunskim studijima.

Легионар
03-11-08, 21:16
Ако неко има кристалну ноћ, нека постави линкове.Сад сам слушао на ју тјуб и кул:):hurray:

Скинета
04-11-08, 17:20
KuopmVEBWPc

Скинета
21-02-09, 22:05
HS7f-XAhKMI