PDA

View Full Version : "Шишање"

Скинета
02-06-08, 17:30
A6VSm3D0DJY

bogsvarog
02-06-08, 17:55
„ÅÂ*iÅ¡anje†“ ima žanrovski veoma jasno koncipiranu priču. Mladi matematičar Novica koga glumi vunderkind Nikola Rakočević (najmlađi diplomac u istoriji FDU) prosto biva očaran ideologijom skinheda i upada u svet navijača Radnika koje predvodi harizmatični Relja (glumi ga Viktor Savić). Nikola pokuÅ¡ava da napreduje i da preuzme ulogu lidera među navijačima. Glavnog ideologa ultradesničarske skinheds filozofije koja uključuje rasizam, nasilje i navijačko divljanje, trebalo bi da glumi Predrag Ejdus. Nikola Kojo i NataÅ¡a Ã…Â*olak su inspektorski tim koji policija Å¡alje da obuzda opasne mlade momke.ХХММММ:confused:
Зар тај јеврејчић Ејдус није на нашем списку Јевреја на СФ Србија? Јесте наравно да је тамо. А НС политички војник кога желе ови мајмуни да прикажу у овом назови филму,никако не може да изађе у правом светлу јер би ЗОГ аутоматски забранио ИСТИНУ!
СМРТ ЗОГ-у!88

semberac
04-06-08, 14:21
Занимљиво ми нешто "навијачи Радника"

То Бијељина је на мапи :D Бијељина Србима, напоље са балијаима:cheers:

Филип
04-06-08, 16:03
ХХММММ:confused:
Зар тај јеврејчић Ејдус није на нашем списку Јевреја на СФ Србија? Јесте наравно да је тамо. А НС политички војник кога желе ови мајмуни да прикажу у овом назови филму,никако не може да изађе у правом светлу јер би ЗОГ аутоматски забранио ИСТИНУ!
СМРТ ЗОГ-у!88
Иначе сада је он преседник главне глумачке асоцијације јер наравно човек је близак тадићију,толико о уметности.

Фића
04-06-08, 16:03
Најгоре, што се тиче овог филма, јесте то да ће се многи клинци и незрели ментоли попалити на овај филм и биће им кул да буду скинси...

Кнез Данило II
04-06-08, 16:07
Taj филм је направљен да би се ми приказали као скинхеди, и њима сличнима, да се прикажемо као примитивци, и дивљаци. После овог филма многи ће се верујем прикључити скинхед покрету. Што се мене лично тиче знам пар скинхеда, и опште ме не фасцинирају. Скинеди су западни продукт, и код њих ми смета што има оних међу њима којима није стало до борбе, и Србије, већ до испијања гајби пива, тетоважа, батина, насиља, проблема и слично. Не мора неко бити скинхед да би био нациста. У сваком случају драже ће ми бити да млади буду скинхеди него анархисти, и педерчићи. Немој да ме схватите погрешно, а нарочито не скинхеди на форуму.

weisse_wolfe
04-06-08, 16:50
Брате грешиш.Ове описе које си изнео представљају обележја искључиво оних скинхеда који нису НС, а таквих нажолост има.
Један од циљева овог филма, колико се мени чини, јесте да се НС скинхеди уклопе у стереотип западних хулигана, банди,неких несрећних панкера којих има и у Србији и који заиста јесу продукт запада... и самим тим и у обележја које си горе поменуо.

semberac
04-06-08, 19:54
Све српске патриоте зеле да преставе у лосем светлу. Имамо на историји прилог од херојству Вука Бранковица, који је доиста волео свој народ а престависе га тако негативно. Засто је то тако? Ја мислим да унесу пре свега неслогу медју Србе, а оне најбоље медју нама скроз сатанизују да би изгубили поверење сами у себе:eek:
Мозда ја се не слазем са неким Србима у правом зивоту, мозда неке и избегавама али знам сутра ако додје до пуцања да цу тим истим људима морати веровати зивотом. Зато људи имајмо мало висе разумевања, мало нас а тако се не подносимо јос и да прицамо много лосе. И сада мени треба да буде милији неки тамо циган или ко зна ко од неког скинера? Да вицем ко и они издајници на Давидовица и екипу полицији, уби га? Ради кога да вицем? Да ли ради обојени цигана који неце ниста да раде или мадјарски фасиста који зеле пола Србије? Не, не зелим да ставим неке странце испред браце Срба па колико их то болело:seeya:

bogsvarog
04-06-08, 23:01
Taj филм је направљен да би се ми приказали као скинхеди, и њима сличнима, да се прикажемо као примитивци, и дивљаци. После овог филма многи ће се верујем прикључити скинхед покрету. Што се мене лично тиче знам пар скинхеда, и опште ме не фасцинирају. Скинеди су западни продукт, и код њих ми смета што има оних међу њима којима није стало до борбе, и Србије, већ до испијања гајби пива, тетоважа, батина, насиља, проблема и слично. Не мора неко бити скинхед да би био нациста. У сваком случају драже ће ми бити да млади буду скинхеди него анархисти, и педерчићи. Немој да ме схватите погрешно, а нарочито не скинхеди на форуму.Ти да си упознао НС скинхеда не би лупетао овако! Може свака будала да обрије главу и обује мартинке, али је остао и даље идиот, а о национал социјализму благе везе нема. Већ који пут користиш тај јеврејски речник и замолио би те да престанеш јер "нацизам" не постоји-него једино НАЦИОНАЛ-СОЦИЈАЛИЗАМ! Упамти!
"Продукт запада" :ack2: ово од демонократа и циганофила слушамо сваки дан, зар морамо и овде!?

Срби су Аријевци свидело се то неком или не. Уколоко то не схватиш, тешко да ћеш схватити и бели покрет ШИРОМ света какав је скинхед.:banghead:

Ако ти нешто није јасно прочитај овде, можда и схватиш:
http://bhserbia.org/evolucijaprerevolucije.htm

Кнез Данило II
06-06-08, 15:22
Ти да си упознао НС скинхеда не би лупетао овако!

Па можда нисам незнам. Али кад ја причам са неким скинхед ликом, и говоримо, и кажем у току приче да сам прочитао Моју борбу, а он мени каже да он то није прочитао већ је само прочитао Меин Камф, мислим шта да кажем. Дечко мисли да су Меин Камф и Моја борба две различите књиге. Не знаш дал да се смејеш или плачеш.

Може свака будала да обрије главу и обује мартинке, али је остао и даље идиот, а о национал социјализму благе везе нема.

Зашто уопште ико мора да буде обријан, и да носи мартинке да би био бољи НС. Ево и ја имам мартинке, и фајерку, па нисам скинхед, напротив избегавам да се тако облачим, јер само могу да имам проблеме, а и имао сам их због тога, додуше, ја сам увек пристојно изгледао.
НС не мора да буде скинхед, и не треба, можеш нормално да изгледаш и без тога. Ја сам ево на двојци и тројци сада ошишан, и немам те силне тетоваже, и не требају ми, имам колекцију патриотских мајци...

Већ који пут користиш тај јеврејски речник и замолио би те да престанеш јер "нацизам" не постоји-него једино НАЦИОНАЛ-СОЦИЈАЛИЗАМ! Упамти!

Ја сам још на почетку рекао да сам антидемократа, антилиберал, антикомуниста, антикапиталиста, али више нагињем ка фашизму, него национал-социјализму, и то не зато што се мени свиђа, него због мог начина размишљања, и слично, а верујем и ви.
Ја барем о националсоцијализму знам много, и то је много добра идеологија, али од неких ствари одступам, например не толеришем неке вере, белце попут усташа, итд...

Срби су Аријевци свидело се то неком или не. Уколоко то не схватиш, тешко да ћеш схватити и бели покрет ШИРОМ света какав је скинхед.

Наравно да су белци, динарски подтип аријевске расе. Ја сам 100% динароид. Не припадам скинхед покрету, али знам те људе, и неки су моји добри другови, али ти незнају ни Н од националсоцијализма. Верујем да у скинхедима има јако паметних људи, али замерам што скупљају такве момке, само да би добили на бројности, у чему и није циљ, што би рекао Љотић сој а не број.

Већина скинхеда које знам, па и који постоје, одликује холивудски националсоцијализам, хобизам, са циљем да се направи добра журка, и слично.
Њима је НС борба зезање, провод и слично.
Приметио сам да често скинхед покрету иду они који нису прихваћени од друштва, итд.
Одликује их празнина душе, слабост њиховог карактера, и сличне особине.

Узмимо на пример ове што су ухапшени на пикнику са заставама Рајха.
Колико ја знам, револуција се не изводи на пикницима, већ у главама, у умовима.

Немојте ме погрешно схватити, говорим о онима које знам, али нажалост таква се слика и утисак оставља.

Зашто неко мора да буде ћелав, и у чизмама са тетоважом да би био бољи НС?
То ми никада меће бити јасно, јел неки људи баш то мисле, ово што сам горе напоменуо.

А у праву сам скинхед покрет је настао после другог светскох, не знам шта је фалило НС у том периоду, нису имали тада скинхеде.

Четник Срб
06-06-08, 16:29
Ало браћо имали ко торрент тога филма?? гледао сам траиллер страва је филм... имали???:drool5:

rodoljub
07-06-08, 12:35
Па можда нисам незнам. Али кад ја причам са неким скинхед ликом, и говоримо, и кажем у току приче да сам прочитао Моју борбу, а он мени каже да он то није прочитао већ је само прочитао Меин Камф, мислим шта да кажем. Дечко мисли да су Меин Камф и Моја борба две различите књиге. Не знаш дал да се смејеш или плачеш.

Зашто уопште ико мора да буде обријан, и да носи мартинке да би био бољи НС. Ево и ја имам мартинке, и фајерку, па нисам скинхед, напротив избегавам да се тако облачим, јер само могу да имам проблеме, а и имао сам их због тога, додуше, ја сам увек пристојно изгледао.
НС не мора да буде скинхед, и не треба, можеш нормално да изгледаш и без тога. Ја сам ево на двојци и тројци сада ошишан, и немам те силне тетоваже, и не требају ми, имам колекцију патриотских мајци...

Ја сам још на почетку рекао да сам антидемократа, антилиберал, антикомуниста, антикапиталиста, али више нагињем ка фашизму, него национал-социјализму, и то не зато што се мени свиђа, него због мог начина размишљања, и слично, а верујем и ви.
Ја барем о националсоцијализму знам много, и то је много добра идеологија, али од неких ствари одступам, например не толеришем неке вере, белце попут усташа, итд...

Наравно да су белци, динарски подтип аријевске расе. Ја сам 100% динароид. Не припадам скинхед покрету, али знам те људе, и неки су моји добри другови, али ти незнају ни Н од националсоцијализма. Верујем да у скинхедима има јако паметних људи, али замерам што скупљају такве момке, само да би добили на бројности, у чему и није циљ, што би рекао Љотић сој а не број.

Већина скинхеда које знам, па и који постоје, одликује холивудски националсоцијализам, хобизам, са циљем да се направи добра журка, и слично.
Њима је НС борба зезање, провод и слично.
Приметио сам да често скинхед покрету иду они који нису прихваћени од друштва, итд.
Одликује их празнина душе, слабост њиховог карактера, и сличне особине.

Узмимо на пример ове што су ухапшени на пикнику са заставама Рајха.
Колико ја знам, револуција се не изводи на пикницима, већ у главама, у умовима.

Немојте ме погрешно схватити, говорим о онима које знам, али нажалост таква се слика и утисак оставља.

Зашто неко мора да буде ћелав, и у чизмама са тетоважом да би био бољи НС?
То ми никада меће бити јасно, јел неки људи баш то мисле, ово што сам горе напоменуо.

А у праву сам скинхед покрет је настао после другог светскох, не знам шта је фалило НС у том периоду, нису имали тада скинхеде.

Ово што си ти рекао је пола тачно!Ја јесам скинхеад али их не поштујем толико,њима је само да je неког недужмог човјека изударати а у глави им нема ништа само хитлер,пола њих нема појма о животу!

Гризли
07-06-08, 13:15
Ово што си ти рекао је пола тачно!Ја јесам скинхеад али их не поштујем толико њима је само да неко недужмог човјека изударати и све а у глави им нема ништа само хитлер пола њих нема појма о животу!Брате, мало си ми конфузан, користи знаке интерпункције и пази како куцас, да би смо те боље разумјели.

Оклопник
07-06-08, 13:18
Овај филм има да упропасти НС у Србији али ми је посебно драго што су прозвали комуњарске водеће клубове наше лиге! Чим буде изашло негде за скидање нека неко постави овде.

rodoljub
07-06-08, 13:46
Али не знам зашто у једном дијелу филма ритам нереда!Што није нека друга група!Брате, мало си ми конфузан, користи знаке интерпункције и пази како куцас, да би смо те боље разумјели.Јебига брате нешто сам био изнервиран!:cheers:

Гризли
07-06-08, 14:06
Али не знам зашто у једном дијелу филма ритам нереда!Што није нека друга група! Мислим да ни аутори филма, а камо ли сирока публика нису цули за неки јаци НС бенд, а несто не вјерујем да би неки НС бенд прихватио да ради на таквом филму. Јебига брате нешто сам био изнервиран!:cheers:Нема фрке, али пази. Тамо на једној теми опасно критикујемо такве пропусте.

Владимир_СМ
07-06-08, 14:24
''Шишање'' по мени је лично лош филм и мислим да ће створити прилично лошу слику о НС у Србији..А што се тиче Ритма Нереда у филму слажем се са Шрафцигером да ни режисер ни публика нису чули ни за један други бенд!

weisse_wolfe
07-06-08, 14:26
Ово што си ти рекао је пола тачно!Ја јесам скинхеад али их не поштујем толико њима је само да неко недужмог човјека изударати и све а у глави им нема ништа само хитлер пола њих нема појма о животу!Људи о чему ви причате? Осамдесете су давно прошле! Не знам кога ви то знате па тако расуђујете. Не спорим да има ћелавих истрипованих клинаца, али не може се на основу њих судити и њихове одлике приписивати свима као целини. Друго то што се неко облачи као скинхед и ложи да је тако опасан, не значи да он то стварно јесте. Као шо је неко већ помену то што ће неко обути мартинке и ошишати главу не значи ништа, дакле није ствар у ошишаној глави него у ономе шта је у њој!!!

Кнез данило стално помиње да неко не мора бити скинхед да би био НС.
Добро... Али по мени много правилније: да ако је неко заиста НС (дакле услов да би уопште дискутовали о скинхедима, зато што нас други апсолутно не занимају,), ако му се допада може бити скинхед и ја заиста не видим ништа лоше у томе!Овај филм има да упропасти НС у Србији, али ми је посебно драго што су прозвали комуњарске водеће клубове наше лиге! Чим буде изашло негде за скидање нека неко постави овде.Ех па сад, одкуд оволико фаталистичко размишљање!
Шта један филм може да промени, можда ће клинци око деведесет трећег годишта, који ће га једини и гледати ( јер то је циљна група филма), праплавити још више радове трибине:D. Неозбиљан и глуп филм, направљен од глупих људи не може никако утицати на паметне и озбиљне, а ја не видим поенту у забринутости шта ће нека деца у основним школама мислити о неким фиктивним "нацистима" из филма.

Владимир_СМ
07-06-08, 14:37
Ех па сад, одкуд оволико фаталистичко размишљање!
Шта један филм може да промени, можда ће клинци око деведесетог годишта, који ће га једини и гледати ( јер то је циљна група филма), праплавити још више радове трибине:D. Неозбиљан и глуп филм, направљен од глупих људи не може никако утицати на паметне и озбиљне, а ја не видим поенту у забринутости шта ће нека деца у основним школама мислити о неким фиктивним "нацистима" из филма.

Има нас који смо тих година (годишта) па ипак нећу сат и по потрошити на гледање овог ''филма''

Српски добровољ
07-06-08, 14:44
Водила се дискуција о овом филму на СФ-у, колко се сећам неко је тамо написао да је режисер јевреј. Гледао сам његов први филм Шејтанов ратник у коме је иста прича. Наравно скинси су РАДовци и изгину одма на почетку филма...

weisse_wolfe
07-06-08, 14:45
Има нас који смо тих година (годишта) па ипак нећу сат и по потрошити на гледање овог ''филма''

Погешио сам мало о одређивању, едитово сам поруку:)!
Мислим на децу од које је препун мој крај, ни основни школу нису завршили, неки због година, неки због понављања разреда. Дувају ко смукови, навијају за рад, ложе се како су много опасни, и како су страшне патриоте. На њих сам мисло, а не на све који су приближно тих година.

Оклопник
07-06-08, 18:58
Шта један филм може да промени, можда ће клинци око деведесет трећег годишта, који ће га једини и гледати ( јер то је циљна група филма), праплавити још више радове трибине:D. Неозбиљан и глуп филм, направљен од глупих људи не може никако утицати на паметне и озбиљне, а ја не видим поенту у забринутости шта ће нека деца у основним школама мислити о неким фиктивним "нацистима" из филма.

Један филм може много променити а поготово ако га праве погрешни људи. Видећеш када буде била премијера колико ће након тога бити емисија на тв. са темом НС има да нас испљују као последњи олош а клинци ће сасвим супротно доживети причу. Ово има да личи на тешку бљувотину од филма као холивудски филм Америчка историја X.

weisse_wolfe
07-06-08, 21:28
A сад тих емисија нема, сада колико видим, свуда нас Сорошеви медији хвале на сва уста:rolleyes:, сада нас не пљују и не износе најбезочније лажи не само о нама, него о савком ко види кроз њих и није део њиховог болесног система изопачености.
Онај ко стварно вреди и понешто зна не обазире се много на то шта други причају и шта о њему свакакв полусвет мисли. Колико год да је лажи истина увек превагне, никад сама од себе, али ако постоје људи који је знају и не плаше се да је кажу свуда и свакоме, и најбоље осмишљена лаж изгледа након тога смешно, зато нас оволико и мрзе, и увек ће нас мрзети, док им не станемо једном за свагда на крај.

Оваква једна глупост, као што је овај филм може утицати на оне који дубоко верују у лажи и стереотипе, које он сигурно највише потенцира. Међутим пошто и за то, да неко има испран мозак, треба имати одређене године, међутим такви га у овом случају неће гледати. Као што сам рекао, гледа ће га деца око 14 година и на њих ће свакако имати контра ефекат, дакле наложиће се на навијање, туче, мрштиће се циганима у превозу и цртаће хемиским оловкама кукасте крстове на чело, стварно не знам шта то нас дотиче!

Сигурно си имао и ти прилике да се нагледаш малолетних Пинкија и Шваба који су опонашали бесумучно сцене из филма Ране, изигравали мале криминалце :D. Таквих хулигана и опасних момака ће исад бити али тај занос кратко траје и брате не може ништа да упропасти, као што си ти рекао.

ПОЗДРАВ И ЖИВИО!!!

rodoljub
08-06-08, 13:23

Oвај филм ће само напалити још више малољетника да постану скинси!А уствари они неће схватити никад поуку оваквих филмова,они то раде да људи схвате да је национализам,нацизам...све срање!Зато ће мо још малољетника добити који немају ништа у 0ћелавој глави!

__________________________________________________ ___
СРБИЈА СРБИМА НАПОЉЕ СА РОМИМА

SSerbian
08-06-08, 14:17
Taj филм је направљен да би се ми приказали као скинхеди, и њима сличнима, да се прикажемо као примитивци, и дивљаци. После овог филма многи ће се верујем прикључити скинхед покрету. Што се мене лично тиче знам пар скинхеда, и опште ме не фасцинирају. Скинеди су западни продукт, и код њих ми смета што има оних међу њима којима није стало до борбе, и Србије, већ до испијања гајби пива, тетоважа, батина, насиља, проблема и слично. Не мора неко бити скинхед да би био нациста. У сваком случају драже ће ми бити да млади буду скинхеди него анархисти, и педерчићи. Немој да ме схватите погрешно, а нарочито не скинхеди на форуму.

Насиље што ти кажеш и батине, могу и јесу бити део одбране,ти ако си против одбране онда покушај лепим речима да се бориш против непријатеља па ми реци шта си постигао...
Акција говори 100 пута више од речи!

Кнез Данило II
08-06-08, 15:08
Напомена-Говорим о оном што видим да се дешава у мом крају, и о момцима, који незнају ништа од НС.
И ја сам против свега што и ти, али што се онда не обрачунају са циганштурама правим што их има крш по улицама, што иду са омчама око врата, и што имају по два метра. Што не униште излоге најбогатијих рома у граду, и не изврше неку саботажу. То треба да се ради, и то је прави противнапад, али ако се неко иживљава над слепим дедом просјаком без једне ноге, то свакако не може бити одбрана, а исто тако не може бити одбрана када бијеш младунче од 7 година. И не може бити одбрана испијање гајби пива, и прљању угледа правог скинхед покрета, кога не чине баш сви изванредни.
И овако смо ,,озлоглашени'', од стране антисрпских медија, и слично, само нам још фале овакве глупости.
Шта ја зовем акцијом, например спречавање геј параде, маршеви, прекидање антиспрских трибина и предавања, борба са правим јаким непријатељима, антихристима, комунистима, лепљење плаката...
А чупање ушију циганским бићима до 10 година, не помаже.

weisse_wolfe
08-06-08, 17:35
а исто тако не може бити одбрана када бијеш младунче од 7 година.

Коров треба затрати у корену док не израсте:D!

rodoljub
09-06-08, 15:10
Водила се дискуција о овом филму на СФ-у, колко се сећам неко је тамо написао да је режисер јевреј. Гледао сам његов први филм Шејтанов ратник у коме је иста прича. Наравно скинси су РАДовци и изгину одма на почетку филма...

И ја сам гледао шејтански ратник то што ти каћеш је тако изгинили су одма на почетку,а тај лик скинс у том филму глуми и у овом новом филму ако си гледо траилер!:cheers:

SSerbian
09-06-08, 15:13
Напомена-Говорим о оном што видим да се дешава у мом крају, и о момцима, који незнају ништа од НС.
И ја сам против свега што и ти, али што се онда не обрачунају са циганштурама правим што их има крш по улицама, што иду са омчама око врата, и што имају по два метра. Што не униште излоге најбогатијих рома у граду, и не изврше неку саботажу. То треба да се ради, и то је прави противнапад, али ако се неко иживљава над слепим дедом просјаком без једне ноге, то свакако не може бити одбрана, а исто тако не може бити одбрана када бијеш младунче од 7 година. И не може бити одбрана испијање гајби пива, и прљању угледа правог скинхед покрета, кога не чине баш сви изванредни.
И овако смо ,,озлоглашени'', од стране антисрпских медија, и слично, само нам још фале овакве глупости.
Шта ја зовем акцијом, например спречавање геј параде, маршеви, прекидање антиспрских трибина и предавања, борба са правим јаким непријатељима, антихристима, комунистима, лепљење плаката...
А чупање ушију циганским бићима до 10 година, не помаже.

Гледај онда да покушаш да образујеш те момке из твог краја,потруди се,можда макар један свати нешто,а ако не,ипак могу за нешто послужити. . .;)

Српски добровољ
09-06-08, 21:09
И ја сам гледао шејтански ратник то што ти каћеш је тако изгинили су одма на почетку,а тај лик скинс у том филму глуми и у овом новом филму ако си гледо траилер!:cheers:
Ма гледао сам трејлер на џутубу не свиђа ми се уопште али ћу га погледати баш ме занима како ће нас представити овај пут. Мада у овом филму скинса глуми Предраг Ејдус (читај јевреј) или је то у Шејтану нисам више ни сам сигуран....

NS_omladina_kg
09-06-08, 22:22
Зато ће мо још малољетника добити који немају ништа у 0ћелавој глави!Али ти малолетници це постати пунолетни, Вазно је да се они заинтересују,после це сами да копају о националсоцијализму, о патриотизму, схватице ста је прави скинс, а ста пивопија, и многе друге ствари. Многи малолетници тек формирају своју лицхност. Лаксе је привуци клинца него људе од 20-25-30 година.

Пчелица
10-06-08, 00:09
Мислим да нема потребе "привлачити" било кога. Ова последња реченица звучи као да се ради о некој секти, не дај Боже..

Сматрам да је сасвим довољно, махом свакој особи бар просечне интелигенције, ставити га пред чињенично стање. То подразумева упознати га са стварима како стварно стоје, а не шарене лаже, које се презентују и провлаче свуда по медијима. Свакоме, без обзира на узраст то је сасвим довољно, ако не и превише. Једном када спозна истину, тешко да ће икада више имати исти, односно плитак и незаинтересован поглед на стварност око себе. И учинити све, или се барем потрудити да учини оно што је у његовој моћи да се бори против непријатеља његове земље и сопственог опстанка, јер се о томе ради.. о опстанку!!
Развијање свести о томе је већ сасвим довољан корак, односно напредак за сваког Србина и нас уопште, јер се ради о нашој будућности и нашем опстанку.

Кнез Данило II
10-06-08, 00:19
Гледај онда да покушаш да образујеш те момке из твог краја,потруди се,можда макар један свати нешто,а ако не,ипак могу за нешто послужити. . .

Са њима се понекад подружим, нарежем музику, попричам, помогнем, они мени...
Њих нема шансе образовати, али зато савршено образујем једног момка који је мало верски затуцан, залуђен, а велики је националиста, и он све усисава, са њим је могуће радити,и ширити идеју, јер није проблематичан.
То је један клон, копија, још један ја, тако свако треба да уради, мени за почетак иде добро.
Ја могу скупити гомилу глупака да глуме скинсе, и слично, али није у питању број, већ суштина, и квалитет. Мени је бољи овај што ће сутра бити велики НС, него да ми неко да 4 скинса из краја на поклон.
Има много заинтересованих, али ја само укључујем оне са којима могу да радим, који су поверени, и одани, нису проблематични...
А ако ми буде потребна помоћ за неки већи подухват, зваћу те момке, увек се нађу у помоћи.

rodoljub
27-06-08, 19:03
Под 1.режисер неваља а и ово остало ништа неваља!

simeonsrb
09-07-08, 22:58
У сваком случају погледаћу филм

Пчелица
10-07-08, 01:05
Мада у овом филму скинса глуми Предраг Ејдус (читај јевреј) или је то у Шејтану нисам више ни сам сигуран....

У праву си, глуми Предраг Ејдус. Нисам гледала, али сам исто видела неко рекламу или тако нешто. Мени лично је непојмљиво како ће то уклопити и направити, али као и све остало - могу само да претпоставим како ће изгледати.. :rolleyes:

Корбач
10-07-08, 04:27
Хахаха! Покупили симболе са интернета! Могу рећи да им је добар тај костимограф! Ромпер Стомпер на српски начин, а? Упечатљив онај детаљ када му машиницом прелази преко главе, исто као и у Стомперу!
Какво ли је то ђубре од филма могу замислити! Незнам само шта планирају да постигну тим филмом! Оцрнили су нас толико да више и не могу, ми ћемо мислити исто као и сад, једино ће можда наложити клинце да мало позирају...

Младен
10-07-08, 12:17
Ма хајде све, али што она двојица на трејлеру не умеју ни руку да подигну како треба, него млатарају да што више подигну исту.

a.c.a.b.
16-08-08, 00:45
jao sad kad se klinci napale da postanu navijaci,bice ko posle FF kad je krenulo casual furanje osnovaca:rofl:samo sad skinhead fazon sto ce im jos manje pristajati:D

simeonsrb
20-08-08, 13:48
У јануару је премијера у фебруару држава ће имати проблем са малолетним ликовима који ће утриповати да су скинхеди.
Мислим да ће 2009 бити година неонацизма у Србији.
Ефекат је исти као и кад су снимљени Отписани и сличне бајке о НОБ-у па су сви истриповали да постану народни хероји Че Геваре,Шпанци,Тихи и Прле,Мирко и Славко.......
Гледао сам трејлер и свиђа ми се како је одрађен погледаћу и филм,наравно доћи ћу у биоскоп у комбатици војним панталонама и мартинама!

a.c.a.b.
20-08-08, 14:21
постацес одма идол свима,јел могу ја одма да добијем твој аутограм:rofl:

Кнез Данило II
20-08-08, 14:25
Ево сада размишљам, можда ипак буде ту и нечег доброг, мало оптимизма. Можда који од тих клинаца који се наложе, можда се заинтересују, и почну да се и идеолошки поткивају, и од њих буду српски националсоцијалисти, праве патриоте, сигурно ће бити оних који ће се и дубље заинтересовати.
Узимајући у обзир број циганштура који се повећава, логично је добро да се и скинхеди развијају, омасовљавају свој покрет.
У сваком случају, биће од користи, да требе ове инсекте.

Најбоље је да за поређење скинхеда узмемо слепог миша, шишмиша, сви мисле да је лош, зао, а он устари ради праву ствар, једе комарце, и остале инсекте, и тако штити околину и људе.

a.c.a.b.
20-08-08, 14:30
Скинхеад покрет је реално превазидјен,посебно у Србији,а од тих клинаца мозда буде несто од њих 2-3 ,а стета са овим филмом бице много веца пре свега за навијаце,а потом и за скинхеаде.

Serbian Nationalist
20-08-08, 15:26
како мислиш превазиђен?

шишање ће да буде још један филм типа ромпер стомпер исфинансиран и исконструисан тако да покажу како су цигани и остали имигранти угрожени, док је у стварности потпуно супротно.

MRKELA
20-08-08, 18:04
Од свих урбаних поткултурних покрета, скинхеадс је једини који није 100% декадентан или падавичарски. Наравно, било је међу скинсима доста позера и "модерних градских дечака" који су само тражили уточиште у некој екипи, али скинси су међу реткима који су гајили српски национализам и расни социјализам у урбаним срединама. Престао сам од доста времена да носим трегере, беле пертле, цокуле и засукане фармерице, али и даље облачим урбанке, фајерке, поло мајице и слично, што је такође специфично скинхеад периоду. И наравно, ту је и ћела, на коју сам скроз навикао:D

О самом филму сам већ писао, мислим да је без везе, али шта сад очекивати од филмова? Наравно да ће се неки клинци наложити на ту причу, исто као што су се наложили и на Американ Хистори, али можда ће од свих тих ликова неко научити праве ствари.

Српски добровољ
20-08-08, 20:01
HbD_PBUlpOY

simeonsrb
21-08-08, 12:54
постацес одма идол свима,јел могу ја одма да добијем твој аутограм:rofl:

Може брате ал прво мораш да ми глумиш друга да ме пратиш до станице да устанеш бабу у бусу да седнем да ми купиш новине 24 часа и онда можда размислим о твом захтеву

:D:D:D

Blood_Of_Patriots_18/88
28-11-08, 23:40
Реко да испричам нешто за масу што се ложи.Па овако био је то још један дан на факсу,оно као изашо сам напоље са другарицом кад сам сконто лика у фајерци,маскирне и незнам дали је имао мартине али то сад није важно...Главно што је на фајерци имао:заставу фронта,немачку заставу из првог свецког рата и још 5 6 тих малих беџева,али најбоље тек долази пролази лик поред мене са неким комунистом и ја се оно забленуо кад видиш њи двојица побледели:Реко ја шта им је кад мени другарица па видели су ти беле пертле ја оно у фазону па шта али кад сам се окрено сконто лику на торби натпис HCNS .:D (е то је класичан пример онога немам појма шта сам)88

Гризли
30-11-08, 19:07
Ево инсерта из неког слицног руског филма.

3TlDecRpV-8&NR

Легионар
08-01-09, 19:33
Мрежа кинематографије југоисточне Европе (SEE CN) недавно је финансијски подржала овај филм, заједно с филмом "Април у Београду" Бојана Вулетића.

http://film.krstarica.com/c/filmske-vesti/snima-se-sisanje/

Pobuna
23-02-09, 16:24
И шта би на крају са овим филмом?Рекли су да ће премијера бити на зиму а зима полако пролази.Јел зна неко кад ће филм почети да се приказује у биоскопима?

Родољуб
24-02-09, 00:34
Ево инсерта из неког слицног руског филма.

3TlDecRpV-8&NR

У том филму (Ми смо из будуцности) се ради о неким ликовима који су тразили антиквитете из Другог Светског рата, и одједанпут су се насли у прослости када је Немацка војска била на Совијетској територији. Барем тако казе лик који је ставио тај видео :D

Pobuna
29-03-09, 02:55
http://www.youtube.com/watch?v=CLFKyvmWN8o

Јел зна неко ко је снимио ову песму,мени се цини као да су ово наси људи?Први пут цујем за овај Схерwоод соунд фамилиа...

Ксенофобија
29-03-09, 15:07
Ови су ти из Ужица. А наши нису сигурно.

Pobuna
29-03-09, 16:44
Не бих рекао,мислим да је песма снимљена намерно од наших људи да привуче људе покрету без обзира што је реп.А и ако нису наши онда ће сигурно постићи контра ефекат од оног који су они планирали.

Скинета
03-09-10, 11:23
Премијера „Шишања“ 6. октобра

Дуго очекивани филм Стевана Филиповића, „Шишање“, премијерно ће бити приказан 6. октобра у Центру „Сава“. Главне улоге у причи о свету скинхеда и навијачких група тумаче Никола Ракочевић, Виктор Савић, Бојана Новаковић, Никола Којо, Драган Мићановић...
Играни филм „Шишање" Стевана Филиповића, који се бави потонућем једног младића у свет скинхеда и навијачких група, премијерно ће бити приказан 6. октобра у београдском Центру „Сава", саопштила је дистрибутерска „Так".

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/401/%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D0%BC/759750/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B5%D1%80%D 0%B0+%E2%80%9E%D0%A8%D0%B8%D1%88%D0%B0%D1%9A%D0%B0 %E2%80%9C+6.+%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1%80% D0%B0.html

Бобан
03-09-10, 19:15
"...који се бави потонућем једног младића у свет скинхеда и навијачких група..."

Оооооо, хоће ли се одлучити већ једном?!!! Што је најгоре, ови јадници који пишу овакве "чланке" би могли барем једном да се информишу о стварима које пишу... Ако ико од њих зна историју skinhead покрета, што каже Риђобрки - "Нека ме сада на овом месту удари трамвај".

екс-Уредник
06-10-10, 19:57
r0r2gF8ZFxo&

Дејан М.
11-11-10, 16:15

Једно питање:
Какве везе усташки покрет има са идејом национал-социјализма?

''Шишање'' по мени је лично лош филм и мислим да ће створити прилично лошу слику о НС у Србији..А што се тиче Ритма Нереда у филму слажем се са Шрафцигером да ни режисер ни публика нису чули ни за један други бенд!

Лично мислим да је режисер чуо за те бендове, и да су могли поставити адекватнију музичку тему за филм о скинхедима. Али, не мислиш ли да би тада постојала ,,опасност,, да се некоме свиди мелoдија или ,,не дај боже текст,, па да се из чисте знатижеље почне бавити темом. Онда би, ово површно ,,дело,, кинематографије било итекако контрапродуктивно по њих.

Маркан
17-11-10, 22:07

Једно питање:
Какве везе усташки покрет има са идејом национал-социјализма?

Лично мислим да је режисер чуо за те бендове, и да су могли поставити адекватнију музичку тему за филм о скинхедима. Али, не мислиш ли да би тада постојала ,,опасност,, да се некоме свиди мелoдија или ,,не дај боже текст,, па да се из чисте знатижеље почне бавити темом. Онда би, ово површно ,,дело,, кинематографије било итекако контрапродуктивно по њих.

Какве то везе има, можда се неком свиди ритам нереда :biggrinjester:...

Овде је суштина у томе, што је у Србији свако ко је националиста приказан као некакав " нациста ", јер очигледно реч национал-социјалиста не знају, пошто им је књиге писао КПЈ... а " нациста " је ћелав, седи негде завучен пије пиво, по цео дан пева песме ритма нереда и " сиег хајлује " како је то дивно изустио ненад чВарак...

Дејан М.
18-11-10, 12:40
Какве то везе има, можда се неком свиди ритам нереда :biggrinjester:...

Овде је суштина у томе, што је у Србији свако ко је националиста приказан као некакав " нациста ", јер очигледно реч национал-социјалиста не знају, пошто им је књиге писао КПЈ... а " нациста " је ћелав, седи негде завучен пије пиво, по цео дан пева песме ритма нереда и " сиег хајлује " како је то дивно изустио ненад чВарак...

Шта се друго и могло очекивати од нашег кинематографије у чијој збирци су и Булајићеви филмови. А у овим новим остварењима се као по неком калупу обрађује тема постоктобарске Србије у којој су млади људи обично приказани као скупина кретена , ,,блејача" и ,,дувача" (обично на крову неке зграде), незаинтересованих за свој живот, породицу, окружење, иако у Србији постоје млади људи који су итекако заитересовани за своју будућност и будућност своје деце. Те људе који искачу из њиховог ,,стваралачког" калупа обично и приказују као ,,зле скинсе,,, хулигане, простаке, пијанце. То ме опет враћа на Булајића и на његове увек обријане, уредне и лепо васпитане партизане. Та партизанска порнографија би данас можда и била само предмет спрдње да се поново и бога ми доста често не репризира на наши каналима, Фоксу, Авали и замисли, ,,чак" и на Б-92.

Аркона
16-12-10, 01:39
Посланици побегли од „Шишања”

Већина српских посланика није била заинтересована за специјалну пројекцију домаћег филма „Шишање”, која је синоћ била организована за представнике републичког парламента. Међу малобројним присутним посланицима највише чланова ПУПС-а.

Од очекиваних 30 посланика, већина њих није дошла на синоћну специјалну пројекцију остварења Шишање. Филм Стевана Филиповића видело је тек њих шесторо.

Дошла су три посланика ПУПС-а, ЛДП је имао два представника, ДС само један.

Са 45 минута закашњења, стигла је и председница парламента Славица Ђукић-Дејановић.

На идеју да се филм прикаже домаћим посланицима, продуценти су дошли после позива из Лондона да се одржи пројекција Шишања у енглеском парламенту.

„Штета је да већи број посланика у Енглеској види овај филм него наших. Жао ми је сто су многи неми и уверена сам да ће филм доћи до оних до којих треба да дође на неки други начин", оценила је председница Народне скупштине Републике Србије додавши да јој је жао што идеја није успела да обухвати већи број посланика.

Према речима извршне продуценткиње филма Шишање Наташе Врањеш, покушај ангажовања српског парламента и представљање проблема деловања хулиганских група на такав начин је пропао.

„То говори негде колико је законодавна власт ове земље заинтересована за решавање тог проблема", нагласила је Наташа Врањеш.

Један од представника ЛДП-а Иван Андрић сматра да би за свакога у парламенту било паметно да погледа Филиповићево остварење.

„Ако изузмемо уметнички сегмент овај филм је најближи истини и ономе што у Србији постоји", оценио је Андрић.

Шишање је филм о хулиганском насиљу и политичким злоупотребама таквих група.

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/401/%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D0%BC/810780/%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D 0%B8+%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B8+%D 0%BE%D0%B4+%E2%80%9E%D0%A8%D0%B8%D1%88%D0%B0%D1%9A %D0%B0%E2%80%9D.html?message=ok

Север
16-12-10, 09:33
„Ако изузмемо уметнички сегмент овај филм је најближи истини и ономе што у Србији постоји", оценио је Андрић.

Погледао сам делове тог филма на јутјубу и могу вам рећи да филм вади једино добра глума појединаца, а истина им најтања.

Werwolf
04-02-11, 16:17
Postavljen ceo film u HD na youtube. Ko nije gledao nek požuri dok ga nisu skinuli.
Film je inače propaganda i treba ga tako gledati kao propagandu naÅ¡ih neprijatelja.
Ima smeÅ¡nih delova ali uglavnom je sranje i ne znam koja budala će nasesti na ova sranja :ack2:

uoa-ajN0rPI

Константин
05-02-11, 21:45
Људи о чему ви причате? Осамдесете су давно прошле! Не знам кога ви то знате па тако расуђујете. Не спорим да има ћелавих истрипованих клинаца, али не може се на основу њих судити и њихове одлике приписивати свима као целини. Друго то што се неко облачи као скинхед и ложи да је тако опасан, не значи да он то стварно јесте. Као шо је неко већ помену то што ће неко обути мартинке и ошишати главу не значи ништа, дакле није ствар у ошишаној глави него у ономе шта је у њој!!!

Кнез данило стално помиње да неко не мора бити скинхед да би био НС.
Добро... Али по мени много правилније: да ако је неко заиста НС (дакле услов да би уопште дискутовали о скинхедима, зато што нас други апсолутно не занимају,), ако му се допада може бити скинхед и ја заиста не видим ништа лоше у томе!Ех па сад, одкуд оволико фаталистичко размишљање!

Непријатељска пропаганда,на коју ће се наложити пар клинаца...

Режисер је јевреј.Ејдус је жидов.Главни ,,глумац,, је чивут.
Тиме је објашњено 50% ствари које су подметнуте у овом филму.

A сад тих емисија нема, сада колико видим, свуда нас Сорошеви медији хвале на сва уста:rolleyes:, сада нас не пљују и не износе најбезочније лажи не само о нама, него о савком ко види кроз њих и није део њиховог болесног система изопачености.
Онај ко стварно вреди и понешто зна не обазире се много на то шта други причају и шта о њему свакакв полусвет мисли. Колико год да је лажи истина увек превагне, никад сама од себе, али ако постоје људи који је знају и не плаше се да је кажу свуда и свакоме, и најбоље осмишљена лаж изгледа након тога смешно, зато нас оволико и мрзе, и увек ће нас мрзети, док им не станемо једном за свагда на крај.

Оваква једна глупост, као што је овај филм може утицати на оне који дубоко верују у лажи и стереотипе, које он сигурно највише потенцира. Међутим пошто и за то, да неко има испран мозак, треба имати одређене године, међутим такви га у овом случају неће гледати. Као што сам рекао, гледа ће га деца око 14 година и на њих ће свакако имати контра ефекат, дакле наложиће се на навијање, туче, мрштиће се циганима у превозу и цртаће хемиским оловкама кукасте крстове на чело, стварно не знам шта то нас дотиче!

Сигурно си имао и ти прилике да се нагледаш малолетних Пинкија и Шваба који су опонашали бесумучно сцене из филма Ране, изигравали мале криминалце :D. Таквих хулигана и опасних момака ће исад бити али тај занос кратко траје и брате не може ништа да упропасти, као што си ти рекао.

У свако случају,много више људи ће посетити рецимо стормфронт него што ће видети овај филм.

Бата
05-03-11, 22:53
Оштра и занимљива полемика двојице блогера, који очигледно поседују и стручно (филмско) знање:

http://camerapolitica.blogspot.com/2010/10/sisanje-stevana-filipovica.html
http://cultofghoul.blogspot.com/2011/02/sisanje-2010-ghouls-view.html
http://camerapolitica.blogspot.com/2011/02/peti-covjek-ili-sisanje-dejana.html

Кад се све изанализира, добије се јасна слика о новој српској "ангажованој" филмској продукцији - приземна, глупа и незналачка антисрпска пропаганда.

Хајдук
06-03-11, 01:12
Ја на овај филм гледам мало другачије. По мени Филиповић је снимио филм о свом професору Небојши Пајкићу. То мислим на основу предавања које је он држао а чуо сам исте реченице које и професор изговара. А и погледајте професорову жену кад долазе на пријем скинси код њега :D и да не спомињем неке ситнице које сам приметио ал не би о томе. Друго лик ког професор уцењује подсећа на неки начин на једног момка са екстремно десничарске сцене ал не би ни о њему, ко га зна схватиће. И ту се налази један најпознатији скинс који заправо покушава да покрет делује колико толико нормално. Е сад у филму су изоставили намерно један битан моменат а то је да је отац од тог скинса по занимању стаклорезац (необјашњиво ал у задњем тренутку је изостављено:coolgleamA: ). Е сад има и моменат кад главни скинс прича о бекству преко (што треба да асоцира на нешто) и наравно моменат кад то прича са инспектором полиције. Занимљиво је да инспектор (а мислим да знам и на ког инспектора конкретно Филиповић мисли) има везе са свима, а занима се и за оно што му није директно везано за посао. Можда зато што није инспектор само у полицији већ ради још негде... А то се може видети и по томе што се уопште не плаши претњи колегинице. Наиме, филм је поприлично неоргиналан. Тј мешавина филмова које је аутор гледао кад је добио паре да снима овај а сви врло добро видимо који су то филмови.