PDA

View Full Version : Bosanska pravoslavna crkva-pa dokle vise

semberac
02-06-08, 15:32
Duze vreme balijaci se zalazu za neku bosansku pravoslavnu crkvu:eek: Sta vi mislite o tome? SPC proglasavaju kao kriminalnom organizacijom koja je toboze ucestvovala u agresiji na BIH a vladiku Kacavendu proglasavaju ratnim zlocincem i olicenjem djavola:eek:
Da li smatrate da ce ici jos dalje u gazenju prava na veru pravoslavni Srba u BIH?:banghead:

Алекса
02-06-08, 16:26
Балије да се врате у православље? Да се човеку мозак у чвор увеже од овога... :confused:

semberac
02-06-08, 17:33
Балије да се врате у православље? Да се човеку мозак у чвор увеже од овога... :confused:

Ne, nego da se ukine nacionalnost Srbin i da postanes pravoslavni Bosanac koji ide u bosansku pravoslavnu crkvu:eek:
Oni na ovome veom zustro rade, cak i prepisuju istoriju. Po novoj istoriji koju uce u FBIH Srbi nikada nisu u BIH postojali do 20 veka nego su se Bosnjaci "posrbili" a isto tako i Hrvati koji su samo bili Bosnjaci katolici pa su se valjda "pohrvatili". Ovo su veoma opasne stvari kao i nedavna izjava Silajdzica u USAu da u BIH vlada samo jedan jezik (misleci na bosanski) a da se pricaju 3 varijacije.

Четник Срб
02-06-08, 21:17
Bijo sam na zboru ILINDAN u Teslicu kad je prosle godine i bijo je Vladika Kacevenda.. koji je tako driljivo u crkvi pricao da me je u srcu pocelo da steze..

ZA SRBE U REPUBLICI SRPSKOJ JE REKAO DA MI NISMO NIKAKVI BOSNJACI,BOSANCI ILI SLICNO STO SE TRUDE DA NAS NAZIVAJU!!!

MI SMO SRBI!!! PRAVOSLAVCI ROĐENI SMO KO JUNACI!!!

a na kraju da kazem da ovo bosanska pravoslavna crkva nece moci da prođe to je jos jedna zapadna podvala s kojom de treba obracunati krvljom..:mad:

Младен
02-06-08, 22:56
Павелићев рецепт за ,,хрватску православну цркву'' примењен је у ЦГ и Македонији, па не треба да нас чуде овакве ствари... Иначе, ови актуелни коњаници(,,бошњаци'') трућкају како су у Босни навек живели они, само верски подељени, што су касније искористили Срби и хрвати :rolleyes:

Кнез Данило II
03-06-08, 00:17
Сматрам да ће то тешко да прође.Ако тога буде онда ће и Црногорци моћи да имају црногорске муслимане, Хрвати православне Хрвате, и слично. То су глупости, али су због наше немарности спроведене у дело. Томе мора доћи крај.

Свима је познато шта се дешавало под Турцима и у НДХ.

semberac
03-06-08, 14:06
moramo se boriti protiv ovoga i dati dusmanima za znanje da ce proliti svoju krv u pokusaju ostvarenja sotonji planova:D:smash:

Кнез Данило II
03-06-08, 20:25
Да се само велесиле и јевреји нису мешали у нашу борбу, и да су оставили нас на Балкану да радимо како хоћемо, где би нама Србима био крај...

rodoljub
04-06-08, 20:35
Ја лично мислим да на простору БиХ нема правог балије да су то све потурчени Срби!!!
А јел знате да је БиХ објавила да је банкротирала и да желе да живе на грбачи РС?

Четник Срб
04-06-08, 22:06
Видиш сад ће срби морати да шљам финансирају... Јој Додику тражи независност што пре..сунце ли ти ј....!:mad:

rodoljub
04-06-08, 22:36
Видиш сад ће срби морати да шљам финансирају... Јој Додику тражи независност што пре..сунце ли ти јебем!:mad:

Брате вјеруј ми од Додика ми немамо ништа људи ратни инвалиди,породице палих бораца и остали да не набрајам не могу живити од примања које добијају...Ако он настави тако људи неће имати шта јести даје лажна обећања народу пемзије ће се повећати инвалиднине ће се повећати за 100км а он повећо за 10км само гледа на своју гузицу!:banghead:

Четник Срб
04-06-08, 22:39
Знам брате он је издајник!!!!!!

semberac
05-06-08, 15:55
Ovo su opasne stvari koje se desavaju Srbima u RS. Ukinuli su nam zastavu, uskracuju ljudske slobode a jos nam sada uskracuju pravo na crkvu. Sta li je sledece pored toga sto se zustro bore da nam ukinu crkvu,naciju, srpski jezik??? Treba da se razgranicimo od dusmana a ne da zivimo u istoj drzavi sa njima:eek:

Четник Срб
05-06-08, 17:50
Потпуно се слажем са тобом брате! Али видиш сам шта додик ради.. једно прића друго ради:mad: СЛОБОДНА СРПСКА!!!

miloca
06-06-08, 22:52
Да, муџе хоће и Србе да преименују у ''босанце православне вере''...која ђубрад:mad:

А Додик само своју гузицу гледа, не знам која би била најбоља странка у Српској али Додик једно прича а друго ради.

semberac
09-06-08, 17:56
Да, муџе хоће и Србе да преименују у ''босанце православне вере''...која ђубрад:mad:

А Додик само своју гузицу гледа, не знам која би била најбоља странка у Српској али Додик једно прича а друго ради.

Mozda je najbolje da se izdvojimo iz nakaradne BIH i tako spasemo svoju veru

Гризли
09-06-08, 20:28
Да, муџе хоће и Србе да преименују у ''босанце православне вере''...која ђубрад To nije sve, cak su govorili o obnavljanju tzv. bosanske crkve, tj. bogumila, koje je jos Stefan Nemanja iskorijenio. Glavna je prica kako je ta borba protiv jeretika u stvari bila ''agresija na Bosnu od strane vjecito hegemonistickih i zlocinackih Srba''

А Додик само своју гузицу гледа, не знам која би била најбоља странка у Српској али Додик једно прича а друго ради. Dodik ce da pukne na sledecim izborima, puci ce ko dinja, a nadam se da ni SDS nece bolje proci. Svi su oni na kazanu u Lajcakovoj kuhinji.

Ima jedan vic koji kruzi po RS vec duze vrijeme

Kako se na Slovackom kaze pas?
Lajcak

semberac
10-06-08, 17:48
Ne znam samo ko bi preuzeo vlast ali trebamo spasiti svoju SPC posto je pod stalnim napadima dzihadlija