PDA

View Full Version : Фото теме?

Живана
09-03-08, 20:34
"Шта сте урадили за мајчицу Србију"? питање је у поднаслову подфорума Активизам..

Чини мисе да не би било лоше имати једну фото- тему са бројних демонстрација широм целог света- од Аустралије до Америке... које су одржали Срби разних вера, опредељења и узраста, удружени под геслом "Косово је Србија"..Негде ће и то излазити на гуглу, па да допринесемо сопственој пропаганди:) Кад нетко укуца Косово да види само српске слике:)
А такве теме, позитивистичке и "ујединитељске" су увек добар одмор и подстрек у односу на оно чиме нас окружује супротна пропагандна машинерија.

Но, таква тема ипак не може у активизам, иако је било значајне подршке Србима од активиста Чешке,Словачке, Италије,Украјине итд..

Моја два питања су:
Где би таква фото-тема требало да се отвори, у ком подфоруму?
Колико форум може без проблема подржати фотки на једној страни, да не компликује и успорава гледање ?

Домаћин
09-03-08, 20:48
Слободно постави тему у форум Активизам. Мислим да јој је ту и једино мјесто.
А што се тиче фотки, постављај их без ограничења! :)

Весели пламичак
10-03-08, 13:05
PDF multimedija bi mogao da ukljucuje i foto tematiku... slike ovoga ili onoga...

Живана
09-04-08, 00:40
Војине,
Има ли неко брже решење за постављање слика?

Макар да се некако преправи да је довољно да се селектује линк са локацијом и притисне ИМГ, и он сам уоквири.

Садашњи систем је мало спор -селектуј, чекај прозорче, пребаци (морам да избришем хттп унутар прозорчета јер иначе ми дуплира)..

Идеално је као на Олуји и сличнм форумима ..да се отворена слика пребацује само селектовањем и копи-пејст командом..то је најбрже.
Умеш то?

и да не отварам нову тему..Хтела сам да видим своје постове у Корисничком профилу..List subscriptions..I nemam pregled..GreÅ¡im li ja negde ili ne može?

Домаћин
12-04-08, 09:21
Војине,
Има ли неко брже решење за постављање слика?

Макар да се некако преправи да је довољно да се селектује линк са локацијом и притисне ИМГ, и он сам уоквири.

Садашњи систем је мало спор -селектуј, чекај прозорче, пребаци (морам да избришем хттп унутар прозорчета јер иначе ми дуплира)..

Идеално је као на Олуји и сличнм форумима ..да се отворена слика пребацује само селектовањем и копи-пејст командом..то је најбрже.
Умеш то?

Добро видићу да то преправим ових дана. Сад имам мало више времена тако да ћу бити у стању да чачкам по опцијама.

и да не отварам нову тему..Хтела сам да видим своје постове у Корисничком профилу..List subscriptions..I nemam pregled..GreÅ¡im li ja negde ili ne može?

Немам појма. код мене се појављују сви постови и теме које сам отворио или на које сам реаговао. Види дали још ко има исти проблем па да се и на то бацим.

Србин
12-04-08, 12:53
.Хтела сам да видим своје постове у Корисничком профилу..List subscriptions..I nemam pregled..GreÅ¡im li ja negde ili ne može?

хм, пробај овако: отвори свој профил, па онда ћеш видети доле испод потписа: Forum Info

па ту имаш: Поруке
Total Posts: 180 (5.15 posts per day)
Find all posts by Србин
Find all threads started by Србин

Живана
12-04-08, 19:31
хм, пробај овако: отвори свој профил, па онда ћеш видети доле испод потписа: Forum Info

:)
да, да ..то ради без проблема, али је онај преглед бољи.
Преко профила добијем хронолошки своје поруке (и ако их буде много )чак и кад на истој теми имам више одговора.. претраживање траје..А преко оног другог, добијем наслове и брже је..

Верујем ја у Војина да ће то средити;), кад- тад..није журба.

Живана
21-04-08, 21:31
Војине,
расте ми број постова и све теже се сналазим јер ми и даље не ради опција
Subscriptions..
Не знам да ли сам једина, али ме нервира..:smash:

Подсећам те, учини нешто:(