View Full Version : Фото теме?
"Шта сте урадили за мајчицу Србију"? питање је у поднаслову подфорума Активизам..
Чини мисе да не би било лоше имати једну фото- тему са бројних демонстрација широм целог света- од Аустралије до Америке... које су одржали Срби разних вера, опредељења и узраста, удружени под геслом "Косово је Србија"..Негде ће и то излазити на гуглу, па да допринесемо сопственој пропаганди:) Кад нетко укуца Косово да види само српске слике:)
А такве теме, позитивистичке и "ујединитељске" су увек добар одмор и подстрек у односу на оно чиме нас окружује супротна пропагандна машинерија.
Но, таква тема ипак не може у активизам, иако је било значајне подршке Србима од активиста Чешке,Словачке, Италије,Украјине итд..
Моја два питања су:
Где би таква фото-тема требало да се отвори, у ком подфоруму?
Колико форум може без проблема подржати фотки на једној страни, да не компликује и успорава гледање ?
Слободно постави тему у форум Активизам. Мислим да јој је ту и једино мјесто.
А што се тиче фотки, постављај их без ограничења! :)
Весели пламичак
10-03-08, 13:05
PDF multimedija bi mogao da ukljucuje i foto tematiku... slike ovoga ili onoga...
Војине,
Има ли неко брже решење за постављање слика?
Макар да се некако преправи да је довољно да се селектује линк са локацијом и притисне ИМГ, и он сам уоквири.
Садашњи систем је мало спор -селектуј, чекај прозорче, пребаци (морам да избришем хттп унутар прозорчета јер иначе ми дуплира)..
Идеално је као на Олуји и сличнм форумима ..да се отворена слика пребацује само селектовањем и копи-пејст командом..то је најбрже.
Умеш то?
и да не отварам нову тему..Хтела сам да видим своје постове у Корисничком профилу..List subscriptions..I nemam pregled..GreÅ¡im li ja negde ili ne može?
Војине,
Има ли неко брже решење за постављање слика?
Макар да се некако преправи да је довољно да се селектује линк са локацијом и притисне ИМГ, и он сам уоквири.
Садашњи систем је мало спор -селектуј, чекај прозорче, пребаци (морам да избришем хттп унутар прозорчета јер иначе ми дуплира)..
Идеално је као на Олуји и сличнм форумима ..да се отворена слика пребацује само селектовањем и копи-пејст командом..то је најбрже.
Умеш то?
Добро видићу да то преправим ових дана. Сад имам мало више времена тако да ћу бити у стању да чачкам по опцијама.
и да не отварам нову тему..Хтела сам да видим своје постове у Корисничком профилу..List subscriptions..I nemam pregled..GreÅ¡im li ja negde ili ne može?
Немам појма. код мене се појављују сви постови и теме које сам отворио или на које сам реаговао. Види дали још ко има исти проблем па да се и на то бацим.
.Хтела сам да видим своје постове у Корисничком профилу..List subscriptions..I nemam pregled..GreÅ¡im li ja negde ili ne može?
хм, пробај овако: отвори свој профил, па онда ћеш видети доле испод потписа: Forum Info
па ту имаш: Поруке
Total Posts: 180 (5.15 posts per day)
Find all posts by Србин
Find all threads started by Србин
хм, пробај овако: отвори свој профил, па онда ћеш видети доле испод потписа: Forum Info
:)
да, да ..то ради без проблема, али је онај преглед бољи.
Преко профила добијем хронолошки своје поруке (и ако их буде много )чак и кад на истој теми имам више одговора.. претраживање траје..А преко оног другог, добијем наслове и брже је..
Верујем ја у Војина да ће то средити;), кад- тад..није журба.
Војине,
расте ми број постова и све теже се сналазим јер ми и даље не ради опција
Subscriptions..
Не знам да ли сам једина, али ме нервира..:smash:
Подсећам те, учини нешто:(
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.