PDA

View Full Version : Вечна Религија Природе - Бен Класен

БПС
23-05-08, 23:48
Вечна Религија Природе

Бен Класен

http://www.megaupload.com/?d=M740AU53

БПС
23-05-08, 23:52
ПДФ формат:

Вечна Религија Природе (http://www.megaupload.com/?d=O16I0LUK)

Филип
25-06-08, 15:53
Никако ми се не допада,мислим да је национализам неизбежан за стварање свеопштег прогреса.
Колико сам чуо за Класена се шпекулише да је чивут а и да није то је колико ми се је чини тип немачке националности рођен у Украјини,одрастао у Канади а остатак живота провео у Америци тако да са његове тачке гледишта национализам и јесте беспотребна ствар.Заправо он и нема националност док са наше српске позиције овакве каква јесте национализам је неопходан.

БПС
02-07-08, 15:00
Никако ми се не допада,мислим да је национализам неизбежан за стварање свеопштег прогреса.
Колико сам чуо за Класена се шпекулише да је чивут а и да није то је колико ми се је чини тип немачке националности рођен у Украјини,одрастао у Канади а остатак живота провео у Америци тако да са његове тачке гледишта национализам и јесте беспотребна ствар.Заправо он и нема националност док са наше српске позиције овакве каква јесте национализам је неопходан.

Слажем се са тобом да је став око пан-аријевске светске нације сулуд. Креативизам по том ставу је неприменљив у Европи. Али то је само један став, наспрам осталих које је погодио тачно у центар и за којих је 100% у праву. Лично мислим да Креативизам треба веома мало изменити да би успео у Србији. Чак шта више, мислим да је то одлична база за изградњу нове религије само за Србе, што мислим да нам треба.

Што се тиче твог коментара да је чивут, то није тачно. Ја сам лично проверио. Сви Класенови (и разноразне верзије тог презимена) долазе са северо-запада континенталне Европе. Заправо са територије држава Бенелукса, север Француске и југ Шведске. Лаж да је он јеврејин шире сами јевреји али највише Хришћански Идентитет (Америчка расна верзија хришћанства ) и друге хришћанске деноминације које је критиковао у својим књигама - а критиковао их је жестоко.

Његова друга књига ''Библија Белог Човека'' је много боља. Кад будем имао времена, превешћу и њу.

АЛТОМАНОВИЋ
06-11-08, 19:29
Имам књигу и мени се јако допала нарочито почетак. Оно о Христу је изгрешио јер Христ није био јевреј него Човек из Галилеје. А оно о Мојсију,Аврааму и осталим зликовцима је исправно.