View Full Version : Путин је олош, и лицемер!
Путину у опште није у интересу Косово, и то му је последња рупа на свирали, њему је само Гаспром у интересу. Он гледа своје интересе, а ти интереси су паре! Путин је такође и издајник руског народа, јер је потписао са Кинезима споразум о имиграцији Кинеза у Русију, и то да се досели више Кинеза него што у опште има становника у Русији. Значи главну улогу ту игра Путинов Гаспром, и још неке руске компаније. Немојте бити наивни што се тиче њега па тај себични лицемер подржава Тадића, а ЕУ, не подржава из економских разлога. А то што говори да ће да пошаље војску на Косово и да направи базе, то говори да би нам преузео економско тржиште, што се тиче веће индустрије, и то било каква да је. Тако да Путин треба да код нас буде пред мером предростожности, јел у путању су само паре, и зато он неће ништа да има са ЕУ, ал да му је у интересу ушао би у НАТО. Како каже наш народ - "паре врте где бургија неће
Не заборавите да се у Русију насели годишње на милион имиграната, и то претежно Кинеза! А то све због економске сарадње са Кином.
Можемо само да рачунамо помоћ од руских националиста, било да је помоћ у лековима и храни, или добровољцима који ће да заштите србски народ од шиптара.
А вероватно је и ово један од разлога његовог анти-словенског понашања:
http://i39.photobucket.com/albums/e152/marchelo1_/heresy502sr9bi4rl3.jpg
Ја сам чуо да је Медведев Јевреј. Ако може неко то да провери.
Ја сам чуо да је Медведев Јевреј. Ако може неко то да провери.
Доста се причало о томе, има везе и са ''Гаспромом''.
Доста се причало о томе, има везе и са ''Гаспромом''.
Jeste jevrejin, provjereno, a inace je do izbora bio jedan od celnika ''Gazproma''.
Evo sta kazu ljudi iz BH Rusija.
Свершилось. Имя "преемника" названо. Вице-премьер Медведев готовится стать президентом РФ, причем, выдвинул его не сам предшественник Путин, а целых четыре партии. Две записных прокремлевских - "ЕР" и "Справедливая Россия", и две как бы почти оппозиционных - "Аграрная партия" и "Гражданская сила". Чтобы все шло гладко, невзрачного путинского ставленника тут же принялись пиарить все россиянские СМИ и расхваливать на все лады околокремлевские политики. Даже так называемые "оппозиционеры" отнеслись к нему "с симпатией", потому как "он лучший - не чекист, а юрист".
Как-то так исподволь, незаметно, ситуацию в РФ таки довели до того, что мало кто вслух задается вопросом, почему в стране вообще возник институт "преемников", какое он имеет отношение к прописанной в конституции "демократии" и, наконец, почему, собственно Медведев, а не хотя бы тоже любимый "кремлевскими" Иванов. Один из ответов на последний вопрос, впрочем, напрашивается сам собой. Выбирая между двумя никчемными кандидатами, предпочтение отдали тому "преемнику", у кого, во-первых фамилия соответствует логотипу правящей партии, и кто, во-вторых, еще ниже ростом (1,62 м), чем "предшественник". Детское движение "Мишки" опять же не зря создавали. Да и вообще, поскольку "кремлевские" принялись раскручивать "медвежий" бренд, продолжать будут в том же духе. Именно это, в конце концов, и называется у них "стабильностью".
Теперь, когда всей стране нужно срочно объяснить, как необыкновенно хорош чудо-преемник, "работа" пошла по всем фронтам. Для начала сообщили, что Медведева одобрили три основные конфессии РФ. Современным, интеллигентным и энергичным руководителем его назвали в Московской патриархии. Совет муфтиев РФ называет "одним из достойнейших людей". А главный россиянский раввин Лазар считает кандидата "умным и опытным", понимающим "роль религии в обществе". Комплимент от главраввина имеет особый смысл, поскольку Медведев - галахический еврей.
СПРАВКА:
Мать Медведева: Юлия Вениаминовна. ЕВРЕЙКА. филолог, преподавала в Педагогическом институте имени Герцена, позже работала экскурсоводом в музее.
Жена Медведева: Светлана, в девичестве Линник. ЕВРЕЙКА. С ней учился в одной школе; поженились в 1989 году; жена окончила финансово-экономический институт; работает в Москве и занимается организаций общественных мероприятий в Спб.
Подоспели и придворные социологи, сообщившие, что 40% жителей РФ уже поддерживают Медведева. И вообще, он страшно симпатичен интеллигенции, которая отчего-то увидела в нем "либерального политика". Так что теперь предрекают даже раскол демократического электората.
Но больше всех потешили публику официозные экономисты. Эти такие серьезные с виду люди вдруг с ликованием объявили, что немедленно после объявления Медведева "преемником" россиянский рынок акций "совершил рывок" к рекордным уровням во главе с ценными бумагами "Газпрома". И все потому, что выдвижение Медведева означает, что курс Путина будет продолжен. Ну вроде как экономисты сильно подозревали, что Путин сейчас возьмет, да и выдвинет такого преемника, который его курс продолжать не станет. И все, стабильности в стране как не бывало. Зато теперь, наконец, обрели желанную уверенность в завтрашнем дне.
В общем, куда не глянь, кругом Путин оказал стране великую услугу, ибо все теперь в РФ будет хорошо. Впрочем, ближайшее будущее и в самом деле не сложно спрогнозировать. Теперь снова начнут расхваливать провальные "нацпроекты", которые курирует Медведев. Демографическая ситуация тут же выправится, естественно, только на бумаге. А величественная фигура самого "преемника" ежедневно будет светиться на всех телеканалах, делать громкие заявления и много всего приятного обещать.
Многопартийное выдвижение Медведева изобразили, понятно, неспроста. Электорату в очередной раз символически намекают, что "ЕР" будет партией центра, "Справедливая Россия" - это как бы "левая оппозиция", а "Гражданская сила" - это как бы "правые". Аграрии, понятное дело, отстаивают интересы селян. Таким образом, получается, что, куда не глянь, а Медведева поддерживает вся "многонациональная российская нация". Но главное, конечно, это поддержка "лидера" этой самой "нации", причем не только моральная. Медведева не просто прочат в президенты, а снабдили его путинской "экономической программой развития РФ до 2020 года". То есть, Медведев - он не сам по себе будущий президент, а достойный реализатор "Плана путина".
Вообщем, обитателям РФ в очередной раз навязывают ничтожного во всех смыслах чиновника из прежней правящей группировки. Никакого другого при нынешней власти на посту россиянского президента попросту не может быть. Новый "главный мишка РФ" будет старательно выполнять все обязательства как перед теми "кремлевскими", кто двигает его на этот пост, так и перед Западом. Хотя росссиянцам то всё равно за кого голосовать. Если бы путин им предложил на пост "преемника" какого-нибудь орангутанга из московского зоопарка, они бы и за него проголосовали. Стабильность...
Jeste jevrejin, provjereno, a inace je do izbora bio jedan od celnika ''Gazproma''.
Ја сам баш чуо, исто од Руса, да није јеврејин, као ни Путин ни Јељцин, али како кажу, прва двојица су уништили Руски народ, свако на свој начин, док је Медведев ништ друго до слабић који је постављен да говори шта му се каже, те да Русија неби добила јаког лидера до следећих избора када би Путин требао и официјално да се врати на чело државе.
А ја сам чуо да му је жена Јеврејка... Има ли неко проверену информацију?
Медведев је Јевреј. Баш ми је то данас рекао један реакционар који се бави политиком. Нит ме занима колко има те крви, јер у сваком случају је Јевреј, и изабран од Јевреја, да самим постојањем добије паре и задатак.
Ето онај басиста (дебил) из бенда "генерације без будућности", је полу Јевреј, и никад са политиком није имао везе, а постао је амбасадор у Америци. А зашто то? Па зато што је Јевреј, сигурно није постао то што јесте, на лепе очи. Како онда ја нисам амбасадор?
Стари Словен
11-03-08, 15:50
Главни равин Русије Берл Лазар о Путину и перспективама Евреја у Русији
27 фебруара 2008 године главни равин Русије и оснивач Федерације еврејских заједница СНД је наступио у Оксфорду у удружењу Шабад са предавањем о јеврејима Русије и њиховој будућности. Предавање је било одржано на енглеском http://www.oxfordchabad.org/templates/articlecco_cdo/aid/640796/jewish/Chief-Rabbi-of-Russia-Berel-Lazar.htm. Ево је и аудио снимак http://www.chabadresearch.co.uk/oxford/rabbiberellazar.mp3
Ево неких цитата из његовог предавања:
-- У Лењинграду пре негде 50 година родио се дечак, а сусед му је била јеврејска породица. Дечак-сусед био је радо приман од ове јеврејске породице и још од младости са поштовањем гледао еврејски свет. Тамо њега су хранили јеврејском јелом, тамо он гледао како домаћин чита јеврејске књиге, тамо он је оценио поштено међусобно понашање од стране чланова јеврејске породице.
Кроз неко време овај дечак постао заменик градоначелника Санкт-Петербурга. И одједном он је сазнао да је други заменик градоначелника неће дозволити отварање јеврејске школе у Петербургу. Онда он је узео све документе за организацију јеврејске школе и дошао ког свог колеге са питањима о забрани. Одговор му је био следећи: "Ја сам такође Јевреј и нећу да ме оптужују за помоћ јеврејској школи зато неће бити моје дозволе". Дакле овај некадашњи дечак сам потписао све папире и у Петербургу се појавила јеврејска школа.
Звали оног човека - Владимир Владимирович Путин.
-- Никада ниједан политичар Русије или СССР није учинио толико за Јевреје као што В.В. Путин. У свим односима. Нема преседана.
-- Данас у Русији многи градоначелници, руководиоци области и министри у влади су јевреји. Ово је норма.
-- Након неколико састанака са Путином Аријел Шарон у приватним беседима ми је наглашавао да "код нас јевреја и у Израелу највећи пријатељ је у Кремљу"
-- У Русији много расправљају о јеврејству Дмитрија Медведева. Причају о његовој мајке која је наводно јеврејка. Не знам како то да коментаришем. Ми не сматрамо га јеврејем. Међутим рећићу следеће. Пре три дана него што је био проглашен као наследник Путина, Медведев дошао у наш Центар где је обећао нама све бољи живот. Добићемо више чак него желимо.
-- Данас у наш Центар долазе у гости највиши званичници Русије. Б. Гризлов, Ј. Лужков, С. Миронов и многи други. Постало обично кад нас посећивају руски политичари.
На питање "зашто је Путин ухапсио М. Ходорковског" одговор је био следећи:
"Ја добро познајем Ходорковског, имамо добре односе. Ходорковски замолио помоћ од нас јако касно, два дана пре хапшења. Ми просто нисмо успели му помоћи. Јевреји не морају тражити правду у животу, већ бити смишљени. Ходорковског уништила његова вера у сведозвољеност. Он је почео са финасирањем опозиције Путину...
Б. Лазара у овој посети центра Шабад пратио 29-годишње барон Натаниел Ротшилд, представник чувене банкарске породице јевреја Ротшилда. Он је држао кратки предговор на почетку:
"Редовно долазим у Русију после 2000 године. Први пут сам упознао равина Лазара у Давосу а у Русији упознао га ближе. Заједно смо почели многе иницијативе.
Међутим ни млади барон нити Лазар ништа нису рекли о стању породичне својине Ротшилда у Русији - Бритиш Петролеум, највеће британске фирме и лидера нафтног бизниса на свету. У августу 2003 БП набавила 50% деоница Тјуменске нафтне компаније којој владала финансијска група Михаила Фридмана. Фридман превео деонице од ТНК (која је постала његово власништво у доба Јељцина) у више од 4 милијарда евра. Штавише, сви су решили да је Фридман унапред заштитио себе од "судбине Ходорковског" бранећи се "заједничким бизнисом" са међународним лидером.
У 90-е године Јељцина у Русији активно је деловао мађарски јеврејин Сорош. Овај милијардер из САД финансирао у 1996 г. куповину државној "Сибнефти" Борисом Березовским у име Романа Абрамовича за свега 100 милиона долара. А у септембру 2005 исту "Сибнефт" Путин купио код Абрамовича за 13,1 милијарди долара буџетног новца.
У путинско доба уместо Сороша дошли су Ротшилде из Британије које решили деловати преко структура Берла Лазара. Резултат је много ефикасније него код Сороша. Преко лобирања Лазара БП је постао недоступан за ривале. При тоталном сукобу са Британијом (случај убијеног Литвиненко) кад били су затворени све офисе Британског Савета у Русије, Бритиш Петролеум и данас је као кремљјовска светиња.
ПС Извињавам се због грешака, преводио сам на брзину!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.