View Full Version : Едит
Овакав изглед форума је имао (или још увек има, не знам) Бартов C18 форум, није нешто нарочито конфузно, него, мене занима, а и другаица једна се исто жалила, зашто је време за едит (едитовање постова, промена порука) само један минут, можда макар 10 минута, па и сат времена није превише?
Овакав изглед форума је имао (или још увек има, не знам) Бартов C18 форум, није нешто нарочито конфузно, него, мене занима, а и другаица једна се исто жалила, зашто је време за едит (едитовање постова, промена порука) само један минут, можда макар 10 минута, па и сат времена није превише?
Ставио сам рок на 24 сата након постављања поруке/теме. Мислим да би то требало да буде довољно.
Serbian Nationalist
08-03-08, 20:48
и ја сам приметио да фали то јутрос кад сам постовао, вероватно има нека цака око јузер група, бар је тако са ипб скриптом.
Е сад ми већ нешто није јасно. Рок у коме би требао да можеш да едитујеш поруке је стављен на 24 сата.
Требаће ми за ово мало времена да видим у чему је проблем.
Ово је vBulletinov форум са којим имам искуства, сада баш гледам на eNationalistu (www.enationalist.com) у админ панелу како се намешта, сада, битно је дали је време промене порука било један минут а ти си подесио на 24 сата раније, или си сада променио на 24 сата?
ПС, која је ово верзија vBulletinа?
Ово је vBulletinov форум са којим имам искуства, сада баш гледам на eNationalistu (www.enationalist.com) у админ панелу како се намешта, сада, битно је дали је време промене порука било један минут а ти си подесио на 24 сата раније, или си сада променио на 24 сата?
Сад је уреду. Едитово сам пост док си ти писао свој. Ставио сам био "1" у бокс за едитовање мислећи да се рачуна у данима, али оно би у минутима. Сад сам подесио на 1440 мин. односно 24 сата.
Ово је верзија 3.6, задња едиција. Програм је доста једноставан кад се мало уходаш али морам признати да сам се првих неколико дана поштено намучио! Ако буде требала помоћ јавићу ти.
Ово је верзија 3.6, задња едиција. Програм је доста једноставан кад се мало уходаш али морам признати да сам се првих неколико дана поштено намучио! Ако буде требала помоћ јавићу ти.
Важи, поздрав, све најбоље!
И хвала за едит време :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.