View Full Version : Izgled tema i poruka
Ne bih bas odmah da drzim pridike, ali da li je izvodljivo da se username, avatar i ostali podaci prebace na lijevu stranu kao na vecini drugih foruma?
Ovakav izgled ,sa podacima iznad poruka, me malo zbunjuje.
Ne bih ni ja da zanovijetam puno, ali biste trebali ubaciti negdje link za pocetnu stranu sajta, ili ako postoji - da bude vidljivije... ;)
Ne bih bas odmah da drzim pridike, ali da li je izvodljivo da se username, avatar i ostali podaci prebace na lijevu stranu kao na vecini drugih foruma?
Управо сам хтјео да се бацим на то. Колико сам био окупиран у послиједње вријеме да подигнем форум нисам ни примјетио изглед тема/порука.
Ако још шта примјетиш што би се могло побољшати слободно ми јави!
Ето га. Морам признати да је и мени овако љепше.
Хвала пуно... И мени је то сметало... Збуњујуће је...
Страхиња-Бан
09-03-08, 01:08
Сад је много боље, скоро да се осећам као на Стормфронту, само што је ово српски форум. За први дан постојања је ок, има ту још да се ради, али све у свему свака част, само напред Војине :)
Весели пламичак
10-03-08, 09:52
Jeste... izgleda kao SF
Samo hvala bogu konacno svi da imamo normalne avatare, ono tamo nije licilo ni na sta...
Ne bih ni ja da zanovijetam puno, ali biste trebali ubaciti negdje link za pocetnu stranu sajta, ili ako postoji - da bude vidljivije... ;)
Овај, лепе су ове слике и све, али кад се кликну не избацују почетну страну...
Па банер на врху странице те враћа на почетну :confused:
Такође имате линк одмах испод, ФОРУМ СРПСКИХ ПАТРИОТА, исто враћа на почетну страну, тојест индекс форума.
Па банер на врху странице те враћа на почетну :confused:
Такође имате линк одмах испод, ФОРУМ СРПСКИХ ПАТРИОТА, исто враћа на почетну страну, тојест индекс форума.
мене банер не враћа на прву страницу...
Само ми опет отвара ову на којој сам, и то је почело да се дешава од кад су слике ове стављене...
За тај линк знам, али тим линком не можеш да рифреш форум кад си на почетној страници ;)
мене банер не враћа на прву страницу...
Само ми опет отвара ову на којој сам, и то је почело да се дешава од кад су слике ове стављене...
За тај линк знам, али тим линком не можеш да рифреш форум кад си на почетној страници ;)
Да да, сада и мене исто, није било тако раније :confused:
Да да, сада и мене исто, није било тако раније :confused:
То ти кажем :D
ништа сачекаћемо админа..
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.