PDA

View Full Version : radovac - LDP-ovac ?!?

bf_109_g6
17-04-08, 18:43
lutajuci po neprijateljskim sajtovima ,naidjem u J-92 oboru ovo chudo . prosto mi je neverovatno da je to moguce :confused: :

Nego, mene zanima šta u spotu LDP-a traži jedan navijač fudbalskog kluba Rad? Za neupućene, radovci su najagresivnija navijačka grupa, a između ostalog su poznati po premlaćivanju učesnika gej-parade, nošenju majica haških optuženika, parolama Nož-Žica-Srebrenica te kojekavim rasističko-nacističkim stavovima.

Elem, šta taj magarac, član LDP-a i pripadnik United Force bande traži u vašoj stranci i u vašem spotu? Jel i on krenuo pokajničkim stopama Nikole Samardžića? Zašto svaka ekstremistička hulja koja se učlani u LDP najednom postaje prihvatljiva individua?

Ne, drugovi LDP-ovci, tako se ne osvajaju glasovi neopredeljenih birača. Kukala nam majka ako DSS i NS opet budu imali više glasova od LDP-a. Uzmite se u pamet ili se spremajte za zabranu stranke i politički progon kad Koštunica & Nikolić zajašu.

i onda josh i ovo ....

Naravno da ima ime i prezime. Zove se Milan Ilić. Na spotu nosi maskirne pantalone. Eraserhead može da ti kaže u kom je opštinskom odboru i da li ima neku funkciju.

i ovo ...

Džabe pokušavaš da relativizuješ stvari pričom o modnim detaljima i pravom na izbor voljenog kluba... Govno je govno, makar bilo i u LDP-u.

Evo par detalja u prilog "biografiji" gorepomenute bitange:
1. Nosi sa sobom sliku Ratka Mladića i pokazuje je drugim članovima LDP-a, ali ne u kontekstu sprdačine već veličanja ratnog zločinca
2. Odaziva se na nadimke "radovac", "radele" i redovno odpozdravlja Sieg Heil salutiranjem
3. Preti članovima LDP-a sa kojima se ne slaže i ponaša se kao neotesana budaletina
4. Na sastancima omladine LDP-a se javno zalaže da se na Jočićev stan bace molotovljevi kokteli
5. Kad se učlanio u LDP, njegova prva izjava je bila kako je LDP imao sreće jer se premišljao između LDP-a i radikala

Koliko znam, taj šabančić je trenutno koordinator mladih LDP na Vračaru. Jel tako Erasere?

preuzeto odavde :

http://forum.b92.net/index.php?showtopic=44357&st=135

ВојводаБГД
17-04-08, 18:59
Затечен сам....

Благовест
17-04-08, 19:05
Ја сам згрожен..
Изненађен...мала реч

ВојводаБГД
17-04-08, 19:10
Стигао је и његов одговор на ту тему...

ne,nego zato sto je taj magarac imao 17 godina kada se to desavalo,i zato sto je za razliku od tebe BIO kreten...ti si ostao jbg...

gorepomenuta bitanga je:
1.nosio tu sliku iz CISTE sprdacine...
2.sieg heil nisam nikada u zivotu u stranci salutirao...iz zaebancije van,ali u stranci nikada.
3.za ovo bi trebalo stvarno da ti zapretim i da te polomim,ali jbg dok god se krijes iza nicka,necu nista reci
4.na sastancima omladine LDP-a predlagao i da se ne znam ni ja sta jos uradi ali cisto iz zezanja...znas i sam da se uvek zajebavam kad tako nesto pricam...
5.prva izjava je bila da sam taman hteo da predjem u radikale jer me iz LDP-a nisu zvali ...da,mislim da je to stvarno bilo iskreno u 3 PM...

da,jesam koordinator,tako da znas gde mozes da me nadjes ako ti nesto smeta...

a sto ne spomenes neke druge stvari o gorepomenutoj bitangi:
1.da me zna svaki stariji gradjanin moje ulice kojima se redovno javljam i pomazem oko nosenja stvari sa pijace
2.je bio 3 dana u depresiji kada su ubili Zorana i dan danas se skoro rasplace kad vidi njegov govor ili njegovu sliku
3.od osnovne skole je pratio rad Zorana Djindjica(moze da potvrdi celo odeljenje prvog jedan i profesori u OS "Sava Kovacevic")

svi koji me znaju,znaju kada se zajebavam,a kada sam ozbiljan...ti ocigledno da nemas mozak i ocigledno da me nisi dovoljno upoznao...steta,sramota me je da sam ikada saradjivao sa tobom...

:rofl::rofl::rofl::rofl:

Србин
17-04-08, 19:26
ЈА сам приметио једног момка који је редовно блејао са нама на сликама ЛДПа, сад носи зелену фајерку и немачки шал (са заставом нове Немачке...) Момка нисам видео добрих две године... Е сад да ли је то тај не знам... Све у свему нешто не верујем да га има на трибини :D

ВојводаБГД
17-04-08, 19:34
ЈА сам приметио једног момка који је редовно блејао са нама на сликама ЛДПа, сад носи зелену фајерку и немачки шал (са заставом нове Немачке...) Момка нисам видео добрих две године... Е сад да ли је то тај не знам... Све у свему нешто не верујем да га има на трибини :D

Видиш да каже да је БИО будала и да је имао 17 кад је ишао на Рад...сад не иде више на срећу.....иначе погледај њихов спот...то је онај лик у белим маскирним панталонама....видиш да је неки кординатор у општинском одбору Врачар

Србин
17-04-08, 20:08
Видиш да каже да је БИО будала и да је имао 17 кад је ишао на Рад...сад не иде више на срећу.....иначе погледај њихов спот...то је онај лик у белим маскирним панталонама....видиш да је неки кординатор у општинском одбору Врачар
Погледао сам спот... Мутан је лик, не могу да оценим...
Ваља се распитати :)

Весели пламичак
18-04-08, 11:46
Ништа необично. Радоваца има разних, то и сами знате... Уосталом ко каже да је овај човек уопште то за шта је проглашен. На трибини се ионако појављује гомила клинаца који су ту док им је забавно те је јако тешко дефинисати ту ко је у целој тој маси радов навијач а ко радов наркоман.