View Full Version : Удавило се 16 Албанаца
ТИРАНА - Шеснаест особа, међу којима двоје деце, погинуло је јуче ујутру када је чамац са 20 путника потонуло у језеру у централном делу Албаније, саопштила је полиција. Путници су се са чамцем враћали са прославе рођендана петногодишњих близанаца у ресторану на обали језера Фарка, пренеле су агенције. Неколико сати после несреће, пронађена су тела седам мушкараца, седам жена и близанаца, док су четири особе успеле да се спасу. (Tanjug)
------------------------------------------------
:)
Уф, заборавих да честитам рођендан близанцима. Желим им срећан рођендан, и слава им! :D
мора да су и њих Срби подавили :rolleyes:
какви смо злочинци....
ТИРАНА - Шеснаест особа, међу којима двоје деце, погинуло је јуче ујутру када је чамац са 20 путника потонуло у језеру у централном делу Албаније, саопштила је полиција. Путници су се са чамцем враћали са прославе рођендана петногодишњих близанаца у ресторану на обали језера Фарка, пренеле су агенције. Неколико сати после несреће, пронађена су тела седам мушкараца, седам жена и близанаца, док су четири особе успеле да се спасу. (Tanjug)
------------------------------------------------
:)
:D:D:D:D
А шта је било са чамцем??? Дај да га оправимо, па да им га вратимо...
:D:D:D:D
А шта је било са чамцем??? Дај да га оправимо, па да им га вратимо...
Мислиш да им ''оправимо'':D
Шта год хоћеш... Да га ставимо поред заједничке гробнице...:D
:D:D:D
штета за чамац :(
Ма шта штета...
Треба им покуповати још чамаца :D
Ма шта штета...
Треба им покуповати још чамаца :D
аха..ето...скупљамо паре..акција :D
weisse_wolfe
09-03-08, 20:39
Уф, заборавих да честитам рођендан близанцима. Желим им срећан рођендан, и слава им! :D
Слаава им!:D:D:D Јел у питању био гумени чамац?:D:D
Под хитно се треба истраживати новонастало еколошко стање језера. Жао ми је највише јадних рибица.
Весели пламичак
10-03-08, 12:58
Kakav bizaran dogadjaj... trebalo bi sakupiti ovakve stvari na jedom mestu...
Serbian Nationalist
10-03-08, 13:10
Row, row, row your boat gently down the stream... :D
Добро је што сам убацио ову поруку у "спољну политику". Наша порука је свима јасна по питању шиптара...
Row, row, row your boat gently down the stream... :D
хахах :D:D:D Што се ја не сетих песмице :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.