PDA

View Full Version : Претрес беле шестогодишње девојчице

Константин
15-04-11, 10:18
Beograd, Nju Orleans -- Slučaj pretresa Å¡estogodiÅ¡nje devojčice na aerodromu u Nju Orleansu otvorio je pitanje da li policija na aerodromima preteruje u bezbednosnim procedurama.

Naime devojčica stara Å¡est godina je posle prolaska kroz skener morala da dođe na neprijatan detaljni pretres, jer je zbog nekog razloga bila sumnjiva.

Roditelji nisu dobili nikakvo objašnjenje od Agencije za bezbednost, pa su snimili kako službenica pretresa dete i to postavili na Jutjub.

Posle povratka sa odmora jedan bračni par iz Kentakija na aerodromu u Nju Orleansu dočekala je u najmanju ruku neprijatnost.

Posle regularne procedure prolaska kroz skener njihova Å¡estogodiÅ¡nja ćerka Ana pozvana je na detaljniji pretres.

Majka Å¡estogodiÅ¡nje devojčice Selena Dreksel nije dobila objaÅ¡njenje zaÅ¡to je njeno dete moralo da prođe kroz detaljan pretres.

"Ana je od svih izdvojena na pretres. Mogu samo da nagađam zaÅ¡to je baÅ¡ ona izabrana, ali ja sam pitala i odbili su da mi odgovore, već su samo davali uputstva Å¡ta će se dalje deÅ¡avati. Tražila sam i da ponovo prođe kroz skener i pitala da li ima alternativa i rekli su mi da nema i da je ovo procedura", kaže Selena Dreksel.

Ne znajući Å¡ta u tom trenutku da urade, roditelji odlučuju da snime sve, a zatim video-snimak postave na Jutjub, ne bi li pod pritiskom javnosti dobili neko objaÅ¡njenje.

Na snimku se vidi kako službenica bezbednosne službe pretresa devojčicu uz objaÅ¡njavanje roditeljima i samoj devojčići.

Službenica je rekla i da će nadlanicama preći preko osetljivih delova tela, kao i da će staviti ruku na njen pojas.

"Odlučila sam da sve snimim, pitala sam muža da snimim ceo pretres, jer sam mislila da je pogreÅ¡no i nepotrebno, čak ne ni toliko nepotrebno koliko neprikladno, jer je reč o detetu", priča Selena Dreksel.

Majka devojčice je u intervjuu televiziji AsoÅ¡iejteid pres rekla da je posle toga njena ćeka plakala, ne znajući Å¡ta je loÅ¡e uradila.

Na sreću ubrzo je devojčica nastavila normalno da se ponaÅ¡a i nije pokazivala znake traume.

I dalje je nepoznato zaÅ¡to je od svih putnika sa tog leta samo Å¡estogodiÅ¡nja Ana bila izdvojena na pretres, a iz Agencije za bezbednost aerodroma kažu da je službenica postupila prema utvrđenoj proceduri.

Ipak Agencija će ponovo razmotriti standarde pretresanja nerizičnih putnika, kao Å¡to su deca.

6TUQWOOTh9U&feature=player_embedded

Ствар је више него очигледна - у питању је чист расизам,терор афроамериканаца над белцима и њиховом децом.

У овом случају ,осим очигледног малтретирања на расној основи - имамо и елементе педофилије уз одобрење званичних државних службеника.

Претрес је више него јадан изговор. Ово је болест.

Константин
19-04-11, 10:11
NA AERODROMU PIPALI I DEČAKA!
(3) Subota, 16. April, 2011.| Autor:Kurir

PORTLAND - Posle jučeraÅ¡njeg snimka Å¡estogodiÅ¡nje devojčice koju su službenici na aerodromu ispipali po celom telu, u američkim medijima pojavio se i snimak Spensera Ã…Â*ijena, dečaka od osam godina kojeg je ogromni radnik obezbeđenja aerodroma ispipao joÅ¡ detaljnije!

MaliÅ¡an je leteo iz Portlanda u Diznilend na Floridi, ali mu je putovanje preselo kad ga je isuviÅ¡e revnosni „bezbednjak“ ispipao između nogu, po grudima, po stražnjici, pa opet između nogu...

- Bilo me je strah. Nisam znao šta mi radi - rekao je Spenser lokalnoj televiziji.