PDA

View Full Version : Герт Вилдерс - Савез слободе

Владимир
17-07-10, 08:19
Скај Њуз
Алекс Роси – дописник из Европе

Контраверзни холансдки политичар Герт Вилдерс каже да ће да формира међународни „савез слободе“ да би појачао анти-муслиманску поруку на Западу

Господин Вилдерс ће организовати покрет крајем ове године у пет земаља: САД-у, Канади, Француској, Немачкој и Британији.

Циљ организације је заустављање имиграције из муслиманских земаља.
„Порука: „Заустави ислам, брани слободу“ је порука која није важна само за Холандију него за цео Запади свет“, рекао је господин Вилдерс у холанском парламенту.

Овај политичар „екстремне деснице“ је описао ових пет земаља као „зреле“ за ову поруку јер већ имају велики број исламских имиграната, а и суочене су претњама исламског тероризма.

Позиција господина Вилдерса је добро позната и он се налази под сталном полицијском заштитом због многобројних претњи смрћу.

Својевремено му је забрањен улазак у Британију. Касније је британски суд наредио да му улазак мора бити дозвољен.
Боравио је у Лондону прошле године где је дошао на позив лорда Персона из УК Партије независности. На конференцији за штампу у Британији Холанђанин је бранио своју политичку позицију:

„Ја имам проблем са исламском идеологијом и исламском културом јер мислим да што више ислама имамо то мање слободе имамо.

„Ја верујем да треба да зауставимо масовну имиграцију из муслиманских земаља не зато што су људи лоши него зато што доносе културу која је противна свим нашим вредностима“.

Значај оваквог покрета је вишеструк. Не само зато што је анти-исламски већ зато што удара на сам темељ Западне идеологије „мултикултурализма“. Вилдерс просто јавно говори оно што огромна већина зна: не може баш свако са сваким и баш свуда да „живи заједно“.

Приметићемо да се таква порука разликује од поруке човека који себе и даље бестидно назива „председником Србије“ и који и даље говори о „заједничком животу“, извињавајући се за „убиство“ хиљада који су годину дана после „смрти“ гласали на изборима или имигрирали на тај исти Запад.

Анти-исламско расположење у Европи је од суштинске важности за Србију. Муслимани су искоришћени на Балкану као пиони у америчкој партији шаха против Русије, а на штету Србије. Цифре, међутим, не лажу и Европа ће, пре или касније, морати да уђе у обрачун са муслиманима на сопственом тлу. Једина друга опција је нестанак европских народа и исламизација Европе.

Уместо малоумних прича о „заједничком животу“ Србија треба да инсистира на представљању сопственог „случаја“. Слика муџахедина са српском главом у рукама је оружје у пропагандном рату Вилдерсовог савеза.

„Вилдерсов“ Запад је можда исто толико анти-српски којико је, вероватно, анти-руски, али сасвим сигурно није „про-муслиманско анти-српски“. Другим речима, „Вилдерсов“ Запад никада не би бомбардовао Србе у корист муслимана, без обзира да ли се ради о оним несретницима из Босне или Шиптарима, а то је управо оно што је Србији потребно.

Сулуда идеологија „мултикултурализма“, пре или касније, мора пропасти јер је потпуно неутемељена у реалном простору и времену. Њена пропаст на територији Европе јавиће се у виду заустављања исламизације. Данашња владајућа класа Европе чији, додуше најнижи слој, нажалост седи и на власти у Београду, мораће да заврши на сметлишту историје, заједно са исламом у Европи. Једина алтернатива овом сценарију је нестанак европских народа.