PDA

View Full Version : Психо кутак

Калуђер
05-03-10, 20:07
Мени ово није јасно.... На кога се мисли на крају овог текста?Па укратко, мисли се на анонимне кориснике интернета који по разно разним порталима јебу мајку, убијају, кољу и јуришају те освећују Косово са све Метохијом и српском нејачи ... и тако.

Е сад, не кажем ја да ти то тако што радиш ал ту је негде и разлика између, на пример, Јелене (http://www.nsprogram.org/forum/member.php?u=1088) Јасмине (http://www.nsprogram.org/forum/member.php?u=675) и тебе.

Као што је ту негде разлика и између Горана и мене. Док сам ја паламудио по интернету он је подигао своје дупе и лупио шамар оном Зеки Петакову.

Е сад, могу ја да кажем, да тада нисам био у Србији те како би и ја то исто урадио ... ал што би рекли Немци: изговор је као шупак свако га има

Ето то би одприлике било то.

Бата
05-03-10, 21:57
ал што би рекли Немци: изговор је као шупак свако га има...
Па, исто то може да се каже за филозофе-цинике, што стоје са стране, подругљиво цене понашање околине, "никад се врући `ладне воде нису напили", никада ништа нису ни покушали; увек ишли линијом мањег отпора, кад је густо, заћуте, кад маса/руља нагрне на улице они су скраја. Евентуално помно прате догађања преко ТВ. Ту су а нису ту. Никад тучени, никад мокри на зими, никад ригали од сузавца. Таман посла да их `народна милиција` са заврнутом руком у спроводи. Таман посла да им `друштвена позиција`, радно место, егзистенција дођу у питање. Њима други `кућни праг` треба да брани. Они имају рационални разлог зашто сами то не чине (видети цитат) - обично зато што су интелигентно `провалили` да неки наши краду, пљачкају и чине разне друге неподопштине, а они, праведи, не желе у томе да суделују, те су на време за Београд утекли.
О свему/свакоме су, међутим, перфектно обавештени. Имају изграђен суд и не либе се да га ауторитативно изнесу...у мирнија времена.
Теоретичари опште праксе.
За крај питање: У чему се Миљутин пећки разликује од јунака свога сочињенија? Зар не чини исто по сајтовима што и онај малограђанин на текми?

Калуђер
05-03-10, 22:38
Не, а и конкретно већину од набројаних ствари је прошао. Никад тучени, никад мокри на зими, никад ригали од сузавца.

А са друге стране оно што он тренутно ради на интернету ради јавно без скривања иза анонимности. Без обзира да ли пише на Блицу (http://www.pressonline.rs/sr/blog/blog/post/38/Milutin+Mla%C4%91enovi%C4%87/40349/Koroja%C4%8Di+svuda+oko+nas....html) на Погледима (http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?t=16068) или где већ.

И ту је разлика између њега и јунака његове приче.
Мала танана разлика која разликује на пример Косту, који је у овој теми већ цитиран, али и тебе јел си у овом овде тексту (http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?p=191369#191369) отворено написао и ко си и шта си и одакле си.

Бата
06-03-10, 00:42
Има ту мало више проблема од нијанси и `ник-нејма`.
Ево неколико наслова, тема, које је понудио Милутин:

Mojih prvih 1000 razloga za Statut Vojvodine... На страну што је `запео` негде код осмог разлога...Па прочитај шта је тамо све натрућао: Да једва чека да се Војводина оцепи па се сели овде, да би живео у уређеној држави (:banghead:). Да су политичари из Војводине поштени, па и ако нису, опоштениће се када се осамостале...итд
Srpski mangup u raljama Svajcarskih zakona...
U Srbiji nam svira, peva, vlada status KWO...
U Srbiji ne mogu svi da kradu: za to postoji SISTEM ! (Историјски осврт)
Resenje koji niko ne sme da kaze, predlozi, sem mene...(Ма сме, Чеда то прича сваки дан)
Srbija ima perspektivu jedino ako se podeli u regione (Да, и Чанак је на челу `деобне` комисије)
Ko je bas plakao kad je Srbija postala nezavisna drzava ?
А немој заборавити како је `маестрално` бранио `тезу` да Црногорци, а поготово Његош, нису Срби..
И тако редом...
Од сто његових писанија, можда 2-3 нису политички коректна илити правилно орјентисана из визуре власти.
А како себе види:
Čitam vest :Papa savetuje sveÅ¡tenike da piÅ¡u blogove

Papa Benedikt XVI savetovao je sveštenike da internet koriste "mudro", i da se služe svim pogodnostima koje donosi savremena tehnologija, prenosi Telegraf.

Vrlo zanimljiva ideja, preporuka njegove exelencije...decenijama tvrdim da su sve priznate religije neopevano dosadne, ovo Blogovanje bi moglo da približi kako Katoličku, tako i Pravoslavnu veru, hriÅ¡ćanstvo tako reći. (Напомена: То ти се зове унијаћење. Нешто ми познато).
Pisac ovih redova je genetski ateista, antikomunista, antidemokrata, antianarhista...kao takav mislim da je treba Papu pohvaliti, ako je ovo njegova lična ideja, a ako nije, isto pohvala Å¡to ju je preporučio i shvatio njen značaj u budućnosti kako njegove vere, tako i druÅ¡tva u celini.
Ето, знамо шта није. Али нико не зна шта јесте. Нема одређење. Може да буде било шта, по потреби.Из те позиције може сваког (читај: Србе) неометано да критикује за ово или оно, да оплеви по сваком, може иако је атеиста да се бави црквеним питањима. Али некако све је то (и одвећ очигледно), како Бота каже.
И да ти кажем : неко ко је са Косова утекао (оправдано или не) морао би бити много одмеренији у критици било кога. Ова његова препотенција, колико је без покрића, још је више неукусна.

Што се навијача-кројача тиче, тога има јако пуно. И увек је било. Ништа ново. Данас имамо блогерске патриоте, раније смо имали кафанске патриоте.
Нисте ви видели кад се на дечијим текмама маме распомаме. То је тек за психо-социјалну анализу.

Калуђер
06-03-10, 01:02
Супер супер, одговорићу ти сутра.
Но само вако укратко, (иако ни сутра неће бити нешто дуже) у овој работи ретко кад шта напишем/пренесем случајно. Ништа не брини све је под контролом.
------------------------

Е ево ме мало ће потрајати ...
... Па прочитај шта је тамо све натрућао:Прочитао сам ја то још подавно и након тога ти одговорио следеће (http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?p=181014&highlight=#181014):Друговац, назваће те мој буразер ових дана поводом текстова који си писао овде.
Мислим ништа мистично ил тако то, него пропратио сам твоје текстове ,као и обично, и указао на њих неколицини познаника.А што се тиче Милутина конкретно издвојио би следећи цитат (http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?t=15298):Милутин је легенда многих форума и блогова.
...а и најбољи колпортер ''Погледа'' некада. Има специфичан стил, другачије је значење тих огорчених речи и реченица него што изгледа на први поглед. Но све у свему мени је за сада битно да си се ти регистровао, још да почнеш да користиш Скајп па да радимо даље:Шта чинити?
1. `Трпен спасен`. Чекати у потаји.
2. Зајебавати се са овим нашим квази-политичарима, глумити парламетаризам, ошљокавати се на митинзима, гурати папириће у кутије, до год се последња фукара, гуланфер, душа продана не обогати а своју размажену и кретенизовану чељад не отпрате у иноземство `на школовање`...
3. Урадити нешто конкретно да конкретније не може бити...Па шта Бог и срећа јуначка дају... Неуспех? Тја... Његош нас учи...
"На гробљу ће изникнути цвеће,
за далеко неко поколење..."
Фатализам? Целокупна историја нашега рода нам је наук... Ако не можемо тако, не можемо никако.

Бата
25-05-10, 21:58
Милутин

Придружио: 13 Дец 2007
Поруке: 1614

ПорукаПослао: Уто Мај 25, 2010 5:57 pm Наслов: Re: Немате ћирилицу, ево вам казна! Одговорити са цитатом
Јеремија ::
Цитат:

Софијске инспекцијске службе отпочеле су акцију провере радњи и трговина, који постављају и користе рекламне поруке само на туђим језицима.
Бугарским законом предвиђено је да све рекламне поруке морају бити исписане на бугарском језику, значи ћирилицом, а да се уз њега може користити и други језик, односно писмо.

Законодавац је предвидео и санкције - 100 лева (50 евра) за физичко и до 50 хиљада лева (25.000 евра) за правно лице.

Инспектори су саопштили да су се одмах на старту акције суочили са порукама исписаним само на туђем језику.

(Тањуг)

Паметни Бугари, без обзира што су чланица ЕУ, бране своје писмо и свој индентитет.

Код нас свака чатмара набацила рекламу латиницом, а да их човек пита зашто латиница и зашто страни назив, под гиљотином неби знали дати прави одговор.
Правдање да је то због странаца нема упоришта. Јер, например, у Комирић (Подгорина), странци прођу сваких десетак година, као и кроз већину србских места. Настрану што, странци не могу разумети латиницу коју Срби пишу.

Eto sad ti Bugari dobri., a odlično znaÅ¡, da su to buzdovani i veliki razbojnici.
NaÅ¡u Ćirilicu u celom svetu koristi jedva, 0, 0001 % svetske populcije, prema tome to pismo traba da bude preneto n CD, neki fajl, i tu neka ćuti.

Latinicu koristi gotovo ceo svet, i tu ne može niko da iÅ¡ta promeni, čak ni Jeremija.
Å*ta sad treba da radi prosečan Srbin, kada za 50 godina, nas bude oko milion-dva, treba li ćirilicom da komuniciraju medju sobom, a za ostali deo od 6 milijardi ljudi na planeti žaliti Å¡to nemaju ćirilicu.

Da se ja pitam, uveo bi generalno pismo za ceo svet, a ono bi bilo ono kojem većina ljudi u svetu piÅ¡e...ostali mogu kući da piÅ¡u i klinastim pismom.

Mislim Jeremija da se ti i dalje oduÅ¡evljavaÅ¡ maloumnim idejama, narodima, rukovodstvima, Å¡to ti ne sporim, ali ti ukazujem da ja ovo mislim o tome o čemu ti dajeÅ¡ temu z raspravu.

Бата
26-05-10, 11:55
Нисам ја тако увредљив, али признајем да сам у све већим недоумицама. Зато, молим вас, објасните због чијег је мишљења гоње постало супротно политици сајта:
Коста:
"Ћирица, силом Фала Богу..."
Милутин:
NaÅ¡u Ćirilicu u celom svetu koristi jedva, 0, 0001 % svetske populcije, prema tome to pismo traba da bude preneto n CD, neki fajl, i tu neka ćuti.
Ђорђе:
Милутин:Å*TA BI DALI DA STE NA MOM MESTU, DA VAS MRZE, A DA VAM SE DIVE, Å*TA BI DALI ?
Ђорђе:Е, стварно би` се и`цеп`о само да се трампим за позицију...
Или Калуђер:
Милутин ::
Koliko po tebi piÅ¡e ćirilicu i potpisuju se ćirilicom u Beogradu recimo ?
Mislim da nije ni 2 %. Možda svaki hiljaditi stanovnik Srbije piÅ¡e ćirilicom na platnim karticama, potpisima itd.
Што их бре одма не шах матираш и лепо их замолиш да прикажу своје пасоше на увид, мислим онај део де иде својеручни подпис.

Ал не, ти волиш да их мучиш, да их цедиш ко лимун.
??????????????
Па, пошто спадам у онај један промил Срба, који су факт мимо света, ја ћу да изнесем делић личне анамнезе, па ви одредите дијагнозу:
-`83 одбио да примим личну карту јер је била латинична. Проглашен због тога од "структура" за националисту, што ми било мило. Изборио се за лично право и имао једини у опћини ћириличну ЛК. Једино у њој је био латинични потпис начелника СУП.
- `88 под претњом отказа забрањено ми да у фирми у пословној документацији користим ћирилицу. Остао при своме. Отказа ме спасла "Јогурт-револуција".
- Тек`99 сам обновио ЛК за коју сам био емотивно везан. Сада је било све на ћирилици, укључив и потпис оног истог начелника.
- Имам пасош из мени знаног разлога. Лично, због себе, никада га не бих вадио. Потписао сам га ћирилицом.

Калуђер
26-05-10, 12:27
Па прво поставио си горњи текст у тему Други пишу, а та тема служи за афирмацију ауторских текстова ем коментара блиских политици сајта.

Друго, Милутин није регистрован на форуму па ако буде желео што да ти одговори има могућност то да уради само у подфоруму супротна мишљења.

Бата
26-05-10, 13:21
Брате Калуђеру,
Ја на овај сајт, као што знаш, нисам незван дошао. На почетку, у "пледоајеу" ("Што сам дош`о овде") објаснио сам зашто сам прихватио позив.
Рачунам, такође, да је немогуће да увек и око свега будемо сагласни, и то тако да сам ја сагласан са тобом.
У овом случају, међутим, постоји преголема контардикција: Пренесете Костин текст о ћирилици јер...
тема служи за афирмацију ауторских текстова ем коментара блиских политици сајта.
Ја се са Костиним виђењем слажем. Дакле, и ја сам "близак политици сајта".
Онда Милутин изнесе на другом сајту потпуно антипротивно мишљење ономе што је Коста написао и ти га без остатка и задршке подржиш ???
Не слаже се, бре! Инкопатибилно! Сами себи у стомак скачете.

Ја сам Милутинов коментар пренео у покушају да покажем, а строго повезано са Костиним текстом, да он ни случајно није "аутор близак политици сајта", не да бих га нападао из `заштићене зоне`. (То није проблем НСП). Ако је због тога и моје мишљење у несагласности са политиком сајта, онда смо у потпуном галиматијасу, ако хоћеш и схизофренији.

Калуђер
26-05-10, 13:52
Ти и Милутин у гроб ћете ме отерати.
А цитираћу и Ненада Чанка ако шта сврсиходно буде реко. Јер без обзира на личну нетрпељивост није ми битно ко је река него шта је рекао.

Подржавам чињеницу: Колико по теби пише ћирилицу и потписују се ћирилицом у Београду рецимо ?
Мислим да није ни 2 %. Можда сваки хиљадити становник Србије пише ћирилицом на платним картицама, потписима итд. па да је Анте Павелић изрека.
http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?p=200526&highlight=#200526

чек пискарам још мало

А сад размисли и са друге стране, неки Милутинови текстови су пренети овде, мислим у тему Други пишу. Јел тако тако је.
А Милутин има свој Блог на Пресу. Јел тако тако је.
Па шта мислиш колко боде очи редакцији Преса што се неки Милутинови текстови блиски политици овог сајта.

Ил узми други пример, Коста, најачи аутор код комуњара на сајту.
Шта мислиш колко тек њима боде очи што су неки Костини текстови блиски политици овог сајта.

Бата
26-05-10, 15:52
....итд, итд... да резимирамо: "Е, сад нећу ни што хоћу, и оћу што нећу..."
Е, замисли да домаћин сајта "СПС" дође на ФСП и подржи текст аутора који је противан "уређивачкој политици" "СПС" а онда се врати на сајт "СПС" и подвикне непћудом члану, који се томе чуди
"Који ти је, бре?!"
Мис`им, стваарноо...
Нико не каже да ваља, кад не ваља... али поента је Нашу Ћирилицу у целом свету користи једва, 0, 0001 % светске популције, према томе то писмо траба да буде пренето н ЦД, неки фајл, и ту нека ћути.Ако је то и овде неком ОК , штада радимо... Ја сам мало горе показао да се једно 30, а заправо скоро 50 година, таквом дефетизму нисам покорио, па ми је мало безвезе да се сада, овако реуматичан и покочен, сагињем.

Калуђер
26-05-10, 16:27
Нема ово тема везе са ћирилицом, него са Милутином као аутором и твојом нетрпељивости према њему. Мало мало па се закачиш за њега.

Е, замисли да домаћин сајта "СПС" дође на ФСП и подржи текст аутора који је противан "уређивачкој политици" "СПС" а онда се врати на сајт "СПС" и подвикне непћудом члану, који се томе чуди
"Који ти је, бре?!"Па прво домаћин СПС сајта може да дође на ови форум само у део супротна мишљења. Комунцима није дозвољено да пишу по осталом делу форума. У остали део форума могу само да вире.

Друго, ево и други пут шта сам тачно подржао:
http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?p=200526&highlight=#200526
А ту је и Милутинов одговор јел.

А неупућеном члану ако ни после другог одговора није јасно, одговорићу му и трећи пут. И неупућени члан не треба да брише своје коментаре (http://www.nsprogram.org/forum/showpost.php?p=27121&postcount=15).

Но, уместо Милутина узећу пример шта сам ти рекао за Косту:Мени је симпатичан његов стил писања,
нигде ја нисам рекао да се у потпуности слажем са сваким његовим текстом/коментаром.http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?p=178714&highlight=#178714

А шта ћеш да радиш ако Милутин, у свом препознатљивом стилу, оцени у свом Блогу на Пресу наш статут као изузетно позитивну ствар? Да одбацимо статут зато што Милутин има позитивно мишљење о њему?

Бата
26-05-10, 18:57
Што се тиче основне проблематике, написао је шта је ко имао, па нека цени свако према свом нахођењу.
Допуна:
А неупућеном члану ако ни после другог одговора није јасно, одговорићу му и трећи пут. И неупућени члан не треба да брише своје коментаре.
Можда сам ја погрешио у писању. Треба "непоћудни" олити `непослушни (у вери)`. Немојмо само прескочити факт да је модератор најпре извршио интервенцију на мом коментару уз образложење да "уклања сувишни цитат", чиме је истовремено уклонио и скоро све што сам ја написао. Шта сам требао да радим: да оставим ону једну преосталу реченицу?
А шта ћеш да радиш ако Милутин, у свом препознатљивом стилу, оцени у свом Блогу на Пресу наш статут као изузетно позитивну ствар? Да одбацимо статут зато што Милутин има позитивно мишљење о њему?
Ама, ништа и не. Статут је добар колико је добар без обзира на Милутиново мишљење. (Што се статута тиче, поновићу: ја заиста мислим да има услова да се направи врло добра ствар).
А ви Милутина промовишите колико цените да треба, није то моја брига. Ја презирем такву врсту људи и то је то.

Калуђер
26-05-10, 19:29
Немојмо само прескочити факт да је модератор најпре извршио интервенцију на мом коментару уз образложење да "уклања сувишни цитат", чиме је истовремено уклонио и скоро све што сам ја написао. Шта сам требао да радим: да оставим ону једну преосталу реченицу?:ashamed1: Океј сад контам. Шта да ти кажем, ко ради тај и греши. Није било намерно у сваком случају.
А ви Милутина промовишите колико цените да треба, није то моја брига. Јесте, а сад ћу ти појаснити и тактику.
Не промовишемо ми ни Милутина ни Косту него они промовишу нас.
И на Пресу код Милутина и код Комуњара де је Коста су наши људи бановани, теме им затваране поруке брисане на саму помен Горана Давидовића.
Те уместо ми да пишемо код њих, те губимо и време и живце, сад једноставно њихове текстове, наравно које подржавамо, пребацујемо код нас.

Владимир
27-05-10, 07:37
Ја немам времена да се бавим Милутином, Костом и другим сајтовима, али ми нешто паде на памет.

Ја не видим проблем у преношењу других текстова на овај сајт. Било каквих и било чијих. Moжда не би било лоше увести посебну рубрику у којој би се објављивали текстови са различитих, изразито антисрпских сајтова. За разлику од тих сајтова, такви текстови би онда могли да буду подвргнути отвореној и несметаној критици.

Узмимо на пример став:

Нашу Ћирилицу у целом свету користи једва, 0, 0001 % светске популције, према томе то писмо траба да буде пренето н ЦД, неки фајл, и ту нека ћути.

Зашто би се ико „вређао“ због оваквог става? Он показује духовну и интелектуалну „ускогрудост“ свог аутора. Његово неразумевање значаја писма и језика у контексту историје и културе једног народа.
Ова изјава је до те мере дилетантска да оставља простор за медијски „масакр“. Уместо да она остане потпуно заштићена на неком комуњарском сајту са којег су „избачени“ сви који мисле другачије, пренешена на ФСП, отвара могућност за озбиљну расправу и откривање праве природе глобалистичке идеологије.

Ево само једног малог размишљања на ту тему. Другови су практични, јел тако? Зашто да учимо српски и ћирилицу, боље да учимо енглески и С++. Прво, једно мало обавештење за њих. Просечно паметан човек може да зна и српски и ћирилицу и енглески и С++. Ако је њима то превише, то је друга ствар. Друго, замислимо особу која, рецимо пословно, мора у Русију, Украјину, Белорусију или неку од бивших совјетских република у којима је руски службени језик. Видесте ли како се жути бију по Киргистану ових дана? И видесте ли на ком језику су им исписане пароле? И које се писмо користи?

Дакле, затекне се човек послом тако негде, а то је више од пола Азијског континента. Ко ће боље, пре и лакше да се снађе? Онај ко српски и ћирилицу чува на ЦД-у или онај ко их има у глави? Да ли просечан Србин зна да је он у стању да оде у Русију и да се без ичије помоћи снађе у метроу, ресторану, на улици, у продавници...? И да ли зна да просечан Енглез, Немац или Француз могу само изгубљено да „зверају“ около као деца. Они не могу да мрдну без водича.
Или можда другови предлажу да се и руски стави на ЦД?

Шта хоћу да кажем? Треба да престанемо да се „вређамо“ због антисрпских ставова глобалистичких фанатика. Њихова идеологија није само антисрпска. Она је пре свега антиинтелектуална. Она је толико „плитка“ и толико „шупља“ да отвара простор за бруталан медијски контранапад. Она опстаје само захваљујући медијском монополу.

Према томе, дајте њихове текстове овде, па ако већ не дозвољавају да им се одговори на њиховим сајтовима, хајде да им одговоримо овде.

Калуђер
27-05-10, 10:58
Само напред.

А ја на сву срећу па имам времена па већ дуже пратим Костине и Милутинове текстове те онда изнађем вако нешто:

Крај свих криза у Србији се очекује тачно за 500 година ...

У СРБИЈИ ЋЕ ЗА 15 ГОДИНА 700 СЕЛА ОСТАТИ БЕЗ СТАНОВНИКА, А ЗА 500 ГОДИНА ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ СРБА

Последњи Србин умреће до 2500-те године, кажу нека математичко-демографска истраживања...

Према последњем попису становништва из 2002, у више од шездесет села било је мање од 20 становника просечне старости 65,5 година

У Србији ће за 15 година око 700 села остати без становника, што значи да ће се чак свако пето село угасити...

Последице негативног природног прираштаја су немерљиве јер са сваком новом годином у Србији нестане град величине Сремске Митровице, Горњег Милановца, Тополе или Врњачке Бање.

Срби ће за 500 година биолошки изумрети. Према прогнозама, већ 2100. године у средишњој Србији биће само 2,1 милион становника, а у Војводини тек нешто више од 800.000.

Све у свему, сви ћемо одумрети...сем Образа, Дсс-а и удружења 1389.

Аутор: Милутин

Јеремијатрећи
17-10-10, 08:35
Следећи пут кад вам падне форум Самарџићу немојте кривити Верат, то сам ја наручио.:confused:

Шта, није вам нешто јасно? Правите се ко по обичају невешти неинформисани јел. Е па биће вам све јасно, кристално јасно ко кристална ноћ ал вам ја објашњавати нећу.
Додуше за 500 € би и могао. Мислим људи смо јел, све има своју цену. Па ко велим послаћу вам банковне податке, мислим на вољу вам, ваш избор.

Ево и банковних података

Постбанк Минхен
Ибан: DE55700100800885162808
Биц: PBNKDEFFЧекај, ја одговарам овде бесплатно, а ти за један одговор тражиш 500 евра?Па ето, драги сте ми, оно, право драги, па је то цена само за вас. Додуше сад је 600 €, и верујте ми да би вам била добра инвестиција. Видите да можда прикупите прилоге међу модерацијом, све ко велим време вам не иде на руку.
Ето, и бесплатан савет сам вам дао, а и ово за видео сам вам бесплатно одрадио.

Па факат сам фер, оно, чисто пријатељски. Ко што рекох, драги сте ми.Манит се родио, манит расто и манит у свет отишао... Отприлике то могу рећи за Калуђера.
Пази, дође на форум, буде примљен домаћински, све како доликује, ал ко зна из којих побуда покаки се домаћину на образ. Домаћин га избаци без вике и још никоме не каже за то, све поради мира међ Србима. После неког времена ето ти Калуђера код истог домаћина на вратима... Куца, куца и... Домаћин га пушта у кућу без иједне грке речи и без условљавања, све мислећи како је оно што је гост - Калуђер урадио претходне посете случајност. Ал јест ђавола... Не прође дуго а Калуђер поче вређати домаћина. Чак поче и претити а онда уцењивати. Каже: ”Ево ти број мог рачуна на који ћеш уплатити суму коју сам назначио, у супротном запалићу ти кућу!”.

И стварно, не прође дуго Калуђер ”запали” - нападе Погледе... Урнисао је форум сликама великог формата, пшлус што је сваку тему уништио!

Е, сад се ја питам (админ на Погледима): Колико србства и патриотизма има у особама таквог калибра, посебно, колико људскости, ако је уопште има?

Е, мој Калуђеру, не постаје се велики човек злобом и нељудскошћу већ добрим делом и трпљењем!

Збогом!

Милутин Млађено&
17-10-10, 18:22
Добро Јеремија, да ли је у реду да радиш оно исто зашта оптужујеш Калуђера ?
Видим у свом посту си толико једностраности употребио, да је то запањујуће.
Испаде из твог поста, да је Калуђер то урадио зашта га оптужујеш из чиста мира.
Ипада да је устао на леву ногу, казнио га саобраћајац тог дана за неки прекршај, и он нашао за сходно да се баш због тога освети теби и форуму "Погледи".
Па неће бити тако Јеремија, неће бити да су последице старије од узрока?!
То шта си ти написао не даје никакав одговор, о чему се ради, ко је шта урадио-напротив
То није у реду шта си урадио, а богами и то што си о томе желео овде да пишеш, а не на "Погледима". Ето толико за сада од мене, да не дужим, и не замарам оне које можда ово и не занима толико.

Калуђер
17-10-10, 22:19
А знаш како, кога не занима не мора да чита. А искрено да ти кажем и мени је мука од тих дечјих посала. Ал ај да напишем нешто нако реда ради

Некако ми на ову Јеремијину бајку најбоље паше следећи цитат из Маратонаца:Ђубре маторо, имаш сто година, а лажеш и вараш!Ма мрзи ме и да пишем нешто више ... можда касније
А шта ћу, морам.

Јели бре Јеремија јел имаш ти мој број телефона, скајп и тако то? Па имаш. Па шта ми пишеш овде неке бајке и басне. Писма и разгледнице. Јел ти нешто није јасно? Па јави се да разјасниш.
Ааа не смеш се јавиш, скриваш се, глумиш лудило.
Опрашташ се нешто театрално, што? Па знаш да ћеш добити одговор па да збришеш на време. Па било таквих већ овде, ниси ти изузетак.

Елем, јел Самарџић већ 20 година труби о слободи говора? Труби
Јел поставио Косту из Париза и тебе за домаћина форума? Јесте
Јел ово МеКензијев коментар или мој? "Бре мени је више коментара избрисано у последњиха пар дана него у последњих 5 година колико сам на форуму?!?
Срамота је шта се ради овде у последњих пар дана..."МеКензијев је
Јел Коста брише коментаре и затвара теме од разноразних људи? Брише и затвара
Из ког разлога брише и затвара теме? Зато што га људи испрескачу
Јесте добили по пичци због тога? Јесте
Па онда те лепо човечански питам: па шта сереш онда?

Е тако, то смо лепо разјаснили, мислим собзиром да се ти више нећеш јављати јер си нешто изненађен и увређен.

Мене ли си нашао да фолираш.

Калуђер
13-11-10, 23:45
Јој што сам сад имала један флеш-бек кад сам прочитала ово...можда параноишем, али као да ми се створио лик пред очима ко је творац овог поста! Не параноишеш. Милутин је од мене покупио "факат" а ја од њега "хмм" (обавезно са два "м")

А пост је делимично од мене покупио и на свој начин га обрадио. Мој пост звучи овако, додуше извучен из контекста:
Српству требају нове вође. Требају му нови људи. па то су најобичније флоскуле да не кажем баш будалаштине у варијанти сјаши Курта да узјаше Мурта. А поготово кад знам ко их пише а шта ради. Онда су у ствари бајке за малу децу на квадрат.
Јеботе, на свом рођеном форуму писати под које каквим псеудонимима. Чуј Душан Силни. Да се ја пријавим овде као Стефан Првовенчани. Страшне су то ствари.

Нарвано, читав контекст, ко што знаш, јер ја немам шта да тајим и скривам ем тутумрачим можеш пронаћи овде (http://www.politika.rs/rubrike/Srbija/t41375.sr.html).
А радује ме то што си и ти пуно ствари од мене покупила ал ти још увек фали да на конкретно питање конкретно одговориш. Што значи име и презиме. Људи, неки, тамо, потребни, упорни, ми, ви, они ... то је млаћење празне сламе.

Братислав
14-11-10, 00:48
Чекај сад Калуђеру. Дошао нам Милутин, лепо, човек у свом стилу, све на месту, јел тако?
Ти знаш шта мислим о човеку, ал на овакав начин неће да може.
Тијана најљубазније одговара, и онда ти ко запета пушка улећеш, прави џек, нема шта, држиш јој предавања, о томе шта треба да пише, да ради, да мисли?
Све знате, нисте Коштунице, према томе, заболе ме више за транспарентност и тутумрачење, него лепо, све што имате у "том стилу", на адресу Горана Давидовића. Свако нек се држи свог, мислим посла, зајеби више!
Ако ће ти бити лакше, ето, ја сам Душан Силни, Горан ми забранио да пишем под својим именом, па сам отворио нови налог, а Тијана је онај, јебем ли га како беше.

Круела
14-11-10, 02:03
Не параноишеш. Милутин је од мене покупио "факат" а ја од њега "хмм" (обавезно са два "м")

Па где си бре Калуђеру...нема те нешто.

А радује ме то што си и ти пуно ствари од мене покупила...

Па ја заправо не знам како сам уопште могла да склопим реченицу пре тебе...научи ме још твојих мудрорија....а у складу с тим, скоро сам налетела на једну песмицу коју ево посвећујем теби....е пишем ово и смејем се због песме...ево нека буде то нека наша мала химна :)..твоја и моја...Ој јој Калуђеру...научи меееееее...

w2GNdO8HVzo

......ал ти још увек фали да на конкретно питање конкретно одговориш.Што значи име и презиме. Људи, неки, тамо, потребни, упорни, ми, ви, они ... то је млаћење празне сламе.

Млаћење празне сламе је и оснивање имагинарне партије од стране имагинарних људи, са имагинарним вођом, имагинарним члановима у имагинарној држави...

Калуђер
14-11-10, 10:55
Ево змајови, читајте (http://www.politika.rs/rubrike/Srbija/t41375.sr.html), ту нема цензуре, још ћу мало средити, допашће вам се.

Чекај сад Калуђеру. Дошао нам Милутин, лепо, човек у свом стилу, све на месту, јел тако?
Ти знаш шта мислим о човеку, ал на овакав начин неће да може.
Тијана најљубазније одговара, и онда ти ко запета пушка улећеш, прави џек, нема шта, држиш јој предавања, о томе шта треба да пише, да ради, да мисли?Па јашта него оћу и видиш да може. Још си ми и тему читаву направио (http://www.nsprogram.org/forum/showthread.php?p=28599#post28599). Само слаб ти наслов. То мора мало жешће. Рецимо: Психо кутак манитог Калуђера или Само за ретарде. Па онда ко код што конкретно каже онда ту пребацуј текстове . А има још једна фора, ако те и поред тога ко надмаши у каквој дискусији ти му преправљај текстове за сваки случај. Само мало јебе читаву концепсију што има и других форума, ал ај сад.
Све знате, нисте Коштунице, према томе, заболе ме више за транспарентност и тутумрачење, него лепо, све што имате у "том стилу", на адресу Горана Давидовића. Свако нек се држи свог, мислим посла, зајеби више!А шта да зајебем? Да зајебем тебе и Горана који на свом рођеном форуму пише под клоновима. Па тако нешто је ненадјебљиво.
Ако ће ти бити лакше, ето, ја сам Душан Силни, Горан ми забранио да пишем под својим именом, па сам отворио нови налог, а Тијана је онај, јебем ли га како беше.Нис ти Душан силни него си ироничан и лажеш. Ал шта ћу ти, твој избор, а иде у склопу са новим/старим устројством. Ти мож бити у најбољу руку Брудер 88. Ал засигурно сте добри Змајеви и Ти и Тијана. Штоб реко Горан:

"у затвору то иде све лакше, имаш змајеве ( то су ти слуге) кажеш им шта требе, или имаш ортаке са којима си добар..итд.. нема ту пуно размишљања"

Зато змају немој пуно да размишљаш.
Јој боже. И сад ја треба нешто да му још пишем. Па то није ни за зајебанцију. Па то су оно већ опасни трипови.

Па где си бре Калуђеру...нема те нешто.Ту сам ту сам, ал шта ћу волим бити човек а не Змај, па ми самим тиме ни друштво змајева не одговара.
Па ја заправо не знам како сам уопште могла да склопим реченицу пре тебе...научи ме још твојих мудрорија...Хоћу, цинизам и иронија су две ноге ароганције која расте из корена глупости.
скоро сам налетела на једну песмицу коју ево посвећујем теби... А и та песма се врти већ минимум годуну дана по нету и то баш уз комбинацију са речи химна. Тако да мало оригиналности ти неби шкодило. Ал драга ми је песма.
Млаћење празне сламе је и оснивање имагинарне партије од стране имагинарних људи, са имагинарним вођом, имагинарним члановима у имагинарној држави...Драга моја да те ја нисам пре 6 месеци извукао из анонимности ти би и даље била имагинарна Круела. А онда си неко време била Тијана а сад си постала Змај. Кад би могао да бирам ја би на твом месту изабарао да поново будем Круела. Ал ај сад, нисам на твом месту а и Србима је у крви поданички менталитет док мантрају о новим Вођама и неким новим бољим људима.

Круела
14-11-10, 12:39
Ево змајови, читајте (http://www.politika.rs/rubrike/Srbija/t41375.sr.html), још ћу мало средити, допашће вам се.

:rofl: Змај!

Па шта сад , треба као да одговорим на ово...па нећу, на зато што немам шта, него не видим онда крај тих писанија...а и ипак си ти краљ форума, ја сам ту још мало дете...не могу ја да се изборим са тобом...све то копирање одговора...па ја теби ти мени...па онда бацим коску и лупим неку лаж па чекам реакцију, то ја не могу, ти си ту експерт...можда ћеш опет да помислиш да је моја "глупост" преовладала па да сад користим иронију, али ти сад најозбиљније кажем : Е пази кад се нисам надала да си баш толико подмукао...додуше људи су причали да си на свашта способан , али некако сам ипак имала неку резерву...не трпиш критике, идеш ђоном одмах,слажеш док трепнеш, а уз то делујеш онако сигурно и ауторитативно па што је најгоре, неко се упеца па ти поверује, али истина кад тад изађе на видело....јоооој много си ме разочарао!

П.С. Што се тиче песме, ја сам је стварно скоро чула...шта ћеш, нисам у току, а и нисам преоптерећена твојим ликом па да сам не дај боже тражила одговарајућу песму за тебе, једноставно ми је налетела у датом тренутку! Али чињеница је да сам ти посветила песму...па ваљда се мајку му то нешто рачуна:)!
И да, драги мој Калуђеру, ја сам и даље анонимус, била ја Круела или Тијана, јер ја овде не водим никакву личну борбу да изађем из анонимности, нисам толико оптерећана собом, за разлику од неких! Јака ствар "члан форума"...извукао из анонимности...чуј ти то...свашта...ти то баш јако озбиљно схваташ...

Ти сад ово копирај на твом форуму, па онако добро размисли, па лепо састави један ефектан одговор, па импресионирај оне људе који то читају, а онда мирно можеш да проведеш дан...јер ја стварно не могу више са тим да се смарам.

Ипак...све најбоље!

Калуђер
14-11-10, 13:10
Тандара мандара броћ тандара мандара трућ но све у свему хвала ти ипак си ти краљ форумајесам.

А ти ето пробај да бар једном за промену одговориш на конкретно питање само ако може молим те без: неки, некад, неком.

Ајде реци ти лепо мени шта сам ја то и кога слагао?
Ето само то па не треба сничим више да се смараш. Пишеш да ја слажем док трепнем. Добро, никакав проблем. Ето наброј све те моје силне лажи. Мож и да отвориш тему рецимо: Све Калуђерове лажи.
А ја ћу је са интересовањем изчитати. Ал ето да се не смараш толко ево наброј овде бар три. Ма дај бар једну.
Ево микрофон је твој па почни.

Само све нешто ценим да нећеш имати времена за тако што, јел ето баш мораш да однесеш тетки лек.

Братислав
14-11-10, 13:40
Ал засигурно сте добри Змајеви и Ти и Тијана.

Tqn6SCmneFw

Домаћин
14-11-10, 17:42
6. Коришћење више од једног налога.
8. Намерно скретање са теме или покушај да се дискусија обесмисли.
9. Изношења личних података о другим особама
10. Омаловажавање учесника форума.

због горе наведеног члан форума може бити стављен на привремену или трајну модерацију.

12. Безразложно вређање осталих чланова форума.
13. Провоцирања ради провоцирања без квалитетне и смислене расправе о постављеној теми.Мислим да је ово довољно, поред тога што је ово форум а не психијатријска установа.

Овај несрећни Калуђер је нешто као самвоин, само српска верзија.
Краљ тролова, ловац клонова итд. У сваком случају овај форум више неће бити (по договору модератора) виртуелна септичка јама и бина за нет фрикове као што је Калуђер. Своју болест може да изражава на другим форумима који га још нису бановали, или на свом сопственом где слободно може да пише са више налога, преноси приватне преписке са људима и чини сличне болесне испаде да скрене пажњу на себе.

Ширење лажних информација је такође недозвољено, иако патолошким лажовима то тешко пада, на овом форуму се то неће више толерисати ако икада и јесте.

6. Коришћење више од једног налога.
7. Троловање...Такође недозвољено, горепоменути има више налога, користи и налог Тома, Земунац и још неке по потреби, како нам говоре ИП адресе које смо проверили а које је користио Калуђер.
На нама није да истражујемо да ли је у питању иста особа, шизофренија, Fight club на интернету.
На управи форума је да обезбеди да се форум користи у складу са правилима форума.

Модератори и администратори Форума српских патриота.

Milutin
14-11-10, 21:10
Прво ко каже да не дамо.

Kažu fakti, činjenice, treba li joÅ¡ neko da da neki atest...da bi taj aksiom bio validan ?!

Братислав
15-11-10, 17:24
ПС И да, још нешто, Братиславе, Горане и Тијана увек се може и дубље потонути. Ај што не смете да ми конкретно одговорите, ај што ми бришете и премештате постове ем стављате увредљиве наслове ал дошли сте дотле и да ми преправљате већ написане постове.
Ценим да можете и дубље потонути. Јер тај систем тутумрачења ствара такве људе и такве поступке. Е зато сам ја против таквог система а на страни слободе говора.
А томе и ова тема између осталог служи. Да вас људи упознају шта радите док су вам пуна уста приче о новим "бољим" људима и новим "бољим" вођама. А таквих "бољих" тутумрака попут вас је већ маса на власти а и у опозицију у Србији.
Е, ал овде немате власт, на нету. Ту влада слобода. Што тамо обришете овде се појави и то на само један клик далеко.Радимо оно што предвиђају правила форума.
Оно што имам да ти кажем о теби, као човеку, написао сам ти јуче на скајпу, па ти пребаци тамо на доберманима, да, нек читају људи, могу и керови, можда и они висе 24 сати на нету, можда и знају да читају већ...Ионако се тамо свађаш сам са собом, користиш туђа имена и слике, преносиш одавде па испада да ми комуницирамо тамо са све муштеријама.
Што се "слободе говора" тиче, и "транспарентности", боље се ушима покриј.
За 9 месеци твога "транспарентног" рада, успео си да отераш све што се отерати може. Ај што си терао Горанове људе, него и људе које си сам доводио. Сви су били болесници, јел тако? Ај Милија, Воја, Мела, Новак, ко зна још... али Бата? Јеремија? Да, сад је и онај у кога си се заклињао, и Тијана и ја, јел тако?
Имо си профил домаћина где људе упозораваш, и свој где се курчиш. Пуна модерација необјављених постова у оно време. Сети се.
Сети се "транспарентности", да после неколико дана како ти се ћефне преправљаш своје сопствене постове.
Имао си одрешене руке, радио шта хтео, и шта? Јеси прсо? Јеси, па признај ко човек! Ето, ја сам био ту, све време, и признајем, пукли смо. И шта сад? Јел под "транспарентношћу" подразумеваш изношење прљавих гаћа? А? Ако је тако, опет се ушима покриј, јер су твоје највише усране!
Како си радио, тако ти се и враћа, и кој курац се буниш сада? Ал, добро ајде, у твом случају то је већ патологија....
Јеси ли отварао клонове по форуму, јеси, и? Шта сам ти ја рекао на то?
Шта сам ти рекао на хрпу необјављених постова у модерацији, шта?
Знам да уживаш у свему овеме, јер си докон, и храниш се тиме.Уста су ти била пуна Давидовића, јел тако? На крају се испоставило да човек појма нема о томе шта се ради на форуму, а овамо прича, како су му све преписке послате, како је одушевљен и......човек те отеро, и? Јел проблем неки? Знао си и да ја одлазим, јер сам био у тој гарнитури, и?
Шта ти је избрисано? Линк ти преправљен? То те мучи? Па не пада ми на памет да се овде рекламирају било чији керови, нити преписке о онивању виртуале партије гЕнгстарбајтера Србије, док год сам ја овде, па макар и сутра отишао. Бришем клонове, па наравно, шта ћу.
Муда ми вриште од тебе, пун ми те је курац више!
Ево линкови ти се шире ко куга. Јел си срећан сад, а? Јел расте? А? Е, болесни човече!
Јој, само да те моје очи више не гледају, бем те Србијо, кад ти памет соле који немају додирних тачака са реалношћу, и чија је маршута ко Теофилова, фотеља, фрижидер, клоња!

П.С. Ево, отклонићемо и ту мистерију. Калуђеровићу, ја сам на првом месту човек, и не могу да схватим гњиде које иду около и трубе ко неке пичкице, људе који кукају, који не желе да признају пораз, љигавце, на крају крајева и људе са дијагнозом. Да ли постоји нешто што си сачувао за себе? Постоји ли? Тутумрачење нема везе са датом речи! Али то је за тебе виша математика....

Гост
16-11-10, 02:08
Е фала Богу што сте бановали овог досадњаковића. Први али огроман корак да ово опет постане форум какав је и био раније.

Брудер 88
16-11-10, 11:14
Гледао сам тај форум о доберманима. Какав пацијент тај Калуђер :biggrinjester:
Колико сам сконтао ставља туђе слике па онда све сам пише и копира одавде.
Сад када сте отерали све индијанце и пацијенте одавде могао би овај форум и да личи на нешто. Сећам се рание је био много другчији.

Домаћин
16-11-10, 14:41
Из практичних разлога и због поштовања правила форума коментари гостију се читају пре одобравања.
Наравно није дозвољено писање једне особе под више различитих имена, а што лако провери, па би једино у том случају и у случајевима кршења правила следило бановање ИП адресе.Пошто су поједини бановани чланови покушали да пишу као гости (очигледно је судећи по ИП адресама највише био заинтересован објекат ове теме), скрећемо пажњу да то није дозвољено.

Управа ФСП

Дејан М.
16-11-10, 15:38
Пре свега, пар речи о мом надимку и о забуни која је настала протеклог викенда у вези са њим. Наиме, након пар преписки са Владимиром на тему општег стања у нашем друштву и народу појавили су се неки коментари везани за тему и, што ме је посебно зачудило, расправе о томе ко се крије иза надимка ,,Душан Силни". У тим расправама и нагађањима се отишло тако далеко да су неки чланови изнели низ оптужби на рачун појединаца, пре свега, на рачун Горана Давидовића. Овом приликом бих хтео да их демантујем.

Дакле, моје име је Дејан, из Београда сам. Поменутог Горана Давидовића не познајем лично. Шта више, никада и ни на који начин нисмо ступили у контакт. За господина Давидовића сам чуо пре пар година приликом његовог протеста због одржавања трибине на филозофском факултету у Новом Саду и целе прашине која се дигла око тога у штампаним и електронским медијима. Заинтересованост за цео тај ,,случај,, и одређена доза резерве према званичним информацијама ме је навела на то да се о свему томе подробно информишем, схватим да су многи његови ставови блиски мојим и најзад то ме је и довело овде.
Могуће је да се из мојих тема та блискост у ставовима приметила у мојим препискама и да су неки чланови због тога ,,препознали" гдина Давидовића иза надимка те да је све то изазавало забуну. Надам се да сам овом приликом помогао у решавању ове теме, и овом приликом ћу ставити тачку на исту.

А сада бих пар речи написао о мом виђењу ствари на форуму уз осврт на горепоменуте ауторе постова. Најпре бих изнео мој доживљај форума
и мој доживљај потребе за форумом овог типа. У времену апсолутне контроле медија од стране система, у времену селективног емитовања информација, у времену цензура, у времену када држава не само да контролише шта грађани треба да знају а шта не, него је и став који се коси за званичним ставом често кажњива, форум овог типа је итекако користан. На овом форуму може се доћи до информација које су недоступне у званичним новинским чланцима. Може се доћи до, данас толико потребне ,,друге стране медаље".
Tакође, човек може да ступи у контакт са људима истих или блиских ставова, као и са људима супротног става и да том приликом води здраве расправе са њима. Будући да је оснивање неког озбиљног часописа тренутно у Србији равно научној фантастици (што из материјалних разлога, што због система), овај форум мора да послужи сврси. Дакле, овај форум треба доживљавати као својеврстно слободно гласило. Гласило на коме ћемо ми, људи са ставом другачијим од званичног, патриоте, националисти, моћи да се информишемо о стварима које су нам недоступне у новинама, на телевизији и у литератури. Сматрам дакле да је ово тренутно једини начин да млади људи патриотске оријентације добију ускраћене им информације. То је мој доживљај овог форума, и врло сам задовољан тиме. Мислим да је све преко тога неозбиљно, да не кажем детињасто, нарочито расправе о оснивању политичке партије и њеном статуту преко интернета. Интернет је последње место где о томе можемо да раправљамо. Политичка странка је једна машина, и њена активност и организација изискују много више енергије и времена него што је то потребно овде, на овом форуму, седећи испред монитора и тастатуре. Осим тога, надасве је потребна жива и динамична комуникација која се може остварити само стварним контактима људи, контактима у стварном свету, а не виртуелним контактима, смајлићима, ,,copy/paste" кликом или чиме већ...

Људи божји, па тешко да би се преко интернета могла организовати и фудбалица у школском дворишту а камо ли тако нека озбиљна ствар.

То онлајн разглабање о статутима странака, о намерама и оснивањима истих у виртуелној форми је толико неозбиљно да је равно оним онлајн игрицама на интернету. Актери тих разглабања су, уз понеки изузетак,у великој мери људи у чији хоби спадају форуми и форумашења, на којима воде разне бесконачне препирке без циља и поенте. Стога их не треба узимати за озбиљно осим у ситуацијама кад својим ставовима или акцијама желе да уруше кредибилитет овог форума. У тим ситуацијама ваља им препоручити линкове форума са темама опште природе. Мислим да сам вио довољно јасан. Ми овде не играмо никакве игрице, не тежимо да будемо, како је то овде једном приликом речено , извучени из анонимности", немамо ,,ривале,, са којима ћемо се препуцавати из жеље за личном промоцијом и како би били популарни на овом форуму. Наша улога је да, колико је то у нашој моћи, новим информацијама, откривањем истине, растурањем табу-тема, помогнемо једни другима у ширењу наше идеје.

Толико од мене за сада

ПОЗДРАВ

Аркона
16-11-10, 21:17
Oпааа... Овдје се много тога издешавало од када нисам активан као раније... :confused:

Шта сад? Калуђер је преко ноћи од заштићеног бијелог медведа стигао до државног непријатеља...? Као и још неки прије њега, уосталом...

Или не капирам добро последња дешавања...?

Гост
17-11-10, 17:23
danas samo budala se može plaÅ¡iti drugačijeg miÅ¡ljenja, ili ga braniti...pogotovu na net-u. mene prosto fasciniraju ljudi u tom smislu da im to nije jasno...

Боби
17-11-10, 19:31
Е фала Богу што сте бановали овог досадњаковића. Први али огроман корак да ово опет постане форум какав је и био раније.

Vala baš.
Zbog njega (a joÅ¡ viÅ¡e zbog onog smarača kvazi-pesnika Milije Ć.) sam i prestao da dolazim na forum. UniÅ¡tili su svaku temu koje su se dotakli).

Млађа
17-11-10, 21:17
Oпааа... Овдје се много тога издешавало од када нисам активан као раније... :confused:

Шта сад? Калуђер је преко ноћи од заштићеног бијелог медведа стигао до државног непријатеља...? Као и још неки прије њега, уосталом...

Много је замршено рођени...али много

Маркан
17-11-10, 21:42

Ево и ја се улоговах на форум после дужег времена и баш ми то прво западе за око...

Дејан М.
01-12-10, 15:36
Мислим, немој да ме схватиш погрешно, ал ако је теби до дописивања са Гораном испод 20 клонова ја за такве ствари стварно немам воље. Мислим ниси ни малолетан ни малоуман па да не провалиш да испод ника Душан Силни а сад Дејан М. Мислим ниси ни малолетан ни малоуман па да не провалиш да испод ника Душан Силни а сад Дејан М. уствари пише Горан. уствари пише Горан.

Ово је преузето са једног сајта. А тема је, колико сам могао да приметим и даље моје име.

Е овако. Мислио сам да смо ову тему затворили и да неће бити потребе да се на њу враћамо. Међутим, извесни Калуђеровић из мени непознатих разлога ову причу још увек потенцира. Зашто, у то не бих улазио јер би се онда ова тема развукла у недоглед. Циљ ми је да ову тему закључим и пробаћу да је закључим тиме што ћу још једном поновити оно што сам већ написао раније. Дакле, иза Дејана М. (Душана Силног) се не ,,крије" Горан Давидовић. Нити се Дејан крије иза Горана или било кога овде, а још мање у стварном свету. Знам да то обожаваоцима интернет ,,дивањења" звучи невероватно, али је тако. Да, да, колико год то изгледало чудно некима, кад се искључи рачунар постоје прави људи, праве ситуације, права борба, прави проблеми које не решаваш кликом на ,,esc" или ,,turn off".
Дакле, понављам, не желим да учествујем у интернет играријама а још мање бих волео да будем предмет интернет играрија. Поштујем свачији хоби али једноставно, што би рекли Енглези-,,It's not my cup of tea".
Надам се да ћемо овим ставити тачку на ову непријатну епизоду и играрију и да убудуће моје име неће бити помињано на разним форумима у оваквом контексту.

Како то изгледа конкретно на нашем примеру? На пример: Ја тврдим да Земунац (Срђан) постоји и да није никав клон и иза мојих речи стављам 5000 €. На пример: Ја тврдим да Земунац (Срђан) постоји и да није никав клон и иза мојих речи стављам 5000 €.
Ид питај Братислава, Горана и Тијану јел прихватају опкладу. Ид питај Братислава, Горана и Тијану јел прихватају опкладу.

Е да, поводом овога. Питам се да ли је та сума од 5000 € још увек актуелна. Мислим, живим колико/толико пристојно од свог рада али би ми у сваком случају добро дошао новац зарађен на овај начин. Зарађен на конто духовне слабости. Ко зна можда би то био наук људима да у свом животу највећи подвиг и јесте кад савладају своје слабости.

Свако добро

Дејан