PDA

View Full Version : Вођење љубави је опасно

Тара
12-05-10, 13:32
Вођење љубави може да буде опасно, показало је једно истраживање обављено у Великој Британији, чији резултати показују да се годишње свака трећа одрасла особа повреди током љубавних вратоломија.
http://www.blic.rs/data/images/2010-05-12/37478_par-u-krevetu01-blic-_f.jpg?ver=1273664433 Према резултатима института за истраживање јавног мњења "ОнеПолл", чак 18 милиона Британаца повредило се у току последњих годину дана водећи љубав.
Најчешћа места "незгода":

троседи (углавном због немарно одложених чаша)
степениште
аутомобил
купатило (под тушем)
спаваћа соба

Повреде су разноврсне, од модрица на коленима и изврнутих прстију, преко тортиколиса и болова у леђима, до болова мишића читавог тела.

Некима је чак била потребна и хоспитализација.

Два одсто учесника анкете каже да су током односа поломили неку кост, а њих пет одсто су навели да сутрадан нису били у стању да оду на посао.

Изненађујуће је да је 40 одсто испитаника изјавило да је било толико обузето страшћу да је повреде приметило тек сутрадан.

Милија Ћ.
15-05-10, 05:53
Заборавили су на веш машину... познат Ми је случај повреде кичме услед немирног рада веш машине у току центрифуге. :biggrinjester:

Млађа
18-05-10, 12:55
Ја знам да је опасно у време постова, јер се може оболети или ако жена забремени не дај Боже дете да буде како не треба. Онда се безбожници чуде, како име је дете болесно. Па пост је прекршен из пожуде. ДЕте из греха рођено, господо безбожничка