View Full Version : Проблем
Не могу да користим toolbar(quote, bold, font...)!
Објављујем вести а нису означене као цитат, што није у реду! Не знам у чему је проблем!
Ne znam sta bi moglo da bude, ali pokusaj sa ovim
Idi na korisnicki panel, potom odaberi ''edit options'' , zatim idi na dno strane, i u ovom odjeljku, odaberi jednu od opcija, najbolje ovu koja je naznacena.
Није то...сад бих убацила смајли, али не могу!
Мени се то десило прошле године и много сам се намучила.. На крају је испало да преко Интернет експлорера мој комп не очитава у потпуности отворену страну..А свашта сам радила, генерално чишћење, поново инсталирање Виндоуза...И овај Шрафцигеров савет..свашта..свашта..
На крају...прешла сам на Моѕилију Фај'рфокс и отада немам више ниједан такав проблем.
Пробај :)
Па ја и користим Мозилу! хахахаха
Па ја и користим Мозилу! хахахаха
Онда заборави :rofl::rofl:
Нееееее...Хоћу смајлије,и да могу да цитирам, то ми је најбитније! :(
Нееееее...Хоћу смајлије,и да могу да цитирам, то ми је најбитније! :(
па имаш их :confused::confused::confused:
То је преко тастатуре, морам да набадам шта је шта! :D
Imam neki problem, ko zna sta je u pitanju.
Ne mogu da kreiram novu temu, izbacuje mi gresku F403 - Forbidden. Da li je to do moje masine ili do foruma?
Молим све који не могу да подесе свој профил по жељи, за још мало стрпљења. Ради се на томе, али потребно нам је време да би то средили.
Да не бих отварао нову тему: Неколико пута ми се дешавало да, када хоћу да поставим неки мало већи текст било као нову тему или као одговор на постојећу, само ми се појави бланко прозор. Кликнем на дугме за постављање и после једно 30ак секунди остане ми само празан прозор. Да ли то има неке везе са дужином текста или можда тиме што користим Мозилу?
Врло могуће оба. Скрати текст , подели на више делова и биће ок.
Многи чланови форума данас имају проблема да му приступе :
Forbidden
You don't have permission to access /forum/index.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
У чему је проблем?
meni je izbacivalo istu poruku, a pola sata kasnije usao sam na sajt.
Било је неких техничких проблема везаних за сигурност сајта, надам се да смо сад све успели да разрешимо. Неки од IP опсега су имали проблема да уђу на сајт.
Ако опет буде проблема јавите нам.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.