PDA

View Full Version : Млади комунисти против Буша

Тара
04-04-08, 13:58
Радио Б92 је објавио да се 20ак младића, припадника Младих Комуниста окупило данас на Славији у црвеним мајцама са ликом Че Геваре, у знак протеста против посете америчког председника Буша Хрватској.
Репортер је интервјуисао двојицу младића који су између осталог изјавили да се они боре против капитализма и једнакости у свету, као што је то радио и друг Тито.И као што је он волео све људе света, па и црнце, и они морају да се боре за права свих, посебно несврстаних. Из тог разлога су решили да иду у Хрватску да протествују против америчког империјализма. На крају су додали да им је чланство бројно, иако их се данас појавило тек њих око 20ак.
На крају прилога речено је да је дирекција ове организације донела одлуку да младићи ипак неће ићи у Хрватску.

Naša Borba
04-04-08, 18:21
На крају су додали да им је чланство бројно, иако их се данас појавило тек њих око 20ак.

Вероватно имају халуцинације.

Jelena
04-04-08, 19:28
Интересантно је да ни ми, ни они не волимо америчку владу, њихову политику и још многе ... Такође, и ми, и ектремни левичари , згрожени смо радом владе и полиције, с тим да они њихово деловање пририсују у "фашистичку корист" док ми отворено видимо да су против нас, почевши од права Србина у сопственој земљи па на даље...