View Full Version : Суботари и ЕУ
http://www.mondo.rs/s161993/Hronika_i_Drustvo/Jehovini_svedoci_priznati_i_u_Srbiji.html
То што раде са регистрацијом разних секти, псеудорелигијских и окултистичких друштава у Србији је само још један доказ (у низу скорашњих) да службе безбедности активно раде на разбијању Српске Цркве и да њихови удари јачају из дана у дан. Свети Владика Николај је говорио да српска држава почива на три стуба: Цркви, војсци и образовним установама. Угледа војске је дефинитвно урушен, школство се никада није ни опоравило од комунизма а Црква је очигледно била последњи бастион који треба срушити на путу ка демократској Европи. Легализација највеће псеудохришћанске секте у Србији (а Бога ми и у Европи) је директан ударац на Православље!
П.С. Да ли то значи да сад када ми буду дошли на праг да продају трице и кучине, нећу моћи да их јурим смрдљивом мочугом као до сада?
"П.С. Да ли то значи да сад када ми буду дошли на праг да продају трице и кучине, нећу моћи да их јурим смрдљивом мочугом као до сада?"
Па да Ти одговорим на питање...
Удри слободно! :viking:
Ја их никада нисам млатио... Иако имамо заповести да се са јеретицима (лепше звучи наша реч кривоверцима?) не мешамо, не разговарамо... ипак сам их малтретирао, али реторички. И бежали су пољуљаних убеђења. :confused:
Слажем се да треба разбијати њихове идеје, а не њихове главе, али секташки менталитет кривовераца очигледно не посустаје после вербалне "битке" па су се више пута враћали на мој праг. Е онда им лепо објасним за шта све може да се користи комшијска тараба или шта год ми падне под руку... Ја сам ипак човек који верује да визуелни утисак много боље делује по психу човека од аудитивног, па макар био он и упоран кривоверац :smash:
Ја сам, пре неких десетак година, био у прилицли са "продиваним" са дотичним "верницима." Тада сам живео и Кљајићеву (код Сомбора), а дотични су се размилели у Сивцу, где имају и "цркву". Него, дођу они код мене кући и почну да ми малтретирају мајку на капији. Она никако није хтела да их пусти пошто им је рекла да је Православна и да еј њихове приче не интересују. Када је један од њих заглавио ногу у капију и почео да је гура раменом да уђу, онда сам ја сишао са дрвеном имитацијом катане (бокен, који користим на тренингу)....
Шта да кажем.... Мислим да би чувени јапански самурај Мијамото Мусашио био поносан да је видео како се његове технике спроводе уживо :)
Наравно, никада се више нису вратили.
Весели пламичак
01-03-10, 14:35
Један их је како урбана легенда каже пустио у кућу, посадио за сто, изнео крметине и ракије и није им дао да оду док се како обичаји налажу не послуже.
Овом приликом бих упозорио на присуство оваквих људи по нашим школама. Ово не представља позив на линч већ на опрез. У тринаестој Београдској гимназији припаднику ове верске секте је омогућено да ради са нашом децом. Ради се о Мирославу Марковићу професору информатике.
Цинцилинци - отворим ја врата...
Добар дан, добар дан.
Е сад нема оно - ви сте тај и тај, ја сам тај и тај... што би рекао Илија Чворовић.
Они мени да ли сам приметио за проблеме у свету...
Ја њима - продајете ли ви нешто?
Дошле две девојке да ме спасу!
Одлично!
Ја волим Јехову!
Оног који је О Омега N (види ореол са крстом и слова грчка)... тј Онога који је СИЈ (на старосрбском, али не малају тако сликари више, а ни мање) - Ја сам Онај који Јесам!
ОН МЕ ФАСЦИНИРА! Бог и Божић старозаветни, Онај који се још није оваплотио! Син кроз кога је Отац све створио...
Јесте ли приметили када је Исусу Навину, Онај који је створио све, Јехова (наш Сварожић), рекао да побије све?
Лепо је рекао - побијте и кучиће и мачиће и децу у колевци! Како дивно. Ја волим Јехову... Он је Бог рата и Бог смрти!
И тако давим ја њих. Волим ја Јехову...
Само, они шпекулишу са Библијом а ја је контам...
Дивим се ја Јехови, а оне 'оће да се исповраћају, мука им од суочавања са Јеховом који није хипик и бог љубави, већ је Бог рата и смрти!
Ну, да вам ја не дуљим причу сад...
Уватим ја њих на старозаветним обећањима - и укинућу светковине твоје и суботе твоје...
Оп! Како сад? Па они су суботари... А зашто ли се људи држе 10 заповести Божијих када је сами Бог најавио још у Старом завету да ће укинути суботу и славу народа ког је извео из ропства и из пустиње...
И тако, не стигох ја да им објасним зашто се ми православни држимо осмог дана = вечности, тј првог дана, дана стварања - НЕЂЕЉЕ!
Побегоше, а ја потрчах пар скокова не би ли их врно да се још мало попричамо.
Милица Јевтић
01-03-10, 17:10
:rofl::hurray:
:cheers: за твоју победу :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.