View Full Version : La Guerra Infinita - Обавезно погледати
Филм је одлично урађен само што нико ништа не преу3има поводом тага што се на Косову догађа:mad:
Гледао сам ово на раи тре... први пут да је неко на италијанској телевизији објаснио како стоје ствари...
Жалосно је што Италијани више бране нашу светињу него наш шљам који само гледа своју корист а дигли су руке од својих светиња.
Било је сличних филмова и прије,а биће их још.Али шта то вриједи кад нико не обраћа пажњу на то почевши од наше владе и политичара којима су пуна уста Косова само пред изборе.Питање Косова се може ријешити само на један начин и никако другачије.
наше владе и политичара
Они више нису наша влада они су слуге америке која 3ели да нас уништи и понижи на сваки могући начин
Они више нису наша влада они су слуге америке која 3ели да нас уништи и понижи на сваки могући начин
Већина народа њима слијепо вјерује јер су им очи затворене и невиде шта се стварно дешава или виде али су пасивни и окренули су се рјешавању својих егзистенцијалних проблема.Чињеница је да они представљају наш народ и нашу државу,а ми њих можемо или не морамо признавати.Ја их први не признајем јер су онај најгори шљам издајнички и треба их све постријељати због издаје.
Ја се бојим дефетизма због суочавања са перманентним неуспесима...
Треба истицати и светле примере наше борбе и успешности.
На пример - последњег пута када се ратовало у Митровици, није само један и то Украјинац убијен. Ја знам и за 4 Француза и два Данца. Наша БИА има филм који су Румуни жандари снимили и дали јој. Ал' ето, никако да се проследи до народа!
Нећу да минирам тему...
ГШ18, ниси ми одговорио на питање
да ли си мислио на мене са овим твојим постом
Што бих волео да су ми доступни полицијски досијеи... Свашта бих знао!
Видим да и ти имаш неке обавештајне податке из прве руке...
Без љутње...
Церићу - нисам ни видео питање...
Имам ја пуно података "из прве руке"...
Али, како неко рече - све је на продају... Тај филм можемо да купимо за 500 јевра...
Био ја на једној бензинској пумпи на Шари и причам са другом... тај је некада гризао, ишао зуб на зуб! Сада прима плату од 12 000 динара, погледао онај филм Чеси што су радили и плаче. Осећа се изданим, није сигуран да ће опстати Жупа и Србство тамо где је Он...
Намерно Нам инсталирају дефетизам, а и случајнпо. Људи су још увек под утиском хипи револуције.
Кажу Тадић и Поздерац - Ми никада нећемо признати независност Косова...
Ма ја бих њима...
МИ ЋЕМО КОСОВО И МЕТОХИЈУ КАД ТАД У КРВИ ВРАТИТИ !!!
Гореће и небо и земља, наша чизма крвава ће уљећи и у Загреб и у Призрен! Само да се удостојимо и да нам Бог да рата...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.