View Full Version : Da li ce Tadic da potpise Sporazum sa EU?
Страхиња-Бан
08-03-08, 13:42
Beograd -- Tanja MiÅ¡čević izjavila da predsednik Srbije Boris Tadić ima pravo da potpiÅ¡e Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju.
Ã…ÂÂ*efica vladine Kancelarije za evropske integracije je za novosadski Dnevnik kazala da predsedniku Srbije za eventualni potpis na SSP ne bi trebalo nikakvo specijalno ovlaÅ¡ćenje Vlade Srbije ili bilo kog drugog državnog organa.
"Predsednik države to može da učini bez ikakve autorizacije ili nečijeg ovlaÅ¡ćenja. On tu obavezu može preuzeti na osnovu međunarodnog prava, odnosno 'Bečke konvencije', u kojoj je definisano da to pravo imaju predsednik države, predsednik vlade i ministar spoljnih poslova", navela je MiÅ¡čevićeva.
Ona je dkazala da bi potpis predsednika države potom trebalo da se ratifikuje u Skupštini Srbije.
Prema njenim rečima, EU će Srbiji ponuditi da potpiÅ¡e SSP u zavisnosti od toga kada će Srbija ispuniti svoje obaveze prema HaÅ¡kom tribunalu.
izvor/U92
Нека потпише, то ће само показати какву политику води... Зар он није за Косово у Србији, а и сам зна да ако то потпише нећемо вратити Косово ни за 1000 година!!!
izvor/U92
Или Ј92
Потписаће ако буде у могућности, ипак је он њихова марионета
Нека потпише, то ће само показати какву политику води... Зар он није за Косово у Србији, а и сам зна да ако то потпише нећемо вратити Косово ни за 1000 година!!!
Или Ј92
Па нема он шта више да показује..све се то давно видело... :mad:
и управу си...не смемо то никако да потпишемо ако ИКАД мислимо да повратимо отето... НЕМА ПРЕДАЈЕ!
Ово ће бити доказ целом свету какви су наши политичари...
Ово ће бити доказ целом свету какви су наши политичари...
Па такви су и светски политичари :rolleyes:
Све се зна већ...
Тај Тадић је стварно највећа љига од човека.Мислим да је ових дана свима јасно за кога он ради.
Ако потпише споразум опет сви требамо да изађемо на улице као после проглашења независности Косова и Метохије.
Slovenski Radikali
08-03-08, 18:58
Evo i kod vas se desava, da ima puno politicara koji su obicne picketine...Tako su i kod nas, pa videli ste sta su napravili, idioti...Sad vi, Srbi, mislite da i mi Slovenci podrzavamo nezavisnost Kosova, ali to nije istina...
Evo i kod vas se desava, da ima puno politicara koji su obicne picketine...Tako su i kod nas, pa videli ste sta su napravili, idioti...Sad vi, Srbi, mislite da i mi Slovenci podrzavamo nezavisnost Kosova, ali to nije istina...
Наравно да знамо да праве Словеначке патриоте не подржавају,знамо да сте уз нас,само напред!:)
Тај Тадић је стварно највећа љига од човека.Мислим да је ових дана свима јасно за кога он ради.
Ако потпише споразум опет сви требамо да изађемо на улице као после проглашења независности Косова и Метохије.
Ти би опет у пљачку...;) ... Него шта би са оне две... Јел их обесише на Теразијама... и остале њихове саборце...
Но, паметније би било изаћи на улице пре него што добије могућност да потпише.. И одвести га за рукицу све до Приштине.
од њега ме ништа не чуди :mad:
до сада није урадио ни једну добру ствар за Србију што би сада!
http://kosovo-metohija.com/images/kosmet45.gif
http://kosovo-metohija.com/images/kosmet45.gif
Добро урађено....
Колко ми тој ЕУ значимо, па то већ многи Срби знају. И да сви државни званичници одбију ЕУ, ЕУ ће молити Србију за сарадњу. Ми им одговарамо као стратешки положај, ка раскрсница света буквално, и имамо велике изворе воде, руде(Косово), па Косово је по квадратном метру(упоређујући са другим земљама) у свету можда једна од најбогатијих земаља. На Косову има најређих метала, и наравно нафте...
Не смемо никад ући у ЕУ, јер самим тим би били и робови те исте ЕУ. Наше тло је јако богато, имамо све, и Србија може да буде много богата, и мора да буде богата по сваку цену! Што у суштини и јесте богата земља, али од ниткова је порушена, и мора се из пепела уздићи. Прво што треба урадити је; ојачати војску, ослободити фабрике, и земљу, увести смртну казну за најтежа кривична дела, и похапсити лопове. Једино тако и никако другчије. Јер замислите само на колко парчића би се распала наша држава, и овако је сва окупирана... јер за ЕУ је пожељно да се Србија за време док не уђе у ЕУ, да се што више распадне. А кад уђе у ЕУ, да постане роб. Е такву Србију не желимо, такву какву је желе домаћи издајници, да је сваки непријатељ гази!
Србија Србима!
Пре неки дан сам дошла са Косова тј са Метохије од Косовске Митровице па до Ораховца има 102 пумпе да не поверујемо али је тако-већ су направили и нове таблице за аутомобиле тако да су нове таблице КС и ко би путовао кроз Метохију са српским таблицама Богами не знам како би прошао.
http://i27.tinypic.com/6ehw7l.jpg
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.