PDA

View Full Version : Зашто мушкарци воле "неваљале" девојке?

Огњена
29-01-10, 16:48
Ево један од оних глупих текстова у женским новинама који објашњавају женама новог доба какве треба да буду:

Nije tajna da „đavolice“ uvek bolje prolaze kod muškaraca od čednih, maminih anđelčića. Ali zašto je to tako? Iznenadićete se saznanjima do kojih su došli psiholozi. Pogledajte savete kako da i vama „izrastu“ rogovi.

http://zena.blic.rs/data/images/2010-01-28/4913_shutterstock_19409692-MONTAZA_if.jpg?ver=1264697106 „Đavolice“ su devojke slobodnog duha koje se ne libe ničega zarad svog komoditeta. One uživaju u životu slično kao muškarci i zato su poželjnije

„Nevaljale“ devojke nisu stvarno loše, bezobrazne, nevaspitane… One su samo slobodnijeg duha, a to se muškarcima dopada. Asociraju na sve što se može u životu, ne stide se to da pokažu, mada nekada i na provokativniji način, i zato se bolje kotiraju kod pripadnika suprotnog pola.

NE JURE OZBILJNU VEZU
Previše su slobodne i nezavisne da im ne pada napamet da jure i srljaju u ozbiljne veze. To rasterećuje mušarce, jer ga ne hvata panika od pomisli da će uskoro morati da ide kod njenih na nedeljni ručak.

SLOBODNIJE SE OBLAČE
„ Loše“ devojke oblače provokativniju odeću i seksi, ženstvene cipele. Obično nose visoke potpetice što je poželjan afrodizijak za muškarce.

PRAVE BEZOBRAZNE ŠALE
Ne stide se kada neko u njihovom društvu priča masne viceve i provokativne šale. Smeju se na glas i umeju da ubace neku bezobraznu opasku. Muškarce to oslobađa pritiska da su prosti.

NE ZVOCAJU
Nikada se neće žaliti što je muzika u kolima preglasna, što je pretoplo, prehladno… Nju ne zanima da troši reči i da bilo šta objašnjava. Sama će ugasiti radio.

SLIČNE SU MUŠKARCIMA
Imaju mnogo više zajedničkog sa muškim rodom, što momcima uliva sigurnost. Na primer, ako pričaju o romaničnoj prošlosti, on je imao ozbiljnu vezu, a i ona. Ako se on napije sa drugarima, a još ga pri tome slučajno i uhaps. Ništa strašno. I njoj se desila slična stvar.

DOBRE SU KREVETU
Momci su gotovo ubeđeni da ovakve devojke fenomenalne u krevetu i da su uvek spremne za raznorazne vratolomije. Pa čak iako to nije pravilo, iako seks nije bio sjajan, on će se „držati“ svoje devize da će se ubediti i da mu je loš odnos u stvari bio dobar.

NJIH ZANIMA SKIDANJE, A SKUPLJANJE VEŠA
Ujutru vam ne zameraju što ste prljave čarape bacili na pod, umesto da ste ih odneli u korpu za veš. Ona je zauzeta skidanjem garderobe, a ostalo je ne zanima.

UME DA PRIMI KOMPLIMENT
Ako joj kažete da ima sjajnu guzu, neće se samo stidno nasmejati, promeškoljiti, sesti, nego će vas pogledati u oči i ponosno prostresti svoju zadnjicu.

Извор "Жена"(а њима вероватно неко типа Космополитен)

Огњена
29-01-10, 16:51
Ево читам овај текст већ 4 пут и што више читам све ми се више чини да се овде не ради о "безобразним ђаволицама" већ о простакушама без и мало достојанства. По мојим критеријумима ђаволица није исто што и раскалашна простакуша.

Родољуб
29-01-10, 18:26
:D

A3ekLnFUy1M

No salu na stranu, potpisujem ovo sto je Ognjena napisala, ako bi se neka ponasala po svim pravilima navedenim tamo gore, presla bi granicu kolke tolke normalnosti. :)

Воја
29-01-10, 18:42
Знајући како размишља већи део мојих колега (хтедох овде написати пријатеља, али не хвала, ја ипак бирам с ким се дружим) са факултета,
као и већина момака које свакодневно срећем веруј ми да ове новине уопште нису далеко од истине...

Реалност је да ће данас већина момака пре одабрати такву неку, него девојку лепуштастог изгледа и смирене нарави и "духа" како то они кажу...:banghead::banghead::banghead:

Жалосно али тако је.

Огњена
29-01-10, 19:07
Е ако ће да изабере неку која ће да разбацује веш по кући, да се смеје у мушком друштву као луд на брашно неким одвартним вицевима, да му искључује радио.....онда му боља ни не треба, не заслужује је. Исто се односи и на девојке. Ако свесно изабере неког кавгаџију, насилника онда је то оно шта заслужује.

Новак
29-01-10, 19:24
Мислим да наслов није добро протумачен. Мушкарци воле "неваљале" девојке, али за шта? Да им буду супруге и мајке њихове деце? Не бих рекао... Мислите мало и у том правцу.

Воја
29-01-10, 19:29
Па наслов теме је наслов чланка из новина,
што значи да се то промовише данас женама...
Ту мораш Новаче имати у виду да је то плод једне прљаве кампање
која покушава у Србији да протури причу како брак "није битан" и како је то једна непотребна ствар у животима успешних мушкараца и жена,
мада су сви они апсолутно свесни да то није тако...
Е сад и овај чланак у позадини крије ту причу, јер ако само 10% жена почне да се понаша по упутствима из овог чланка, ми ћемо имати 10% мање будућих мајки...

Новак
29-01-10, 19:51
Војо не бих се баш сложио са тим. Девојака и жена слободнијег понашања је увек било и биће, није то одлика само овог времена у коме ми живимо. Чињеница да се проституција назива најстаријим занатом на свету говори у прилог овоме што сам написао.
Друга ствар, што се тиче наслова, није споран сам наслов, већ његово тумачење, а у чланку је дат одговор:
Previše su slobodne i nezavisne da im ne pada napamet da jure i srljaju u ozbiljne veze

То је управо и оно што сам ја хтео да кажем. Они мушкарци које привлаче такве девојке, са њима су искључиво из тог разлога, а не да би са њима евентуално засновали породицу.

Е сад и овај чланак у позадини крије ту причу, јер ако само 10% жена почне да се понаша по упутствима из овог чланка, ми ћемо имати 10% мање будућих мајки

Са овим бих се делимично сложио, промискуитетно понашање међу врло младим девојкама је из године у годину у порасту, али из много озбиљнијих и комплекснијих разлога него што су то чланци у неким другоразредним часописима.

Воја
29-01-10, 20:22
Слажем се, апсолутно...
Мада на те девојке (а све чешће и девојчице!) утичу и ови часописи,
а још више телевизија и интернет(мада интернет у значајно мањој мери од тв емисија попут Гранд шоу-а).

ПС: Знам да утиче и интернет, али за сада је интернет једино место где могу да нађу и прочитају о штетности гранд параде и сличних емисија, зато нећу да га критикујем, бар не још увек...Ајд уздравље! :cheers:

Огњена
29-01-10, 20:38
Мислим да девјка слободнијег понашања и ово што је укратко описано у овом чланку није баш исто. Већ сам рекла да по мени ђаволица није исто што и раскалашна простакуша. Ја имам пар другарица из разноразних периода живота за које се може рећи да су се понашале слободније, али су увек биле на нивоу. Ово је баш простаклук. Ево на пример ово:
PRAVE BEZOBRAZNE ŠALE
Ne stide se kada neko u njihovom društvu priča masne viceve i provokativne šale. Smeju se na glas i umeju da ubace neku bezobraznu opasku. Muškarce to oslobađa pritiska da su prosti.

Мушкарац врло добро зна кад је неко прост а кад није. Ово омаловажава и мушкарце, не смао жене.
Ево, замолила бих све мушке чланове форума да замисле ситуацију да су са девојком и другарима негде у кафићу и да она исприча такав неки виц, како би сте се осећали. Или да се смеје тако нечему. Па ни један нормалан мушкарац неће у женском друштву да прича тако шта.

Можда сам ја старомодна девојка али заиста тако гледам на све то.

Огњена
29-01-10, 20:39
Слажем се, апсолутно...
Мада на те девојке (а све чешће и девојчице!) утичу и ови часописи,
а још више телевизија и интернет(мада интернет у значајно мањој мери од тв емисија попут Гранд шоу-а).

ПС: Знам да утиче и интернет, али за сада је интернет једино место где могу да нађу и прочитају о штетности гранд параде и сличних емисија, зато нећу да га критикујем, бар не још увек...Ајд уздравље! :cheers:

Ово су текстови који се читају код фризера, козметичара,....

Новак
29-01-10, 20:56
Ово је баш простаклук.

Ја , а верујем и остали који су писали на овој теми смо управо на простаклук и мислили...

Ово су текстови који се читају код фризера, козметичара,....

Е за то ћу морати да ти верујем на реч. Код козметичара у животу нисам био (Богу хвала), а и шишам се у сопственој режији већ пар година:D

M. M.
08-02-10, 18:27
Ako se on napije sa drugarima, a još ga pri tome slučajno i uhaps. Ništa strašno. I njoj se desila slična stvar.
Ма дааааааааа... Ово је већ болесно. Жена која се напије као стока и ухапсе је после тога??? Имам другарице и познанице на скали од светице па до тзв. "лоше девојке", а ово је и од "најбољих" и од "најлошијих" међу њима удаљено светлосним годинама...

Слажем се са Огњеном, ако је девојка слободнија, отворенија, авантуристичког духа, или шта већ - то све треба да има свој ниво и стил.
Ово горе је опис женског пропалитета, не праве жене, и права је увреда части свим женама које су популарно речено "опасне" али нормалне и женствене.

Боби
09-02-10, 21:37
Гаде ми се девојке које своје комплексе (не)интелигенције покушавају да сакрију читањем најновијих бестселера (читај: Пауло Коељо), раскалашним понашањем, упадањем у реч, хроничним недостатком женствености, бржим говором него што уме да мисле...

Јадни им мужеви...

Новак
09-02-10, 21:38
Jadni im muževi...

Ма јадна им деца коју изроде, мужеви су сами бирали.

Ива
29-03-10, 00:19
Научно је доказано да мушкарци када желе неку жену, не размишљају баш мозгом.. немојте да се љутите господо али је тако :p Неваљале девојке су те које изазивају а ретко који мушкарац може да каже не. Оне добре обично не изгледају неваљало па слабије су и запажене. Свако има свој избор да ли ће анђела или ђаволицу :D После је незгодно када почну да кукају јер рогате награђују али и узимају. Па ко воли нека изволи..:boxing:

Братислав
29-03-10, 01:00
Да ли мушкарци воле "неваљале" девојке? Хм?
Шта данас подразумевамо под "неваљалим" девојкама?
Да ли су то оне девојке, које све до једне личе(или се труде да личе) на Карлеушу и Секу Алексић? Не бих рекао. По разним сплавовима, са лептирићима изнад задњица и на голим раменима, оне желе да буду виђене, и да се добро "удоме", да се скину са грбаче својих родитеља, који већ одавно немају "разумевања" за њих. Дакле, код њих важи парола "снађи се", све на изволте, и ту су карте отворене. Зна се ко им је циљна група, добар дан до виђења!
Е сад, ту имамо "ваљане" девојке, које како рекоше неки овде, имају стила, све раде умерено, смешкају се на "тастер", меркају кад их не видиш, ништа на изволте. Е то је по мени опасна врста, значи бегај далеко.
Мушкарци воле и "неваљале" и ове "ваљане". Ја волим оне треће, код којих ништа није откривено, спонтане, а своје, чак им се омакне и да се напију понекад. Ту треба бити мушко, па да освојиш такву тврђаву, мука брале, ал вреди!:hurray: