PDA

View Full Version : Србијо,имаш ли снаге?!

Воја
18-09-09, 21:26
Одупрети се болести по сваку цену!!!

http://img24.imageshack.us/img24/6121/cardusan.jpghttp://img183.imageshack.us/img183/3926/gayprideparade.jpg

Зарекао сам се себи да нећу писати о том поганом скупу болесника!
Зарекао сам се да ме неће погодити то њихово хуљење на Бога,на Српство,на све што смо градили!
Али,понекад морате одустати од неких принципа, мада ме је овог пута један тужан догађај натерао на то...
Пре 2 дана умро је мој комшија. Млад човек 40 година стар. Умро је јер га је појео рак! На сахрани сам мислио на њега,а онда су ми мисли одлутале на другу страну. Сетио сам се Америке! Да браћо,Америке и злочиначког НАТО пакта,јер су они највероватнији кривци што је мој комшија добио рак!
А ова данашња гарнитура дозвољава и параду срама и стида, и усваја којекакве законе који штите права болесника, само да би се огребала о неки долар од исте те Америке и истог тог НАТО пакта.
Размишљајући тако,отишао сам и корак даље. Сетио сам се свих оних мученика који су дали живот да би ми данас били овде где јесмо, и где смо већ више од 1000 година!
Ова земља овде је натопљена крвљу Српских јунака и мученика. Сетите се само Бојовићевих јуришника који су ослобађали тај исти Београд, који су падали један за другим, али су храбро марширали напред по 16 часова дневно. За шта? Да би по њиховим костима и по њиховој крви газили неки болесници који хоће некаква виртуелна права.
Они ће да газе туда куда је ишао један Цар Душан,један Стефан Лазаревић,један Карађорђе.
У недељу је избор очигледан (види се и на слици!),зато морамо бити храбри и одлучни!
Њих очигледно ништа није срамота. Али ми Срби знамо за срамоту и за стид. Чујем да хоће и заставу да нам спале. Значи почели су да нападају и Србију као државу, а не само Србе.
Е то браћо не смемо дозволити ни по коју цену. Морамо се борити! У недељу морамо почистити олош са улица Београда! СТОП ПАРАДИ ПОНОСА! ЖИВЕЛА СРБИЈА!

Војислав Владимировић
У Новом Саду,18.09.2009.