PDA

View Full Version : Промена подфорума РАЗНО

Домаћин
03-09-09, 10:44
Одлучили смо да члановима ФСП пружимо прилику да учествују у креирању нашег форума.
За почетак на јавну расправу стављамо измену имена форума РАЗНО. Замишљено је да тај форум служи за опуштене дискусије а не само за бизарне copy/paste.
Пошто су Срби вековима водили расправе у крчмама и кафанама нови назив РАЗНО може да буде и назив неке старе крчме или кафане нпр. из живота или књижевности. Име може бити и типа: "Опуштено", "Крчма" и слично...
Кад се скупи довољно предлога ставићемо на опцију Гласање и променити име РАЗНО.
Будите духовити и брзи.
Још неке измене су у плану.

Тара
03-09-09, 20:24
Ево и мене са не баш оригиналним називом, као љубитељ Толкина нисам могла да одолим а да не предложим:

Пропињући пони :rofl::rofl::rofl:

:ziveli:

Боби
03-09-09, 20:45
Konak... :)

Обнова14
03-09-09, 23:00
Konak... :)

Конак је више за спавање и одмор.
КРЧМА је боље :cheers:

Аркона
04-09-09, 00:49
Крчма. Или Кафана, као "прави" Срби :D

Шалу на страну, мислим да је и Разно сасвим добро...

Агни Дана
05-09-09, 09:09
Стари храст

Боби
05-09-09, 14:39
Стари храст

Sviđa mi se ovo. :cheers:

Младен
05-09-09, 16:18
Гостионица :)

Гризли
05-09-09, 20:29
Ne sviđaju mi se baš ovi kafanski nazivi. Suviše me podsjećaju na neke kojima smo često zamijerali ovakve stvari. Imalo bi smisla ako bi smo i one recepte za Živanine specijalitete prebacili tamo ali...

Српски добровољ
05-09-09, 20:42
Испред драгстора.... :D
Шалим се, разно је сасвим добро.

Новак
05-09-09, 21:48
Може шанк?
За шанком се обично воде најжучније и најбесмисленије расправе:cheers:

Боби
05-09-09, 22:39
kad ste već počeli... moram da kažem Birtija. :D

Тара
06-09-09, 12:30
Ne sviđaju mi se baÅ¡ ovi kafanski nazivi. SuviÅ¡e me podsjećaju na neke kojima smo često zamijerali ovakve stvari. Imalo bi smisla ako bi smo i one recepte za Živanine specijalitete prebacili tamo ali...

Идеја је била да се мало размрда тај подфорум јер,
Замишљено је да тај форум служи за опуштене дискусије а не само за бизарне copy/paste.

И уопште не мора да буде назив неке кафане, може да има било који назив који вам се учини прикладним.

Калуђер
06-09-09, 15:46
Одлучили смо да члановима ФСП пружимо прилику да учествују у креирању нашег форума.
За почетак на јавну расправу стављамо измену имена форума РАЗНО. Замишљено је да тај форум служи за опуштене дискусије а не само за бизарне copy/paste.
Пошто су Срби вековима водили расправе у крчмама и кафанама нови назив РАЗНО може да буде и назив неке старе крчме или кафане нпр. из живота или књижевности. Име може бити и типа: "Опуштено", "Крчма" и слично...
Кад се скупи довољно предлога ставићемо на опцију Гласање и променити име РАЗНО.
Будите духовити и брзи.
Још неке измене су у плану.Србска Кафана,
а може и Српска Кафана
Кратко јасно, нема шта пуно да размишљаш.
Оно што Срби, а Бога ми и остали, по кафанама причају је реалност,
а политика по салонима су само пусте жеље.

Братислав
06-09-09, 17:55
Прчварник-прчварница,мала топла собица,пуна свега и свачега!

Гризли
06-09-09, 22:35
Vašar, jel' može?

Весели пламичак
07-09-09, 08:41
Назив кафана се користи на гомили форума на нету.
Мени ово ИСПРЕД ДРАГСТОРА лепо звучи.

Мада би могло и ... Дубоки До

Јасмина88
10-09-09, 22:01
Испред драгстора.... :D
Шалим се, разно је сасвим добро.

Ma kakvi razno.Moj predlog je modifikacija "starog hrasta" tj. Pod starim hrastom

Гризли
10-09-09, 23:12
Gdje sam procitao neciju lokaciju ovde na forumu, pisalo je '' Ispod duda'' Ne mora da bude hrast

Гризли
10-09-09, 23:13
a, da, Novak je u pitanju

Pozdrav stari!

Новак
11-09-09, 00:03
a, da, Novak je u pitanju

Pozdrav stari!

"Под дудом" да будемо прецизнији ;)
Поздрав и теби

Боби
11-09-09, 01:33
Dajte, onda bolje "Pod Šljivom" :)

Svi znamo kako i zašto je šljiva nama Srbima bitna i kako može da nas inspiriše za razgovor. :rofl:

Јасмина88
11-09-09, 02:49
Dajte, onda bolje "Pod Ã…ÂÂ*ljivom" :)

Svi znamo kako i zašto je šljiva nama Srbima bitna i kako može da nas inspiriše za razgovor. :rofl:

Mozda "Pod starom sljivom"?

Гризли
11-09-09, 18:58
Bife ''Poslednji Dinar'', ''ČaÅ¡a bez dna'', ''Čađava mehana'' ...

Новак
11-09-09, 19:45
У мом граду је пре неколико година постојала кафана крајње оригиналног назива: "Дизна":D

Јасмина88
11-09-09, 20:09
Pa kako ce se na kraju zvati uopste?Ko odlucuje o tome?

Филип
12-09-09, 08:14
Мислим да је кафана најпогодније јер је кафана у српској култури одиграла веома битну улогу,нарочито у претходним временима када је заменила улогу који су тргови играли у римској и грчкој култури.
У кафану се не иде само ради јела и пића,тамо се могу разменити мишљења,развити емоције,погодити посао и још много чега.

Тара
12-09-09, 12:22
Pa kako ce se na kraju zvati uopste?Ko odlucuje o tome?

Одлучујете сви ви. Ово је НАШ и ВАШ форум.
Стављамо на форумско гласање све предлоге, мада било је пуно предлога.

Тара
12-09-09, 12:29
Стављамо на гласање шест предлога за промену имена РАЗНО. Нисмо ставили баш све предлоге који су изнети надам се да се предлагачи неће љутити.:seeya:
Гласање ће трајати недељу дана.

ГОРАН Д.
12-09-09, 13:31
Крчма је српскије од Кафана. Гостионица је добро, мада и да је Гостиона било би фино као краће. Некад су Срби тако звали крчме поред путева где се могло преспавати (данашњи Мотели).

M. M.
12-09-09, 21:31
СТАРИ ХРАСТ је добио мој глас :) мада, што рече неко, можда би "Под старим храстом" било још боља опција.

Аркона
14-09-09, 17:26
Иако су ми све симпатије на страни Старог Храста, гласах за Крчму из чисто техничких разлога. Мислим да је примјереније дијелу форума са таквом тематиком.

Рецимо, "Под старим храстом" би могао да се зове подфорум намијењен Родној вери.

Весели пламичак
12-01-10, 19:45
Имам неки осећај да је ово место отпловило мало у назад. Све изгледа старије... Ова тема је опет актуелна... Уместо Крчме, пише Разно. Имам мање порука и стари аватар.

Тара
12-01-10, 20:05
Имам неки осећај да је ово место отпловило мало у назад. Све изгледа старије... Ова тема је опет актуелна... Уместо Крчме, пише Разно. Имам мање порука и стари аватар.

Проблем са бекапима. Биће решено, трудимо се :(