PDA

View Full Version : Колико кошта част и образ у Срба?

Воја
24-08-09, 00:13
Пола киле кафе да постанеш члан странке

http://img193.imageshack.us/img193/2441/kafam.jpg

Нови закон о пререгистрацији политичких странака знатно је отежао рад већини странака у Србији. Поједине странке су се нашле у великом проблему како да прикупе 10 000 чланова колико им је неопходно за њихово постојање, па су већ почеле да се довијају на различите начине.
Грађани показују све већу апатију,бес,па и мржњу према политичарима,пре свега због њиховог огромног богатства,високих плата посланика који само расипају наше паре,као и због општег социјалног стања у земљи.
У Новом Саду странке су почеле на различите начине да се довијају не би ли од јадног,напаћеног Српског народа некако измолили њихов потпис.
Често се дешава да активисти странака грађанима не кажу да ће својим потписом постати чланови те странке,него им кажу да је у питању чиста формалност,потпис подршке па грађани наседају не схватајући да заправо потписују пакт са Луцифером, и да продају душу најчешће бесплатно,а понекад и за неку ситницу коју им поклоне.
Најчешће жртве ових и оваквих полтрончића су збуњени и гладни пензионери,који верују у све што им се каже,па се тако несвесно пробуде као чланови разноразних „квазипатриотских“ или чак отворено сепаратистичких и издајничких странака којих је у Србији на десетине.
Ево пре неки дан се десило да је једна странка у Новом Саду делила пола килограма кафе за, како су рекли, „потпис подршке“, а неким збуњеним грађанима су чак и рекли да је у питању „хуманитарна акција“?!
Просто да се човек запита до које границе ће ићи ови лажови само да би опстајали на политичкој сцени Србије по сваку цену. Чиме следеће мисле да купе овај гладни народ? Којим лажним обећањима? Колика је цена да Срби признају независност Космета, да се одрекну себе и онога што јесу? Да неће неко на следећим изборима да поклања печене прасиће да се гласа за њих?НЕЋЕ!
Али и да хоће,народ их је открио. Открио је њихову прљаву игру. Можда се још овог пута провучете поклањајући пензионерима 0,5 килограма кафе да се учлане у ваше странке, да би ви седели у управним одборима и правили „јагњеће и прасеће бригаде“, али већ следећег пута нећете. Снага Српске омладине је све већа и већа, а та омалдина не дозвољава да је лажете и обмањујете. Та омладина не жели вашу политику штапа и шаргарепе.Tа омладина ће вас отерати на сметлиште историје и отворити ново доба Српског народа!

Војислав Владимировић
У Новом Саду 24.08.2009.

Боби
24-08-09, 10:20
Али и да хоће,народ их је открио. Открио је њихову прљаву игру. Можда се још овог пута провучете поклањајући пензионерима 0,5 килограма кафе да се учлане у ваше странке, да би ви седели у управним одборима и правили „јагњеће и прасеће бригаде“, али већ следећег пута нећете. Снага Српске омладине је све већа и већа, а та омалдина не дозвољава да је лажете и обмањујете. Та омладина не жели вашу политику штапа и шаргарепе.Tа омладина ће вас отерати на сметлиште историје и отворити ново доба Српског народа!

Kamo sreće da ih je narod otkrio.
Narod je otupeo načisto, uopšte mi nije jasan. Ovi majmuni na vlasti će opet da se zajme od MMF-a, tako da će nas unuci proklinjati zbog dugova koje smo im ostavili (trenutno oko 35 milijardi), ali narod će i dalje većinski da glasa za DS i da čeka da Mladić bude isporučen "da bi nam bilo bolje".
Ne znam ko me više nervira u narodu, generalno gledano, mladi ili stari.
Biće da su mladi više otupavili. Većini je izgleda dovoljno da mu daš 15-20000 platu, da ga teraš da radi ko stoka i da mu omogućiš pristup na facebook i on je srećan, jer ne zna za bolje. Ne prate politiku, ali će ipak glasati za "onog" Tadića jer Pericin ćale je u lokalnom odboru DS-a.
Da imamo omladinu kakvu treba da imamo, vlade bi se smenjivale pri svakoj aferi, a političari bi drhtali ako nešto zas*ru.

Весели пламичак
24-08-09, 23:01
Имам ја комшију који је истовремено био члан 5-6 странака. Добро их је тај одрадио. Узо 2.5-3кг кафе и боле га уво. Ви мени кафу ја вама потпис а за остало ме заболе.

Него замислите да им понуде нешто јаче? Типа шенген визу. Мислим да би поједини и дупе дали.

:mad: