PDA

View Full Version : Чамуге спринтери

Panonac
18-08-09, 19:51
Ko je gledao direktan prenos finalne trke na 100 metara za muÅ¡karce na Atletskom mitingu u Berlinu, imao je priliku da vidi čopor čamuga kako se celo vrem krevelje pre starta, skaču, igraju i glupiraju se. Samo im je joÅ¡ falilo da se popnu na neko drvo. Svi imaju lance oko vrata i to podebele. Ne znam samo Å¡ta će im kad treba da super brzo trče.
Ovako se isto sve viÅ¡e ponaÅ¡aju domaći cigani i kopiraju ih u svemu.
Priemetili ste da američki atletičari nose OJ na majicama. Žao im Å¡to na Olimpijadi 1936. izvesni ljudi nisu hteli da se rukuju ca nekim crncem. Pa Å¡ta ako nisu. Mnogi ljudi i ne mogu da dotaknu crnca. A Å¡to i bi.
Ã…ÂÂ*to se mene tiče ja ne priznajem rekord jer ga nisu ostvarili ljudi već čovekoliki majmuni.

Весели пламичак
19-08-09, 10:07
То да локални цигани копирају црнце то је реално... Јер им је само то и могуће с обзиром на менталне способности. Неће сигурно да копирају Јована Цвијића или Милутина Миланковића. Али на жалост то све мање чине и сами белци. Уместо да се труде да остваре свој интелектуални потенцијал, они уништавају свој IQ радећи оно што ради црнац. Што у дужем временском периоду резултира претварањем мозга у супицу.

Јасмина88
15-09-09, 23:35
То да локални цигани копирају црнце то је реално... Јер им је само то и могуће с обзиром на менталне способности. Неће сигурно да копирају Јована Цвијића или Милутина Миланковића. Али на жалост то све мање чине и сами белци. Уместо да се труде да остваре свој интелектуални потенцијал, они уништавају свој IQ радећи оно што ради црнац. Што у дужем временском периоду резултира претварањем мозга у супицу.

Uistinu.I nisu samo gurbetani u pitanju.Sve vise klinaca svakim danom mogu da vidim kako setaju ulicom i kopiraju camugu 50cent-a,belca koji bi voleo da je camuga Eminema itd.Ja ne znam kud je njihov rasni indetitet otisao i ne znam sta vide u ogromnim lancima koje nose oko vratova,3 puta vecim trenerkama i neandertalskim tekstovama njihovih pesama???