View Full Version : Горан Давидовић на румунској ТВ
http://www.youtube.com/watch?v=8v99XOxdOsg
8v99XOxdOsg
СрбскаРаса
18-06-11, 03:38
А добар је Горан испоштовао их добар му румунски ;)
Тако треба ширити пријатељство са народима који је заслужују, а ту би дефинитивно убројао Румуне, Бугаре и Грке...
Ако ако заједно смо јачи то је пут победе ширење симпатије међу суседима...
:cheers:
А добар је Горан испоштовао их добар му румунски ;)
Тако треба ширити пријатељство са народима који је заслужују, а ту би дефинитивно убројао Румуне, Бугаре и Грке...
Ако ако заједно смо јачи то је пут победе ширење симпатије међу суседима...
:cheers:
Да, Бугари... Наши вечити пријатељи.... Пребрзо заборављате историју....
СрбскаРаса
20-06-11, 17:05
Шта то треба да значи, чекај јесу неке српске територије под Бугарима? Нису пусти се историје од будућности се живи брате мој, иста смо раса са њима, они себе сматрају словенима, исти нам језик иста нам Црква то што смо се сукобљавали нормално је таква је била култура.
Пустимо сад то ујединимо се имамо и превише заједничких непријатеља, од албанаца , турака, ,,македонаца'' , итд итд, ујединмо се јер љубав је пут победе.
ЖИВЕЛА ПОБЕДА РАСА И НАЦИЈА!
Шта то треба да значи, чекај јесу неке српске територије под Бугарима? Нису пусти се историје од будућности се живи брате мој, иста смо раса са њима, они себе сматрају словенима, исти нам језик иста нам Црква то што смо се сукобљавали нормално је таква је била култура.
Пустимо сад то ујединимо се имамо и превише заједничких непријатеља, од албанаца , турака, ,,македонаца'' , итд итд, ујединмо се јер љубав је пут победе.
ЖИВЕЛА ПОБЕДА РАСА И НАЦИЈА!
Ко заборавља историју (која се УВЕК понавља), нема будућности. Када год су Србе клале усташе, увек су ту били и Бугари да им припомогну. Бугари и Срби нису исти народ. Барем ја немам татарске крви у себи. "Култура" ратовања дефинитивно постоји. Исто тако се зна ко је УВЕК кога нападао. То што они себе СМАТРАЈУ словенима је њихов проблем, а то што наше територије нису под њиховом контролом имамо само захвалити српској проливеној крви. Уз дужно поштовање, онај који је наредио да се проспе ЈЕДНА ЈЕДИНА КАП српске крви мени НИКАДА неће и не може бити брат! И којекакви муџоси себе сматрају енглезима, па им поставе бомбе у метро. Вук длаку мења.... Реално, од "македонаца" ћеш пре дочекати помоћ него од Бугара. Сети се оне изреке мудрог човека - Кад год се зарати, ти удри по Бугарима. Сигурно нећеш погрешити. Пут победе је уједињење Срба!
Прво Бугари имају велики део турске крви у себи, а друго знамо како су пратили Србе са Балкана у егзодус... па ону историјску : Беж'те живи ево мртвих ....
Таман сам помислио да је Горан био на румунској телевизији кад оно стара тема, еј бре људи тема од пре ТРИ ГОДИНЕ 2008 :eek:
Шта су модератори заспали :D Дошли неки нови и почели расправу о Бугарима. Каква везе имају Бугари са темом из 2008 која се тиче гостовања Горана Давидовића у Букурешту? Нису БУГАРИ РУМУНИ СУ!!!
Овај Бобан није писао никад више од једне простопроширене реченице а сада се расписао. Мора да је он неки Бугарин или Румун :kezbre: или му постало досадно на форумима о кучићима.
Овај Бобан није писао никад више од једне простопроширене реченице а сада се расписао. Мора да је он неки Бугарин или Румун :kezbre: или му постало досадно на форумима о кучићима.
Ја бих само да потсетим чланове форума на правила, ако их не знају, не би било лоше да мало прочитају. Једно од правила не улазити у сукобе са неким без потребе и не вређати. Рецимо ова цитирана реченица је тотално сувишна и не разумем потребу да се нешто овако напише!
А што се тиче тога да је стара тема, па шта и ако јесте, дођу нови чланови па одреагују на тему која је стара и шта сад? Не сме се писати јер је стара? Јесте да ни Румуни ни Бугари нису тема али некада те нешто у нечијем излагању провоцира да одреагујеш и скренеш пажњу и то није ништа страшно, битно је да се баш не оде предалеко са дискусијом која нема везе са темом, ту се у сваком случају одреагује и крај.
Prvo , drug Boban je stari clan na forumu, a drugo , evo ja sam se ubio trazeci ovaj klip na jutjubu i nisam ga mogao naci...
Prvo , drug Boban je stari clan na forumu, a drugo , evo ja sam se ubio trazeci ovaj klip na jutjubu i nisam ga mogao naci...
Маркане, надам се да то што си рекао за Бобана да се то не односи на мене јер наравно ја знам да је стари члан...поменула сам нове чланове мислећи на оне који дођу, па тек први пут налете на неку тему па је прокоментаришу, што опет кажем нема ништа лоше у томе јер ето видиш ти си тако нашао овај клип...а и ја сам га тотално заборавила, па ми је дошло као да сам га први пут гледала.
Наравно, оно за прозивање и вређање остаје...ту нећу да се понављам.
Огњени Вук
23-06-11, 17:13
http://www.nsprogram.org/forum/showthread.php?t=4081 Што се тиче бугара.
Кад су румунски националисти у питању са њима треба одржавати што чвршће везе и боље односе.Са румунима немамо никаква спорна питања а и кроз историју нисмо имали проблема каквих је било са бугарима а о мађарима да и не говоримо.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.