View Full Version : Alex Linder je otvorio je Srpski sub-forum na VNN
Pozdrav!
Alex Linder je otvorio je Srpski sub-forum na VNN.
http://vnnforum.com/forumdisplay.php?f=108
VNN je posle Stormfronta najveci WN/NS forum na internetu i najbolji, pa pridruzite se ako ste dobri sa engleskim. Ima puno ljudi tamo WN/NS koji nas podrzavaju.
Srpske sekcije postoje na svakom ozbiljnom WN forumu, na SF, E-Natonalist, Gross Deutschess... sad postoje i domaci, pa bi rasipanje clanstva na ''kamaru'' foruma razbilo aktivnosti na vec postojecim.
Има један "панаријевски" форум на којем Шиптаре сматрају Илирима и Аријевцима, а иначе је пола модератора шиптарског поријекла и шири антисрпску пропаганду на том форуму. Е сад, не знам тачно како се зове тај форум, али није баш мали.
Има један "панаријевски" форум на којем Шиптаре сматрају Илирима и Аријевцима, а иначе је пола модератора шиптарског поријекла и шири антисрпску пропаганду на том форуму. Е сад, не знам тачно како се зове тај форум, али није баш мали.
То је вероватно Phora, тамо су најактивније црногорске усташе.
Што се овог форума тиче, није ми баш најјасније зашто пише Србија па у загради Косово.
Mozda je cak u pitanju i ''Diabloblanco's'' - PANF
Phora je isto tako prsla ko dinja. Ranije se nekako i odrzavala ''ravnoteza'', ali na svu srecu, nasi su odustali od ''mrtve trke'' i preselili se na SF.
Што се VNN-а тиче остао бих суздржан.
То је вероватно Phora, тамо су најактивније црногорске усташе.
Што се овог форума тиче, није ми баш најјасније зашто пише Србија па у загради Косово.
Ta phora nije WN forum nego free speech forum gde dolaze jevreji, komunisti, demokrate, pederi, narkomani i poneki WN zaluta. Phora ne podrzava nikakvu ideologiju.
Kosovo pise u zagradi.. verovatno da se stavi do znanja ljudima da je kosovo deo srbije, ne nezavisna drzava.
80% clanova PANF-a su Siptari koji su oterani sa SF, eNat-a i VNN foruma, Srbi su sa tog foruma odavno otisli.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.