View Full Version : Свирка за Горана
25.априла на неких 40ак км од Трста, након комеморације (http://www.gorandavidovic.com/forum/showthread.php?t=2421) коју је одржана жртвама партизанског терора на тлу Италије, момци из VFS организовали су свирку у Горанову част, где су за друштво свирали момци из Ultima Frontiera. Сви који познају Горана знају да му је то једна од омиљених група, а уз то су и неки од чланова Горанови блиски пријатељи.
Ово је песма коју су на свирци посветили Горану и српској заједници генерално, која је такође прошла кроз сличне ствари о којима се пева.
То је иначе Горанова омиљена песма од овог бенда.
Y4MrRqs55IY&feature=channel
Свирку су посветили Горану и свим српским националистима који се боре за слободу своје отаџбине.
Клуб има и двориште где смо направили роштљ за све присутне, било је и деце што може да се види и на видео записима. Све у свему једна другарска атмосфера. На крају су скупљали новац за трошкове Горановог случаја, јер то је за њих начин да се и они укључе у целу ствар.
XU3iltvSC3U
Да не буде да стваљам само Горанове омиљене песме Ultima Frontiere, ево и моје:blush5: иако није снимак од синоћ;)
tDjGYlgwY_Q&feature=related
Свака част свима, поготово момцима из Ултима Фронтиере. Када сам чула ово страшно ме је погодило.
Јер у Србији, земљи због које се Горан жртвује, за коју је много шта дао (од сопственог здравља, па надаље..) и спреман је да да још - колико год буде могао, не жалећи ни тренутка не клонући духом нити једног момента, јер је знао да ради и да ће увек радити за добробит своје земље, наше Србије, за свој народ. Е у тој истој земљи Србији, њега желе да линчују - сви они нељуди који чак не завређују да носе име Србин, у тој истој земљи њега проглашавају за терористу и злочинца.. А издајницима и анти-Србима се не зна број..
Хвала на подршци италијанској браћи и свим националистима који пружају своју свесрдну подршку у оваквим моментима, срамним и тужним моментима за Србију.
Желим такође да поручим Горану и његовој породици да истрају, да су његови прави пријатељи и да је Србија - она искрена и права Србија уз њега и да ће увек и бити.
Слобода за Горана - Слобода за све српске националисте!!
Заиста је пријатан осећај када видим овако нешто, али није добро што се уопште морају организовати такви концерти-подршке (јер је, нажалост, ситуација таква - Горана малтретира и прогања ова "наша" власт). Иначе, многи страни бендови из Француске, Русије, Енглеске, Чешке, Словачке, Пољске, Немачке, Шведске... су направили песме подршке српском народу у току НАТО бомбардовања, у вези Косова... мало људи то зна!
Тачно, међу многима који су својом музиком и песмама посвећеним Србији и свим српским патриотама пружили подршку нашем народу, ту су: NoRemorse - Serbia, Коловрат - Косовки Фронт и још многи, многи други.. Свака им част!!
:cheers:
Ево једне која је мени омиљена од Коловрата. Сваки пут се најежим када је чујем. Дражи ми је снимак са једне њихове свирке, али овај видео има титловани превод на српски, тако да је примеренији за све оне који не знају руски.
SjQgTc2jNZg
Пошто изгледа постоје мањи проблеми у вези са самим прозором Јутјуба, поставићу и линк који води директно на овај горе већ поменути, тако да ако неће да вам отвори на Јутјуб прозору - идите на овај:
http://www.youtube.com/watch?v=0lU27sqHEEg
Хвала Коловрату и свим правим националистима широм Европе и света - који су нам увек пружали своју велику подршку, који и даље то чине, не обазирујући се на разне претње којекаквих "влада" као и свакаквог шљама као и многих издајника.
Ултима Фронтиера је група јако позната међу Италијанским националистима у чијем се друштву крећем.... Иначе песма коју су посветили Горану је песма о Италијанским крајевима које је Тито отео...
Ја ћу превести текст за чланове форума који не разумеју Италијански
Црвена земљо, земљо моја
када сам отишао
оставио сам теби моје срце
и заклео ти се на вечну љубав
Кућо моја земљо моја
црвена земљо, крви моја
црвена крв очева мојих, масакрираних и бачени у рупе
крваве сузе очева мојих, протераних и понижених
земља и крв у моме срцу
црвена земљо слатка љубави
сузе мога народа
црвена земља не осети
далеку тугу , народа Истрије
Хоћу да се вратим, хоћу да се вратим
мојој кући!!!
Истра ријека и далмација
Ни словенија ни хрватска
црвена земља, земља истријанска
моја земља, земља Италијанска
Истра ријека и далмација
Ни словенија ни хрватска
Ову земљу имам у венама
ова земља ми припада
наша историска територија
у мојој крви сећање
крв и земља су увек спојени
и немогу бити подељени
земљо моја освећена
са крављу земљо света
то је моја религија, уједињење моје нације
религија крвава, религија национална
земља лудо вољена, никада не заборављена
Сваки прави Италијан је и Даламатинац и Ђулијан ( из региона Ђулије )
мојој кући!!!
Истра ријека и далмација
Ни словенија ни хрватска
Истра ријека и далмација
Ни словенија ни хрватска
То је Италија, моја кућа!
Иначе мени најјача њихова песма је " трст 1953 "
Раааааттт, непријатељима моје земљеее
Xoza-YIBfuM
Живим за дан када ће СТАРА екипа бити на окупу...
СРБИЈА СРБИМА!!! СРБИН ЗА СРБИНА!!![/quote]
PTRVZ8oXiXA
За све другове... За све саборце... За ПОБЕДУ...
СЛОБОДА ЗА НАЦИОНАЛНИ СТРОЈ!!!
ОТПОР БЕЗ ВОЂЕ!!!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.