PDA

View Full Version : Тијанић бије, педагошки?!

Страхиња-Бан
28-03-08, 02:07
ТИЈАНИЋ: БИО САМ, У САМООДБРАНИ, ПРИМОРАН ДА УЗВРАТИМ УДАРАЦ

БЕОГРАД Ã¢â‚¬â€œ Директор РТС-а Александар Тијанић изјавио је вечерас Танјугу да је био приморан, у самоодбрани, да удари шефа изборног штаба ЛДП за Палилулу Милоша Луковића, који је на суђење, у процесу против Биљане Ковачевић-Вучо, дошао у својству публике и, по мишљењу Тијанића, „као директан облик притиска на суд”.

Инцидент се догодио данас у ходнику, испред суднице Првог општинског суда, пре почетка суђења председници Комитета правника за људска права Ковачевић-Вучо по тужби коју је, за клевету и увреду, против ње поднео Тијанић.

Према речима Тијанића, један момак се одвојио од гомиле и пошао ка њему и његовој правној заступници, и при том опсовао њега и Косово. „Затим је подигао руку и кренуо на нас, па сам у самоодбрани био приморан да му ударим, више васпитни шамар, него ударац”.

Након тога је, додао је Тијанић, побегао низ степенице, да би се касније вратио на суђење и покушао да уђе у судницу, „што је очигледан доказ да је подметнут”.

Директор РТС-а је рекао да је тек касније сазнао ко је он, запитавши се „шта страначки активиста ради на процесу који нема везе са његовом странком”.

Према речима Тијанића, „Биљана Ковачевић-Вучо је, као и прошли пут, када је на суђење довела 200 људи, сада довела Луковића као директан облик притиска на мене и на цео правосудни систем”.

Тијанић је додао да ће против Луковића поднети кривичну пријаву због напада на њега и његове правне заступнике.

Танјуг

ЛУКОВИЋ: ТИЈАНИЋ МЕ УДАРИО ПЕСНИЦОМ У ГЛАВУ

БЕОГРАД Ã¢â‚¬â€œ Симпатизер Либерално-демокртаске партије Милош Луковић изјавио је вечерас да га је директор РТС-а Александар Тијанић ударио песницом у главу, после његових речи да треба да се стиди због изјаве „Ако Ђинђић преживи, Србија неће”.

Луковић је за ТВ Б92 рекао да се Тијанићу обратио речима „стиди се”, после чега га је Тијанић ударио песницом у главу.

„Када сам га видео, прошла ми је кроз главу његова изјава 'Ако Ђинђић преживи, Србија неће', окренуо сам се и рекао му 'стиди се', он је одмах скочио и ударио ме песницом у главу, ја сам се померио, његова адвокатица је одмах пришла, зауставила га, а ја сам сишао низ степенице и отишао”, казао је Луковић.

Директор РТС-а је претходно изјавио Танјугу да је био приморан, у самоодбрани, да удари шефа изборног штаба ЛДП за Палилулу Милоша Луковића, који је на суђење, у процесу против Биљане Ковачевић-Вучо, дошао у својству публике и, по мишљењу Тијанића, „као директан облик притиска на суд”.

Танјуг

Младен
28-03-08, 11:48
Не волим Тијанића, али сам увек за васпитне ''пацке'' :)

Весели пламичак
28-03-08, 12:50
Jebiga provokacije... Dodje ti tako neki cedoid, krene na tebe ti mu uzvratis, posle u medijima niko nece da cuje tvoju pricu. Stvorili su takvu sliku da Tijanic ispadne siledzija a mladi cedoid zrtva. Jer stvarno kad pogledamo Tijanica koji izgleda kao odvaljen od brda i tog mladica ( metroseksualca ) prosto se namece pomisao da je veliki prebio malog.

Smisljali su to oni danima... Tijanica mozete sresti opusteno u gradu ja sam ga video par puta, sedi covek pije pice negde u basti kafica, pa se nije desavalo da mu prilaze ldp-ovci i slicno... Sad su nasli eto za shodno, mozes misliti.

Ajde dobro, nije ni taj Tijanic bas normalan ali eto i takvima je jasno da ldp nebi trebalo da postoji ovde.

weisse_wolfe
28-03-08, 13:40
Тијанић је комедија од човека, да се не изражавам конкретније:D.
http://www.youtube.com/watch?v=xyvMch_aaeI (http://www.youtube.com/watch?v=xyvMch_aaeI)
:rofl:Изгледа да је овај чедиста прошао ко ова несрећна мува:smash::boxing:!

Занимљива ми је прича овог ЛДП идота, као кад се деца жале код учитељице или васпитачице у обданишту. "Он је мене увредио, онда сам ја
њему реко да се стиди због тога, а онда... онда ме је он ударио из чиста мира из све снаге!" Какви ретарди. Очигледно је да су му ово подметнули, што свако може да закључи, али то нема везе, они су причу прогурали у медије.

Никола
28-03-08, 15:05
И треба да их бије... Иако немам добро мишљење о Тијанићу, овај пут га подржавам...!!!