PDA

View Full Version : Три прасца у Великом Измету

ГОРАН Д.
11-03-09, 08:08
Таштина празнине
или
Сепаратизам узвраћа ударац?

http://gorandavidovic.com/images/stories/krme001.jpg

Таман кад су пословично наивни, међусобно посвађани и потпуно слуђени српски родољуби помислили да је војвођански сепаратизам успорен, због још неизгласаног Статута Војводине, војвођанске усташе ваде кец из рукава.

Велики Брат.
И шта ћемо сад?

Многи не верују да је ово један професионални медијски покушај приближавања наказног лица војвођанског сепаратизма грађанима наше земље.
Не верују јер не знају да „забава“ на овај начин не постоји.
Постоји само пропаганда. И то каква пропаганда.

„Доведимо војвођанско усташтво у сваки српски дом!“ „Покажимо како је Чанак само један духовити безазлени кловн који никоме не жели зло!“- све су то неке од идеја оних који доводе овог српског изрода у гледану емисију ВИП Велики брат.

Ни мање ни више него су довели чак три аутономаша плус њихове пријатеље.
Да не буде мало много? Изгледа да није.
„Бачки ручак обичан-има ред логичан“-што каже песма.

Тројица задриглих прасаца можда су много за шведски сто, за ВИП Великог брата у оваквом политичком аранжману дефинитивно не.
Нарочито јер добро дођу у тренутку када се процес одвајање Војводине од Србије прилично одужио, а „газдама из сенке“ се жури.

Чанак, војвођански Поглавник у свечаној светлој кошуљи и са свечаном штаком, ушепао је тако у домове слуђених ТВ конзумената.
Мумин војвођански „бард“ храпавих канцона, који „нашег председника Нешу“ просто обожава, други је пропагатор Чанкове идеологије који ће да се кези широком аудиторијуму испред малих екрана.
И на крају ту је троструки учесник, такође аутономаш, Мики из Купинова (тај се јадник још самом себи није огадио? Ако се не обеси чарапом у купатилу, тај ће још и да победи).

Да дебелом Дегенерику не би било досадно ту му је и Карлеуша.
Њена специфична "лепота" није прелазна, али ваљаће да му се нађе ова „дражесна“ богиња Трансексуалаца (таман да се некако уз Статут народу протури и злогласни Закон о дискриминацији).
Каква парада Пинк гадости!

ПИНКшто је скраћеница од Простаклук И НеКултура, одавно је ушао у српску политику. Пошто су се нео-титоисти помирили стварањем ове ничим изазване Владе, сад је идеалан моменат за овакав политички ангажман Пинка као некадашњег Јуловског чеда.

Колико треба бити празан па гледати „Великог брата“? Тешко питање, али чињеница да та емисија има велику гледаност.
Због тога мислим да је велика могућност да овај циркус успе на српску штету.

Мени је ова власт приредила Великог брата више пута, само што ме никако не номинују за избацивање. Још мој архивски снимак приказују на вестима, по потреби кад им наиђе.
Сећам се да су и моји затворски другари гледали Великог брата када сам био последњи пут у затвору. Бизарност јесте. Затвореници гледају Великог брата!
Велики брат унутар Великог брата. Видео својим очима.

Зато мислим да је Србија земља чуда у којој ништа није немогуће.
Не слажем се са кратковидим аналитичарима да је луди Чанак „пуцао себи у здраву ногу“.
Мој велики мрзитељ Ненад Чанак можда има психо проблеме, али глуп сигурно није.
Сад ће „србијански аудиторијум“ да стекне симпатије према „духовитом, елоквентном, вицкастом“ војвођанском Дучеу, који ето само жели „војвођанску лисницу“ у „војвођанском“ џепу (то што жели и Сријем Хрватској кога брига).

Пре нешто више од месец дана у једној телевизијској емисији Чанак је рекао да не разуме људе који у таквим емисијама учествују нити оне који их гледају, те да он никад не би учествовао у таквим емисијама.
Можда му доследност није јача страна (осим доследности у мржњи према српском национализму), али ето нама Чанка са његових 150 кила живе ваге у ВИП Великог брата да нас забави. Коме је већ до забаве те врсте.

Emotion Production Великог брата ВИП очигледно има људе који знају свој посао.
Али, нешто ми говори да се неће све на овоме завршити.
Посебно јер ми се по глави мота могућност расцепа у Демократској странци.
Кад је бал-нек је маскенбал!
Сви знају да је Горан Стаменковић власник наводних 51% док је 49% је власник главом и брадом Драган Ђилас и његова Multikom Group.

Шта ли муте демократе из оне ружније половине жутог табора, ђаво ће их знати?
Наши душмани се баш добро забављају.
Нека их.
Ко се задњи смеје најслађе се смеје...

Горан Давидовић блог 11.03.09

Весели пламичак
11-03-09, 09:48
Чисто да се нађу овима да помогну ту су још и један Бугарин и један муслиман из босне.

Тара
11-03-09, 10:55
Чисто да се нађу овима да помогну ту су још и један Бугарин и један муслиман из босне.

Ко је Бугарин? Гру? Уопште у томе није поента како ја гледам на све ово.
Мислим да цела тема нема везе са националном припадношћу, да нас опет не оптуже да пребројавамо крвна зрнца ;)

Тара
11-03-09, 14:13
http://www.pressonline.rs/admin/image.jpg?imageId=36215&thumb=1

100.000 евра у џеп, бесплатна реклама 24 часа...па може му се да стави прст у уво.
Још да стави капу са словом U на чело па да буде комплетан угођај.

НЕДЕЉКО
08-04-09, 23:51
И на крају ту је троструки учесник, такође аутономаш, Мики из Купинова (тај се јадник још самом себи није огадио? Ако се не обеси чарапом у купатилу, тај ће још и да победи).

http://www.velikibratvip.com/images/velikibratvip-slike-2009/miroslav-djuricic-miki.jpg

мислим да те је демантовао.

ГОРАН Д.
09-04-09, 01:21
http://www.velikibratvip.com/images/velikibratvip-slike-2009/miroslav-djuricic-miki.jpg

мислим да те је демантовао.

Па добро, предвидео сам: или ће да се обеси или ће да победи. Победио је.
Свеједно, човек није толико лош, иако је аутономаш.
Ретко је ко Чанка тако изнервирао као овај Сремац из Купинова.

Фића
10-04-09, 01:00
Чанак прича како је учествовао у Великом брату да би показао омладини да то неваља, он се жртвовао и једини циљ му је био да другима да до знања да то не треба гледати... и то је све, ништа више. Прави херој:rolleyes:
:rolleyes:

STEPA
10-04-09, 13:48
Чанак прича како је учествовао у Великом брату да би показао омладини да то неваља, он се жртвовао и једини циљ му је био да другима да до знања да то не треба гледати... и то је све, ништа више. Прави херој:rolleyes:
:rolleyes:

Крме надригло!

Филип
19-04-09, 20:30
Синоћ је задригли усташа(зет берисављевића креатора устава из 74') гостовао у певачком такмичењу Звезде Гранда.
За свакога певача је дао по један поприлично професионалан коментар,дебли је имао своје коментаре написане.Заправо неко други их је написао.
Поента је да је Горан био у праву када је рекао да ће чанак гостовањем у великом брату унети своју идеологију у сваки дом.Нажалост био је управу,на своје дебело и омржено усташко-комунистичко лице навукао је вео забављача,духовитог типа блиског омладини,шоумена једном речију.
Чанак је постао саставни део забавних емисија,недавно сам се запрепастио када сам од једне особе чуо како чанак спрема палачинке и како је духовит а сматрао сам ту особу интелегентном.
Једноставно медији имају велики утицај и он је то искорстио.