PDA

View Full Version : Зашто је банован самвоин?

Милош88
24-02-09, 15:05
Ову тему сам отворио јер ме је самвоин замолио да поставим питање због чега је он банован са овог форума? Није ширио мржњу никакву према Србима... и заговарао је чврсте односе против заједничких непријатеља српског и бугарског народа... заговарао је већу сарадњу која иде у корист православља и словенства?

Дакле, због чега је он банован и када ће му бан бити скинут?

Громовник
24-02-09, 15:20
Јер тај исти Самвоин на усташким форумима већича Францетића и Црну Легију. На српским форумима се улизује Србима, на хрватским Хрватима, а сјећам се да сам га видио на једном интернационалном форуму гдје је пружао подршку албанским екстремистима.

Аркона
24-02-09, 15:39
Ову тему сам отворио јер ме је самвоин замолио да поставим питање због чега је он банован са овог форума? Није ширио мржњу никакву према Србима... и заговарао је чврсте односе против заједничких непријатеља српског и бугарског народа... заговарао је већу сарадњу која иде у корист православља и словенства?

Дакле, због чега је он банован и када ће му бан бити скинут?

Да те замолим, немој Самвоина да заступаш ;)

Младен
24-02-09, 17:05
http://www.gorandavidovic.com/forum/showpost.php?p=8572&postcount=9

Члан форумаBG_Radikalen_NS је банован због дуплог налога.

Господине samvoine надам се да више нећете покушавати да приступите нашем форуму, јер ћете сваки следећи пут бити препознати и удаљени, као и до сад.