View Full Version : Зашто је банован самвоин?
Ову тему сам отворио јер ме је самвоин замолио да поставим питање због чега је он банован са овог форума? Није ширио мржњу никакву према Србима... и заговарао је чврсте односе против заједничких непријатеља српског и бугарског народа... заговарао је већу сарадњу која иде у корист православља и словенства?
Дакле, због чега је он банован и када ће му бан бити скинут?
Јер тај исти Самвоин на усташким форумима већича Францетића и Црну Легију. На српским форумима се улизује Србима, на хрватским Хрватима, а сјећам се да сам га видио на једном интернационалном форуму гдје је пружао подршку албанским екстремистима.
Ову тему сам отворио јер ме је самвоин замолио да поставим питање због чега је он банован са овог форума? Није ширио мржњу никакву према Србима... и заговарао је чврсте односе против заједничких непријатеља српског и бугарског народа... заговарао је већу сарадњу која иде у корист православља и словенства?
Дакле, због чега је он банован и када ће му бан бити скинут?
Да те замолим, немој Самвоина да заступаш ;)
http://www.gorandavidovic.com/forum/showpost.php?p=8572&postcount=9
Члан форумаBG_Radikalen_NS је банован због дуплог налога.
Господине samvoine надам се да више нећете покушавати да приступите нашем форуму, јер ћете сваки следећи пут бити препознати и удаљени, као и до сад.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.