PDA

View Full Version : Против хобизма и ја устаћу

redbeard
08-02-09, 00:48
Veoma često oni su defektni ljudi, ili su jednostavno ljudi koji ne mogu da funkcionisu uspeÅ¡no u druÅ¡tvu ili su gubitnici ili asocijalni čudaci koji traže druženje. Ili su begunci, avanturisti, koji ne žele zaista da služe naÅ¡oj stvari.Već traže neku političku nekorektnost, neko politički nekorektno zadovoljenje i nadaju se da im mi možemo pružiti to zadovoljenje. A to je zadnja stvar na svetu koju želimo da uradimo.

Nije samo da ovi ljudi imaju pogreÅ¡nu motivaciju, uopÅ¡teno nam darujući malo koristi. Oni su otrov za nas. Jer odvlače od nas ljude koji nam zaista mogu biti korisni. Ljude koji zaista mogu i bi služili naÅ¡oj stvari. Ovo je neÅ¡to Å¡to je očigledno za mnoge ljude koje smo pridobili. Ali je meni bilo potrebno par godina da bih naučio da imam 0% tolerancije ka ljudima koji se oblače u uniforme i viču 14 88 i daju rimske pozdrave pred TV kamerama. Ali verujem da joÅ¡ uvek ima ljudi u nacionalnoj alijansi koji joÅ¡ uvek nisu razvili 0% tolerancije ka ovim nakazama. I to je razlog jer se zadržavam na toj temi tako često.

Na kraju, potrebno nam je joÅ¡ mnogo viÅ¡e ljudi od onoga Å¡to imamo sada, ali potrebni su nam pobednici, a ne gubitnici. Ako počnemo da toleriÅ¡emo gubitnike sada sa razlogom da imamo viÅ¡e ljudi nikada zaista nećemo dobiti pobednike. I mi sami ćemo postati gubitnici.

Ljudi koji pričaju o borbi sa neprijateljima na ulicama. Zaista nisu zainteresovani u pobedu. Njima je samo zabavno da pričaju o borbi sa neprijateljem na ulicama. Njihovo pričanje je čisto samozadovoljenje, čist hobizam, veoma, veoma smo daleko od cilja.

Ako želimo da dobijemo bilo kakvu prednost od onoga sta se deÅ¡ava na ulicama, mi možda želimo da imamo bezbednosne snage za odredjene svrhe, pre negoli krenemo dalje. Ono Å¡ta će biti značajno u vezi tih bezbednosnih snaga pored karaktera i posvećenosti biće disciplina, sposobnosti a ne pivski stomaci i tetovaže.
Da presečem... Alijansa nema interesa u takozvani POKRET, nismo zainteresovani za ujedinjenje sa “pokretom” i nismo zainteresovani da se takmičimo sa “pokretom” za članove.
Ako bilo Å¡ta, trebali bi biti zahvalni jer je “pokret” tamo da usisa puno nakaza i slabića koji bi inače naÅ¡li svoj put ka alijansi i napravili nama problem. U pogledu na ovo, bilo mi je žao da čujem da su i Aryan Nation i WCOTC, koje su imale svoju praktičnu svrhu, odamreli tokom predhodnih nedelja jer su te grupe bile magnet za ljude koji mi težimo da izbegnemo, možemo se samo nadati da ce se pojaviti dve ili tri grupe koje će zemeniti AN i WCOTC i ponovo odvući od nas neke od defektivnih.
William L. Pierce
Vanvremenski Pierce. Tako ga je lako citirati jer je tako mnogo rekao

Hobizam šta je to?
SluÅ¡ah pre nekog vremena povike potiv kafanizma, mnogi su se oduÅ¡evljaviali tamo nekim tekstom.... koji je rekao “kafanski nacionalizam je loÅ¡, gibanica i Å¡pricer su loÅ¡i....” a ti Å¡to su prozivali to baÅ¡ su bili joÅ¡ gori. U svojim pirevima na svirkama, žurkama, pijančenjem ispred dragstora i po parkovima, koriÅ¡ćenju i kićenju raznim ZLIM ili pak nacionalnim simbolima nisu uopÅ¡te odavali da su iznad tih kojima su se rugali i jadno pokuÅ¡avali da ismejavaju.
Kako je licemerno blatiti neÅ¡to a nisi daleko iznad toga. Zamislite domaću svinju kako se ruga divljoj svinji jer je ista umazana govnima i blatom.

Zamislite neÅ¡to joÅ¡ gore, da naprimer uzmete jednu divnu ideju, ideju svesne evolucije, napredovanja, progresa, discipline, reda, socijalizma. Jedan filozofski biser koji je proistekao iz same Arijevske duÅ¡e uobličen u umovima onih koji su bili jedni od najviÅ¡ih koji su živeli u ljudskom rodu. Ideje koja je iskovana na ulicama Berlina, gde je docnije i primila jak udarac, skoro zamrla, pa se opet rodila na ulicama New Jork-a, Washingtona i poprimila svoj novi oblik, raÅ¡irila se medju ljudima koji su bili spremni da polome stare tablice vrednosti i da ispiÅ¡u nove. Jedna veličanstvena ideja, ideja koja je osporavana najviÅ¡e na svetu, a osporavana je jer je jedina realna opasnost modenom svetskom poretku. Najopsanija po njega jer udara u same osnove tog sistema, udara u osnovne vrednosti samog sistema i tako ga pri samom susretu ruÅ¡i u temelju svoji eonskim istinama i vrednostima koje realno odslikavaju ono Å¡ta smo mi sami.

Jednu takvu ideju, koja je poistekla iz blistave duÅ¡e naÅ¡eg Arijevskog naroda pustite u etar. Za nju čuju neki i iz nje izvuču povrÅ¡ne zaključke i pogreÅ¡nu viziju sveta.
Iz jedne evolutivne ideje i evolucionističkog pogleda na svet, bioloÅ¡kog pogleda na svet izvuku samo krajnost, samo konačan oblik, ne zapitajući se ikada Å¡ta je u pozadini i zbog čega je to tako. Tako je i iz ideje svesne evolucije proizaÅ¡la ideja rasizma, koja je u stvari posledica ideje o nastavku evolucije unutar sopstvene vrste a time i sopstvene rase.

Ta ideja je dospela i u ruke ljudi koji nisu sposobni da vide Å¡ta je i odakle ta istina već su ideju prihvatili samu po sebi. Na svu sreću to nije bila smrt ideje, ona je u svom izvornom obliku nastavila da živi pravim životom. Unutar pojedinaca koji su mogli da vide iza drveća i iza Å¡ume.

Problem u celoj priči je to Å¡to jednu tako veličanstvanu ideju sada razvlače po pabovima, birtijama, dragstorima, mračnim parkovima. A ti isti se kite imenima koje ni sami ne razumeju ali čiji su sjaj spremni da prihvate kako bi sebi nadoknadili nedostatke a veoma često i sebe opravdali pred samim sobom ili pred dugima.
Nemalo puta sam vidjao rasne meÅ¡ance i mongrile koji su obema rukama grčevito prihvatili naÅ¡u ideju kako bi sebe opravdali pred samim sobom.
Ã…Â*irok nos, tamnija boja kože, modre usne su jasan pokazatelj rasne nečistote.
Zašto se takve osobe približavaju našoj ideji?
Stara izreka nam može otkriti zaÅ¡to, “ÅÂ*to si manje beo to si veći rasista”. Žele da dokažu drugima, ali prvenstveno sebi, da su oni čisti. I smatraju da će aktivnoÅ¡ću u belom rasnom pokretu izbeliti sebe. Samo misle....

Na jednom skupu sam zapodenuo razgovor sa jednim tipom... uglavnom nismo se susreli sa pričom, ali je suÅ¡tina da se on hvalio kako je on najveći nacista u gradu, kako je u fazonu tuče i pijančenja.
Momentalno sam zaćutao, zaista nisam imao Å¡ta da pričam sa tom osobom.
Ratnicki duh i agresivno ponaÅ¡anje trebaju da se razvijaju i odvijaju za na to predvidjenim mestima, u arenama, ringovim, na strunjačama sa ravnopravnim protivnicima. A nikako ne trebaju da služe zarad ispolajvanja svojih ličnih kompleksa i nedostataka. Obračuni gde je neko brojčano nadmoćniji ili nad suprotnim polom zaista ne služe na čast nikome, već su najčeÅ¡će odraz slabosti pojedinca koji nebi mogli da odrade takve “podvige” da su sami, već im je potrebna snaga i opravdanje mase kako bi se osećali moćnijim i jačim, najčeÅ¡će takve osobe su daleko od pravih ratnika, iako se veoma često kite tim imenom a i mnogim drugim imenima. Smisao borbe kod Arijevaca nije samo odmeravanje miÅ¡ića već i odmeravanje duhovne snage.

U naÅ¡oj ideji koja teži da stvori viÅ¡e oblike života i jače ljude zasigurno ne odgovara ideja laganih samoubica, zasigurno nam ne odgovara ideja dobrog zezanja pod dejstvom alkohola. Zaista je naÅ¡a ideja mnogo dugo bila lep kiÅ¡obran mnogim latentnim alkoholičarima koji su se zavlačili u naÅ¡u ideju kako bi imali bolje druÅ¡tvo za cuganje i dobru temu za razgovor. Alkoholičari kao osobe su najčeÅ¡će razočarani svim tako da mogu da budu dobri govornici protiv sistema i njegovih vrednosti, jer sistem jeste stvarno za kritikovanje. Ali naÅ¡ pokret nije samo protiv ovog sistema već na razaranje sistema gleda samo kao na jedan od koraka ka gradnji novog veličanstvenijeg i viÅ¡eg drustva. Nama su potrebni stvaraoci a ne ruÅ¡ioci. U duÅ¡i alkoholičara je razaranje a nama je potrebna duÅ¡a plemenitog ratnika koji kada je ovladao veÅ¡tinom i sada počinje da stvara novu veÅ¡tinu. Predugo je naÅ¡a ideja bila opravdanje za dobre žurke, koncerte, pijansva, negativne karaktere i svakojak oloÅ¡.

Postoji i jedna grupa koja je blizu nas i u naÅ¡oj ideji jer traže neÅ¡to Å¡to je politički nekorektno, oni su pored nas i sa nama jer žele da budu samo protiv nečega, a kako biti “naj bed-boy” ako ne prigliti najoklevetaniju ideju na svetu.
Dakle mnogi koriste naÅ¡u ideju kako bi sebi dali nekakav status, zaista ti patoloÅ¡ki slučajevi, žele da ih ideja iznese tamo gde oni nisu sposobni sami da se popnu.

Svaka ideja privlači ljude, tako i naÅ¡a ideja privlači ljude koji su zaista posvećeni njoj i to posvećeni i duÅ¡om i telom, ideja za koju su mnogi od nas spremni da daju i mnogo viÅ¡e od svojih života. Mnogi trgovci dobro znaju to i pod plaÅ¡tom naÅ¡e ideje uvaljuju svoje proizvode, koje hobisti i oni koji vole da se kite oduÅ¡evljeno prihvataju. A trgovci zadovonjo trljaju svoje prljave ruke. Takvi trgovci baÅ¡ pogoduju onim hobistima, obe te vrste kao da su pronaÅ¡le jedni druge. Ako ste u toku proÅ¡le godine kupili neku “ideoloÅ¡ku” majcu a niste kupili ni jedan časopis o naÅ¡oj ideji, prosto znači da vam je važnije da pričate kako pripadate naÅ¡oj ideji nego da zaista pripadate njoj. Ako ste u toku proÅ¡le godine distribuirali (prodavali za nekog) veći broj majca od broja časopisa zapitajte se dali ste to radili za nekog profitera ili ste to radili za ideju. Ako ste u toku proÅ¡le godina izdali viÅ¡e majci nego čaospisa onda se zapitajte dali vam je profit bitniji od ideje, u stvari ne morate da se pitate, vi već znate zaÅ¡to ste pored naÅ¡e ideje.

Prepodobni, kako lepo zvuči ta reč. mirni i spokojni, ljubitelji obrezanog hrista koji sebe prozivaju Nacional Socijalistima. Zar ima ičega daljeg od ta dva. Dve suprtnosti i to u samim osnovama. Ova tema zahteva malo viÅ¡e prostora, ali ne mogu da ne pomenem i njih. Verovati u Hrista i u ideju Arijevskog opstanka nije moguće. Jer se previÅ¡e razlikuju. Zadrti hriÅ¡ćani su najčeÅ¡će najgori licemeri koji hriÅ¡ćanstvo koriste kao masku za svoje bolesne duÅ¡e i svoje defektne umove. Oni zaista nisu ni blizu naÅ¡e ideje. Ako se neko izjaÅ¡njava Nacional Socijalistom a u isto vreme i prepodobnim hiÅ¡ćaninom on ili ne poznaje hriÅ¡ćanstvo ili ne poznaje Nacional Socijalizam. Jednostavno da bi prigrlio jedno moraÅ¡ se odreći ovog drugog.

Mnogi od gore navedenih slučajeva inhibiraju u naÅ¡oj ideji i to inhibiraju dugi niz godina da su čak postali i statusni simbol pokreta. A sve vreme su ostali niski i nisu se razvijalu i nisu razvijali naÅ¡u ideju unutar sebe, a i kako su mogli kada je sve oko njih bio defektan materijal, a kada je kvalitetan mateijal bio u okruženju dotični sigurno nebi ostajali unutar ideje, već bi brže bolje begali iz ideje ili u defektne strukture koje su se takodje kitile naÅ¡om idejom. U ovim proteklim godinama postojanja pokreta se pokazalo kome je bitnija ideja a kome je bitniji status, ego ili profit.

Ako smatrate naÅ¡u ideju onim Å¡ta ona zaista i jeste, onda krenite uzlaznom putanjom, otklonite loÅ¡e navike, postanite ViÅ¡i ljudi kako bi stvorili ono sta je smisao prirode, a to je Nadčovek. Nikada nije kasno da čovek krene pravim putem, da se odrekne neevolutivnih navika i da usavrÅ¡ava sebe ka boljem i plemenitijem pojedincu kako bi jednog dana stvorili bolju i plemenitiju vrstu.

Ako vam se ne dopada ovo sto ste počitali, zapitajte se dali vas nije pogodila neka od istina i dali zaista vredite da pripadate naÅ¡oj ideji???

Redbeard

Алекса
08-02-09, 02:23
Црвенобради (Рагнаре),

молим те да поставиш име аутора овог текста. То важи и за све остале. Надам се да је јасно да поента овог форума није да се пишу непотписани текстови, ствар је у личној одговорности. То важи за све. Наравно, ако је аутор неко из било којег покрета у Србији, наведите покрет, или шта год мислите да је релевантно. Потписан текст има неупоредиво већу вредност. Мада, имам утисак да миришем о чему се ради, и да буде одмах јасно, овај форум неће служити као место за нападе на друге покрете.

Друго, део текста је директно увредљив за чланове форума који су Православци. Другим речима, овде на форуму не вређамо религијска осећања наших чланова. Нити су сви чланови национал-социјалисти (погледати тему "Анкета - идеолошко усмерење"). Према томе, овај пут нећу дирати текст, а од људи који ће одговарати на ово, очекујем пристојан одговор.

Северна Звезда
08-02-09, 17:44
rasne nečistote.
Патриотизам не треба мешати са расном чистоћом или недостатком исте.

"Ваша идеја" је нешто што си тако глатко прихватио нудећи нам у замену за Светог Саву и Патријарха Павла шовинистичке фразе и фашистичка наклапања.
У замену за крст часни дајеш нам дарвинову теорију која нам објашњава да је мој предак проистекао из блата неке каљуге са све негроидном браћом и монглоидним сестрама.

...ljubitelji obrezanog hrista koji sebe prozivaju Nacional Socijalistima...
Класична прича комунистичког детета који негира свој шовинизам и тражи излаз из своје срамоте у супротним стајалиштима и идејама којих се придржава тако слепо да би дао и више од свог живота (али из погрешних разлога). Чак шта више кладим се да би дао и свог комшију, и свог друга за неку "вашу" ствар, а само зато што подсвесно знаш да је исти тај комшија већи патриота него што ћеш ти икад бити.

bf_109_g6
08-02-09, 20:34

dechko , ti si izgleda zalutao ovde .... :biggrinjester:

ne znam da li casna uprava foruma dozvoljava da se kaze koja rech o tom pitanju ,sukobu zemaljskog i nebeskog zivota - do koje mere neko moze da bude patriota a da bude hriscanin , i obrnuto .... ;)

Гризли
08-02-09, 20:40
Ridjobradi, lako je citirati Pirsa, koji je u Americi imao problema sa svakakvim sabanima koji su sebe smatrali ''zescim NS-ima''.

Nemoj slucajno da pomislis da se osjecam prozvanim u ovom tekstu, jer si danasnji NS pokret opisao istim rijecima kojim ga opisuju NVO i judejski mas-mediji. Razlika je samo u tome sto oni pljuju nasu ideologiju i nas, a ti pljujes nas, krijuci se iza nase ideologije.

ideju sada razvlače po pabovima, birtijama, dragstorima, mračnim parkovima.U svojim pirevima na svirkama, žurkama, pijančenjem ispred dragstora i po parkovima, korišćenju i kićenju raznim ZLIM ili pak nacionalnim simbolima nisu uopšte odavali da su iznad tih kojima su se rugali i jadno pokušavali da ismejavaju.Predugo je naša ideja bila opravdanje za dobre žurke, koncerte, pijansva, negativne karaktere i svakojak ološoni su pored nas i sa nama jer žele da budu samo protiv nečega, a kako biti “naj bed-boy” ako ne prigliti najoklevetaniju ideju na svetu.

A tekst od koga je i pocela tvoja prica je ovaj.

http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=455042

Алекса
08-02-09, 20:41
ne znam da li casna uprava foruma dozvoljava da se kaze koja rech o tom pitanju ,sukobu zemaljskog i nebeskog zivota - do koje mere neko moze da bude patriota a da bude hriscanin , i obrnuto .... ;)

Религијске расправе овде неће бити. Дакле, можеш одговорити на питање патриотизма, без уплитања религије - што се односи и на другу страну. Не желим да тема буде стављена под кључ, бар не док Рагнар не напише ко је аутор овог текста.

Молим још једном - врло пажљиво.

A tekst od koga je i pocela tvoja prica je ovaj.

http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=455042

Ја бих рекао да је прича почела на другом месту. Али то ће нам Рагнар сам рећи... бар се надам. :)

Громовник
08-02-09, 21:13
Немојмо сад почињати међурелигијску расправу, јер то се неће завршити без свађе, знам из искуства. Нисмо ли ми Срби довољно подијељени на свакој основи, зар нам треба још подјела и свађа?

bf_109_g6
08-02-09, 21:27
pa ne mogu da se ne osvrnem na danashnje "patriote-svetosavce" ,kako oni sami sebe nazivaju . pri tome :

1. 95% njih nikad nije prochitalo bibliju (posebno stari zavet)

2. ne znaju da se sv sava uopshte nije bavio nekom politichkom ideologijom (osim prevoda vizantijskih zakona u nomokanonu ) - odnosno da svetosavlje ne postoji - kao princip organizovanja drzave , vec samo kao individualni religijski model .

3. imaju jaku sklonost da "bracom" proglashavaju sve one koji su im slichni u religijskom pogledu - ma koliko bile velike sve druge razlike.

----
pri tome , shto se tiche tachke 2. , chesto se pod firmom svetosavlja prodaju razne ideologije koje nemaju veze sa stvarnoscu - npr nekakva "teodulija" - drzava organizovana po sredjevekovnim principa sa ponekom odredbom iz zakonodavstava irana i saudijske arabije :D

ovo je naravno opet moguce , jer se vecina "svetosavaca" nije udostojila ni da se upozna sa tim shta je sve napisao sv sava , a kamoli ne daj boze da neshto prochita :p

Воја
08-02-09, 21:33
Па овако...
Ја као Србин,екстремни националиста,и као Православац устаћу против тебе...
И против било какве поделе међу Српским националистима.
Јер није само НС идеја Српска национална идеја.
Српску националну идеју су имали и Цар Душан,Карађорђе,Гарашанин и многи други.
На овај форум сам дошао из разлога што овај форум не дели Српске националисте и на овом форуму не постоји Србин који се посматра као митско биће или Полубог,а о којем се не може и НЕ СМЕ дискутовати.
И све док буде тако ја ћу бити на овом форуму.
Подржаваћу НСП као и сваку другу организацију која се буде залагала за Националну револуцију,и промену система из корена.
Али та национална револуција мора као коначан циљ имати уједињење Српских земаља са матицом Србијом,јер само тада ће напа борба добити пун смисао.
Ако нема борбе за Српску државу у њеним историјским границама,
нема ни националне идеје у том покрету.
Мени,као и већини овде верујем,није на првом месту Расна свест.
Коме јесте што се мене тиче нека слободно иде у Немачку и Француску,земље које у угрожене због расних проблема.
А нама Србима на првом месту мора бити СРБИЈА!
И ништа не сме бити драже од Србије
Православље је на другом месту,и тако ће бити увек код свих Срба,
јер Православна црква нас је одржала у најгорим временима,
Свети Сава је у најгорим временима Турксе окупације код Срба био симбол слободе и државе за коју се треба борити.
Да та Православна вера коју ти пљујеш...
Она нас и данас одржава.Она свима говори да смо ми другачији.ЈЕДИНСТВЕНИ у Свету!
Српски народ је због те своје вере био вековима прогоњен,уништаван,тлачен,а ти би сад све то да потиснеш једним потезом руке!
Е па не може и ниједан Србин ти то неће дозволити,и свако ко покуша да НС идеју представи као глобалну у Србији је заувек себи затворио врата.
Може НС идеја,али само наша,Српска,јединствена у свету,као што смо и ми јединствени као народ.
Та борба неће бити лака.Напротив,биће јако тешка,и у њој се морамо ослонити на помоћ наше браће и наших пријатеља.
Ко су наша браћа?
Пре свега сви Православни народи: Руси,Грци,делом и Бугари,Румуни...
Од Католика се можемо ослонити евентуално на Италијане,зато што нас
повезује заједнички интерес око поделе Хрватске и прекомпоновања снага на Балкану.
На Немце се не смемо никако ослонити,пошто су нам интереси супротстављени,ма колико говорили да су нам браћа по аријевској крви,
никад не смемо заборавити да они теже ка истим територијама као и ми Срби!
Тако да цела ова твоја прича пада у воду.
Ми морамо да гледамо себе,и да искористимо следећу прерасподелу снага у свету за нашу националну револуцију и за повратак вековних Српских огњишта,и морамо сви да се упрегнемо да се оствари заједнички циљ...Ко није спреман на то џабе му сва оваква и слична писанија...Толико од мене на дату тему!

Гризли
08-02-09, 21:50
Mislim da bi bilo nabolje da sacekamo ridjobradog, pa da nam on kaze odakle mu ovaj tekst, i koja mu je svrha.

Ako se ne pojavi za dva-tri dana, ovo moze da se zakljuca ili izbrise.

Громовник
08-02-09, 21:53
Србин воли Србију, Србин се бори за Србију. Србин не води вјерске ратове!

Ми смо расно свјесни здрави српски националисти, ми нисмо вјерски фундаменталисти!

Кад се је уједињавала Њемачка, нико није питао никог је ли протестант или католик, битно је било да је Њемац.

bf_109_g6
08-02-09, 21:55
Српску националну идеју су имали и Цар Душан,Карађорђе,Гарашанин и многи други.

car dushan nije bio srbin (odnosno imao je vrlo malo srpske krvi ) .... ;)

a shta ti je na prvom mestu ? asimilacija svih koji su na teritoriji srbije u nekakvo "srpsko gradjansko drushtvo" ? :rolleyes:

Она нас и данас одржава.Она свима говори да смо ми другачији.ЈЕДИНСТВЕНИ у Свету!

da li je tebi poznato koliko sve ima pravoslavnih u svetu , ukljuchujuci i rome i crnce pa chak i jevreje ... ;)

Пре свега сви Православни народи: Руси,Грци,делом и Бугари,Румуни...

tebi su dakle blizi bugari nego npr slovaci ? :ack2: a o tome koliki su nam grci prijatelji .... :rolleyes:

Ми морамо да гледамо себе,и да искористимо следећу прерасподелу снага у свету за нашу националну револуцију и за повратак вековних Српских огњишта,

svidjalo se to tebi ili ne , srbija je suvishe mala i nije ostrvo . prema tome ,globalna deshavanja u evropi ce itekako imati uticaj na srbiju ...

Алекса
08-02-09, 22:00
Mislim da bi bilo nabolje da sacekamo ridjobradog, pa da nam on kaze odakle mu ovaj tekst, i koja mu je svrha.

Ako se ne pojavi za dva-tri dana, ovo moze da se zakljuca ili izbrise.

Тако ће и бити. Врло је важно да се текстови у овом одељку форума потпишу. Свако мора да има одређену дозу одговорности, да стоји иза својих речи, и да брани оно што је написао, а мене јако занима ко стоји иза овог текста. У међувремену, хтео бих да напишем још понешто.

Коме јесте што се мене тиче нека слободно иде у Немачку и Француску,земље које у угрожене због расних проблема.

Зар након данашњег убиства Србина од стране циганских мајмуна, неко може да тврди да ми нисмо расно угрожени? :eek:

На Немце се не смемо никако ослонити,пошто су нам интереси супротстављени,ма колико говорили да су нам браћа по аријевској крви,
никад не смемо заборавити да они теже ка истим територијама као и ми Срби!

Потпуно погрешно. Немачка и Србија се територијално не додирују ни по чему. то је била Аустро-Угарска која је хтела Босну. Немачка је нешто друго. Због Немаца се у том смислу могу бринути Словенци, можда чак и Хрвати, Пољаци, Чеси, али ми не.

Остало нећу коментарисати, само ћу још једном апеловати на све да се суздрже од религијских расправа. Око тога подела на овом форуму неће бити.

Basileus
08-02-09, 22:04

Расно питање се никако неможе одвојити од националног. Оно што прави нацију нацијом је осим осталог и расна припадност њених чланова. Црнац или Циганин никад не може бити Србин. Ако неко проглашава неког црнца за Србина само зато што пије ракију и носи шајкачу, онда је дебело погрешио.

Воја
08-02-09, 22:17
Развлачимо тему,али нема везе,нисам ја крив...
Значи ја апсолутно стојим иза свега што сам рекао,
само бих дао допуну тога:
Ја апсолутно подржавам идеју да можеш бити Србин само ако се родиш као Србин,а не као црнац или циганин,па то се подразумева...
У том смислу евентуално је прихватљив повратак Срба Муслимана и Срба католика у Православље,а све остало је неприхватљиво.
Ми имамо пријатеља у свету који су друге расе,и то се не сме заборавити...
Словаци нам јесу пријатељи,њих сам заборавио у журби,као и све Словенске народе(осим Хрвата),јер и међу њима има доста пријатеља Србије.

Е сад Алекса не бих се сложио са тиме да ми и Немци немамо заједничке циљеве...Па размисли мало ко нам отима Војводину?Коме је интерес да овлада њом?
Да ли ће Немци у случају отвореног сукоба Срба и Мађара подржати нас или Мађаре?
Или у случају сукоба нас и Хрвата,Хрвате или нас?Кога ће подржати?
Ја не спорим да доста Немаца јесу пријатељски настројени према Србији,али већина нису...

Воја
08-02-09, 22:20
@bf_109_g_6

Па Православних у свету има око 200 милиона,а не знам којом то логиком сврставаш Јевреје у Православце,зна се шта су Јевреји,можда мислиш на Православне Израелце,али Православних Јевреја НЕМА1!!

Северна Звезда
08-02-09, 22:21
Расно питање се никако неможе одвојити од националног. Оно што прави нацију нацијом је осим осталог и расна припадност њених чланова. Црнац или Циганин никад не може бити Србин. Ако неко проглашава неког црнца за Србина само зато што пије ракију и носи шајкачу, онда је дебело погрешио.

Можда грешим али моје мишљење да сами појмови "националиста" и "патриота" нису истог значења и не треба их мешати. Једно је уско везано за расно питање, јел се односи на једну групу људи истог порекла, док други појам означава љубав према држави у којој одређена јединка живи и њене спремности да се за исту ту државу жртвује у већој или мањој мери не везано за порекло.

Воја
08-02-09, 22:23
А ниједан народ на свету није толико страдао због вере колико су Срби,
то је опште позната чињеница коју негирају само будале које верују у разне митове о Холокаусту...Али не бих се упуштао у дубљу дискусију,рекли смо да нема помињања религије...

Скинета
08-02-09, 22:31

Мислим да је свима јасно одакле је овај текст потекао. Ипак су ови текстови упечатљиви за једну добро знану организацију.

bf_109_g6
08-02-09, 22:44
@bf_109_g_6

Па Православних у свету има око 200 милиона,а не знам којом то логиком сврставаш Јевреје у Православце,зна се шта су Јевреји,можда мислиш на Православне Израелце,али Православних Јевреја НЕМА1!!

pa sam vidish da pravoslavlje uopshte nije vezano za srbiju i srpstvo :D .

i mislim na :

drzavljanstvo :izraelsko
nacionalnost : jevrejska
veroispovest: pravoslavno hriscanstvo :biggrinjester:

Аркона
08-02-09, 22:44
У том смислу евентуално је прихватљив повратак Срба Муслимана и Срба католика у Православље,а све остало је неприхватљиво.

Не може а да се не умијеша религијско питање...колико се год трудили :o
Зашто је битно да се Срби католици (тзв. Хрвати) и Срби муслимани врате у православље!? Зар није битније да поврате националну свијест, да су Срби, да у њима тече бар дјелић аријевске крви...

Можда грешим али моје мишљење да сами појмови "националиста" и "патриота" нису истог значења и не треба их мешати. Једно је уско везано за расно питање, јел се односи на једну групу људи истог порекла, док други појам означава љубав према држави у којој одређена јединка живи и њене спремности да се за исту ту државу жртвује у већој или мањој мери не везано за порекло.

Потпуно тачно и врло јасно и разумљиво речено.

Громовник
08-02-09, 22:45
Војо, не постоје Њемци више, Њемачком владају масони! Ако службена Њемачка нешто уради, то је воља масонског врха, а не њемачког народа. Многи гријеше кад Њемце сврставају у католичке народе, они су заправо националисти које вјера занима колико црно испод нокта.
Проблем је што међу већином Срба влада размишљање да сви народи овог свијета ратују за своју вјеру, управо зато што већину српских националиста чине православни фундаменталисти, али није тако.

Свакако је истина да смо ратовали са њима у ранијим годинама, али они су ратовали за себе. Не заборављам ја да су они створили НДХ и убили много Срба, али ко је нас тјерао да се увлачимо у дупе масонској Енглеској и да палимо њемачке заставе по Београду?
Само је требало да пустимо њемачке тенкове да пређу преко наше територије, а ми не бисмо били обавезани ни на какву послушност Њемачкој, од нас је тражено само ДА СЕ НЕ МИЈЕШАМО!

И истина је да имамо пријатељских народа међу небијелцима, поготово је Кина доказани српски пријатељ и ја сам им од срца захвалан, али то не значи да се са тим просрпски орјентисаним небијелим народима смијемо расно мијешати, јер тако уништавамо и њихову и своју расу.

Не заборави да су једине двије расе које се одупиру расном мијешању аријевска и монголоидна и да масонска ложа зато настоји уништити и нас и њих управо мијешањем наших раса, јер тако убијају двије муве једним ударцем. Не провлачи се узалуд у тим земљама масонска телевизијска пропаганда која учи жене монголоидне расе да се удају за бијеле мушкарце.
Масони знају колико су ти људи фанатично вјерни својој крви, па су зато смислили подмукли план, приказивајући преко медија монголоидне мушкарце као импотентне мушкарце малог полног органа, а бијелце као чисту супротност њима како би монголоидне жене залудјели и убиједили их да требају налазити бијеле мужеве. Не заборави да се истим системом трује бијела жена у Америци преко масонских медија који пропагирају мијешане бракове између црних мушкараца и бијелих жена.

Једини начин да се одупремо масонима је да свако живи у свом дворишту. Кина ће заувијек остати пријатељска земља, ја их подржавам у борби за цјеловитост против масонских активиста који желе отцијепити Тибет лажним хуманизмом и ширењем мита о "кинеском геноциду над 2 милиона недужних Тибетанаца" јер и они нас подржавају у борби за Косово, али сваки дуготрајни контакт би доводио до расног мијешања, а тиме уједно и до ОБОСТРАНОГ УНИШТЕЊА!
Масонски медији пажљиво све планирају и зато морамо бити на опрезу!

Алекса
08-02-09, 22:48
Мислим да је свима јасно одакле је овај текст потекао. Ипак су ови текстови упечатљиви за једну добро знану организацију.

Само се питам због чега овде није пренесен неки од заиста добрих текстова које та огранизација има, него баш овај, који напада неку другу организацију... ако је неко помислио да ће ово место користити за олајавање других, вара се.

Што се осталих тиче, жао ми је што није испоштована моја молба. Мислим да никада нећемо сазнати оно што ме је интересовало.

Тема је закључана.