View Full Version : Колико кафански национализам штети Срби&
Оно што представља ноћну мору нас здравих националиста свакако јесте један примитивни и заостали облик национализма, који је познат као кафански или још боље речено, гибаничарски национализам. Постоје разне врсте ових примитивних националиста, али углавном сви имају барем неколико истих особина. Углавном се ради о особама којима је идол Дража Михајловић и његов равногорски покрет; који цијели живот проводе по биртијама; који се декларишу као православци иако о својој религији не знају апсолутно ништа; који се опијају и изазивају уличне туче; који не поштују женски род него их посматрају као обичан објекат животињског задовољвања инстикта; који не воде рачуна о свом изгледу већ прихватају стил којим су разни комунистички режисери оцрњивали своје противнике у филмовима (приказујући их као прљаве, зарасле у браду и примитивне алкохоличаре); који уживају у циганској музици и у музици која је продукт девијације и изопачења српске културе и музике, такозваног "турбофолка"; који Цигане држе за велике пријатеље српског народа, а мрзе све бијеле народе; који мисле да је прави Србин једино православац и онај који носи крст од 5 килограма око врата, а псује тог истог Бога у којег вјерује.
И на крају, сваког расно свјесног националисту проглашавају "нацистом", не разликују расно свјесне српске националисте који не мрзе друге расе, већ само воле своју, од масонско-ватиканских антисрбиста из Хрватске који су по свему судећи, само хрватска верзија тих истих кафанских националиста.
Колико такве индивидуе штете нама расно свјесним националистима? Колико штете угледу српског народа? Колико штете нашој борби за истину?
Лично мислим да би такви "националисти" морали понизно замолити за опроштај цијели српски народ, јер захваљујући тим кафанџијама и њиховом примитивизму, у свијету мисле да смо ми Срби некакви дивљаци који још живе у каменом добу, са брадама до кољена и боцама ракије који се само туку и опијају.
Кафански националисти нису савезници, већ непријатељи како здравим српским националистима, тако и српском народу у цјелини!
Не знам шта значи кафански национализам и ако знам какав ће бити твој одговор.Мислим да су кафане у српској култури врло битан елемент,ту човек уз добру храну и пиће увек може пронаћи и забаву.Срби су се у кафанама заљубљивали,склапали послове зато и не видим зашто не би и о родољубљу дискутовали.....Разлог због којег сам се јавио да одговорим на твоју тему је што примећујем да готово у сваком посту правиш неке разлике између тебе и других српских националиста.
Веруј ми друже сви су овде свесних тих чињеница али нација нам се налази на рубу егзистенције.Бити или не бити?Држава,војска,црква,правосуђе и тако у недоглед...Србијом вршљају страни шпијуни оличени у владајућим партијама,терористи шетају као ослободиоци,сепаратисти коло воде.
Моје скромно мишљење је да је ово историјски тренутак када су нам идеолошке поделе непотребан луксуз,наравно да сви требамо имати своје мишљење али потенцирање на томе шта је било у светском рату и исправљању чињеница у грађанском рату је сада беспотребно.
Раније сам и ја имао идентичан приступ твом.Веруј ми да је било контрапродуктивно...ако већ желиш некоме да појасниш нешто крени полако аргуметима.Немој га у старту окренути против себе јер након тога шта год будеш рекао он ће те сматрати за супротну страну.
Војвода Стреља
19-01-09, 23:48
Лично мислим да би такви "националисти" морали понизно замолити за опроштај цијели српски народ, јер захваљујући тим кафанџијама и њиховом примитивизму, у свијету мисле да смо ми Срби некакви дивљаци који још живе у каменом добу, са брадама до кољена и боцама ракије који се само туку и опијају.
Са овим се не бих сложио, свет о нама има негативно мишљење због јеврејске пропаганде, и људи који уместо мозга имају телевизоре, а прочитали су једино упутство за употребу ТВ-а, они гутају ту пропаганду и прихватају је здраво за готово.
Кафански националисти нису савезници, већ непријатељи како здравим српским националистима, тако и српском народу у цјелини!
Непријатељи, али непријатељи против којих се бори личним примером, својим понашањем, начином живота, и аргументима којим ћеш их потући на њиховим форумима. Наравно да борбом нећеш освестити оне који су дубоко загазили у такав национализам, али ћеш освестити нове генерације које тек улазе у националистичке воде.
Не знам шта значи кафански национализам и ако знам какав ће бити твој одговор.Мислим да су кафане у српској култури врло битан елемент,ту човек уз добру храну и пиће увек може пронаћи и забаву.Срби су се у кафанама заљубљивали,склапали послове зато и не видим зашто не би и о родољубљу дискутовали
Слажем се са тобом да име баш и није адекватно. Јер је кафана објекат који по мени не треба да значи ништа лоше, ако човек уме да се понаша у кафани.
Брате, слажем се у неким стварима, али такве индивидуе су опасност за српски национализам, а спомињати их морам, јер на нашу жалост, велик дио оних који се изјашњавају националистима спада у ову групу и најгоре је што такви говоре у име цијелог српског национализма и у име цијелог српског народа.
Не кажем да се ми сад требамо препирати и надвикивати са њима, сугеришем на то да се требамо ДИСТАНЦИРАТИ од таквих, да не бисмо у будућности имали проблема са њима. Ко не разликује Србина од Циганина, коме је ближи православни црнац или Циганин од бијелца друге вјере, тај нема право ни узимати српско име у уста.
Већ сам имао проблема са таквима и знам како размишљају. Вјеруј ми, сјутра ће тебе или мене прогласити усташама само зато што мислимо да Цигани уништавају Србију.
Овакво понашање као на овом видеу не приличи једном озбиљном српском националисти.
http://de.youtube.com/watch?v=LcBk12aieU8
Кнез Данило II
20-01-09, 00:48
Овакво понашање као на овом видеу не приличи једном озбиљном српском националисти.
Грешиш, ја не видим ништа лоше овде. На том снимку нису дошли са неким специјалним циљем, већ да се забаве и друже.
Не знам да ли си икада био на Равној Гори, па да можеш тако причати???
Ја сам био последња два пута, и искрено да ти кажем свиђа ми се таква атмосфера, много је боља него дувати траву са либералима испод моста.
Здравије је, испразниш негативну енергију, имаш лепе утиске, осећаш да си на неки начин међу Србима, делиш са осталима ту енергију...
Па опет нити сам љубитељ Драже Михаловића, нити имам недостатак расне свести, нити само седим и зајебавам се...
И ко вама гарантује да су сви који се виде на снимку исти. Па знам добро ја ко је ишао на Равну Гору, и ко зна колико их је а да нису из гибаничарске приче...
Брате, слажем се у неким стварима, али такве индивидуе су опасност за српски национализам, а спомињати их морам, јер на нашу жалост, велик дио оних који се изјашњавају националистима спада у ову групу и најгоре је што такви говоре у име цијелог српског национализма и у име цијелог српског народа.
Не кажем да се ми сад требамо препирати и надвикивати са њима, сугеришем на то да се требамо ДИСТАНЦИРАТИ од таквих, да не бисмо у будућности имали проблема са њима. Ко не разликује Србина од Циганина, коме је ближи православни црнац или Циганин од бијелца друге вјере, тај нема право ни узимати српско име у уста.
Већ сам имао проблема са таквима и знам како размишљају. Вјеруј ми, сјутра ће тебе или мене прогласити усташама само зато што мислимо да Цигани уништавају Србију.
Слажем се. Имао сам прилике да присуствујем скупу на коме је снимљен овај видео. Довољно говори чињеница да је за време служења парастоса трештала циганска музика из шатри, чули се пуцњи из оружја из околне шуме, а гомила мртвих пијаних сподоба се ваљала около. У плану је било и отварање меморијалног дома и музејске поставке на Равној Гори,али кад је он завршен некоме је на памет пала "генијална идеја" да намену тог објекта промени у,гле изненађења, угоститељску (читај:кафану). Што је најгоре,ми којима је то сметало смо били у дебелој мањини.
Кафанским националистима су Цигани миљеници. На сахранама не могу без њих, на свадбама не могу без њих, на прославама не могу без њих. Увијек морају њих довлачити да им свирају и на њих троше новац поред толико квалитетних српских умјетника. А осим тога, тај новац који потроше на ракију и Цигане, да су прави патриоти, дали би сиромашној српској дјеци. Они не могу дати новац за барем један оброк неком сиромашном српском дјетету, али се зато могу вуцарати са Циганима, ломити чаше и ваљати се мртви пијани по блату док стотине Срба оплакују своје најмилије.
Гледао сам ја неке снимке са сусрета на Равној Гори 2007. Посебно ме је згрозила једна слика на којој је неки пијанац што држи нож зубима. И још их није срамота да цијелом свијету објављују те слике и тако срамоте наш народ, али и здраве српске националисте.
примитивни и заостали облик национализма, који је познат као кафански или још боље речено, гибаничарски национализам.
.Мислим да су кафане у српској култури врло битан елемент,ту човек уз добру храну и пиће увек може пронаћи и забаву.Срби су се у кафанама заљубљивали,склапали послове зато и не видим зашто не би и о родољубљу дискутовали.....
ракију, пиво или вино, сам последњи пут попио 31.10.2008. што значи да је не подносим баш најбоље, али кафане као места никада се нећу одрећи, као ни гибанице. Док је Србија била под разним окупаторима, кафана је била једино место где се могло причати о политици, свирци, љубави. Не заборави да је неколико устанака кренуло из кафане, да су најлепше песме створене у кафани па чак и велике љубави почеле у кафани.
Кафана је у српском бићу пустила дубоке и неуништиве корене, што није оправдање за дивљачко понашање пијаних појединаца у њој, као што је први чинио Рада Пашић, син Николе Пашића.
Данас, сутра да се ми одавде сретнемо и разговарамо, шта нам ваља чинити, вероватно ћемо отићи у неку кафану да поразговарамо а не у нечији стан или на улици или на некој станици.
Гледао сам ја неке снимке са сусрета на Равној Гори 2007. Посебно ме је згрозила једна слика на којој је неки пијанац што држи нож зубима. И још их није срамота да цијелом свијету објављују те слике и тако срамоте наш народ, али и здраве српске националисте.
Посећивао сам Сабор на Равној Гори почетком 90-их година, када су то чинили само државни непријатељи, како нас је карактерисао црвени режим Милошевића, тада није било нити једног шатора,осим оних где су ноћили посетиоци, није било тезги за продају пропагандног материјала, али зато од БГД до Љига су нас заустављали пандури на свакој раскрсници, претраживали аута, некад и хапсили и одузимали лично наоружање. Сви смо тада чекали кад ће се кренути у револуцију, коју је издао јалови Вук Драшковић.
Касније Сабор прераста у комерцијални скуп, где ће гастарбајтере одрати, наплатити по 10-струким ценама обичну кокарду, заставу и др. Када сам ја ишао било је ризично, дан раније смо стизали, спавали по аутима или личним шаторима, да би сутрадан саслушали говоре и разишли се у миру. Међу овима који данас иду тамо има великих националиста, без обзира што неки ретардирани назови-патриота после киле ракије срамоти углед Краљеве Војске и Србије уопште,јер онај са стране када то види, прво ће закључити да је цео народ такав.
Најжалосније је што у овој немаштини неко у томе види утеху и тренутни спас, па тако ождеран као свиња,освањава на неком од сајтова где даје глобалну слику о српским националистима као таквим, што правим и еманципованим националистима сигурно не иде на руку. У сваком народу има таквих, па можда чак и више. Лично знам, веома добро, какви су Руси. Али они су довољно свесни да, не само да не објављују такву срамоту, већ чак шта више ни не снимају је. Све у свему, не треба да тражимо оправдање у другима већ на што мању меру свести такве непријатности и бруку.
Мислим да су кафане у српској култури врло битан елемент,ту човек уз добру храну и пиће увек може пронаћи и забаву.Срби су се у кафанама заљубљивали,склапали послове зато и не видим зашто не би и о родољубљу дискутовали.....
Јесте да су кафане битан елемент у српској култури. Али оне служе за дружење и релаксацију, не за бављење озбиљним стварима. У кафанама се може дискутовати о разним стварима, па и о национализму. Проблем је у томе што ови људи схватају национализам у истом смислу као кафану - као забаву. То је обично позерство. И, што је најгоре, они се на демонстрацијама и разним скуповима понашају као да су у кафани, а не на неком озбиљном догађају. Циганољубље и остале штетне појаве су само последица таквог схватања национализма.
Давно,док су Српски националисти били озбиљан форум,
прочитао сам одличан текст о тзв. "Кафанским Четницима",
али у другачијем контексту,то су мемоари једног Србина из РСК,
који "Кафанске Четнике" у почетку приказује отприлике као групу брадоња који им пустоше свињце и торове,неће да држе страже,него упортно говоре како су они дошли да ратују а не да стражаре...
Да скратим причу,кад је дошло до правог обрачуна,момци су испунили све што је од њих тражено,показали велико херојство и спремност да се погине за отаџбину и друга на бојном пољу...
Тако да бих те приче узео са резервом...
А пробаћу да нађем текст да га поставим,одличан је...
Када се спомене кафански националиста, не мора да се везује буквално за кафану.
Ево једног текста о томе, на СФ-у сам га нашао још одавно... не знам ко је аутор текста.
.
.
.
Против кафанизма и ја устаћу....
Окреће се прасе,ракија се точи...Србија се брани.Колико пута сте присуствовали оваквим биткама ,,поносних,, Србских синова,идеолошких следбеника како они кажу...Драже МихаЈловића,певаће они о вођи Равногораца све док ракија и крметина делују,тако ће побити масу шиптара,усташа и по којег балију и домаћег издајника и све то док још џибре на ракију....ујутру,после популарне главобоље и пар бачених пегли настављају даље,Боже....дај нам хлеба и игара,славља и прослава...па да убијамо усташе,шиптаре,балије,прасиће и литре и литре добре наше ракије...да певамо о Дражи и да се сећамо битака на Неретви,Мисирца и мајора Гашпара.
Ко су бре ти кафанци? Шта је дефиниција кафанског националисте? Ух тешка питања....али покушаћу да одговорим....
1.Easy stylе
Tо су они што носе розе мајчице уз тело,носе шајкачу..наравно са кокардом и иду у Гучу...где се веселе уз цигане и све љубитеље трубе од Триглава до Ђевђелије...
Знају ,,Од Тополе,,(прве две строфе) и чули су за Дражу,али ипак сећају се да се за време Тилета добро живело...у колима око огледала Крст већи и од самог ретровизора....са ЦД-плејера цепа Сека,Синан и Шемса,не пропушта ,,Гранд параду,, и све Хрватско-Шпанске серије на ружичастој телевизији,када му ипак неко пребаци на Б92,он гласно негодује псујући им мајку усташку....јер је то чуо негде,али не може да се сети где.Док му из куће цепа Турбо Гранд,качи кајлу са огромним Крстом,облачи мајчицу уз тело,ставља гел на своју дугу косицу одлази у град...псује и ј*бе мајку свим избеглицама поготово са Косова,ј*бе им мајку шиптарску...на свадбама обавезно наручује ,,Од Тополе,, и ,,Шоту,, приликом ове друге пада у транс...и у гомили Срба и Србкиња које играју као Туркиње он проналази себе....кад атмосфера мало замре заповеду се и политичке теме...углавном је Он најгласнији,он зна да су сви плаћени из Америке и гласно им псује мајку усташку...једино воли ове једне,јер су чак били и у Гранду....то су бре људи из народа,када се нађе ипак неко ко се са њим не слаже он му псује мајку усташку...у себи наравно....јер не жели да изазове инцидент.
2.Medium stylе
Слуша Нирвану,Магазин,Колонију,Јуру Стублића...али и иде на Равну Гору и на све политичке митинге своје странке.На позадини дисплеја његовог мобилног телефона видимо Белог Орла са калашњиковом или евентуално Генерала Ратка Младића.Мрзи Б92 и ј*бе мајку Наташи Кандић сваки дан,на Божић баца петарде и са екипом долази у цркву....облачи се фенси и опија се редовно,наравно навија за наш највећи и најтрофејнији клуб.
Највеће зезање му је да са екипом оде на ,,Блек Пантерсе,, и да у повратку пребије неког ко има шал другог клуба,наравно опет...са екипом.Када оде на текму обожава да запева Марш на Дрину,али зна само две строфе...после заједно са масом четника пева нананананананананнанананааааааа,једва чека баскет-текме и долазак Хрватских клубова па да запева ону борбену о клању и силовању и све то у Србско име,четничко...јер је и Дража навијао за њих,у кући све му је пуно навијачких симбола....поред Иконе Светог Николе сија петокрака звезда,гледа Великог Брата иако је на Б92 издржава некако,купује новине и информише се о ,,укућанима,, чита и Свет и Скандал,често је на сплавовима....воли да чује Џенана...
3.Hard style
Одрастао уз Погледе и Равногорску читанку,држи слику Драже Михаиловића и Милослава Самарџића на зиду.Ј*бе мајку свим љотићевцима изродима од Србства и свађа се са истомишљеницима ко је био најбољи командант Југословенске Војске у Отаџбини.Сања Равну Гору и Светог Чичу и користи сваку прилику да пљуне на зле нацисте који се усуђују чак и да марширају четничким Новим Садом.....радо би дошао са црним тројкама и јуришним-летећим бригадама да им ј*бе мајку али не може јер су остали активисти заузети,који к*рац ти нацисти марширају у сред сезоне квалификација за ,,Ракијаду у Прањанима,, на коју иду само одабрани Срби,прави момци...Чича Драже Равногорци.
Америка и Енгелска су савезници....у сновима виде себе како спасавају Америчке пилоте...како убијају зле љотићевце,изроде од Србства и заводе ред,диже се чашица за Слободу,прасе се окреће јутро свиће...црне заставе вијоре се....костурске лобање се смеше..свануо је и тај мајски дан,треба Равној Гори стићи у походе...гладе браду коју су гајили специјално за овај дан,опасали су пластични аутомат и оштар месарски нож....и може се кренути,јер Чича не може да чека.....прасићи такође а и ракија није за чекати.Долазе горе...и срећу прве пале равногорце по хаубама аутомобила и у јарцима и брзацима....то су прве жртве,први пали Равногорци....пали за Краља,Чичу и Југославију....иде се даље...топови јече,прасићи се окрећу на споменик се каче сви.....мора да је Чича поносан..сјатило се и старо и младо,из шатора јече Топџије из Књажевца...певају се Шакови хитови,Пева се и добри стари хит...Шеки Шеки,тако ти Алаха...нема нико ништа против,јер и браћа муслимани су били четници...и Хрвати и Јевреји....Словенци елитни део...али Љотићевци маму им њихову...њих треба побити,јер то бре изроди од Србства...кад се извичу Вуку,Воји и Вељи ред је да се побију са неким...да избаце то мало енергије...ваља и до пећине отићи...пева се,пије се....бије се...то је Равна Гора...светилиште...мучилиште....
И тако сваке године битка за Србију се води...у међувремену ј*бе се мајка љотићевцима изродима од Србства и свим непријатељима четника и 213 четничких удружења и одбора....у току године дође и до ког сабора у кафани где се поделе чинови најзаслужнијим Равногорцима....мајори,пуковници....сви они су пролили крв...омладински покрети осуђују зле нацисте и батињањем по туру,чекају само да храбрости скупе па да пресуду изврше,све љотићевце,изроде од Србства ће они под слово ,,З,, па кад Чича мигне....ј*баће им мајку....њима...љотићевцима,изродима од Србства....
Ако неко зна, нека постави ко је аутор текста...
.
Војвода Стреља
20-01-09, 17:33
Ако неко зна, нека постави ко је аутор текста...
Текст је са СДФ-а. Иначе слажем се да је одличан.;)
http://www.sdf-srbija.org/viewtopic.php?f=20&t=64
Све је то истина, и ја сам против таквих, али нису сви такви, верујте ми.
У сваком покрету, као и у народу има шљама!!!
Све је то истина, и ја сам против таквих, али нису сви такви, верујте ми.
У сваком покрету, као и у народу има шљама!!!
Па није речено (написано) да су сви такви.
Таквих има много код нас, нажалост препуно!
Само се питам због чега овде није пренесен неки од заиста добрих текстова које та огранизација има, него баш овај, који напада неку другу организацију... ако је неко помислио да ће ово место користити за олајавање других, вара се.
Што се осталих тиче, жао ми је што није испоштована моја молба. Мислим да никада нећемо сазнати оно што ме је интересовало.
Тема је закључана.
Ја припадам идеји а не организацији.
А ако се неко лично сматра погођеним овим текстом нека се запита дали је он хобиста или сличан.
А ако се некi чланови организацијe сматрajу погођеним, нека се чланови те организације запитају зашто су се нашли увређеним.
Верујем да се нико неби овде увредио када би се појавио неки увредљив текст о Јеврејима, али AKO ово Вас вређа. Немојте мене да питате зашто је то.
Ако желиш да продужиш свој останак на форуму, надаље избегавај овакве глупости.
Алекса
Nema nista lose u kafani i ljudima koji svake nedelje idu tamo, pogotovo nema nista lose u muzici koja se pusta u kafani:cheers:.Ali slazem se da se u ratu sve kafane zatvore i unisti alkohol :blush5:
Ја припадам идеји а не организацији.
А ако се неко лично сматра погођеним овим текстом нека се запита дали је он хобиста или сличан.
А ако се некi чланови организацијe сматрajу погођеним, нека се чланови те организације запитају зашто су се нашли увређеним.
Верујем да се нико неби овде увредио када би се појавио неки увредљив текст о Јеврејима, али AKO ово Вас вређа. Немојте мене да питате зашто је то.
Немој да си смешан!
Очигледно је да те је погодио онај текст "Против кафанизма и ја устаћу...." па си покушао да направиш "квалитетан" одговор којим би "залепио" све те "фашисте":banghead::rolleyes:
Немој да замишљаш да је онај твој текст било кога погодио... то што су неки тражили да се стави ко је аутор оног (твог) текста је да би се видело који су ти "прави националисти" што пљују по нама...
А што је најгоре, ти си сада умислио да си погодио некога оним твојим безвезним текстом, и сада само понављаш то... паметан си дечко!:rolleyes:
88 88 88 88 88 88 88 88 88 88 88 88 88 88
Fico (mali auto),
молим те да поставиш име аутора овог текста.
Мислиш на текст што сам поставио овде и који те је очигледно погодио па си и ти хтео да напишеш неки текст којим би "помрсио конце" овим "фашистима":rolleyes:
Па ако ниси слеп, могао си да видиш да сам написао да не знам ко је аутор текста, баци поглед...
А што се тиче твог "интернет хумора", поштеди нас, молим те!
.
Prepravljanje i brisanje postova a posle naricanje kako neko ne zeli da odgovori je zaista necasna i licemerna stvar
nego koliko vidim mnoge je pogodila ova tema. zasto bas o hobizmu da vas pogadja???
Prepravljanje i brisanje postova a posle naricanje kako neko ne zeli da odgovori je zaista necasna i licemerna stvar
Србине, пиши ћирилицом!
Друго, ако су ти преправљани (брисани) постови, разлог за то једино може да буде да се ниси држао правила овог форума које иначе можеш да прочиташ, постављена су...
nego koliko vidim mnoge je pogodila ova tema. zasto bas o hobizmu da vas pogadja???
:banghead: Јаој! Пре свега обрати пажњу на правопис!!!;)
Ти упорно понављаш како си погодио некога, а готово да нико није ни прокоментарисао онај твој текст, у оној теми се писало (дискутовало) о вери и другим стварима, потпуно невезано за оно твоје тамо.
Јел је тебе толико изнервирао онај текст против "Кафанских националиста"??? Не разумем, шта је твој проблем, шта те вуче да стално понављаш како си дирнуо некога оним твојим текстом???
Очигледно је да си неки млађи....
.
Назад на тему. Мислим да је, када се каже кафански национализам, савршено јасно о чему се ради. Поврх свега, неко је написао да су кафане битан елемент српске културе, ја се с тиме не могу сложити никако. Где то има да је кафана елемент културе? Па зна се какве ствари чине културу једног народа, ту кафана никако не иде.
Друго, да будемо јасни, овде је реч о примитивцима, простацима, пијандурама, и свим осталим битангама који на себе стављају епитет националисте. Е такав национализам, врло је штетан, штавише управо је то разлог што се данас на све националисте гледа с подозрењем. Велики број људи, када се каже националиста, одмах размишља о навијачима, хулиганима, пијаним четницима, Шешељу (у негативном смислу), и томе слично. Верујте, с таквим се стварима срећем свакодневно, на послу и ширем окружењу. Онај ко на себе сме данас да стави етикету националисте, увек мора да рачуна с тим да ће због таквих ствари у старту имати чак и презир околине (углавном незаинтересоване за било шта што превазилази оквире свог џепа). Могу слободно рећи да су нам перјанице српског национализма с почетка 90-тих, што се тога тиче учинили много више штете него користи.
Могу слободно рећи да су нам перјанице српског национализма с почетка 90-тих, што се тога тиче учинили много више штете него користи.
Управу си Алекса! Стим што морам да додам да велики удео у том понашању,је дала партизанска киноматографија,па су тада млади почели у кафанама да опонашају Четнике из те поменуте кинематографије.А знамо да су тамо претстављени у најгорем могућем светлу(пијани,масни,зарасли,прљави,галамџије,бојка џије...).
А богами и делом саме неке од перјаница нису били искрени НАЦИОНАЛИСТИ,погледајмо само пример једног ВУКА ДРАШКОВИЋА који је од комуњаре до националисте дошао сада да ни он сам незна где је!
Ђубре наркоманско!!!!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.