PDA

View Full Version : Провиђење

Љотићевка
23-03-08, 16:29
Још једна сјајна група... :D:D

Мени најдраже

НС патрол
Љотић Димитрије
Радован Караџић
Недић Милан
Мачем се бранимо

Ваљда нисам нешто омашила... :blush5:

Младен
23-03-08, 18:10
Ако мислиш на ''Поздрављамо те, Недићу Милане'' то пева ''Савршенство кроз патњу'' ваљда.

Љотићевка
23-03-08, 18:13
Е добро да ме је неко исправио...ја нисам била сигурна...јбг... извињавам се... :blush5::blush5:

Гризли
23-03-08, 20:14
Pozdravljamo te Radovane Karadzicu je jedno vrijeme bio hit u kaficu u mom komsiluku.
Jedino sto niko nije znao sta je to ''svjetski cionizam'', ali bilo je bitno da je pjesma o Radovanu.

Љотићевка
23-03-08, 20:20
Pozdravljamo te Radovane Karadzicu je jedno vrijeme bio hit u kaficu u mom komsiluku.
Jedino sto niko nije znao sta je to ''svjetski cionizam'', ali bilo je bitno da je pjesma o Radovanu.

хехехе...страва... :biggrinjester: нема везе..ту си ти да едукујеш људе :D

Serbska
24-03-08, 08:54

Хахаха иста ситуација код мене, раширила пјесму као рингтон међу масом... Али ме многи питали "шта каже овај пјевач, против муслимана и кога још" :D

Добровољац 18
24-03-08, 12:48
Хахаха иста ситуација код мене, раширила пјесму као рингтон међу масом... Али ме многи питали "шта каже овај пјевач, против муслимана и кога још" :D

Samo im reci i protiv Hrvata,to uvek pali. A o cionizmu kasnije..:D