PDA

View Full Version : Чему хрвати уче децу!?

Мане Роквић
08-12-08, 17:21
У хрватској направили бојанке Олуја!!!

http://www.pravda.co.yu/srbija/5275/sprda-sa-genotsidom

За то време у Србији:

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=53030&sectionId=33

Шта друго можемо да очекујемо кад нам је председник усташа?

НЕДЕЉКО
08-12-08, 17:39
председник није усташа, а и не знам какве то везе има са председником Србије та бојанка о олуји,то што је српска национална свест разбијена током комунистичког ропства од 1944 (које траје још увек ), а остали су изграђивали своју свест и фалсификовали историју другог светског рата у своју корист , нико није крив до ови "наши" познати под називом "београдске усташе"линк (http://www.gorandavidovic.com/forum/showpost.php?p=10835&postcount=1) када би се вршила реформа школства овај текст треба да буде у свим историјским читанкама

Громовник
08-12-08, 17:49
Нека их, нек се ваљају у властитим говнима. Сва им се "повиест" своди на убијање и малтретирање мањег у служи већег и јачег. Довијека су нечији пиони били, довијека им је неко други стварао државу. Довијека су своје злочине над немоћнима приказивали као "страховите побједе хрватских јуначких соколова". Добро им је Јован Дучић рекао, увијек су под туђим протекторатом убијали, клали и палили. А послије, кад им тутор настрада, онда се улизују побједнику.

У задњих 100 година, сваког новог освајача су чекали са цвијећем.

1914. Чекали су са цвијећем Аустријанце
1918. Чекали су са цвијећем Србе
1941. Чекали су са цвијећем Хитлера
1945. Чекали су са цвијећем комунисте
1993. У средњој Босни, кад су их муслимани клали, чекали су са цвијећем пуковника Славка Лисицу да би их спасио.

Мане Роквић
08-12-08, 17:54
председник није усташа

http://www.youtube.com/watch?v=w6jfufOoKNs

Бојанка нема везе са њим,него ово друго,што су хрвати покуповали најбоље српске фирме,а тамо је забрањен приступ српском капиталу.У било којој нормалној држави био би примењен реципроцитет,или што је најнормалније после два геноцида над Србима не би им уопште требало дозволити да приђу Србији,а камоли да они купују наше фирме,и наше земљиште у Војводини.

Новак
08-12-08, 17:56
Шта друго можемо да очекујемо. У хрватској су сви јединствени по питању политике и односима према нама. Код њих нема антихрватских странака и нво, док се код нас највећи медијски простор даје антисрпским странкама и организацијама. Зато ни не треба да нас чуди докле смо дошли.

Громовник
08-12-08, 18:26
Одлично примијећено! У Хрватској постоје љевичари и десничари, али сви су они јединствени у томе да воле Хрватску и да су у разним степенима антисрпски настројени. Чак и најрадикалнији хрватски комунисти се поносе "домовинским ратом" и злочинима над Србима у задњем рату. Нема ниједног Хрвата који пљује на своју земљу и свој народ. Постоје бројни Хрвати који се залажу против мржње, али чак ни они се не одричу ХДЗ-овских тековина на којима је та држава изграђена. А онај ко се не одриче тих тековина, за мене ништа није бољи од усташа.

У Хрватској, бити љевичар значи бити толерантан према осталим али вољети свој народ, а у Србији, бити љевичар значи мрзјети свој српски народ и бити наклоњен другим народима.

Алекса
08-12-08, 19:53
А с друге стране ми се сваке године извињавамо балијама због Сребренице, која је у ствари била операција ослобађања Срба из муслиманског обруча... Ето какви воде нашу државу.

А о Хрватима не треба трошити речи.

Братислав
08-12-08, 21:10
Крајину су издали наши људи,Српску уништио пијан Слоба,на Косову вршљале разне службе,опет у сарадњи са нашим олошем.Данас су најжешћи заговорници колективне кривице у Срба,опет Срби,и питамо се што нас фарбају или боје?

pivarabip
08-12-08, 22:33
Ljudi pustite se Hrvata, MI SMO SRBI. Mi smo narod koji nikad nije prodao veru za hleb, mi smo narod koji se je uvek borio za oslobodjenje, mi smo narod koji je uvek izvlacio deblji kraj.Dzaba Hrvatima to sto rade da nas provociraju, oni gube pismo, gube jezik(ubacuju neke nove reci), swe to zbog evropske unije. Ko ih jebe kao sto sam reko mi nismo prodali veru za hleb. Isti je slucaj sa Crnogorcima, uvode Crnogorski jezik a Crnogorci su ustvari Srbi i nemam pojma odkale im zamisao da ubacuju nova slova i da koriguju pismo. Ubacice Shtj kao glas, shch, Petar Petrovic Njegos se verovatno sad prevrce u grobu. :mad:

НЕДЕЉКО
09-12-08, 04:30
http://www.youtube.com/watch?v=w6jfufOoKNs

Бојанка нема везе са њим,него ово друго,што су хрвати покуповали најбоље српске фирме,а тамо је забрањен приступ српском капиталу.У било којој нормалној држави био би примењен реципроцитет,или што је најнормалније после два геноцида над Србима не би им уопште требало дозволити да приђу Србији,а камоли да они купују наше фирме,и наше земљиште у Војводини.

када су хрвати и словенци покуповали фирме и отворили мерк и остало на власти је још био Зоран Ђинђић а после Коштуница,а онај који је био и тада и сада у финансијама је Млађа , Влаховић и екипа

не браним Тадића али не свиђа ми се замена теза;)

Кнез Данило II
09-12-08, 09:22
Њихова ствар, ми им не можемо забранити да то раде, ако желе.
Да имам могућност ја би направио друштвену игрицу Оmarska C.Camp.
Честитам им на маштовитости... Људи имају страшно добре идеје.

А то за језик, то се не зна да ли је смешно или тужно.
Телевизор зову далековид, хеликоптер вртилет, а импотенцију, у стручној литератури називају објешеност.

Новак
09-12-08, 15:41
[QUOTE=Кнез Данило II;14647]Њихова ствар, ми им не можемо забранити да то раде, ако желе.
Да имам могућност ја би направио друштвену игрицу Оmarska C.Camp.
Честитам им на маштовитости... Људи имају страшно добре идеје.

Ту си апсолутно у праву. Можемо само да жалимо што код нас не постоји патриотска свест као код њих.

Србин
10-12-08, 00:54
[QUOTE=Кнез Данило II;14647]
Ту си апсолутно у праву. Можемо само да жалимо што код нас не постоји патриотска свест као код њих.

Да завидимо шовинистима? Да завидимо "ПАТРИОТАМА" којима је једини чин патриотизма, убиство БЕЛОГ СРПСКОГ детета?
НИКАДА!

НЕДЕЉКО
10-12-08, 06:36
ајде онда да кренемо у неки пројекат базиран на елиан шутер, као овчара.

Громовник
10-12-08, 14:49
[QUOTE=НН81;14662]

Да завидимо шовинистима? Да завидимо "ПАТРИОТАМА" којима је једини чин патриотизма, убиство БЕЛОГ СРПСКОГ детета?
НИКАДА!

Свака ти част, брате, заслужио си награду за ово што си рекао. То није никаква љубав према својој земљи! Они не воле своје, само мрзе Србију и српство. Идол им је циганољубац Анте Старчевић који им је усадио у тупаву главу да су им највећи непријатељи бијели Срби, Њемци и Италијани, а да су им пријатељи Цигани, Турци и Албанци, као и да су потурчени Срби њихово цвијеће само да би се домогли српске Босне.

Њихово сво "домољубље" се своди на немилосрдно, окрутно и до сржи злобно вријеђање свега што је српско и радовање српској несрећи. Њима је крвни брат свако ко мрзи Србе и ко Србима жели зло.
Американце и Енглезе су псовали и клели до 1999. јер су мислили да су нам ови велики пријатељи, а кад су нас ови гађали, почели су дизати енглеске и америчке заставе по Загребу.

Новак
10-12-08, 14:56
[QUOTE=НН81;14662]

НИКАДА!

Ниси ме разумео. Хоћу да кажем да бих волео да и код нас постоји јединствен став према националном питању,какав су они изградили. Јеси ли можда код њих чуо да неко готовину назива ратним злочинцем? Да олују назива геноцидом? Ниси и нећеш. А код нас је у процедури предлог закона по коме ћеш моћи да будеш ухапшен ако будеш носио мајицу са Караџићем или Младићем. У медијима су свима пуна уста "геноцида" у сребреници.

Србин
11-12-08, 01:01
[QUOTE=Србин;14695]

Ниси ме разумео. Хоћу да кажем да бих волео да и код нас постоји јединствен став према националном питању,какав су они изградили. Јеси ли можда код њих чуо да неко готовину назива ратним злочинцем? Да олују назива геноцидом? Ниси и нећеш. А код нас је у процедури предлог закона по коме ћеш моћи да будеш ухапшен ако будеш носио мајицу са Караџићем или Младићем. У медијима су свима пуна уста "геноцида" у сребреници.

Зато што смо ми под окупацијом, а они су окупирани одавно!
Видео си шта се десило када је ухапшен готовина, а шта кад је ухапшен Радован!
Никад не бих мењао оно што они имају, и оно што ми имамо!

Новак
11-12-08, 16:22
[QUOTE=НН81;14725]

Зато што смо ми под окупацијом, а они су окупирани одавно!
Видео си шта се десило када је ухапшен готовина, а шта кад је ухапшен Радован!
Никад не бих мењао оно што они имају, и оно што ми имамо!

И ми смо окупирани одавно... Ако мислиш да је окупација Србије почела 5. октобра 2000. грешиш. Нико не може да ме убеди да милошевић није радио за исте ове за које раде тадић,чанак и дружина. Кад је престао да им буде користан, пустили су га низ ветар и нашли подобније.
Што се готовине тиче, неумесно је ту белосветску,плаћеничку фукару и поредити са Радованом или Ратком, али чињеница је да иза готовине стоји комплетна хрватска јавност и држава,а код нас се олош такмичи ко ће више да попљује ову двојицу. Нама који их поштујемо,због тога прете хапшењима и затвором.

Гризли
11-12-08, 18:11

1993. У средњој Босни, кад су их муслимани клали, чекали су са цвијећем пуковника Славка Лисицу да би их спасио.

Cudan je taj hrvatski mentalitet.

Tokom rata u okolini Sarajeva, postojalo je jako hrvatsko uporiste, pod upravom Darija Kordica. Taj covjek nije bio ustasa, ili nije smio da bude jer je bio u velikoj manjini, pritisnut sa jedne strane Srbima, a sa druge balijama.
Odnekud su dobijeli modernu opremu, izgledali su kao americka vojska, NATO uniforme, sredstva veze... ali u borbi su bili misevi.

Kada bi ih balije pritisle zvali su nase tenkove u pomoc. Nasi bi uvijek dolazili, na toj hrvatskoj teritoriji su se slobodno kretali, kao u svom dvoristu.
Kada bi nasi tenkovi otjerali balije, Hrvati bi ih u povratku tako okitili cvijecem i svilenim peskirima kao da su posli u svatove a ne kao da idu iz bitke.

Родољуб
11-12-08, 18:22
;)

Препоручујемо најновију игрицу

“Разби усташу”

У овим хладним зимским данима и у овој светској рецесији,ова је игра нешто.што људима даје топлоту.

http://www.srbijazemljaheroja.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/12/rav26361.jpg

Игра се игра у две варијанте.

Прва варијанта:

могу играти 2-4 особе.

Свако добија фигурице у облику

тенка,топа,праге или миг-а31

Поћиње се од Вуковара и ко пре стигне до Книна да очисти српску земљу од усташа.Тај је победник

Друга варијанта :
:D
такође се може играти са 2-4 или више особа.

Свако добије бејзболку,мотку или гвоздену шипку.

Изађе се на улицу и ко највише налупа усташа тај је победник.

Игра ће бити ускоро и онлајн и са наградом.За најбољег Играча биће награда једно пиво из ЕВРОПЕЈСКИХ ПИВАРА.

Игрицу увози СЗХ-Покрет директно

од провокатора…извињавамо се наравно од производника

Усташе Месића

ул крволочне усташе 666

66 666 усташов градец

НДХ

Izvor: http://www.srbijazemljaheroja.com/wordpress/?p=5351

Koja vam se najvise varijanta svidja? :)

Громовник
11-12-08, 19:01
Cudan je taj hrvatski mentalitet.

Tokom rata u okolini Sarajeva, postojalo je jako hrvatsko uporiste, pod upravom Darija Kordica. Taj covjek nije bio ustasa, ili nije smio da bude jer je bio u velikoj manjini, pritisnut sa jedne strane Srbima, a sa druge balijama.
Odnekud su dobijeli modernu opremu, izgledali su kao americka vojska, NATO uniforme, sredstva veze... ali u borbi su bili misevi.

Kada bi ih balije pritisle zvali su nase tenkove u pomoc. Nasi bi uvijek dolazili, na toj hrvatskoj teritoriji su se slobodno kretali, kao u svom dvoristu.
Kada bi nasi tenkovi otjerali balije, Hrvati bi ih u povratku tako okitili cvijecem i svilenim peskirima kao da su posli u svatove a ne kao da idu iz bitke.

И? Како се ствари одвијају даље? Чим нам виде леђа, ето их са Мујом и Хасом заједно у нападу на Републику Српску која их је спасила од тог истог Муја и Хаса.
Никад им нећу опростити јер се ради о двострукој издаји са њихове стране. Не само да су нас напали заједно са муслиманима, већ су позвали и војне јединице из Хрватске да им помажу да сруше републику Српску и у Мркоњић граду поклали више од стотину српских цивила.

Не знам уопште којег их је ђавола спашавао Лисица у оно вријеме кад су Хаџихасановић и Кубура правили крвави пир по хрватски насељеним мјестима!
Као и увијек , забили су нам нож у леђа.

Србин
11-12-08, 22:18
;)
Koja vam se najvise varijanta svidja? :)
Oвом посту није место овде, нити могу да се вуку паралеле између ове две ствари!
Они су нас протерали са наших огњишта, и после то ставили у бојанку!

Филип
16-01-09, 20:56

Бацићемо цвеће пред обаму! (http://www.hrt.hr/index.php?id=110&tx_ttnews[tt_news]=25110&tx_ttnews[backPid]=109&cHash=ae817d1012)
Јер смо бацили и пред Јапанце! (http://www.youtube.com/watch?v=qmQzW0ztNmQ&eurl=http://www.thephora.net/forum/showthread.php?p=659952#post659952)
Јако су предусретљиви ови бацачи цвећа.

Громовник
16-01-09, 21:07
Бацићемо цвеће пред обаму! (http://www.hrt.hr/index.php?id=110&tx_ttnews[tt_news]=25110&tx_ttnews[backPid]=109&cHash=ae817d1012)
Јер смо бацили и пред Јапанце! (http://www.youtube.com/watch?v=qmQzW0ztNmQ&eurl=http://www.thephora.net/forum/showthread.php?p=659952#post659952)
Јако су предусретљиви ови бацачи цвећа.

Мисле да се и њима увуку у гузицу, али то неће ићи, јер су Јапанци ипак више наклоњени нама него њима!:hurray:

Gonoske Komai

JAPAN SRBIJI

O ti zemljo želja uzvišenih
Tvoja volja silna i ogromna
Povija se čak do zemlje crne
Tražeć iskru veličine bajne.

Kao bistri planinski potočić,
Ã…ÂÂ*to izvire u glečeru daljnom
I vijuga kroz planinsko žbunje
Žureć trudno samohranoj dolji.

A u putu sile skupljajući
Postav tako silnijem talasom
Hita žurno silnom okeanu
Ravan njemu i silom i snagom.

"Jugoslovenski dnevnik„
Subotica,� 7. decembra 1930.

Родољуб
17-01-09, 17:37
Мисле да се и њима увуку у гузицу, али то неће ићи, јер су Јапанци ипак више наклоњени нама него њима!:hurray:

Gonoske Komai

JAPAN SRBIJI

O ti zemljo želja uzvišenih
Tvoja volja silna i ogromna
Povija se čak do zemlje crne
Tražeć iskru veličine bajne.

Kao bistri planinski potočić,
Ã…ÂÂ*to izvire u glečeru daljnom
I vijuga kroz planinsko žbunje
Žureć trudno samohranoj dolji.

A u putu sile skupljajući
Postav tako silnijem talasom
Hita žurno silnom okeanu
Ravan njemu i silom i snagom.

"Jugoslovenski dnevnik„
Subotica,� 7. decembra 1930.

To je bilo pre 79 godina.
Sad je Japan jos jedna pion drzava JewSA ;)

Млађа
17-01-09, 21:21
Мислим да сам у неким ранијим постовима већ дао мишљење о крватима, као највећем отпаду и шљаму на земаљској кугли, без изузетака, и остајем при томе.

Алекса
17-01-09, 21:58
Ја сам свестан наших размирица с Хрватима, али мислим да ова тема полако губи свој смисао. Они јесу наши непријатељи, али молим да останемо достојанствени.