PDA

View Full Version : Немачка забранила Келтски крст

Алекса
22-11-08, 13:23
Ово што се дешава у Немачкој (BRD=bastardstate) се граничи са лудилом. Сад, како ствари стоје, у бастардстејту је дозвољено нацртати крст, али само ли вам падне на памет да нацртате круг око њега, држ`те се добро, јер су ту и даље јудео лакејске снаге да вам лупају пацке и испробавају своју силину.

Немачка је гурнута у амбис расног пропадања, Турака је на милионе, анархисти некажњено дивљају по Германским градовима, а овај народ је под тоталном окупацијом, и то много гором од оне коју смо ми доживели од стране Турака. Шта је следеће, хоће ли бастардстејт специјалци да скрнаве гробове по Европи зато што су донели овај свој "закон"?

http://www.freefoto.com/images/05/08/05_08_2---Celtic-Cross_web.jpg
http://www.freefoto.com/images/05/08/05_08_78---Celtic-Cross_web.jpg
http://z.about.com/d/genealogy/1/0/u/X/celtic_cross.jpg

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fde.news.yahoo.com%2F1%2F2 0081114%2Ftde-bundesgerichtshof-verbietet-keltenkr-975c243.html&sl=de&tl=en&hl=en&ie=UTF-8

Кнез Данило II
22-11-08, 17:08
Како могу да забране нешто што је у оквиру традиције???

Гризли
23-11-08, 19:58
Како могу да забране нешто што је у оквиру традиције???
Zato sto u stvari i hoce da zabrane tradiciju.

A sta mislis zbog cega se tolikom silom obrusavaju na nas Srbe?
Zato sto drzimo do tradicije, obicaja i istorije.
Ne napadaju oni nas toliko zato sto vole balije ili siptare, nego zato sto imamo cega da se drzimo i u sta da vjerujemo. To njima bode oci, a ne njihova velika ljubav za muslimane ili katolike.

Svaki oblik pripadnosti tradiciji i postojanje specificnog identiteta je protivan projektu novog svjetskog poretka.
Niko ne smije da osjeca bilo kakvu pripadnost ili posebnost, svi moraju da budu bezlicna masa, poslusno stado. Razlicitost se nudi u totalnim banalnostima, u robi siroke potrosnje (coca-cola - pepsi, McDonald - Burger King, Nokia - Motorola, General motors - Opel ...) a svaki visi oblik posebnosti (naciji, rasi, tradiciji...) po njihovim pravilima mora biti zabranjivn toliko dugo, sve dok ne bude zaboravljen.

To je filozofija novog svjetskog poretka.

Pobuna
24-11-08, 12:13
Ово што се дешава у Немачкој (BRD=bastardstate) се граничи са лудилом. Сад, како ствари стоје, у бастардстејту је дозвољено нацртати крст, али само ли вам падне на памет да нацртате круг око њега, држ`те се добро, јер су ту и даље јудео лакејске снаге да вам лупају пацке и испробавају своју силину.

Немачка је гурнута у амбис расног пропадања, Турака је на милионе, анархисти некажњено дивљају по Германским градовима, а овај народ је под тоталном окупацијом, и то много гором од оне коју смо ми доживели од стране Турака. Шта је следеће, хоће ли бастардстејт специјалци да скрнаве гробове по Европи зато што су донели овај свој "закон"?

http://www.freefoto.com/images/05/08/05_08_2---Celtic-Cross_web.jpg
http://www.freefoto.com/images/05/08/05_08_78---Celtic-Cross_web.jpg
http://z.about.com/d/genealogy/1/0/u/X/celtic_cross.jpg

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fde.news.yahoo.com%2F1%2F2 0081114%2Ftde-bundesgerichtshof-verbietet-keltenkr-975c243.html&sl=de&tl=en&hl=en&ie=UTF-8

Ово што си написао да су Немци под гором окупацијом од Турака него што су Срби били је крајње неумесно,и не приличи некоме ко је модератор на форуму српских патриота..Закон о забрани келтског крста је донет као одговор режима у Немачкој на све већи раст национализма у Немачкој и Европи.Ја бих чак рекао да је то што су урадили много глупо,рецимо да ће велики број немачких националиста сада престати да носи келтси крст и остала националистичка обележја,тако ће само бити мање упадљиви режиму.

Алекса
24-11-08, 14:01
Ово што си написао да су Немци под гором окупацијом од Турака него што су Срби били је крајње неумесно,и не приличи некоме ко је модератор на форуму српских патриота..Закон о забрани келтског крста је донет као одговор режима у Немачкој на све већи раст национализма у Немачкој и Европи.Ја бих чак рекао да је то што су урадили много глупо,рецимо да ће велики број немачких националиста сада престати да носи келтси крст и остала националистичка обележја,тако ће само бити мање упадљиви режиму.

Пре него што брзоплето оцењујеш мој пост, ајд мало размисли.

Србија јесте била под војном окупацијом. Србија није својевољно пустила ту гамад да вршљају њоме, већ је била војно поражена. Турци су, све то време, доживљавани као окупатори, од огромне већине народа, и свако мешање са њима дешавало се једино под присилом. У то време, свако ко би пропагирао некакву коегзистенцију, сарадњу с њима и шта ја знам све не, био би просто проглашен лудаком, издајицом народа, и са њим би се поступало у том маниру. Хајдучке чете нису мировале никада.

Немачка је под тихом окупацијом, која је увек гора од војне. Расна деклинација, представљање Турака не као дошљака, већ као грађанина државе БРД, чини да, полако али сигурно, Немачка тоне у амбис. Њихове манекенке се забављају с црнцима, вођа највеће Немачке партије је Турчин, а Обама најпопуларнија личност. У исто време док отплаћују милионске репарације Јеврејима, и њиховим унуцима, на име "Холокауста". Анархистичко дивљање по улицама немачких градова попримило је запрепашћујуће размере, док се једини који се усуде да дигну глас против овог, етикетирају у ЗОГ-овским медијима као "нацисти". Уколико се нешто крупно не деси, Немачка крупним корацима граби ка тоталном пропадању, из кога неће изићи уколико се тренд расног мешања међ` Германима настави. Поврх свега, Србија никада није имала на својој територији 2 милиона Турака.

Закључак - окупациони метод који се спроводи у Немачкој перфиднији је, и убитачнији на дуже стазе, чак и од Турског набадања на колац. Дух тог народа, заражен ЕУ-топијом, је у блату до гуше а последице тога могу бити трагичне. Управо то сам имао на уму кад сам писао свој претходни пост.

Panonac
24-11-08, 20:42
Ako se ne varam nedavno je Nemačka dala držaljansto Turcima koji su tamo rođeni i to broju oko oko njih 1,000.000. Ne znam samo Å¡ta im je to trebalo.
Koliko te gamadi gde ima da se videti za vreme pesme Evrovizije kada se može predvideti za koga će koja zemlja glasati.

Гризли
24-11-08, 20:57
Ne bi me cudilo da za par godina odluce da u ime jednakosti svih citavu populaciju BRD zaraze HIV-om.

Pobuna
25-11-08, 16:25
Не верујем да се они толико расно мешају,Турци као муслимани су више свесни свог порекла него Немци,наравно да постоје проценти мешања али не толико,то се своди углавном на мало богатије турке који налазе за жене немачке спонзоруше или на оне Немце који нађу неку лепу туркињу али то мешање не угрожава толико опстанак немачке нације.

Устанак
30-11-08, 10:40
Neko rece gore da to rade da bi uopste ukinuli nacionalizam, to je tacno.

Mislim da bi trebalo da naprave (oni koji znaju dosta o tome, kao recimo glavni u NSP sigurno), recimo dve knjizice,

1) u jednoj cinjenice o jevrejima, znaci sto vise kratkih recenica, znaci odakle su sve bili proterani, u kojim su vladama sve bili ranije na kojim mestima i u kojim procentima, isto to i za danas, i sta sve drze (a drze sve, ali bi to trebalo napisati i imati dostupno).

2)anti-nacionalna delovanja izdajnickih vlada u celoj evropi, znaci sve nenormalno, nemoralno i bolesno. Mislim ne bukvalno sve ali ono sto moze da se izvuce u kratkim crtama a da je "ubitacno". Neki primer za srbiju bi bio kako je zabranjen srpski mars, pa zabranjen skup podsecanja na nato agresiju, uopste krsenje zakona nase vlade i to kad je u pitanju nacionalizam i slicne stvari.

Mislim da bi to bilo jako vredno i da bi imalo ogroman uticaj na srpsku omladinu, a i na starije. Ako neko hoce i ima znanje neka napise recimo u wordu, ja mogu da prebacim u pdf da bude ko prava knjizica.

(ili napravite dva odvojena topica neka budu sticky neko vreme, pa nek svako da svoj doprinos , pa od toga da se naprave knjizice)

Гризли
30-11-08, 17:53
1) u jednoj cinjenice o jevrejima, znaci sto vise kratkih recenica, znaci odakle su sve bili proterani, u kojim su vladama sve bili ranije na kojim mestima i u kojim procentima, isto to i za danas, i sta sve drze (a drze sve, ali bi to trebalo napisati i imati dostupno). Ovo je mac sa dvije ostrice. NSP je jedva legalan pokret, samo to bi bilo dovoljno da bude zabranjen. Bolje bi bilo da to uradi neko izvan NSP-a, ko nema mnogo veze sa NSP.

2)anti-nacionalna delovanja izdajnickih vlada u celoj evropi, znaci sve nenormalno, nemoralno i bolesno. Mislim ne bukvalno sve ali ono sto moze da se izvuce u kratkim crtama a da je "ubitacno". Neki primer za srbiju bi bio kako je zabranjen srpski mars, pa zabranjen skup podsecanja na nato agresiju, uopste krsenje zakona nase vlade i to kad je u pitanju nacionalizam i slicne stvari.
Ovo je pun pogodak, osim podataka za Srbiju. Obicnog covjeka ne dotice puno zabrana okupljanja ''tamo nekih omladinaca'' kako to oni komentarisu, ali bi ih duboko dotaklo
finansiranje pederskih organizacija (Kvirije) od strane vlade Srbije, ovog mjeseca
pljackaske privatizacije od 2000-2008 (citajte radikalsku ''Veliku Srbiju'' za vise informacija, njihovi ljudi mnogo znaju)
ucenicki kampovi gdje su djeca seksualno maltretirana (za vrijeme ministrovanja Gase Knezevica)
unistenje stocnog fonda tokom predprosle godine zbog preskupe stocne hrane, i masovnog uvoza svinjetine iz Brazila
ove godine unistenje poljoprivrede, seljaci iz Banata koji umjesto uglja i drva loze kukuruz, jer im se vise isplati da ga koriste kao gorivo, nego da ga prodaju po toliko niskim cijenama uz uvezeni kukuruz iz inostranstva. Stoku vise nemaju, da bi je nahranili tim kukuruzom jer su je unistili predprosle i prosle godine kada je kukuruz bio preskup.

Srbija vise nema cime samu sebe da nahrani.

Алекса
30-11-08, 19:04
1) u jednoj cinjenice o jevrejima, znaci sto vise kratkih recenica, znaci odakle su sve bili proterani, u kojim su vladama sve bili ranije na kojim mestima i u kojim procentima, isto to i za danas, i sta sve drze (a drze sve, ali bi to trebalo napisati i imati dostupno).

О овоме се дискутовало нашироко, и писало. Од Хенрија Форда до данашњих дана, број људи који је обрађивао ову тему је огроман. Просто, све ово што си навео не може се квалитетно покрити у једној књижици.

Мада, мој лични став је да прво треба почистити своје двориште; наш највећи непријатељ није било ко други (па ни Јевреји), већ наша сопствена слабост.

На овоме је рађено пуно. Рецимо овде (http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=433454). Ако се потрудите, наћићете још тема са оваквим садржајем.

Е сад:

Mislim da bi trebalo da naprave (oni koji znaju dosta o tome, kao recimo glavni u NSP sigurno), recimo dve knjizice,

Главни људи НСП-а су старији људи, који не пишу на форумима. Овде је Горан, који као секретар има своја задужења и обвезе. Према томе - идеја јесте добра, али никада не чекајте од неког другог да обави посао. НСП-у су потребни сви српски Национал-Револуционари, дакле, потребни сте нам ВИ. Од ВАШЕГ квалитета, знања и могућности, зависи покрет (па и овај форум). Преузмите иницијативу, и обавите задатак - биће примећено и цењено, то је сигурно.:cheers:

Blood_Of_Patriots_18/88
30-11-08, 19:08
Ма Немачка власт све више и више пропада,бах могу они забранити келцки крст ал њега се нико неће одрећи .Србија-Србима Европа-Европљанима 18/88 Heil to new down

Устанак
30-11-08, 23:47
Neko rece da ljude ne zanima tamo neki skup, mada ja mislim da bi iole normalnog srbina zabrinula cinjenica da je zabranjen skup u znak secanja zrtava nato agresije, i kada se to uporedi recimo sa pederskim skupom koji je legalan.

Inace, to sto sam naveo ne mora bukvalno da radi NSP, ili neko odatle, nego jednostavno da se napravi pa neka se vrti na forumu, mada opet forum je deo NSp pa ne znam da li onda i to ne moze, to vi vidite. Naveo sam NSP jer sam mislio na ljude pune znanja, nebitno je da li piskaraju na forumu ili ne.

Takodje Aleksa (valjda), nisam ni mislio da se sad zapise svaki podatak vezan za svaku (ne)aktivnost svakog jevreja, vec jednostavno one sto bi teralo ljude da razmisle malo, to je trebalo da bude ocigledno valjda bar tebi, s obzirom da sam citao tvoje postove.

Mene licno ne mrzi da to uradim, ali jednostavno nemam neko znanje o tome da bih pisao.

A ta unutrasnja slabost o kojoj je neko pricao je velikim delom zbog neznanja i neverice srba, a to bi dosta ucinilo pozitivnih stvari po to pitanju.

Ajde ovako, ko je voljan oran i ima znanje neka mi se javi na pp, pa cemo da iskombinujemo nesto, da se ne pise direktno na forumu (ako neko ima bolju ideju nek kaze).

I ne znam da li je bilo "pokusaja" da se to uradi li sta je vec neko naveo, nisam to rekao da bih ispao pametan vec jednostavno zato sto bih i sam voleo da tako nesto procitam na jednom mestu, a do sad nisam nasao.

Nije tesko, a mnogo vredi!