PDA

View Full Version : 300

Jelena
18-03-08, 17:46
Имам најбоље мишљење о овоме филму и свакоме предлажем да га погледа. Ипак, мишљења оних који су гледали су подељена, почевши од наших истомишљенбика који нису добро прихватили митске мотиве у филму до левичара који филм називају "расистичким!":D
Занима ме Ваше мишљење?

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/PYR/GPP51015~300-Posters.jpg

Младен
18-03-08, 19:00
Занимљив филм, добар, мада ми се чини да ипак мало преувеличава ионако велико дело Спартанаца.

bogsvarog
19-03-08, 00:55
Добар филм. Они који су против филма, а расно свесни су, мисле да су у то време Персијанци били белци....што и није толико далеко од истине...

Naša Borba
19-03-08, 01:01
Превише има рачунарске обраде за мој укус.

...мисле да су у то време Персијанци били белци,...

Наравно да су били.

Никола
19-03-08, 16:44
Добар је филм... Само нисам знао да су персијанци били чудовишта и наказе... :confused:

Гризли
19-03-08, 22:16
Превише има рачунарске обраде за мој укус.
Film je radjen kao neki ekranizovani strip, zbog toga ima mnogo racunarske obrade. Film sam po sebi nije ni malo los.

Наравно да су били (bijelci - prim. Sraf).
Rekao bih da je populacija persijskog carstva bila sarolikog sastava, ali podijeljena u neku vrstu kasti, gdje se znalo koja Rasa pise zakone, koja ratuje, a koja ore i kopa.

Побуњеник
20-03-08, 20:13
Нисам нешто претерано одушевљен... превише комерцијализације...

Љотићевка
23-03-08, 16:26
Добра филм...Фикција јбг...Рађен је по стрипу...Комерцијалан јесте, али и даље је прилично добар...Ефекте нећу ни да спомињем...

Jelena
23-03-08, 16:34
Мени, једна од најупечатљивијих сцена јесте када Леонида као дечак надмудрује и убија звер . Иначе, из овог филма се може извући доста поуке и мотива.

Љотићевка
23-03-08, 16:48
Мени је врх сцена кад Леонидина жена убије оног скота :)

Никола
23-03-08, 19:27
Не волим ту сцену кад убија вука... Мрзим кад се животиње убијају...

udar
23-03-08, 19:31
malo je naivan film ,ali ajde!

Побуњеник
23-03-08, 19:31
Не волим ту сцену кад убија вука... Мрзим кад се животиње убијају...

Важи, идемо у ЗОО врт, даћемо ти пушку и пустићемо те у кавез са вуком, а ти немој да га убијеш... :rolleyes:

Иначе, оно и није вук, колико су га компјутерски сјебали и не личи... :ack2:

Љотићевка
23-03-08, 19:33
Важи, идемо у ЗОО врт, даћемо ти пушку и пустићемо те у кавез са вуком, а ти немој да га убијеш... :rolleyes:

хехе...Боже...шта ће ово бити...Већ други пут данас се слажем са тобом...бринем се за себе... :ack2:

Побуњеник
23-03-08, 21:23
Који је први? ;)

Никола
23-03-08, 21:50

Ја би пре у ЗОГ врт... :rofl:

Jelena
23-03-08, 22:47
Такође волим животиње, међутим део природног поретка је борба за опстанак што укључује убијање. Некада мораш убити да не би био убијен. Исти случај приказан је у филму.

Никола
23-03-08, 23:07
Такође волим животиње, међутим део природног поретка је борба за опстанак што укључује убијање. Некада мораш убити да не би био убијен. Исти случај приказан је у филму.

Нисмо још увек животиње... Ваљда... :blush5:

Побуњеник
23-03-08, 23:20
А кад смо то престали да будемо?

Никола
23-03-08, 23:26
А кад смо то престали да будемо?

Зависи како ко... Мада, људи су најинтелигентније животиње... Бар неки...

Побуњеник
23-03-08, 23:29
Зависи како ко...

Ја говорим уопштено... у овом смислу о којем се говори.

weisse_wolfe
23-03-08, 23:35
Ма несвиђа ми се атносвера у филму, превише неприродна, зато имам неки осећај, колико год руље људи у филму било, као да глуме три човека:confused:. Наравно прича није лоша, и свакако није досадан, али кад сам га одгледо баш никакав утисак није оставио на мене.

Никола
23-03-08, 23:37
Ма несвиђа ми се атносвера у филму, превише неприродна, зато имам неки осећај, колико год руље људи у филму било, као да глуме три човека:confused:. Наравно прича није лоша, и свакако није досадан, али кад сам га одгледо баш никакав утисак није оставио на мене.

Слажем се...

Љотићевка
23-03-08, 23:38

Па зато што и јесте тако мање више... ;) Компјутерска обрада чини чуда...а реално, само пар људи има улоге које имају бар неки текст...хехе...

Никола
23-03-08, 23:42
Па зато што и јесте тако мање више... ;) Компјутерска обрада чини чуда...а реално, само пар људи има улоге које имају бар неки текст...хехе...

А текст је... Вечерас хасамо у паклу, неееееееееееееееее....:smash:

Љотићевка
23-03-08, 23:45

Фора је на који начин он то каже...хехе...јбг...ја сам се наложила на филм...хехе...јесте да на крају схватиш да није ништа посебно...али и даље ми је телефон пун клипова из истог... :)

Никола
23-03-08, 23:57
Фора је на који начин он то каже...хехе...јбг...ја сам се наложила на филм...хехе...јесте да на крају схватиш да није ништа посебно...али и даље ми је телефон пун клипова из истог... :)

Ma имам и ја оне за***анције од слика...

Љотићевка
24-03-08, 00:03
Ma имам и ја оне за***анције од слика...

Ja имам и аудио, и видео, и слике и теме ма све :D

Никола
24-03-08, 00:12
Ja имам и аудио, и видео, и слике и теме ма све :D

Кад си опичена... :blush5:

Љотићевка
24-03-08, 00:13
Добро јутро! :)

Никола
24-03-08, 00:14
Добро јутро! :)

Вече... :biggrinjester::rofl:

Побуњеник
24-03-08, 00:44

Уз гомилу драња... :rolleyes:

Љотићевка
24-03-08, 00:45
Уз гомилу драња... :rolleyes:
Драње је неизоставни део филма :D
хехе...то јесте мало претерано..ако су хтели да појачају ефекат реченице, стварно почиње да губи смисао кад се дере нон стоп... :rolleyes:

Serbian Nationalist
05-04-08, 16:04
300 Movie - White Supremacy - Day of the Sword

http://www.youtube.com/watch?v=yYWwpuG0rsk

Србин
05-05-08, 15:41
... у то време Персијанци били белци....
једно питање само...
Ако су Персијанци били бели, зашто се данас као симбол "Беле Моћи" узима Спартански штит? Зашто се верује да су Спартанци први учествовали у "међу расном" сукобу (а да је записано ;) )
Eво то пише и на АДЛ сајту...
http://www.adl.org/hate_symbols/groups_white_revolution.asp

Ја сам исто учио да су Персијанци не-бели...

Naša Borba
05-05-08, 18:48
У то време Персијанци јесу били бели, сад што вођа "White revolution" организације мисли да нису то је његова ствар. Данашњи Иранци-Персијанци су расна мешавина.

Србин
05-05-08, 20:39
У то време Персијанци јесу били бели, сад што вођа "White revolution" организације мисли да нису то је његова ствар. Данашњи Иранци-Персијанци су расна мешавина.
И историјске књиге греше?
Знам причу што се тиче древног Египта, али ми је сумњиво ово мало за Персију...

Гризли
06-05-08, 20:46
U Persiji je zivjelo vise rasa, medju njima i Bijela koja je bila vladajuca. Nije to nista cudno, Indija je takodje bila takva. Viserasna civilizacija ali sa jakim sistemom kasti koji je onemogucavao njihovo mijesanje

Naša Borba
08-05-08, 23:38
И историјске књиге греше?
Знам причу што се тиче древног Египта, али ми је сумњиво ово мало за Персију...

На које књиге мислиш?

semberac
30-05-08, 17:27
Мени је врх сцена кад Леонидина жена убије оног скота :)

eto ti zenske price:rofl::D sta je njoj palo za oko:rofl:

БПС
29-09-08, 10:18
300 Movie - White Supremacy - Day of the Sword

http://www.youtube.com/watch?v=yYWwpuG0rsk

Сјајна музика.

Ево за оне који желе да имају свој примерак : http://www.megaupload.com/?d=1TR8N5IS

Бела моћ
03-10-08, 23:09
Одличан филм, а песма је још боља. :cheers: