PDA

View Full Version : Којој раси заправо припадају Јапанци?

Громовник
07-11-08, 21:27
За све године проучавања, примијетио сам да се Јапанци доста разликују од себи физички сличних народа иако их је генетика убацила у исти кош са њима.
Њихов ратоборни карактер уопште не личи азијатском мирном менталитету склоном складу са природом и мирним начином живота. Као ни обичаји. Кодекс части који постоји код Јапанаца не постоји ни код једног другог народа монголске расе. Даље, док азијати преферирају живот и сматрају да је живот највећа вриједност и да га треба спасити по сваку цијену, Јапанцима је далеко важнија част и сматрају да живот треба окончати ако није частан.

Чињеница јесте да су Јапанци мјешанци у мањој мјери бијелаца и у великој мјери монголоида, али ипак је чудно то да су упркос огромној монголизацији своје расе ипак сачували аријевску ратничку душу.
Донекле их јесте физички уништило мијешање са монголском расом, али и дан данас се код неких Јапанаца могу видјети далеко ублаженије азијатске црте него што их имају Кинези или Тајланђани, што и јесте доказ бијелих гена. Што су више ублажене азијатске црте код њих, то је све већа количина аријевског, а мања азијатског менталитета и обрнуто.

Занима ме какво је ваше мишљење о њима? Што се мене тиче, јако их цијеним, јер су људи којима је јако стало до своје нације и који су страшно ксенофобични и не мијешају се са другим расама. Донекле је овај демонократски свјетски режим то измијенио, али не толико колико се мисли.
Даље, јако су храбри и вриједни и од сиромашне државе су успјели направити свјетску економску силу.

Ово наравно никако не значи да би смо се смјели мијешати међусобно, али мислим да би они били велики пријатељи и савезници нашој раси у борби против ђавоље творевине Америке.

bf_109_g6
07-11-08, 22:47
ne bi se moglo reci da su japanci meshanci sa belcima - chak obrnuto ,za njih se podrazumeva da su najchistiji primerci zhute rase .

izraz mongoloidna rasa je prilichno netachan ,poshto su sami mongoli kao lutajuci narod "pokupili" dosta od naroda sa kojima su se susretali .pretpostavka je da je zhuta rasa nastala otprilike u isto vreme kao i bela ,evolucijom od crnaca koja je ishla ka uvecanju mozga (i naravno povecanju inteligencije :D ) .medjutim ,tzv proto -mongoloidi su neshto kasnije otkrili vatru (odnosno razne grupe su je otkrivale u raznim periodima ). zato su vilice kod vecine pripadnika zute rase izrazenije nego belaca ,jer su jeli sirovu hranu.

izuzetak su koreanci i japanci koji pokazuju crte slichnije evropskim nego npr vijatnamskim ili burmanskim u tom vilichnom delu .

Оклопник
08-11-08, 01:57
Изузетно поштујем и кинезе и јапанце ипак су то народи са изузетном историјском и културном баштином мада нисам рекао да сам за културно и расно мешање јер ће то увек спутавати како једне тако и друге.

Алекса
08-11-08, 11:57
Наравно да Јапанци припадају Монголоидној раси, ту нема поговора. Монголоидна (или Азијска) раса, попут беле, има своје под типове и варијације. Као и у Европи, немогуће је говорити о припадности искључиво једном под расном типу народа Јапана, али опет је могуће извући неке закључке, тим пре, што се они, као што је већ наведено, нису током историје пуно мешали с другим народима.

Елем, типови Монголоидне расе су:

1. Северно Монголидна (или Северно-Азијска), најрписутнија у Кореји, Манџурији, неким деловима Кине, и Јапану;

2. Јужно Монголоидна (југозападна Кина, Индокина, Тајланд...);

3. Микронежанско-Полинежанска група (предоминантно Јужно Монголоидна, и делом измешана са Аустралоидима);

4. Ануидна (остаци абориџанске популације северног Јапана);

5. Тунгидна (Монголија, Сибир - Ескими);

6. Америдна (Амерички Индијанци).

Јапанци су изванредан пример како и народи друге расе, поштујући законе природе могу испољити своју креативност, и просперирати. Поредити Јапанце са неким народима, премда њиховим расним сродницима, глупо је и у најмању руку злонамерно.

Кнез Данило II
08-11-08, 18:06
Jапанци су себе сачували од јеврејске хемагогије и паразитизма, и буквално су преузели неке улоге беле расе.
Два Јапанска научника су 70-тих година 20.ог века спровели истраживање да покажу да почеци јапанске културе воде ка инвазији групе Аријевских ратника који су се искрцали у Јапан у давном 4-том веку.
Та група ратника је на Јапан стигла са територије данашње Кореје. Чак се сматра да су нека обележја јапанске културе као што је витешка каста Самураја, да се она могу пратити до Аријевске елите која је владала Јапаном, све док није била уклоњена од стране жутих.
Неки научник је доказао да су Аријевци који су напали јапанску територију са територије Кореје били Алани. Они су били плави, високи итд...
Ти Алани су били храбро племе које је живело у руским степама. Волели су коње. Дали су исто такође и велики допринос Аријевској историји...

Громовник
08-11-08, 19:27
Народ који је данашњим Јапанцима дао језик, обичаје и имена и презимена, такозвани Јамато народ, био је бијел.
Уосталом, од Јамато народа је остало једно племе Емиши, за које се је погрешно претпостављало да су Аину(такође бијели народ), а заправо је то било јапанско племе које се још увијек није било помијешало са монголоидима. Карактерисали су их свијетлосмеђа коса и очи, висок раст и ружичасто блиједа боја коже као код Келта.
Касније су они поражени од стране царске власти и временом асимилирани.

Али мистерија је та што су данашњи Јапанци скоро чистокрвни Азијати, а ипак су сачували језик, обичаје и лична имена и презимена од бијелог народа.

Вјероватно је то бијело племе Јамато било толико јако да је покорило толики број Кинеза и осталих Монголоида, јер подаци говоре да народ Јамато није бројао више од 20 хиљада припадника, а да је под својом контролом имао милионе Азијата.

Међутим, вјероватно због боље контроле над архипелагом, Јамато владари су одлучили да јапанизирају Азијате и зато су данашњи Јапанци физички истовјетни Кинезима.

bf_109_g6
08-11-08, 21:32
ainu nisu beli narod - prema genetskim markerima blizi su tibetnacima s jedne i mongolima s druge strane. emishi ne pripadaju jamato narodu ,oni su mnogo blize ainuima - jer se danas pod nazivom jamato narod misli na vecinu stanovnika japana.

АЛТОМАНОВИЋ
08-11-08, 22:33
Па то је доказ да и од монголоидне расе правом идеологијом тј усађивањем части,борбености и пожртвовања се може усавршити и довести је до еволуције у јачу и бољу расу.

Громовник
08-11-08, 23:20
Аину се нису сачували од мијешања и зато данас и изгледају онако. Назив "Јамато" се може користити и за описивање прајапанског народа али и за данашње Јапанце и Рјукју народе.

Громовник
08-12-08, 18:27
Заборавио сам да додам нешто. Сви знамо којој раси данас припадају Јапанци у физичком смислу, без обзира на претке, али није исто физичка припадност некој раси и ментална припадност. Бијелац и Аријевац нису исти појам, јер сваки аријевац је бијелац, али није сваки бијелац аријевац. Бијелац је свако ко припада бијелој раси, чак и они гадови што у име новог свјетског поретка газе друге бијелце-Бил и Хилари Клинтон, Џорџ Буш, Џон Мекејн.
Аријевац је онај бијелац којем је стало до своје расе. Он не мрзи ниједну расу која држи до себе и поштује законе природе, али мрзи расно мијешање и оштро се противи сваком ко жели да његову расу представи као лошу у односу на друге. Највећи непријатељ му је нови свјетски поредак који га настоји измијешати са осталим расама.

Али да се вратимо на Јапанце. У менталном смислу, постоје двије врсте Јапанаца. Први су менталитетом скоро идентични Аријевцима, а ја бих их назвао ратничким традиционалним типом.
Ови Јапанци ратничког типа су врло затворени и ксенофобични, никад не показују емоције пред другима, разговарају дрско и одсјечно, избјегавају учтиве ријечи осим пред својим надређенима, код таквих је занимљиво да имају мање изражене тј. врло ублажене азијске црте. За њих је смртни гријех женити се са Нејапанцима. Наклоњенији су својој изворној шинто традицији него будизму. Настоје се културно што више одвојити од Азије. Сматрају страшном увредом кад их неко назове Азијцима. Не боје се смрти, спремни су да погину за част. Мрзе Америку и њен распали морал.
Једном ријечју, ово је традиционални самурајски тип Јапанца којем је припадала већина јапанског народа све до 1945. кад их је окупирала највећа творница зла на планети-Америка.
Дакле, традиционални тип Јапанца је менталитетом идентичан Аријевцима, иако се расно разликује од њих.

Е, други тип Јапанаца који нажалост бива примијетан све више, а који настаје због штетног утицаја морално обезглављеног Запада, потпуно је различит од овог првог.
Припадници овог типа, дакле американизовани појединци су физички врло ружни за изразито јужноазијским цртама, пред странцима се страшно понижавају, нон стоп се смију док разговарају, показују врло ружне емоције у виду гримаса пред другима, просто падају на кољена пред странцима, често употребљавају учтиве изразе и настоје се улизивати другима.
Врло су склони мијешаним браковима, поготово са бијелцима из Америке, а и са црнцима и азијским народима. Вјерски нису активни, окренути су ка Западу али и ка Азији којој се настоје приближити. Воле кад их неко трпа у исти кош са азијским народима.
Врло су плашљиви и повучени и уопште у себи немају самурајски дух.
Поготово су одвратне жене из ове категорије, јер су морално јако слабе и склоне су расном мијешању.

Ова два различита типа Јапанаца никако нису тек тако настала. Прочитајте добро ово што сам написао о ова два типа и видјећете колико се разликују они који су остали вјерни својој традицији од оних који су подлегли под утицај новог свјетског поретка и морално распале Америке.

Ово је забрињавајуће и за нас Србе! Ја никако не бих желио да једног дана овдје долазе амерички криминалци и да им наше жене буду сексуалне играчке, нити да се наша омладина дружи са исквареном и морално уништеном америчком омладином.

Алекса
08-12-08, 22:20
Заборавио сам да додам нешто. Сви знамо којој раси данас припадају Јапанци у физичком смислу, без обзира на претке, али није исто физичка припадност некој раси и ментална припадност. Бијелац и Аријевац нису исти појам, јер сваки аријевац је бијелац, али није сваки бијелац аријевац. Бијелац је свако ко припада бијелој раси, чак и они гадови што у име новог свјетског поретка газе друге бијелце-Бил и Хилари Клинтон, Џорџ Буш, Џон Мекејн.
Аријевац је онај бијелац којем је стало до своје расе. Он не мрзи ниједну расу која држи до себе и поштује законе природе, али мрзи расно мијешање и оштро се противи сваком ко жели да његову расу представи као лошу у односу на друге. Највећи непријатељ му је нови свјетски поредак који га настоји измијешати са осталим расама.

У потпуности се слажем. Управо је овај текст (http://www.gorandavidovic.com/forum/showthread.php?t=1706) имао за циљ да једном за свагда раскрсти са свим манипулацијама на рачун Аријства.

Ова два различита типа Јапанаца никако нису тек тако настала. Прочитајте добро ово што сам написао о ова два типа и видјећете колико се разликују они који су остали вјерни својој традицији од оних који су подлегли под утицај новог свјетског поретка и морално распале Америке.

Мало ми је нелогично све ово што си написао. Прво, једна ствар: расни типови не настају преко ноћи. Расе, и расне карактеристике (физичке и психичке) су се стварале десетинама хиљада година. Оно што се дешава након другог светског рата, јесте грозно, али ипак не може довести до стварања некаквих нових расних тиопва. Имаш ли неки генетски доказ, који би поткрепио твоју тврдњу о расној дуалности јапанског народа?

Имам утисак да су ова твоја опажања више резлутат неких других ствари. Да будем прецизнији - наравно да је боље видети Јапанца, гордог држања, одевеног у духу самурајске традиције, од погуреног створења које покушава да изиграва некаквог јапија, с краватом и тупавим улизичким осмехом. Мислим да се не ради о расним типовима, већ просто о помодарству, које управо одаје такав утисак. Ти и овде међу обчичним људима можеш видети ралзику између оних које Аријски дух још увек краси, и оних које је захватило New-Age лудило. Код Јапанаца је то још уочљивије због тога што они о којима ти говориш као американизованим појединцима, прихватају нешто што је творевина друге расе (у овом случају беле - начин одевања, изгледа, итд..) То изгледа исто тако смешно као када глупави бели клинци покушавају да имитирају црнчуге, па их називају просто - Wigger-има.

Громовник
08-12-08, 22:52
Па тако некако сам и мислио, можда сам погрешно то објаснио. То што мени овај први тип Јапанаца физички другачије изгледа, можда је то све због начина живота. Ионако је познато да начин живота временом утиче и на физички изглед човјека.

Уосталом, мислим да није у питању одјећа, већ понашање.
Данас не можеш срести Јапанца обријаних зализака са свезаним репом позади, обученог у кимоно, али свакако можеш срести велики број Јапанаца који ментално спадају у самурајски тип, дакле, у традиционални јапански тип.

Изузетно цијеним Јапанце овог првог типа, ове ксенофобне традиционалисте. Мислим да би нам они у будућности могли помоћи, јер од таквих се не морамо плашити да би могло доћи до расног мијешања. Кад је њима смртни гријех вјенчање са физички сличним Кинезима и Корејцима, онда се не морамо плашити да би се мијешали са нама.
Ја се иначе могу дружити само са јапанским расно свјесним националистима који као и ја, презиру расно мијешање.

Разумијем их у потпуности то што имају двије различите врсте људи у својим редовима, јер исти проблем имамо и ми Срби. Као што се ми национално свјесни Срби боримо против ових наших несрећних европејаца који би нас измијешали са циганима и црнцима, тако се и национално свјесни Јапанци боре против искварених американизованих појединаца свог народа који би своју земљу претворили у мултикултурални хаос.

Осим тога, јесте ли видјели да у Јапану нема муслимана, Индијаца и црнаца као у Европи? То значи да је упркос модернизацији, тамо национално-расна свијест јака и да не дозвољавају да им свако улази у земљу.

Алекса
15-04-09, 21:30
ainu nisu beli narod - prema genetskim markerima blizi su tibetnacima s jedne i mongolima s druge strane. emishi ne pripadaju jamato narodu ,oni su mnogo blize ainuima - jer se danas pod nazivom jamato narod misli na vecinu stanovnika japana.

Види шта је рекао Андрија Вујовић на свом предавању о Милошу Милојевићу:

Тврдио је да су се у времену које се може одредити на око 4000 година прије Господа Исуса Христа Срби у једном великом таласу повлачења из Индије упутили на сјевер, на простор данашњег Сибира. А да су отприлике 3800 година прије Христа у другом таласу кријенули до предјела Кавказа. У приближно исто вријеме Срби су отишли и до простора данашњег Ирана. Томе ваља додати и слиједеће: из Сибира је један дио српског народа отишао на крајњи исток, раздвојивши се у два крака. Један је стигао и до Јапана око 3500 година пре Христа. То је народ Аину, чији језик спада у словенску, такозвану московљанску групу језика, и којима је крст са четири слова с основно знамење а вук
поштована животиња, могло би се рећи главно божанство, као у старих Срба Веселина Чајкановића. Милојевићево дјело могао је значи наставити само неко ко је хтио да види неке ствари. Но, у страха су велике очи, те таквих није било.

С обзиром да су ове две изјаве контрадикторне, добро би било видети генетску анализу Аину народа...

Громовник
15-04-09, 22:13
Алекса, истина је да су Аину некад били бијели, али то су били и преци данашњих Јапанаца у језичком смислу, тј. преци који су им оставили језик и лична имена и презимена, Јамато народ. Наравно, већ у 7. вијеку нове ере је дошло до синизације.

Вјероватно знаш да су Кинези успоставили контакт са до тада изолованим Јапанцима и да се је у то вријеме(за разлику од данашњег времена) физички могла савршено уочити разлика између Кинеза и Јапанаца. Тек у 7. вијеку нове ере, Јапан се отвара ка Кини, тј. династија Сога се отвара ка кинеској династији Танг и од тада почиње дјелимична синизација јапанског народа. Почевши од тог времена, Јапанци прво прихватају кинеску азбуку са којом у пакету долазе и бројне позајмљенице из кинеског језика, затим религију коју смо првобитно ми Аријевци донијели Кинезима-будизам, а затим и кинеску одјећу, норме понашања и конфучијанску доктрину. Да не помињем даље културни утицај, музичке инструменте, борилачке вјештине и остало.

Али без обзира на расну и културну синизацију током 13 вјекова(синизација значи претварање у Кинезе, стапање са кинеском културом), у души већ комплетно расно измијењених Јапанаца је ипак преовладао дух ратничких аријевских предака. Само постојање елитних ратника-самураја, кодекс части, одгајање дјеце у ратничком и патриотском духу, то никако није у складу са етиком мирољубивих источних монголоидних народа посвећених умјетности који ратују само у крајњој нужди као што су Вијетнамци и Кинези, а нити са дивљаштвом и варварством сјеверних монголоидних племена као што су алтајски народи-Хуни и првобитни Турци.

Али опет, говорим само о ранијим вјековима и о једној традицији која је од 1945. мртва и покопана. Јапан је окупиран већ 64 године и већина младих људи је индоктринирана америчко-масонском болештином и изопаченим моралом наметнутим од Запада.