PDA

View Full Version : Member

Никола
16-03-08, 14:05
Војине, могао би да уместо junior member, member, senior member ставиш нешто друго. Било би много лепше, а ти смисли шта би то могло да буде... ;)

Пчелица
16-03-08, 14:38
А ја бих посаветовала све чланове да се уздрже од псовки и вулгарности, да не кажем простаклука, јер срозава углед форума и баца сасвим другу светлост на све за шта се махом већина нас залаже..

Хвала.

Никола
16-03-08, 14:59
А ја бих посаветовала све чланове да се уздрже од псовки и вулгарности, да не кажем простаклука, јер срозава углед форума и баца сасвим другу светлост на све за шта се махом већина нас залаже..

Хвала.

За то отвори другу тему...

Домаћин
16-03-08, 18:33
Војине, могао би да уместо junior member, member, senior member ставиш нешто друго. Било би много лепше, а ти смисли шта би то могло да буде... ;)

Смислићу нешто, ал' је и свака помоћ добродошла.

Гризли
16-03-08, 18:49
Смислићу нешто, ал' је и свака помоћ добродошла.

Gazda - Administrator
Domacin - moderator
Clan
Novi clan.

Mozda i negativne karakteristike za provokatore ili za banovane zbog idiotluka.

Komedijas
Saban
Dzukela

Postoji li neka mogucnost da svako sebi pise karakteristiku ?
Nesto kao na GDV-u ?

Домаћин
16-03-08, 19:01
Nesto kao na GDV-u ?

Отворићу ту опцију па нек свако себи смисли шта хоће.

Домаћин
16-03-08, 19:07
Погледај и види јел можеш сад да сам подесиш.

Nesto kao na GDV-u ?

Пчелица
16-03-08, 23:45
За то отвори другу тему...

Oво је било теби упућено. Кад већ морам да будем директна, а успут и да подсетим друге чланове. А тема "Member" је легла као будали шамар..

А за горе поменуто.. било би супер. Сад ћу и ја да погледам.

Живана
16-03-08, 23:46

Сигурно ће бити шаљивих и свакаквих..;)

Можда да размислимо о оним војним и владарским титулама које су у прошлости Срби користили..не знам цео списак, пробаћу да нађем, чини ми се да их има 11..међу њима су Бан, Каран, Војвода, Краљ, Кнез и сл.

Углавном се "додељују " по броју постова,зар не?
А сетићете се и ви неке хијерархије која је згодна за патриотски форум.
"Члан" (стари, заслужни, нови ) је уопште рогобатна реч..Учесник је мало боља варијанта,али није идеална.

Пчелица
16-03-08, 23:51
Сигурно ће бити шаљивих и свакаквих..;)

Можда да размислимо о оним војним и владарским титулама које су у прошлости Срби користили..не знам цео списак, пробаћу да нађем, чини ми се да их има 11..међу њима су Бан, Каран, Војвода, Краљ, Кнез и сл.

Углавном се "додељују " по броју постова,зар не?
А сетићете се и ви неке хијерархије која је згодна за патриотски форум.
"Члан" (стари, заслужни, нови ) је уопште рогобатна реч..Учесник је мало боља варијанта,али није идеална.

Да, постоји опција, сад сам проверила. Али ми искрено, ништа паметно не пада на памет.. А и некако ми је симпатично да видим "Нови члан".. морам признати.. :)

Живана, није ти ни мало лоша идеја..

Живана
17-03-08, 23:04
1о "величанствених";)

Кмет
Кнез
Војвода
Бан
Брано
Бато
Жупан
Каран
Краљ
Цар

Али да знате, поређао их је по хијерархији Јован Деретић, да не буде после да нисам рекла:coolgleamA:

Има још једна у његовој систематизацији- верхогеторник (врховник Гета, као седма титула по реду ) али нико не би разумео без обимне историје како баш тај назив, па мислим да је једноставније прескочити.
"Verhogetornik je vrhovni zapovednik Geta, vojnog i prosvetnog staleza kod starih Srba."

Али..нека потраже ови наши мушки и називе чисто војне..па можемо да искомбинујемо..

:grouphug:

П.С. Фини смајлији !

Љотићевка
18-03-08, 00:12
1о "величанствених";)

Кмет
Кнез
Војвода
Бан
Брано
Бато
Жупан
Каран
Краљ
Цар

Али да знате, поређао их је по хијерархији Јован Деретић, да не буде после да нисам рекла:coolgleamA:

Има још једна у његовој систематизацији- верхогеторник (врховник Гета, као седма титула по реду ) али нико не би разумео без обимне историје како баш тај назив, па мислим да је једноставније прескочити.
"Verhogetornik je vrhovni zapovednik Geta, vojnog i prosvetnog staleza kod starih Srba."

Али..нека потраже ови наши мушки и називе чисто војне..па можемо да искомбинујемо..

П.С. Фини смајлији !

Свиђа ми се предлог ....баш :)

weisse_wolfe
18-03-08, 00:34
Само ово кмет:D мало је...

Мада није лоше, добар предлог, а добар је и овај са војним чиновима, шта знам:confused:???

weisse_wolfe
18-03-08, 00:39
регрут
војник
разводник
десетар

водник
старији водник
заставник

потпоручник
поручник
капетан
мајор
потпуковник
пуковник

генерал мајор
генерал
генерал армије
генерал после битке:D(шалим се:D)

За модераторе можда врховни командант или тако нешто:D!

Весели пламичак
18-03-08, 08:45
Domacin

Ово домаћин био одлично пристајало оном другом администратору поред Војина, пошто је јели форум на његоваом саиту...

Никола
18-03-08, 09:30
Oво је било теби упућено. Кад већ морам да будем директна, а успут и да подсетим друге чланове. А тема "Member" је легла као будали шамар..

А за горе поменуто.. било би супер. Сад ћу и ја да погледам.

Несрећнице зато сам ти и рекао да отвориш другу тему или да расправимо преко ПП...

Младен
18-03-08, 12:21
1о "величанствених";)

Кмет
Кнез
Војвода
Бан
Брано
Бато
Жупан
Каран
Краљ
Цар

П.С. Фини смајлији !

Не бих ја Деретића узимао здраво за готово, као и цео аутохтонизам уопште. Стицајем околности, прочитао сам бар 5-6 књига аутохтониста, чега све тамо нема.

Пчелица
18-03-08, 14:06
Несрећнице зато сам ти и рекао да отвориш другу тему или да расправимо преко ПП...

Мали, немој да прозиваш.. ;)

Отварање безначајних тема је више него глупо..
А ти ако имаш шта паметног да кажеш, само изволи..
Како год ти је лакше.

Никола
18-03-08, 15:44
Мали, немој да прозиваш.. ;)

Отварање безначајних тема је више него глупо..
А ти ако имаш шта паметног да кажеш, само изволи..
Како год ти је лакше.

Како ти кажеш...

Иначе склоните онај смајли што пуши марихуану...

weisse_wolfe
18-03-08, 16:14
Иначе склоните онај смајли што пуши марихуану...

Слажем се!

Весели пламичак
18-03-08, 17:04
:puke::sifone:

Da e... moglo bi da se ukloni...

Гризли
19-03-08, 20:51
Sav je pozelenio od dima, a rasteg'o osmijeh od Slavije do Kalemegdana.

Никола
20-03-08, 22:31
:sifone::sifone::sifone::sifone::sifone::sifone:

Помислиће ови са ј92 форума да смо им пријатељи...

Serbska
23-03-08, 16:57
:sifone:

:iamwithstupid:

:D

bf_109_g6
23-03-08, 23:15
moj predlog naziva chlanova (koji znam da nece biti usvojen :sifone: ):

patrolni chamac
torpedni chamac
korveta
fregata
razarach
laka krstarica
teshka krstarica
bojna krstarica
bojni brod
yamato :biggrinjester:

Љотићевка
23-03-08, 23:18
страшно како сте сви кренули да дувате... :D хехе...