View Full Version : Member
Војине, могао би да уместо junior member, member, senior member ставиш нешто друго. Било би много лепше, а ти смисли шта би то могло да буде... ;)
А ја бих посаветовала све чланове да се уздрже од псовки и вулгарности, да не кажем простаклука, јер срозава углед форума и баца сасвим другу светлост на све за шта се махом већина нас залаже..
Хвала.
А ја бих посаветовала све чланове да се уздрже од псовки и вулгарности, да не кажем простаклука, јер срозава углед форума и баца сасвим другу светлост на све за шта се махом већина нас залаже..
Хвала.
За то отвори другу тему...
Војине, могао би да уместо junior member, member, senior member ставиш нешто друго. Било би много лепше, а ти смисли шта би то могло да буде... ;)
Смислићу нешто, ал' је и свака помоћ добродошла.
Смислићу нешто, ал' је и свака помоћ добродошла.
Gazda - Administrator
Domacin - moderator
Clan
Novi clan.
Mozda i negativne karakteristike za provokatore ili za banovane zbog idiotluka.
Komedijas
Saban
Dzukela
Postoji li neka mogucnost da svako sebi pise karakteristiku ?
Nesto kao na GDV-u ?
Nesto kao na GDV-u ?
Отворићу ту опцију па нек свако себи смисли шта хоће.
Погледај и види јел можеш сад да сам подесиш.
Nesto kao na GDV-u ?
За то отвори другу тему...
Oво је било теби упућено. Кад већ морам да будем директна, а успут и да подсетим друге чланове. А тема "Member" је легла као будали шамар..
А за горе поменуто.. било би супер. Сад ћу и ја да погледам.
Сигурно ће бити шаљивих и свакаквих..;)
Можда да размислимо о оним војним и владарским титулама које су у прошлости Срби користили..не знам цео списак, пробаћу да нађем, чини ми се да их има 11..међу њима су Бан, Каран, Војвода, Краљ, Кнез и сл.
Углавном се "додељују " по броју постова,зар не?
А сетићете се и ви неке хијерархије која је згодна за патриотски форум.
"Члан" (стари, заслужни, нови ) је уопште рогобатна реч..Учесник је мало боља варијанта,али није идеална.
Сигурно ће бити шаљивих и свакаквих..;)
Можда да размислимо о оним војним и владарским титулама које су у прошлости Срби користили..не знам цео списак, пробаћу да нађем, чини ми се да их има 11..међу њима су Бан, Каран, Војвода, Краљ, Кнез и сл.
Углавном се "додељују " по броју постова,зар не?
А сетићете се и ви неке хијерархије која је згодна за патриотски форум.
"Члан" (стари, заслужни, нови ) је уопште рогобатна реч..Учесник је мало боља варијанта,али није идеална.
Да, постоји опција, сад сам проверила. Али ми искрено, ништа паметно не пада на памет.. А и некако ми је симпатично да видим "Нови члан".. морам признати.. :)
Живана, није ти ни мало лоша идеја..
1о "величанствених";)
Кмет
Кнез
Војвода
Бан
Брано
Бато
Жупан
Каран
Краљ
Цар
Али да знате, поређао их је по хијерархији Јован Деретић, да не буде после да нисам рекла:coolgleamA:
Има још једна у његовој систематизацији- верхогеторник (врховник Гета, као седма титула по реду ) али нико не би разумео без обимне историје како баш тај назив, па мислим да је једноставније прескочити.
"Verhogetornik je vrhovni zapovednik Geta, vojnog i prosvetnog staleza kod starih Srba."
Али..нека потраже ови наши мушки и називе чисто војне..па можемо да искомбинујемо..
:grouphug:
П.С. Фини смајлији !
1о "величанствених";)
Кмет
Кнез
Војвода
Бан
Брано
Бато
Жупан
Каран
Краљ
Цар
Али да знате, поређао их је по хијерархији Јован Деретић, да не буде после да нисам рекла:coolgleamA:
Има још једна у његовој систематизацији- верхогеторник (врховник Гета, као седма титула по реду ) али нико не би разумео без обимне историје како баш тај назив, па мислим да је једноставније прескочити.
"Verhogetornik je vrhovni zapovednik Geta, vojnog i prosvetnog staleza kod starih Srba."
Али..нека потраже ови наши мушки и називе чисто војне..па можемо да искомбинујемо..
П.С. Фини смајлији !
Свиђа ми се предлог ....баш :)
weisse_wolfe
18-03-08, 00:34
Само ово кмет:D мало је...
Мада није лоше, добар предлог, а добар је и овај са војним чиновима, шта знам:confused:???
weisse_wolfe
18-03-08, 00:39
регрут
војник
разводник
десетар
водник
старији водник
заставник
потпоручник
поручник
капетан
мајор
потпуковник
пуковник
генерал мајор
генерал
генерал армије
генерал после битке:D(шалим се:D)
За модераторе можда врховни командант или тако нешто:D!
Весели пламичак
18-03-08, 08:45
Domacin
Ово домаћин био одлично пристајало оном другом администратору поред Војина, пошто је јели форум на његоваом саиту...
Oво је било теби упућено. Кад већ морам да будем директна, а успут и да подсетим друге чланове. А тема "Member" је легла као будали шамар..
А за горе поменуто.. било би супер. Сад ћу и ја да погледам.
Несрећнице зато сам ти и рекао да отвориш другу тему или да расправимо преко ПП...
1о "величанствених";)
Кмет
Кнез
Војвода
Бан
Брано
Бато
Жупан
Каран
Краљ
Цар
П.С. Фини смајлији !
Не бих ја Деретића узимао здраво за готово, као и цео аутохтонизам уопште. Стицајем околности, прочитао сам бар 5-6 књига аутохтониста, чега све тамо нема.
Несрећнице зато сам ти и рекао да отвориш другу тему или да расправимо преко ПП...
Мали, немој да прозиваш.. ;)
Отварање безначајних тема је више него глупо..
А ти ако имаш шта паметног да кажеш, само изволи..
Како год ти је лакше.
Мали, немој да прозиваш.. ;)
Отварање безначајних тема је више него глупо..
А ти ако имаш шта паметног да кажеш, само изволи..
Како год ти је лакше.
Како ти кажеш...
Иначе склоните онај смајли што пуши марихуану...
weisse_wolfe
18-03-08, 16:14
Иначе склоните онај смајли што пуши марихуану...
Слажем се!
Весели пламичак
18-03-08, 17:04
:puke::sifone:
Da e... moglo bi da se ukloni...
Sav je pozelenio od dima, a rasteg'o osmijeh od Slavije do Kalemegdana.
:sifone::sifone::sifone::sifone::sifone::sifone:
Помислиће ови са ј92 форума да смо им пријатељи...
:sifone:
:iamwithstupid:
:D
moj predlog naziva chlanova (koji znam da nece biti usvojen :sifone: ):
patrolni chamac
torpedni chamac
korveta
fregata
razarach
laka krstarica
teshka krstarica
bojna krstarica
bojni brod
yamato :biggrinjester:
страшно како сте сви кренули да дувате... :D хехе...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.