View Full Version : Питања у вези Национал-социјализма
Вероватно сте се запитали о каквим питањима се ради.Е овако, ја мислим да би овде требало постављати нека питања у вези са НС идеологијом,
ја би први почео.Одмах да кажем ако се неком не свиди идеја или ако мисли да би наслов требало променити нек слободно мења.Можда не очекујете оваква питања...
Први део се односи на цигане.Будимо реални, већина вас сматра да су то говна.Моје мишљење није далеко од тога, наиме, пре сам у школу морао ићи у
аутобус пун цигана, овако нешто не желим ником...Тај смрад сам једва издржавао и стварно сам их замрзео, свако нормалан би.Међутим,како сам се преселио у град и крено у другу школу увидео сам једног цигана који није ни близу шљаму из аутобуса.Сасвим нормалан лик,вредан и има мање више добре оцене у гимназији.После тога сам видео доста текстова на стормфронту и сличним сајтовима.Е сад, моје
питање је да ли су сви исти?Да ли ви сматрате њих за неку посебну расу, чија је главна карактеристика смрад и нехигијена?Кад сам био у Крагујевцу, видео сам урадно циганско насеље, и чуо сам да само своје узимају за брак тј. да не желе бракове са Србима и Српкињама већ
само са својима.Мислим да је ово за сваку похвалу...И никако нису лењи, другачије би били ко и остали.Да се разумемо, ја сам свестан да велика већина цигана растура Србију и њене грађане, и ту нема никаке дилема.Скоро су сви као они из аутобуса, и то само луд човекне може да схвати!Дакле, ту је решење само карта за Индију што неко овде рече.Али, шта ћемо са осталима?Да ли су цигани раса па су самим тим сви исти.Оно што сам ја видео својим очима је да нису сви исти.Постоји доста цигана који заправо воле Србију, шта ћемо са њима?
Ја нисам овде да солим памет, већ да видим ваш став поводом овога.Дакле, по мени, око 90%цигана је ненормално, шта са нормалнима?
Друга ствар је религија, ту ћу бити кратак и једноставно питати у шта верујете, да ли НС има одређену религију у коју су они веровали или је то лична ствар?
Сад би мало о музици...да, о турбо фолку:), да ли по вама један српски патриота не сме да слуша такву музику или је то ствар укуса?Ја слушам ову музику, и мислим да то једва има везе са турцизмом, јер су то, признајем, украдене песме из грчке, бугарске, турске и још многих других земаља.
Што значи да турбо фолк уствари није скроз турски, већ се ту налазе неке песме украдене одатле.Што се тиче металаца и панкера,у напред ћу рећи да је генерализација много лоша ствар, а поготово за оне који то нису никад слушали.Тако да, напад на народњаке
са аргументом ''турцизма'' од неког панкера не прихватам.Мени више сметају косата чудовишта која се деру на бини, не певају, већ деру.
Баш попут оног деатх метала.
Позери...већина НС које знам су већином ћелави, носе мартине и ону јакну(заборавих име)...јел битан твој начин облачења са идеологијом, уколико је та идеологија НС???најкраће-да ли можеш бити дизелаш и Национал-социјалиста у исто време?:)Моје мишљење је то да се позери, само играју и да то једва да име везе са правом идеологијом, једноставно им се ћефнуло да буду опаки ''нацисти'' и да тако туку неког, а уствари ни не знају зашто.Противник сам таквог облачења, осим уколико је то лични укус.А то да свако од рецимо скинхеда мора тако или слично да се
облачи је тотални дебилизам.
Циљ оправдава средство...ево рецимо, неко од вас, постане криминалац.Ви иначе не волите криминалце, то сам схватио али шта ако тај даје паре за покрет?Овде свакако да не мислим на себе, ја сам против овога.Шта ако неки кримос ради то да би добио паре чисто због тога да то искористи за принципе за које се ви борите и за личну корист.По мени је то мало неморално, и тога не би смело бити у озбиљним покретима...
Е сад да се вратим на поздраве и на сам национализам који прати тај пре свега немачки национализам.Ја кад видим неког да диже уздигнуту десну руку просто помислим на неког немца у тој униформи.Да ли су људи свесни тога шта се радило под тим поздравом?под тим поздравом су се убијали Срби!
И ту не причам о комуњарама а Србима, већ о грађанима!Ево рецимо, зашто се на оваквим форумима никада не прича о највећем злочину под тим поздравом?
Заборављамо шта се десило у КГ 19 Октобра?Заборављамо крваву бајку?Ушли су у Прву Крагујевачку Гимназију (тадашња Мушка Реална Гимназија), у једну од мањих уционица, такозвану "шибицу" , у коју је у том тренутку било измештено одељење В-3 (Пето 3). Њихова регуларна уционица је данас тзв. "спомен-учионица".Скупили су 39-оро ђака и један професор.
Када су изведени, било 09.40х ујутро, 19-ог октобра 1941-ве.Даље знате и сами...Није сад да ја вас нападам, ја сам свестан шта су комуњаре урадиле овом народу али овако нешто се никада не сме заборавити.
И поред свега тога, то није наш национализам!!!То су измисли Немци, ми би требали да будемо оригинални!Да подсетим.
Рим-италијански национализам(ако се тако може назвати, то је по мени први национализам у то време) заснивао се на римској крви и дисциплини, такође на аристократији и сенату.
Италија - Мусолини и ткз. фашизам где је држава на првом месту!Испред нације и расе, дакле држава једина светиња.
Немачка - Хитлер и Немачки национализам, раса са нацијом на првом месту.
Србија - ??????
Шта ми имамо?Ми имамо некакве пијане националисте ткз. ''четнике'' и Шешељевце који су ајде створили идеју о великој Србији али су и пропали, сложићете се да је то веома лоша врста
национализма...ни раса није укључена.Ако вам се то не свиђа, то не значи да треба да крадемо туђи национализам и дизати десну руку у вис поздрављајући човека који је
распарчао државу...Можда је то урадио због демонстрација које су намештене, али то није оправдање.Оно о риму је банално, али први пут да се помиње нечија крв.И то нису национализми ал ајд...
И заборавио сам да кажем да сад имамо као неке светосавске националисте али ни то није добро, превише религије тамо.
Волео би да ми неко објасни ово, неко ко се разуме у НС и себе сматра НС.Надам се да тема неће бити обрисана.Ако се сетим нечега додаћу.Мислим да ово значи доста за неке нове неупућене чланове и ''случајне пролазнике.'' Поздрав.
Ево ја ћу да кренем; да напоменем, ја овде износим само своје ставове, никако ставове других људи нити било ког покрета.
Прво и прво - ја себе сматрам Србином, и српским патриотом, ништа више ни мање од тога. Чисто да се разумемо.
Друго - ајд да се лепо манемо разноразних квалификација, типа "нациста", "неонациста", и тако даље. На тај начин, ми добијамо прилику да објаснимо наше ставове, а не само да се бранимо од оптужби. Тиме ћемо лепо избећи могућност да срозамо форум на дневне трач партије попут емисија Оливере (зечице) Ковачевић, и њима сличним. Дакле, основна претпоставка - ми смо Срби, волимо своју државу, и видимо да су многи, па и они који су на себе качили епитет "националиста", окаљали њено име. Ајд да видимо шта нам је чинити.
1. Циганско питање - цигани јесу посебна раса, то је непобитно. Сваки антрополошки приручник ти може то потврдити. Дакле, то није питање шта бих ја или неко други волео. Цигани јесу посебне расне припадности, припадности која је другачија од оне Српске. Пошто су цигани другачије расне (тј. генетске) конституције, сходно томе они наравно имају другачије расне - психофизичке карактеристике.
Треба рећи, да је главни талас насељавања цигана по Србији, био упоредо са потпадањем Србије под власт Турака. Дакле, ови нису дошли као пријатељи, већ као најгори најамници, пљачкаши, који су лешинарили и отимали све што се отети дало.
Тако, с обзиром да су цигани другачијег генотипа од индо-европског, поставља се питање, колико су народи различите расне припадности способни да живе једни поред других? Како се то одражава на њихову културу, обичаје, свакодневицу?
Мој одговор - зависи од случаја до случаја. Што се цигана тиче, чињеница је да се множе вишеструко брже од Срба. Чињеница је да врло мали број њих може да се "интегрише" (ја мислим да је тај проценат близак нули). Такође, научно проверена чињеница, путем истраживања, је да су цигани слабије менталне способности од Срба (истраживање рађено 2005. године).
Дакле, мој коначан став - свако мешање Срба са циганима, може нашем народу донети само штете. Прво због тога што ће, овим темпом, Срби постати мањина у својој сопственој држави. Срби немају потребе да дају паре из свог џепа да би их давали циганима за њихово школовање, и друге разне бенефиције које имају (а имају их напретек - неки кажу да је то једна од највишљих цивилизацијских тековина; ја кажем да нас то води право у пропаст).
О расном мешању с циганима не желим да говорим. Нека се свако замисли да ли хоће циганина за зета, или циганку за снају. :puke:
Коначно - нису они никаква мањина. Они су једна огромна већина, с обзиром да их по Индији има 100 пута више од Срба. Сходно томе, ја не предлажем никакву физичку елиминацију цигана, већ расну сепарацију. Србију су градили Срби, и Србија мора бити држава Срба, и грађана сродне крви. Цигани требају живети у својој отаџбини - Индији.
2. Религија - поштовање Светосавског Православља и Славеносрпског Родноверја. Обе су неиздвојиви део Српског духа, и обе заслужују да буду третиране с поштовањем. По мени, подела између Срба на Родноверне и Православне не сме бити.
3. Музика - ствар укуса. Ја лично волим метал, класичну музику, амбијенталну, и етно-фолк. Лично, мрзим турцизме, хип хоп и реп музику, дрогиране панкере, рејв, ну-метал, глем метал, и тако даље. Опет, ствар укуса, неко се сигурно неће сложити са овим што сам ја навео.
4. Одело не чини човека. Иако ја слушам метал, познајем доста "металаца" с којима се не бих ни поздравио, камоли нешто друго. Тако, не суди о скинхедима на основу неких барабетина с ћошка. Прави НС скинхеди су људи од части.
5. "Крвава бајка" - кукавички и срамно, од стране Немаца, убијати децу, то нико не спори. Исто као што је било кукавички и срамно од стране четника и патризана то што су претходно, тим заробљеним Немцима одсецали делове тела, и гурали им пенисе у уста. Страшна епизода, нека нам и Србима и Немцима то буде за наук!
Иначе, ствари не треба тумачити тек тако. Погледај ову тему (http://www.gorandavidovic.com/forum/showthread.php?t=1408), где сам поставио снимак говора из Келна, једног од челника Немачке НПД партије, на скупу Срба, у знак протеста против проглашене "независности" Космета. Зар није упечатљиво да су скоро све Европске десничарске (екстремистичке, јел`те, неонацистичке, и тако то), листом подржале Србију у борби за Космет? Корупмирани медији у Србији то не преносе, из њима знаних разлога. Треба размислити због чега је то тако.
6. Поздрави и симболи - лично мислим да је свастика (тј. коловрат у нашој, Словенској верзији) изузетно леп симбол. То је за све Индо-Европске народе одувек био знак и симбол Сунца, и по мени су се заставе са Сунцем јако лепе. Знам, нисмо ми прошли добро у другом светском рату. То и даље не мења чињеницу да је Сунце наше највеће Божанство. Поздрав десном руком, поздрав Сунцу, или пријатељу у даљини, архетип је у нашој колективној свести. Сигуран сам да је свако одавде, поздрављајући пријатеља, испружио високо десну руку. То је ствар много старија и од Хитлера, и Мусолинија. Свако ко то негира, једном је речју незналица.
Ипак, наравно да нико неће да краде ничији поздрав, наш Српски поздрав је врло добро знан, то су три прста, и ниједан се други неће користити. То што ја, или било ко други мисли о осталим поздравима, лична је ствар, ирелевантна за покрет.
------------------------
Ето то је нешто што ја могу рећи, нека и други чланови форума напишу своје мишљење. Наравно да се неће сви сложити са свиме што сам ја написао, ја сам и на почетку рекао да су ово само мојји ставови, ничији други.
Кнез Данило II
11-10-08, 19:38
Први део се односи на цигане.Будимо реални, већина вас сматра да су то говна.Моје мишљење није далеко од тога, наиме, пре сам у школу морао ићи у
аутобус пун цигана, овако нешто не желим ником...Тај смрад сам једва издржавао и стварно сам их замрзео, свако нормалан би.Међутим,како сам се преселио у град и крено у другу школу увидео сам једног цигана који није ни близу шљаму из аутобуса.Сасвим нормалан лик,вредан и има мање више добре оцене у гимназији.После тога сам видео доста текстова на стормфронту и сличним сајтовима.Е сад, моје
питање је да ли су сви исти?Да ли ви сматрате њих за неку посебну расу, чија је главна карактеристика смрад и нехигијена?Кад сам био у Крагујевцу, видео сам урадно циганско насеље, и чуо сам да само своје узимају за брак тј. да не желе бракове са Србима и Српкињама већ
само са својима.Мислим да је ово за сваку похвалу...И никако нису лењи, другачије би били ко и остали.Да се разумемо, ја сам свестан да велика већина цигана растура Србију и њене грађане, и ту нема никаке дилема.Скоро су сви као они из аутобуса, и то само луд човекне може да схвати!Дакле, ту је решење само карта за Индију што неко овде рече.Али, шта ћемо са осталима?Да ли су цигани раса па су самим тим сви исти.Оно што сам ја видео својим очима је да нису сви исти.Постоји доста цигана који заправо воле Србију, шта ћемо са њима?
Ја нисам овде да солим памет, већ да видим ваш став поводом овога.Дакле, по мени, око 90%цигана је ненормално, шта са нормалнима?
Пошто је Алаксе лепо објаснио све, ја би да додам МОЈЕ МИШЉЕЊЕ везано за цигане, чак мислим да сам нешто слично и писао...
Нису сви цигани као што кажеш лоши, као што нису ни сви Срби сјајни и добри, али то опет не мења ситуацију, не можемо ми да због оног малог процента добрих испаштамо.
Можда има и који проценат добрих Шиптара, али џабе када су нам узурпирали територију, и клада је будемо ослобађали нећемо постављати питање ко је добар, а ко лош.
Даље, узми мало у обзир и историјске чињенице, и сети се шта су нам цигани радили за време робовања под Турцима, и слично.
Поздрав
Мене занима које су то идеје национал-социјализма прихватљиве са српског аспекта?
Као што је познато, у својој епохи немачки национал-социјализам је имао два сродна покрета у другим државама. То су Мусолинијев фашизам и Морасова Француска акција. Иако историчари потврђују блискост ова три покрета, ипак се слажу да је јако тешко одредити њихов међусобни однос, између осталог и због различитог националног аспекта.
Да ли су уопште идеје национал-социјализма глобално примењиве?
Како ми Срби да тумачимо "Учење о расама" као позадину национал-социјализма, кад нам неке тезе његових аутора Гобиноа и Чемберлена баш и не иду у прилог?
Данас у Европи постоје националистичке организације (или десница како их називају) које подржавају и поштују Србе и српски народ. Кад је било НАТО бомбардовање, проглашење независности Косова, тада су све те организације (политичке странке) пружале подршку Србима! Широм Европе су протестовали када су прогласили независност Косова, али ниједан од наших медија није то спомињао. У Француској, Шпанији, Русији, Немачкој, Чешкој, Аустрији, Словачкој, Словенији, Грчкој, Пољској, Италији, Енглаској, Украјини, па и у САД-у (конкретно dr David Duke) су нам увек давали подршку. Све су то националисти широм Европе који сваког другог Европљанина цене и поштују (ма колико год то некима звучило чудно). Ти људи широм Европе што нам дају подршку не мисле да су Срби нешто "нижи" и лошији. Сви ти људи воле своју нацију и раде на њеном очувању (које јесу данас стварно угрожене, Европа је све мање европска;))
Да би боље схватили, узмимо за пример Француску и Србију. Француски националисти су протестовали када је била проглашена независност Косова, када су нас бомбардовали, (постоје слике ако неверујете у ово, а чак су и два француска бенда за време бомбардовања направили песме о Србији). Такође, ми треба њих да подржавамо и да РАЗЛИКУЈЕМО власт од народа. ТО СЕ НАЗИВА БЕЛИ НАЦИОНАЛИЗАМ! Једни друге подржавамо и на тај начин се боримо за очување својих народа које везује то што су бели и што имају сличну веру. Нажалост, има оних који називају то расизмом а то нема везе са расизмом.
Што се тиче идеологије коју називамо национал-социјализам, неки националисти у томе виде идеју којом ће се повезивати народи у Европи, наравно без подела и грешки које су некада биле, значи измењено, док неки националисти позивајући се управо на те грешке и поделе којих је нажалост било, мисле да бели национализам (горе сам објаснио шта је то) није могућ на тај начин.
Колико то парадоксално звучало, у извесном смислу, мој одговор на ово питање је ДА.
Да прецизирам - ја верујем у Природу, и Природне Законе. По мом мишљењу, ти Закони су се неколико пута манифестовали људима, кроз разне политичке, идеолошке и религиозне системе, и тако давали човечанству смернице његовог будућег развоја. Рецимо, Словенско Родноверје јесте у сваком погледу израз Словенског посматрања природе, и израз Ње, који је својствен Словенском духу.
Једна од манифестација Закона Природе, у том тренутку и на том месту, био је и Германски НС. Међутим, ми живимо у доба Кали Југе, последњем од четири велика циклуса времена. То што ни НС по некога није био повољан, то је само пука последица дегенерисаног времена у коме живимо. Биће још таквих преврата у времену које долази, са све болнијим и трагичнијим последицама по народе - све до појаве онога који се у традицији старих Индо-Аријеваца назива Калки. Дубље о томе, читати Драгоша Калајића, или Савитри Деви "Lightning and the Sun".
Како ми Срби да тумачимо "Учење о расама" као позадину национал-социјализма, кад нам неке тезе његових аутора Гобиноа и Чемберлена баш и не иду у прилог?
Учење о расама није позадина било чега. Оно је биолошка реалност која постоји независно од било какве идеологије и временског раздобља, свиђало се то некоме или не. Сматрао неко себе Н.Социјалистом, или било како друго, расе постоје.
На шта тачно мислиш када наводиш Чемберлејна? Не знам да ли ти је познато, али у својој књизи "Foundations of the XIXth century", Чемберлејн наводи, између осталог:
...But here again our best help will lie in searching the depths of the soul. If I may judge from the one Slavonic language of which I have a slight knowledge, the Servian, I should be inclined to think that a strong family resemblance in poetical gifts to the Celts and Germanic peoples could be proved. The heroic cycle which celebrates the great battle of Kossovopolje (1389), but which beyond doubt goes further back in its poetical motives, reminds one of Celtic and Germanic lyric and epic poetry by the sentiments to which it gives utterance  loyalty unto death, heroic courage, heroic women, as well as the high respect which these enjoy, the contempt for all possessions in comparison with personal honour. I read in histories of literature that such poems, and heroic figures like Marco Kraljevich are common to all popular poetry; but this is not true, and can only appear so to one whose excess of learning has blinded him to the fine features of individuality. Rama is an essentially different hero from Achilles, and he, again, quite different from Siegfried; while on the other hand the Celtic Tristan betrays in many features direct relationship to the German Siegfried, and that not merely in the external ornaments of the knightly romance (fights with dragons, &c.), which may to some extent be a later addition, but rather in those old, popular creations where Tristan is still a shepherd and Siegfried not yet a hero at the Burgundian Court. It is here that we see clearly that, apart from extraordinary strength and the magic charm of invincibility and more such general attributes of heroes, definite ideals form the basis of the poems; and it is in these, not in the former, that the character of a people is reflected. So it is in the case of Tristan and Siegfried: loyalty as the basis of the idea of honour, the significance of maidenhood, victory in downfall (in other words, the true heroism centred in the inner motive, not in the outward success). Such features distinguish a Siegfried, a Tristan, a Parzival not only from a Semitic Samson whose heroism lies in his hair, but equally from the more closely related Achilles. Purity is strange to the Hellenes; faith is not a principle of honour, but only of love (Patroclos); the hero defies death; he does not overcome it, as we can say of the heroes of whom we have spoken. These are just the traits of true relationship which, in spite of all divergences of form, I find in Servian poetry. The fact alone that their heroic cycle groups itself around, not a victory, but a greet defeat, the fatal battle of Kossovo, is of great significance; for the Servians have won victories enough and had been under Stephan Duschan a powerful State. Here, then, beyond question we find a special tendency of character, and we may with certainty conclude that the rich store of such poetical motives  all referring to destruction, death, everlasting separation of lovers  did not spring up only after that unfortunate battle and under the brutalising rule of Mohammedanism, but is an old legacy, exactly as the Fate of the Nibelungs, “aller Leid Ende,“ and not the Fortune of the Nibelungs, was the German legacy, and exactly as Celtic and Frankish poets neglected a hundred famous victors to sing of the obscure conquered Roland, and to let primitive poetical inspiration once more live through him, in a half-historical new youth. Such things tell their tale. And just as decisive is the peculiar way in which woman is represented among the Servians  so delicate, brave and chaste  also the very great part which poetry assigns to her. On the other hand, only a specialist can decide whether the two ravens that fly up over Kossovo at the end of the battle, to proclaim to the Servian people its downfall, are related to Wotan‘s ravens, or whether we have here a general Indo-Germanic motive, a relic of the nature myths, a case of borrowing, a coincidence. And so, too, in reference to a thousand details...
Толико о Чеберлејну и Србима. Могао би да прецизираш на шта си мислио, да би могли наставити дискусију.
Мене занима које су то идеје национал-социјализма прихватљиве са српског аспекта?
Као што је познато, у својој епохи немачки национал-социјализам је имао два сродна покрета у другим државама. То су Мусолинијев фашизам и Морасова Француска акција. Иако историчари потврђују блискост ова три покрета, ипак се слажу да је јако тешко одредити њихов међусобни однос, између осталог и због различитог националног аспекта.
Зависи шта ти подразумеваш по идејом национал социјализма.Ако мислиш да српски НС имају визију Србије у којој сви идемо улицом обучени у браон кошуље са партијском заставом НС Немачке и вичемо Зиг Хајл,онда сигурно није прихватљива ни за једног нормалног Србина.
Али зашто не би узели неке идеје из те идеологије које се могу применити и могу нам помоћи у стварању јаке државе и јаке српске нације?Зашто уопште морамо бити национал социјалисти или фашисти,а опет зашто не би смо узели оно најбоље из тих идеја као и из неких других и вешто их применили..Ми смо Срби и наш вођа никада неће бити Немац него Србин,никада нећемо носити Немачку заставу него српску и нећемо певати немачке маршеве него српске борбене песме и српску химну.То би требало сваком да буде јасно.
И Национал Социјализам и Фашизам данас припадају прошлости,и на политичкој сцени се појављују нове партије које су данас анти глобалистичке а не фашистичке како то медији желе да представе широј јавности.
Међутим у већини идеологија се може пронаћи нешто,што је било добро тада и што не би било лоше и дан данас применити,па зашто би национал социјализам или фашизам били другачији?
1. Циганско питање - цигани јесу посебна раса, то је непобитно. Сваки антрополошки приручник ти може то потврдити. Дакле, то није питање шта бих ја или неко други волео. Цигани јесу посебне расне припадности, припадности која је другачија од оне Српске. Пошто су цигани другачије расне (тј. генетске) конституције, сходно томе они наравно имају другачије расне - психофизичке карактеристике.
Хмм...Они јесу друга раса, ми не припадамо истој раси, слажем се.И физиче, а око психичких разлика се даје дискутовати, међутим о томе већ има тема тако да нећемо сад о овоме, предпоставимо да си у праву.
Тако, с обзиром да су цигани другачијег генотипа од индо-европског, поставља се питање, колико су народи различите расне припадности способни да живе једни поред других? Како се то одражава на њихову културу, обичаје, свакодневицу?
Мој одговор - зависи од случаја до случаја. Што се цигана тиче, чињеница је да се множе вишеструко брже од Срба. Чињеница је да врло мали број њих може да се "интегрише" (ја мислим да је тај проценат близак нули). Такође, научно проверена чињеница, путем истраживања, је да су цигани слабије менталне способности од Срба (истраживање рађено 2005. године).
Да ли ми можеш показати то истраживање?Мислиш на истраживање цигана из Београда?Сигурно има негде на нету, ако имаш при себи, дај да видим.Тај проценат сигурно није 0, у томе и јесте проблем.Тај проценат је по мени већи него што јесте, тако да се то не своди на појединце.
Дакле, мој коначан став - свако мешање Срба са циганима, може нашем народу донети само штете. Прво због тога што ће, овим темпом, Срби постати мањина у својој сопственој држави. Срби немају потребе да дају паре из свог џепа да би их давали циганима за њихово школовање, и друге разне бенефиције које имају (а имају их напретек - неки кажу да је то једна од највишљих цивилизацијских тековина; ја кажем да нас то води право у пропаст).
А шта ако све ово успе?Дали су им 30 бесплатних бодова за средње, Чунак им средио да одмах улазе на буџет, дају им станове куће итд...Нисам ја за то, то иде равно из мог џепа и нисам срећан због тога, не видим разлог, ако сами нису хтели да раде, зашто би им ја давао паре.Али шта ако успе, ако се којим случајем интегришу у друштво без расног мешања.Шта би онда са њима.Можда се нисмо разумели, ја сам потпуно против мешања Срба са циганкама, они и јесу одвратна нација али ја причам да нису сви исти, можда се то не види одма, али ћете кад тад приметити то.
Коначно - нису они никаква мањина. Они су једна огромна већина, с обзиром да их по Индији има 100 пута више од Срба. Сходно томе, ја не предлажем никакву физичку елиминацију цигана, већ расну сепарацију. Србију су градили Срби, и Србија мора бити држава Срба, и грађана сродне крви. Цигани требају живети у својој отаџбини - Индији.
Ја се искрено надам да разлог њихе глупости не лежи у раси, можда је то неки историјски разлог, нико не може бити сигуран да су они нижа раса.Не можеш ти веровати једном истраживању а остале остављати по страни, ако ћемо тако онда је то чиста наука.А национал-социјалиста није научник:) Тако да ја тебе питам ако ти сметају прљави цигани, да ли ти сметају они који су се интегрисали у друштво и постали лојални Србији, шта са њима?
2. Религија - поштовање Светосавског Православља и Славеносрпског Родноверја. Обе су неиздвојиви део Српског духа, и обе заслужују да буду третиране с поштовањем. По мени, подела између Срба на Родноверне и Православне не сме бити.
3. Музика - ствар укуса. Ја лично волим метал, класичну музику, амбијенталну, и етно-фолк. Лично, мрзим турцизме, хип хоп и реп музику, дрогиране панкере, рејв, ну-метал, глем метал, и тако даље. Опет, ствар укуса, неко се сигурно неће сложити са овим што сам ја навео.
Дакле, можеш бити грандовац и народњак а национал-социјалиста?:D
5. "Крвава бајка" - кукавички и срамно, од стране Немаца, убијати децу, то нико не спори. Исто као што је било кукавички и срамно од стране четника и патризана то што су претходно, тим заробљеним Немцима одсецали делове тела, и гурали им пенисе у уста. Страшна епизода, нека нам и Србима и Немцима то буде за наук!
Да, и јесте одвратно то што су им радили.Међутим, ја не оправдавам Немачког војиника у Србији.Он је за мене ОКУПАТОР!Због тога сматрам да је истицање Хитлерових симбола срамота за целу Србију.
Иначе, ствари не треба тумачити тек тако. Погледај ову тему (http://www.gorandavidovic.com/forum/showthread.php?t=1408), где сам поставио снимак говора из Келна, једног од челника Немачке НПД партије, на скупу Срба, у знак протеста против проглашене "независности" Космета. Зар није упечатљиво да су скоро све Европске десничарске (екстремистичке, јел`те, неонацистичке, и тако то), листом подржале Србију у борби за Космет? Корупмирани медији у Србији то не преносе, из њима знаних разлога. Треба размислити због чега је то тако.
Ја нисам рекао да су Немци наши непријатељи, исто не подржавам било коју другу окупацију, тј. од било којих других народа, чисто да се разумемо.
6. Поздрави и симболи - лично мислим да је свастика (тј. коловрат у нашој, Словенској верзији) изузетно леп симбол. То је за све Индо-Европске народе одувек био знак и симбол Сунца, и по мени су се заставе са Сунцем јако лепе. Знам, нисмо ми прошли добро у другом светском рату. То и даље не мења чињеницу да је Сунце наше највеће Божанство. Поздрав десном руком, поздрав Сунцу, или пријатељу у даљини, архетип је у нашој колективној свести. Сигуран сам да је свако одавде, поздрављајући пријатеља, испружио високо десну руку. То је ствар много старија и од Хитлера, и Мусолинија. Свако ко то негира, једном је речју незналица.
Ипак, наравно да нико неће да краде ничији поздрав, наш Српски поздрав је врло добро знан, то су три прста, и ниједан се други неће користити. То што ја, или било ко други мисли о осталим поздравима, лична је ствар, ирелевантна за покрет.
Знак сунца?Не правимо се луди, знамо шта значи свастика, и мени је то леп симбол али оно најважније је да нема никакве везе са српством!Или, можда има?
И шта мислите о сексу са црнкињама?Не о браку(и стварању мутанта), већ о чистом сексу на једну ноћ или на дужи период:D .Ово није провокација, него ме чисто занима.Једини аргумент који сте навели против овога је стварање мутаната, али то ни код мене не долази у обзир.Поздрав
Да кренем од краја. :)
И шта мислите о сексу са црнкињама?Не о браку(и стварању мутанта), већ о чистом сексу на једну ноћ или на дужи период .Ово није провокација, него ме чисто занима.Једини аргумент који сте навели против овога је стварање мутаната, али то ни код мене не долази у обзир.Поздрав
Јел ти то мени персираш? :p
Шалим се... Ја говорим у своје име, не као Национал-Социјалиста (одавно сам престао да се квалификујем разним измима), већ једино као српски патриота.
Шта могу да ти кажем друго, сем одвратно, гадно, и не могу да верујем да некоме падају на памет такве ствари. Мислим, сад су цркиње, па Кинескиње, неко ће наравно моћи да буде и са циганкама... Негде се мора подвући црта, а што се мене лично тиче, ја немам ни трунке разумевања за тако нешто.
Да ли ми можеш показати то истраживање?Мислиш на истраживање цигана из Београда?Сигурно има негде на нету, ако имаш при себи, дај да видим.Тај проценат сигурно није 0, у томе и јесте проблем.Тај проценат је по мени већи него што јесте, тако да се то не своди на појединце.
Ради се о професору Dr. J. P. Rushton, који је спроводио ово истраживање. Страница с његовим радовима налази се овде:
http://www.ssc.uwo.ca/psychology/faculty/rushton_pubs.htm
Фајл (пдф формата) који требаш скинути је седми на листи, зове се Rushton, J. P., Cvorovic, J., & Bons, T. A. (2007). General mental ability in South Asians: Data from three Roma (Gypsy) Communities in Serbia. Intelligence, 35, 1-12.
Отворићу и посебну тему о овоме. Иначе, као што се из наслова види, ради се о истраживању интелигенције три различите групације цигана у Србији (или другачије, оних "еманципованих", и оних који то нису).
А шта ако све ово успе?Дали су им 30 бесплатних бодова за средње, Чунак им средио да одмах улазе на буџет, дају им станове куће итд...Нисам ја за то, то иде равно из мог џепа и нисам срећан због тога, не видим разлог, ако сами нису хтели да раде, зашто би им ја давао паре.Али шта ако успе, ако се којим случајем интегришу у друштво без расног мешања.Шта би онда са њима.Можда се нисмо разумели, ја сам потпуно против мешања Срба са циганкама, они и јесу одвратна нација али ја причам да нису сви исти, можда се то не види одма, али ћете кад тад приметити то.
Не само 30 бодова за средње, него и гомилу других бенефиција. Врло добро знам о чему говорим, с обзиром на посао којим се бавим. То се зове, кратко и јасно, позитивна дискриминација. Оно за шта наша (српска, бугарска, мађарска, румунска, итд...једном речју бела) деца морају да се изборе, циганска деца добијају на поклон, самим тим што се изјашњавају као цигани. Не само у домену просвете, већ и када је здравство у питању. Данас је бити циганин врло исплативо.
Е, ако око тога шта ако се неко од њих интегрише у друштво, треба водити далеко озбиљнију расправу него што смо ми овде на форуму у стању да учинимо. Дакле, то постаје ствар националне и популационе стратегије. Ту би се требало бавити разним питањима - попут прираштаја тих "интегрисаних" цигана, и томе слично. Међутим, тренутно, мени је већи проблем како искоренити циганлук из глава многих Срба? Гомила ових прљавих ме (још увек) не брине толико.
А иначе, имам прилике да у свом радном окружењу, видим и пар таквих "интегрисаних" (који су, јел`те, послове добили не по стручности, већ по основу неких пројеката неких фондација неких интересних група - све уз благослов "српске" владе - којима је циљ ко зна шта).... па сам јако велики скептик по том питању.
Ја се искрено надам да разлог њихе глупости не лежи у раси, можда је то неки историјски разлог, нико не може бити сигуран да су они нижа раса.
Шта је оно што одређује психо-физичке карактеристике појединца? То су његови гени, у којима је записано апсолутно све, па сходно томе и расне карактеристике. Ти интелигенцију не стичеш током живота, великим делом је то наследна карактеристика... Па закључке изведи сам.
Ја нисам написао да су цигани нижа раса (из разлога што нисам љубитељ употребе таквих квалификација). Свеједно, ја нигде не видех некакву посебну стваралачку моћ циганске популације, нигде кроз историју. Једино бескрајно лутање, чергарење, лешинарење, и прљавштину коју са собом доносе. Па ако неко хоће да упоређује људе Тесле, Милутина Миланковића, Вагнера и Бетовена, са луталицама и номадима - само изволите, мени то није ни на крај памети.
А национал-социјалиста није научник
У Немачкој није било тако.
Тако да ја тебе питам ако ти сметају прљави цигани, да ли ти сметају они који су се интегрисали у друштво и постали лојални Србији, шта са њима?
Већ сам написао - радим с пар таквих и свакодневно сам у контакту с њима. Добили су послове за које остали људе морају да се муче, и да годинама пролазе кроз школовање. И опет наводим, много ми више смета циганлук у главама многих Срба. То је ствар око које ћемо водити врло тешку борбу.
Дакле, можеш бити грандовац и народњак а национал-социјалиста?
Ово је форум српских патриота, а не национал-социјалиста, па је можда боље то питање поставити на неком другом месту. Оно што ти засигурно могу рећи, то је да нити један Национал-Социјалиста из доба Рајха, никада не би прихватио суб-културно смеће које је створено након другог светског рата. Зна се шта је била музика Аријевске, монархистичке Европе. А ја лично волим да чујем и наш аутентични српски фолк, то је наша музика и ми треба да будемо поносни на њу.
Да, и јесте одвратно то што су им радили.Међутим, ја не оправдавам Немачког војиника у Србији.Он је за мене ОКУПАТОР!Због тога сматрам да је истицање Хитлерових симбола срамота за целу Србију.
Ни ја не оправдавам нити једног туђинског војника у Србији.
Знак сунца?Не правимо се луди, знамо шта значи свастика, и мени је то леп симбол али оно најважније је да нема никакве везе са српством!Или, можда има?
Не правим се ја луд нимало. Питање за тебе - уколико је свастика симбол Сунца већ хиљадама година позната Аријевским народима, због чега би се Срби стидели ње?
Ево шта каже Драгољуб Антић:
Свастика је добро позната међу Словенима и међу свим азијским народима као симбол Сунца и промене. Она се као Кресењ-коло јавља изрезбарено над вратима првих руских камених православних храмова (црква Покрова на Нерли у Владимиру и црква Преображења Спаса у Новгороду).
(Из текста "Винчанска стара Европа и Срби")
Да будемо јасни, ја не предлажем употребу свастике за наш национални покрет. Разлози за ово су јасни. На жалост, у овом моменту свастика служи једино за асоцирање на падње нашег народа у другом светском рату. Међутим, питање старих Словенских симбола, (свастика је само један од њих), непобитно ће изронити онда када се скине вео са старе Српске историје и она опет постане позната нама.
И шта мислите о сексу са црнкињама?Не о браку(и стварању мутанта), већ о чистом сексу на једну ноћ или на дужи период:D .Ово није провокација, него ме чисто занима.Једини аргумент који сте навели против овога је стварање мутаната, али то ни код мене не долази у обзир.Поздрав
Морам да се допуним... да ли се теби Легионар допада кад видиш овако нешто?
http://www.thecivicplatform.com/wp-content/uploads/2008/10/daughter.jpg
Толико од мене и о расном мешању.
Српски добровољ
13-10-08, 23:19
http://i231.photobucket.com/albums/ee281/luka91ns/loser.jpg
и од ове лево можеш да добијеш мутанта...
Весели пламичак
15-10-08, 09:24
И шта мислите о сексу са црнкињама?Не о браку(и стварању мутанта), већ о чистом сексу на једну ноћ или на дужи период .Ово није провокација, него ме чисто занима.Једини аргумент који сте навели против овога је стварање мутаната, али то ни код мене не долази у обзир.Поздрав
То овде у србији изгледа као нека егзотика имати односе с црнкињом? Претпостављам да ниси упознао баш много црнкиња па ти се чини да је то сад незнам који доживљај. Има овде и поприличан број сасвим солидно црних циганки па нико неби желео односе с њима. Иначе и сама оваква жеља показује озбиљан недостатак расне свести.
Ova gore kineskinja (japanka/korejka...) bi eventualno, možda, mogla i da prođe. :) Crnkinja ni u snu.
Да кренем од краја. :)
[QUOTE]Шта могу да ти кажем друго, сем одвратно, гадно, и не могу да верујем да некоме падају на памет такве ствари. Мислим, сад су цркиње, па Кинескиње, неко ће наравно моћи да буде и са циганкама... Негде се мора подвући црта, а што се мене лично тиче, ја немам ни трунке разумевања за тако нешто.
Зашто?Јеси упознао неку црнкињу па по томе судиш или си само читао о томе?Хормони не разликују боје:) .Не треба ићи у брак са њима али мислим да је сасвим људски отрести неку црнкињу или јапанку ако ти се свиди.Ја нисам упознао црнкињу, не тврдим да су добре.Ја отворено кажем да не знам.Ни мени се не свиђају али чисто питам јел свуда имаш добрих риба.И само да кажем да сам против оних који тако говоре уф ал би био са неком кинескињом или црнкињом, ја наравно одмах питам са којом тачно јер су све мање више различите.Онда он схвати да као што имаш добре и лоше белкиње, имаш и добре и лоше црнкиње.Однос добре-лоше је мало већи код црнкиња у корист лоших али ок.У јбт, ал сам га закомпликовао ово ми личи на спрдњу, ипак је то моје виђење ствари...
Ради се о професору Dr. J. P. Rushton, који је спроводио ово истраживање. Страница с његовим радовима налази се овде:
http://www.ssc.uwo.ca/psychology/faculty/rushton_pubs.htm
Фајл (пдф формата) који требаш скинути је седми на листи, зове се Rushton, J. P., Cvorovic, J., & Bons, T. A. (2007). General mental ability in South Asians: Data from three Roma (Gypsy) Communities in Serbia. Intelligence, 35, 1-12.
Кад нађем мало времена прочитаћу о том професору...али треба споменути, да је жена са највећом интелигенцијом возач камиона.
Е, ако око тога шта ако се неко од њих интегрише у друштво, треба водити далеко озбиљнију расправу него што смо ми овде на форуму у стању да учинимо. Дакле, то постаје ствар националне и популационе стратегије. Ту би се требало бавити разним питањима - попут прираштаја тих "интегрисаних" цигана, и томе слично. Међутим, тренутно, мени је већи проблем како искоренити циганлук из глава многих Срба? Гомила ових прљавих ме (још увек) не брине толико.
А иначе, имам прилике да у свом радном окружењу, видим и пар таквих "интегрисаних" (који су, јел`те, послове добили не по стручности, већ по основу неких пројеката неких фондација неких интересних група - све уз благослов "српске" владе - којима је циљ ко зна шта).... па сам јако велики скептик по том питању.
Па једноставно, постоје људи који су се интегрисали и могу ти рећи да немају по десеторо деце, и да су доста различити од осталих, тј. лојалнији.Како циганлук у главама Срба, појасни мало то, први пут чујем:D И да, ти цигани јесу интегрисани и по мени су нормални.Има их доста који се лепо сналазе.Не видим чему велика расправа, шта са њима?Ја би им лично дао услов да имају максимум 2-3 деце и да узимају за жене само своје :) . Али ок, што каже неко, и они су људи.
Шта је оно што одређује психо-физичке карактеристике појединца? То су његови гени, у којима је записано апсолутно све, па сходно томе и расне карактеристике. Ти интелигенцију не стичеш током живота, великим делом је то наследна карактеристика... Па закључке изведи сам.
Да ли знаш да 85% разлика између људи одлазе на индивидуалне разлике?О генима је јако тешко причати, поготово на балкану, много смо измешани да би се сви на тај начин сви поделили, имамо ми и гадних створења у нашој нацији, рецимо марија шерифовић :ack2: .
Ја нисам написао да су цигани нижа раса (из разлога што нисам љубитељ употребе таквих квалификација). Свеједно, ја нигде не видех некакву посебну стваралачку моћ циганске популације, нигде кроз историју. Једино бескрајно лутање, чергарење, лешинарење, и прљавштину коју са собом доносе. Па ако неко хоће да упоређује људе Тесле, Милутина Миланковића, Вагнера и Бетовена, са луталицама и номадима - само изволите, мени то није ни на крај памети.
Па ок, слабији су, и ником ништа.Кад би упоређивали јевреје и Србе, дошли би до сазнања да они имају много више људи који су ајде да кажем успели, као рецимо Тесла.Јесу они због тога бољи од нас?Лупио сам јевреји, ево рецимо Немци, имају више научника и свакако да не би хтео да се мењам са њима што се нације тиче:) .Цигани и јесу одвратни, али нису сви такви прљавци, мислим да је проблем национал социјалиста то што генералишу ствари, ако разумеш.
Иначе, потпуно вас подржавам што се буните против тих бенефиција.:cheers:
Ово је форум српских патриота, а не национал-социјалиста, па је можда боље то питање поставити на неком другом месту. Оно што ти засигурно могу рећи, то је да нити један Национал-Социјалиста из доба Рајха, никада не би прихватио суб-културно смеће које је створено након другог светског рата. Зна се шта је била музика Аријевске, монархистичке Европе. А ја лично волим да чујем и наш аутентични српски фолк, то је наша музика и ми треба да будемо поносни на њу.
хм...на овом форуму су већином НС, ово је мало отворенији форум, зато сам одлучио ту да пишем.А и сем тога, има одељак супротна мишљења:D
Не правим се ја луд нимало. Питање за тебе - уколико је свастика симбол Сунца већ хиљадама година позната Аријевским народима, због чега би се Срби стидели ње?
Зато што су се под тим знаком убијали Срби!!!Зашто се ми не би звали усташе, кад су се тако прво Срби звали означујући устанак против турака.Устанак-усташе.Ок, и будисти имају свастику али ја не причам о томе.Можда је боље да те питам да ли подржаваш поздрав са узигнутом десном руком и зигхајловањем?
Никако ми се не свиђа она слика, а да ли се теби свиђају рецимо ове слике:
http://bp2.blogger.com/_X_d6JjJ00I4/SBtmHGtJx4I/AAAAAAAANG8/_UbszNlyXs4/s400/sexy+melyssa+ford.jpg
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:tjmyAbt5xRV7VM:http://zivot.krstarica.com/uploads/pics/bijons_dublerke.jpg
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:uPzMAFR-5XPE8M:http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2004/01/31/_slike/bijons3.jpg
итд...
hmmm... nikako nisam pristalica rasnog mešanja.
Mislim, nisam pristalica meÅ¡anja čak ni među narodima (recimo Mađarica + Srbin). Nisam rasista, niti mrzim druge narode i rase, ali... mislim čemu?
Nisam ni pristalica da se dovode strani igrači u klubove (iako nisam neki ljubitelj fudbala, niti preterano pratim sport).
Razlog je jednostavan - nema logike da tako bude.
Koja je poenta ako za 20 godina igraju recimo Ã…Â*panija i Francuska, a Ã…Â*panija u svojim redovima ima 3 japanca, 4 australijanca i 3 srbina, a sa druge strane Francuska ima 7 crnaca, 5 arapa i 3 marsovca?
Mislim, ajde onda odma da izbrišemo nacije, jer ovako postaje smešno.
Mešanje je još mnogo gora stvar.
Mislim da uvek izbijem argumenat nekom "demokrati" kad mi kaže da sam rasista jer sam strogo protiv meÅ¡anja naroda i rasa, zato Å¡to kažem da sam ja veći demokrata i da viÅ¡e uvažavam različitost, zato Å¡to se trudim da se ta različitost očuva, a ne da nestane!
Ja bih voleo da odem kod nekog prijatelja u Irsku, da mi on pokaže svoje običaje, da mi priča o njihovoj istoriji, ali želim da idem u Irsku kod Irca, a ne u Irsku kod Kineza.
Ã…Â*to se tiče "neobaveznog seksa" sa crnkinjama. Nemam pojma. Stvar ukusa, valjda. Stvarno me nikada crnkinje nisu privlačile ni najmanje (pogotovo sa svojom gestikulacijom su mi veliki turnoff), a takođe ni azijatkinje ne volim uopÅ¡te i čudom se čudim otkud se ljudi primiÅ¡e toliko na one Manga fazone sa ribama koje imaju lice kao 12-godiÅ¡nje dete, a telom potpuno izobličenim (sa prevelikim sisama, mrÅ¡avim nogama i dr.).
Meni je to lično, prilično odvratno.
Tanja BoÅ¡ković od pre 15-tak godina mi je na neki način simbol kako jedna prava žena (u pravom smislu te reči) treba da izgleda.
Кнез Данило II
19-10-08, 01:28
Не могу да уздржим а да се не убацим
Зашто?Јеси упознао неку црнкињу па по томе судиш или си само читао о томе?Хормони не разликују боје .Не треба ићи у брак са њима али мислим да је сасвим људски отрести неку црнкињу или јапанку ако ти се свиди.Ја нисам упознао црнкињу, не тврдим да су добре.Ја отворено кажем да не знам.Ни мени се не свиђају али чисто питам јел свуда имаш добрих риба.И само да кажем да сам против оних који тако говоре уф ал би био са неком кинескињом или црнкињом, ја наравно одмах питам са којом тачно јер су све мање више различите.Онда он схвати да као што имаш добре и лоше белкиње, имаш и добре и лоше црнкиње.Однос добре-лоше је мало већи код црнкиња у корист лоших али ок.У јбт, ал сам га закомпликовао ово ми личи на спрдњу, ипак је то моје виђење ствари...
Слушај ме, ја ЛИЧНО, а и многи на овом форуму не само да због идеологије не прихватају да имају било какве везе и односе са биолошки-неразвијенијом врстом, сортом, расом, већ и због тога што се многима, а ПРВЕНСТВЕНО мени ГАДЕ црнкиње и жуте, када говоримо о хормонима, уопште ме не привлаче, сваташ ли ти, ја не морам ни да будем национал-социјалиста, српски расни идеалиста, не морам да будем ултранационалиста, да сам сада члан ДС-а, моје природно осећање ће остати исто, а то је да се они мени ГАДЕ, још кад сам био мало дете, такође мојој породици, то може да буде итекако позитиван расизам.
Наравно уз допинг литературе, и читање, то све још више долази до изражаја.А у задње време, наравно да је пристојна и фина лепота, много ме више привлаче неки бељи и чистији и ако су неки тамнији лепши од њих, ту карактеристику сам добио временом, не тако давно.
Црнце не зовемо Црнцима јел су само црни, већ и због њихових контура лица, значи фаце, делова тела, величине усана, носа, размака између очију, носа, дебљина врата, вилична кост, теме главе, коса, чело, све им се то јако разликује од белаца, а исто тако и жути, сви они имају заједничке карактеристике, да су косооки, итд...
Ти самим тим што кажеш да би волео да имаш неке ,,авантуре'' са црначким девојкама, у старту говори колика ти је расна свест, јел овде и ако постоји неко да га природно привлаче помало црнкиње, барем има понос па не жели да има икакве везе са њима и ,,авантуре''.
Не могу да уздржим а да се не убацим
Слушај ме, ја ЛИЧНО, а и многи на овом форуму не само да због идеологије не прихватају да имају било какве везе и односе са биолошки-неразвијенијом врстом, сортом, расом, већ и због тога што се многима, а ПРВЕНСТВЕНО мени ГАДЕ црнкиње и жуте, када говоримо о хормонима, уопште ме не привлаче, сваташ ли ти, ја не морам ни да будем национал-социјалиста, српски расни идеалиста, не морам да будем ултранационалиста, да сам сада члан ДС-а, моје природно осећање ће остати исто, а то је да се они мени ГАДЕ, још кад сам био мало дете, такође мојој породици, то може да буде итекако позитиван расизам.
Наравно уз допинг литературе, и читање, то све још више долази до изражаја.А у задње време, наравно да је пристојна и фина лепота, много ме више привлаче неки бељи и чистији и ако су неки тамнији лепши од њих, ту карактеристику сам добио временом, не тако давно.
Црнце не зовемо Црнцима јел су само црни, већ и због њихових контура лица, значи фаце, делова тела, величине усана, носа, размака између очију, носа, дебљина врата, вилична кост, теме главе, коса, чело, све им се то јако разликује од белаца, а исто тако и жути, сви они имају заједничке карактеристике, да су косооки, итд...
Ти самим тим што кажеш да би волео да имаш неке ,,авантуре'' са црначким девојкама, у старту говори колика ти је расна свест, јел овде и ако постоји неко да га природно привлаче помало црнкиње, барем има понос па не жели да има икакве везе са њима и ,,авантуре''.
Биолошки неразвијенијом врстом?:rofl: та ти је добра, нема шта.Лепо је што си избацио тај неки бес који је резултат мојих постова, тако да нећу баш да одговарам на све.Нисам ја рекао да би баш хтео да имам неке односе са црнкињама, већ да не би имао ништа против ако би ми се нека свидела.Тачно ме баш брига колика је моја расна свест као и већину људи на овом свету.То што су теби одвратне од рођења, то је ствар укуса.Поштуј туђе мишљење.
Не треба ићи у брак са њима али мислим да је сасвим људски отрести неку црнкињу или јапанку ако ти се свиди.
Због тога што ти овде називаш људским, пре само 50 година би довело до тога да те се цела породица одрекне, највероватније... Сад оно као, ја конзервативан, а ти напредан. Нека буде...
Мислим да је много велики проблем у томе што се секс са припадницима других раса, поготову у задњих 15-20 година, презентује као нешто егзотично, и нешто што је "кул" пробати. Мени се лично црева преврћу на саму помисао да Европљанкама и Европљанима уопште може тако нешто да падне на памет. Можда је проблем и у томе што је велики број белих мушкараца изгубио оне каракетристике који их чине мушкарцима. Мислим да је Драгош Калајић једном приликом рекао о Американкама, да "кад хоће добар секс, оду на Кубу и улове неког црњу, а кад траже неког за разговор, обрате се свом најбољем пријатељу који је геј". Калајић је лепо подвукао то, али ово је само једна страна проблема.
Све у свему, мени није никако јасно шта би то та твоја имагинарна цркиња јапанка или ко зна шта, имала, што нека Српскиња не би имала. Даље, ако већ тако идеш, што лепо не почнеш да јуриш циганке, има их по Србији ко плеве, нису све штрокаве, може да се пробере по нешто добро...:rolleyes:
А након тога, шта остаје од Индо-Аријевског духа и свести које си наследио од својих дедова, питање је. Место да се учи, школује, нађе девојка с којом можеш да засснујеш породицу, људи размишљају како би им било да буду с цркињама.... :smash:
али треба споменути, да је жена са највећом интелигенцијом возач камиона.
Мммм да... Па?
Како циганлук у главама Срба, појасни мало то, први пут чујем
Упали ружичасту ТВ, кашће ти се само.
Не видим чему велика расправа, шта са њима?
Ништа. Само нема нити једног разлога због којег ми они добијали рецимо по 30 бодова при упису у школу, а Српска деца морају те бодове да зараде. Нема нити једног разлога због којег би неко добио посао само због тога што је циганин. То се онда зове расна дискриминација, и то на штету Срба, и осталих не-цигана.
Да ли знаш да 85% разлика између људи одлазе на индивидуалне разлике?О генима је јако тешко причати, поготово на балкану, много смо измешани да би се сви на тај начин сви поделили, имамо ми и гадних створења у нашој нацији, рецимо марија шерифовић
Марија Шерифовић је циганка. Она није део Српске нације.
Генотипови Балканских народа су врло добро познати јавности, и та прича о некаквој измешаности пада у воду оног момента кад погледаш било који сајт који се бави генетиком.
Индивидуалне разлике постоје, наравно: и међу припадницима неког под-расног типа не постоје две особе са истоветним генотипом. Оно што ја подвлачим је да међу генотиповима људи исте расне припадности, постоји велик стетпен генетске сличности - последица тога је истоветна расна припадност тих људи.
Па ок, слабији су, и ником ништа.
Наравно, ником ништа. Али доста више онога "сви смо ми једнаки" бла бла трућ трућ...
Кад би упоређивали јевреје и Србе, дошли би до сазнања да они имају много више људи који су ајде да кажем успели, као рецимо Тесла.
Јесте. Власници банака, медија, фирми... Успели људи. :smash:
хм...на овом форуму су већином НС, ово је мало отворенији форум, зато сам одлучио ту да пишем.А и сем тога, има одељак супротна мишљења
Као што пише горе, ово је форум српских патриота. Какве политичке ставове имају чланови форума, то је већ друга прича и ствар свког члана понаособ. Ово је један од форума који покушава да реч патриотизам уздигне из дима равногорско-кафанских шатри, и врати јој онај смисао који је она имала у време Степе Степановића, Живојина Мишића, и осталих наших славних.
Зато што су се под тим знаком убијали Срби!!!Зашто се ми не би звали усташе, кад су се тако прво Срби звали означујући устанак против турака.Устанак-усташе.Ок, и будисти имају свастику али ја не причам о томе.Можда је боље да те питам да ли подржаваш поздрав са узигнутом десном руком и зигхајловањем?
Да те питам - колико је Срба побијено под знаком крста?
Не ради се о задњих 40-50, година, већ о последњих 1500 и више! Јел то значи да треба забранити крст?
Већ сам ти написао све о поздравима и симболима. Никоме ми нећемо да зигхајлујемо, имамо поздрав с три прста, и ту је крај приче.
Не. Лепоту Српске Аријевске жене не може да надмаши никакав фотошоп нити "ексклузивни" доњи веш.
Mislim da uvek izbijem argumenat nekom "demokrati" kad mi kaže da sam rasista jer sam strogo protiv mešanja naroda i rasa, zato što kažem da sam ja veći demokrata i da više uvažavam različitost, zato što se trudim da se ta različitost očuva, a ne da nestane!
Ja bih voleo da odem kod nekog prijatelja u Irsku, da mi on pokaže svoje običaje, da mi priča o njihovoj istoriji, ali želim da idem u Irsku kod Irca, a ne u Irsku kod Kineza.
Свака ти је златна. Заправо, расни национализам, тиме што поштује чињеницу да постоје различите врсте, чак и међу људима, следи основне принципе и законе природе. Ми признајемо другим расама право на постојање, и у то не задиремо, али то исто тражимо и за себе. Тиме, ми смо неупоредиво толерантнији, и демократичнији од свих који пропагирају мултикултурализам.
Tanja Bošković od pre 15-tak godina mi je na neki način simbol kako jedna prava žena (u pravom smislu te reči) treba da izgleda.
Царе.:D
Кнез Данило II
19-10-08, 12:38
Биолошки неразвијенијом врстом?
Наравно, то говоре чињенице. Погледај колико научника познатих, проналазача, правих уметника, и вредних људи имају чамуге, и колико су имале, а колико аријевци. Наравно највећа достигнућа црнаца је та што се не скидају са МТВ-а, што испирају мозак необразованој и неперспективној омладини, тако што промовишу у емисијама своје куле, дворове, аутомобиле, што у спотовима пропагирају расно мешање, хомосексуализам, перверзије... И то постижу зато што су они неки репери, што певају хип-хоп... А та музика је резултат када човек не зна да пева или свира, већ само беседи, и приповеда, прича глупости, а у позадини се чује леектронска музика и ефекти, а у 90% случаја само:ТУЦ, ТУЦ, ТУМ, ТУМ, ТАП, ТАП...
Е то је сва њихова култура и уметност.
Често се хвале њиховим џезом од кага се јежим, то је као њихова музика, а настала је мешањем разних инструмената, а највише користе саксофон.
Али пошто ја не знам о музици много, нећу о томе, али види се у чему се искључиво истичу.
Коме се не би смучио живот када виде црнце, полуцрнце, обојене, мутанте како скачу и дебилишу се у спотовима, а још је горе када чујем на улици да млади то пуштају на мобилне телефоне, да се ложе на то, прате часописе, ДА ЛЕПЕ ЊИХОВЕ постере по собама.
На шта они троше своју енергију у младости, када би се бавили нечим паметнијим, где би нам био крај...
Свуда тотално затуппљивање.
већ да не би имао ништа против ако би ми се нека свидела.
То је већ питање твог морала, и твоје части, вредности које поштујеш, итд...
Тачно ме баш брига колика је моја расна свест као и већину људи на овом свету.
Не знам да ли идеш сада на ову манифестацију хип-хоп звезди у Београду, не би ме изненадило, али чисто да знаш да многи од њих, а нарочито они који их финансирају и стоје иза њих заговоравају супериорност црне расе, а поједине песме имају називе типа-the white man is evil, и слично...
Провери колика је расна свест код жидова например, провери неке законе који владају у одређеним земљама, да ли знаш да постоји случај када су Јапанци повраћали јел је неколико Руса ускочило у безен са њима, да их зову такође погрдним називима, и да је у неким друштвима које не воде аријевци много важна раса. Највећи расисти и најбројнији данас су Жидови...
Они ће своје сачувати, и опстаће, а ми, где смо ми???
Због таквих као ти, можемо да изумремо,
ЧОВЕЧЕ ти успораваш еволуцију, и напредак,
са таквим људима као ти немогућа је еугеника.
Од какве си ти користи ако сутра са неком црнкињом будеш добио мутанта, биолошки отпад??? Јеси ли се некад запитао???
Моји преци су кроз векове успели да сачувају крв, расу, одолели су и нејезди турских терориста, сачували су свој расни идентитет и за време 500 година робовања, чували су се до дана данашњег.
ГРЕХ би био да им ја сада ставим прст у око, и да уништим себе, и будућа покољења само зато што ћу да се мешам са неком ,,шимпанзом''.
hmmm... nikako nisam pristalica rasnog mešanja.
Mislim, nisam pristalica meÅ¡anja čak ni među narodima (recimo Mađarica + Srbin). Nisam rasista, niti mrzim druge narode i rase, ali... mislim čemu?
Nisam ni pristalica da se dovode strani igrači u klubove (iako nisam neki ljubitelj fudbala, niti preterano pratim sport).
Razlog je jednostavan - nema logike da tako bude.
Koja je poenta ako za 20 godina igraju recimo Ã…Â*panija i Francuska, a Ã…Â*panija u svojim redovima ima 3 japanca, 4 australijanca i 3 srbina, a sa druge strane Francuska ima 7 crnaca, 5 arapa i 3 marsovca?
Mislim, ajde onda odma da izbrišemo nacije, jer ovako postaje smešno.
Mislim da uvek izbijem argumenat nekom "demokrati" kad mi kaže da sam rasista jer sam strogo protiv meÅ¡anja naroda i rasa, zato Å¡to kažem da sam ja veći demokrata i da viÅ¡e uvažavam različitost, zato Å¡to se trudim da se ta različitost očuva, a ne da nestane!
Слажем се. Погледам фанцуску репрезентацију и запитам се зашто се уопште стоји ово "француска"?
У Србији има пуно Цигана чији број стално расте, док са друге стране број Срба опада. Само кад погледамо колико деце има једна просечна циганска породица, а колико деце српска породица. Срби ће нестати у сопственој земљи ако се буде тако наставило. Треба нам више деце, али српске а не из мешаних бракова.
@Легионар
Који облик лепоте тражиш? Шта мислиш о породичним вредностима?
Нама су ближе традиционалне породичне вредности, него голишавост и порнографија која нас окружује на сваком кораку и због које људима и падају такве глупости на памет. Ту није толико ни битна расна свест, јер те у том случају не интересује та "голишава лепота" која даље води у порнографију и разно разне девијације које су продукт тог либералног, неморалног схватања живота и друштва које управо пропагира такву разузданост.
Да ли имаш девојку? Жену? Децу? Да ли је поштујеш и волиш, или ти је важније да задовољиш своју покварену машту? Црнкиње, азијаткиње или белкиње, све је исто за неког без морала, јер ти овде причаш о задовољавању сексуалне потребе.
Због тога што ти овде називаш људским, пре само 50 година би довело до тога да те се цела породица одрекне, највероватније... Сад оно као, ја конзервативан, а ти напредан. Нека буде...
Пре само 50 година где?Пре само 50 година црнци нису имали права, сад имају.И тада је било расног мешања, мање али је било.
Мислим да је много велики проблем у томе што се секс са припадницима других раса, поготову у задњих 15-20 година, презентује као нешто егзотично, и нешто што је "кул" пробати. Мени се лично црева преврћу на саму помисао да Европљанкама и Европљанима уопште може тако нешто да падне на памет. Можда је проблем и у томе што је велики број белих мушкараца изгубио оне каракетристике који их чине мушкарцима. Мислим да је Драгош Калајић једном приликом рекао о Американкама, да "кад хоће добар секс, оду на Кубу и улове неког црњу, а кад траже неког за разговор, обрате се свом најбољем пријатељу који је геј". Калајић је лепо подвукао то, али ово је само једна страна проблема.
Нисам за то да се на телевизији стално то наглашава, али није то кул пробати.Ја управо говорим супротно.Дал ће моја риба бити црна, косоока или бела, само је ствар укуса.Тако би бар требало да буде.Изгубе оне карактеристике које их чине мушкарцима?Које су то карактеристике, хоћеш да кажеш да су те црнкиње и кубанке мање инталигентне па их је лакше уловити?
А након тога, шта остаје од Индо-Аријевског духа и свести које си наследио од својих дедова, питање је. Место да се учи, школује, нађе девојка с којом можеш да засснујеш породицу, људи размишљају како би им било да буду с цркињама.... :smash:
Аријевског?Ко су ти то аријевци?Јесу то само они плави ликови?Да ли су људи нордијци или остали који имају плаву косу, плаве очи паметнији од осталих, или је то тако само хитлер сматрао?Не замишљам, већ једноставно питам у чему би ту проблем био.
Упали ружичасту ТВ, кашће ти се само.
Шта фали пинку, не појавјују се цигани, осим ајде оног неког певача.Гранд рулес...Е да, и шпанске серије забранити :)
Ништа. Само нема нити једног разлога због којег ми они добијали рецимо по 30 бодова при упису у школу, а Српска деца морају те бодове да зараде. Нема нити једног разлога због којег би неко добио посао само због тога што је циганин. То се онда зове расна дискриминација, и то на штету Срба, и осталих не-цигана.
Тачно је то све, докле да потврђујемо ово?:D
Марија Шерифовић је циганка. Она није део Српске нације.
Тако не мисли око 99% Срба.Изађи на улицу питај да ли је српкиња или не, добићеш одговоре.И не личи на циганку, на неку туркињу више.
Генотипови Балканских народа су врло добро познати јавности, и та прича о некаквој измешаности пада у воду оног момента кад погледаш било који сајт који се бави генетиком.
85% смо динариди уколико се не варам?Погледај већину Срба, већина наше нације чине тамни људи.Тамни у односу на Немце, Данце, Норвежане, Русе итд...Ми смо типични балканци, и мање више слични са рецимо хрватима, грцима, македонцима, бугарима итд...И нисмо 100%чисти, опет ти кажем, осврни се око себе и видећеш колико имамо другачијих расних типова у самој нашој нацији.
Наравно, ником ништа. Али доста више онога "сви смо ми једнаки" бла бла трућ трућ...
Па не очекујеш ваљда да се почну клањати Србима и да ''увиде'' да су ''нижа'' нација?
Јесте. Власници банака, медија, фирми... Успели људи. :smash:
Ајнштајн је јевреј, бил гејтс је јевреј, већина нобеловаца су јеше.Знам доста о јеврејском питању и све то стоји, али сам дао баналан пример јевреји.Опет кад би упоређивао Србе и неке друге велике европске народе, увидео би да (по твојој логици) смо ми слабији од њих.
Да те питам - колико је Срба побијено под знаком крста?
Не ради се о задњих 40-50, година, већ о последњих 1500 и више! Јел то значи да треба забранити крст?
Већ сам ти написао све о поздравима и симболима. Никоме ми нећемо да зигхајлујемо, имамо поздрав с три прста, и ту је крај приче.
Кад су Срби страдали од православног крста?Изгледа да си се мало збунио, за мене је испод поноса да славим свастику и да се служим хитлеровим поздравима!Таквих има и овде, то се не сме толерисати код српских националиста, то је моје мишљење.
Галагхер
Сваки човек има сексуални нагон, он код нормалних није опредељен само на белкиње, или само на српкиње.Не зна жена ко је какве вјере...
Кнез Данило II
20-10-08, 09:46
Легионар, немаш ти везе са животом, мора да си ти исто из неког брака, и да се продукт расног мешања чим тако размишљаш.
Дал ће моја риба бити црна, косоока или бела, само је ствар укуса.Тако би бар требало да буде.Изгубе оне карактеристике које их чине мушкарцима?Које су то карактеристике, хоћеш да кажеш да су те црнкиње и кубанке мање инталигентне па их је лакше уловити?
Зашто то стално понављаш, можда јесте ствар укуса када говоримо о небелцима, или идиотима, али у нашем случају као што сам рекао то је ствар и питање морала, части...
Аријевског?Ко су ти то аријевци?Јесу то само они плави ликови?Да ли су људи нордијци или остали који имају плаву косу, плаве очи паметнији од осталих, или је то тако само хитлер сматрао?Не замишљам, већ једноставно питам у чему би ту проблем био.
Као прво Хитлер није имао ни плаву косу, ни плаве очи, зато немој на то да се позиваш.
А појам аријавац представља расну и биолошку одредницу, не етничку. Аријевска раса има неколико својих подраса као што су например нордијска, динарска, алпинска, медитеранска,...
Гени аријевског човека су рецесивни, а то значи да се никако не смеју мењати, јел у том случају, тј случају мешања докази до монгрилизације, а то је када се изгубе генетске одлике. И не мора да значи да људи са плавом косом и очима да су паметнији од осталих, али веруј ми од већине црнаца сигурно јесу.
Тако не мисли око 99% Срба.Изађи на улицу питај да ли је српкиња или не, добићеш одговоре.И не личи на циганку, на неку туркињу више
Добро, али би ти рекли да је лезбејка, ружна или нешто слично. Можда се већина не би сложила са тим да није Српкиња, а то је зато што не мају многи везе са везом, и не знају који су критеријуми да би неко био одређене нације, расе...
Погледај већину Срба, већина наше нације чине тамни људи.Тамни у односу на Немце, Данце, Норвежане, Русе итд...Ми смо типични балканци, и мање више слични са рецимо хрватима, грцима, македонцима, бугарима итд...И нисмо 100%чисти, опет ти кажем, осврни се око себе и видећеш колико имамо другачијих расних типова у самој нашој нацији.
Само да знаш, једна од одлика динарског типа и јесте тамнија боја коже. Даље, у сваком случају смо у бољем положају тренутно од многих европских народа, јел је тамо масовно расно мешање са црнцима, док се то код нас дешава понекад са циганима, којих нажалост има све више...
Кад су Срби страдали од православног крста?Изгледа да си се мало збунио, за мене је испод поноса да славим свастику и да се служим хитлеровим поздравима!Таквих има и овде, то се не сме толерисати код српских националиста, то је моје мишљење.
О историји не знаш ништа, па ни о подизању десне руке, не знаш одакле то потиче, ко се тако поздрављао, и слично. Доучи историју па се јави.
Шта ћемо са петокракама под којима су комуњаре побиле десетине милиона људи у историји у свим земљама, па само је овај Тито преко 2 000 000 Срба. И није забрањена петокрака,??? То је само један од многих примера.
Постоји нешто што је заједничко скоро свима које се региструју на овај форум, и постављају питања у овом под-форуму за супротна мишљења.
Прво, то је, углавном, надмени став, који највероватније потиче из чињенице да је тај нови члан прочитао пар књига више од већине својих другова, можда и студира понеки од факултета друштвених наука, или просто мисли да је најпаметнији на свету, па ето сав пун знања, реши да уђе у дебату и да целом свету докаже како су ти националисти необразовани.
Друга заједничка црта овим људима, је ишчуђивање над приглупим стварима, које се данас глобално сматрају нормалним а које ми одбијамо да прихватимо као такве, па због тога дотични има сличан став као да разговара с Марсовцима, а не са својим сународницима.
Било како било, замолио бих за мање ароганције, и, ако ништа друго, поштовање чињенице да се ваши постови појављују овде. Онима којим су уста пуна демократије и сличних будалаштина, овај форум треба да служи као узор по питању слободног изражавања.
Пре само 50 година где?Пре само 50 година црнци нису имали права, сад имају.И тада је било расног мешања, мање али је било.
Немој да изврћеш ствари. Ја теби говорим о дегенерисаном систему вредности, извртању моралних начела, и релативизацију појмова шта је здраво а шта не.
Нисам за то да се на телевизији стално то наглашава, али није то кул пробати.Ја управо говорим супротно.Дал ће моја риба бити црна, косоока или бела, само је ствар укуса.Тако би бар требало да буде.Изгубе оне карактеристике које их чине мушкарцима?Које су то карактеристике, хоћеш да кажеш да су те црнкиње и кубанке мање инталигентне па их је лакше уловити?
Легионар, да те питам нешто, јеси ти уопште имао девојку? Јесу ти толико Српкиње досадиле да ти падају црнкиње и Кинескиње напамет? Колико си цура променио у животу?
Без увреде, и не мислим на тебе, али апсолутно сви које сам упознао а које привлаче такве ствари, су сексуално исфрустриране особе, незадовољне собом, а посебно својим сексуалним животом.
И друга ствар, не дозвољавам да неко идеолошко становиште српских националиста девалвира на просту дилему - да ли или не отрести црнкињу!
Индо-Аријевци, или Индо-Европљани, су народи беле расе, са својих пет под-расних типова: Нордијски, Динарски, Алпиноидни, Медитерански и Источно-Балтички. То су физичке карактеристике, узевши у обзир да сама реч Аријевац подразумева племениту особу, и такво деловање, мора се и та компонента узети у обзир. Другим речима, уз крв иде и дух.
Шта фали пинку, не појавјују се цигани, осим ајде оног неког певача.Гранд рулес...Е да, и шпанске серије забранити :)
Не појављују се цигани? Јеси ти ћорав?:eek:
Мислим на утицај циганско-турско-блискоисточног мелоса, који се путем ове и сличних медијских кућа пропагира као нешто српско. Тиме се у умове Срба усађује матрица понашања која није својствена нама, која није изворно наша и са којом ми немамо ништа заједничко. По том питања, можда треба похвалити РТС.
Тако не мисли око 99% Срба.Изађи на улицу питај да ли је српкиња или не, добићеш одговоре.И не личи на циганку, на неку туркињу више.
Прецизније, Шерифовићка јесте турска циганка. Не занима ме нимало шта мисли 99% Срба. Она сама је ту чињеницу потврдила, а то што већина мисли за мене никад није имало важности.
85% смо динариди уколико се не варам?Погледај већину Срба, већина наше нације чине тамни људи.Тамни у односу на Немце, Данце, Норвежане, Русе итд...Ми смо типични балканци, и мање више слични са рецимо хрватима, грцима, македонцима, бугарима итд...И нисмо 100%чисти, опет ти кажем, осврни се око себе и видећеш колико имамо другачијих расних типова у самој нашој нацији.
Заправо, међу нама постоји велик степен расне хомогености. 85% је велики проценат. Наравно, у сваком народу има одређен број припадника различитих расних групација. Немци су Нордијци само око 50%, за разлику од Швеђана или Норвежана, где је тај проценат у многоме већи. Не постоји народ чији су припадници 100% истог расног састава.
Ајнштајн је јевреј, бил гејтс је јевреј, већина нобеловаца су јеше.Знам доста о јеврејском питању и све то стоји, али сам дао баналан пример јевреји.Опет кад би упоређивао Србе и неке друге велике европске народе, увидео би да (по твојој логици) смо ми слабији од њих.
Глупости, нобеловац је и Марти Ахтисари. Ајнштајн је своје идеје "позајмио" од жене Милеве Марић. По културним достигнућима, ми јесмо слабији од неких народа, али треба узети у обзир 500 година под Турцима. Излагање вишевковном ропству од стране окупатора тотално различите расне припадности, морало је оставити трага и у нашој култури. На нашу срећу, приче о "Србима потурчењацима" су само безочна лаж и обмана, и наш народ има још пуно тога да пружи. Тесла, Пупин, Миланковић и други су доказ за то.
Нисам се ја збунио ни мало. Прво, нисам рекао православни крст, већ крст. Друго, ако не знаш када су то Срби страдали од крста, проучи мало како су уништавана стара Родноверна Српска светилишта у северној и централној Европи, од стране "цивилизованих" Хришћанских краљева; проучи такође и ратове Немање са неверницима (богумилима), крсташке ратове, па онда како су усташе под благословом својих фратара и крстом и камом клали Србе, па ћеш онда видети.
Ја не кажем да наш покрет треба да користи свастику, и то стоји. А теби видим, испод части је користити свастику, али зато петљање са црникањама и циганкама је супер. Какве ли ироније...:rolleyes:
Сваки човек има сексуални нагон, он код нормалних није опредељен само на белкиње, или само на српкиње.Не зна жена ко је какве вјере...
Ја ти не желим да ти сеја доведе у кућу неког "егзотичног". Али ако се то и деси, мислим да би те ћаћа заједно с њом и несуђеним "зетом" ишибао и наглавачке избацио из куће.
На нашу срећу, приче о "Србима потурчењацима" су само безочна лаж и обмана, и наш народ има још пуно тога да пружи. Тесла, Пупин, Миланковић и други су доказ за то.
Tačno.
Ja imam crnu kosu kao ugalj, a opet mislim da nemam nikakve veze sa turcima. Čak Å¡ta viÅ¡e, znam viÅ¡e o svojim precima nego 99% Srba, jer sam istraživao i pitao. Moji preci su se prezvali Vukmanović, pa kad su ubili Turčina, preselili su se u Zvečan, te su od tri sina izrasle tri porodice (od Krsmana Krsmanovići, od Miljka Miljkovići, od Živka Živkovići). Uvek sam se pitao otkud to da mi je Živković Zlatko neki rod :) , obzirom da se ja prezivam Krsmanović, ali tek kad mi je jedan rođak objasnio, postalo mi je jasno.
Crnu Kosu sam nasledio od dede koji ima poreklo od Srba iz Crne Gore. Moj rođeni brat je smeđ, moje sestre od strica su čiste plavuÅ¡e.
Kakve to veze ima što ja imam crnu kosu, ako mi je ten beo ko u vampira?
Ako neko zaista želi raditi istraživanja o poreklu, tu se treba pre svega gledati kosti lobanje, vilica, čelo (meni neko reče da pripadam dinarskom tipu).
Ja nisam rasista, kao Å¡to rekoh u svojem prvom postu, niti bih se stideo sebe i da sam crnac, ali mi se nimalo ne sviđa ovolika propaganda za ukrÅ¡tanjem rasa i nacija. Jasno je ko dan. To se smiÅ¡ljeno radi. Jedino ljudi iz meÅ¡ovitih brakova imaju problem identifikacije kroz ceo život, te se njima lakÅ¡e manipuliÅ¡e.
Легионар, немаш ти везе са животом, мора да си ти исто из неког брака, и да се продукт расног мешања чим тако размишљаш.
Везе ја са животом немам...јел те тако мама учила?До пре 5дана си се називао нацистом, иначе, то је име која је јеврејска штампа дала припадницима НС идеологије.Шта ћеш, нацисто...:D
Зашто то стално понављаш, можда јесте ствар укуса када говоримо о небелцима, или идиотима, али у нашем случају као што сам рекао то је ствар и питање морала, части...
Зашто стално понављам?Ако је ствар и питање морала и части не мора да значи да ти се не свиђају.
Као прво Хитлер није имао ни плаву косу, ни плаве очи, зато немој на то да се позиваш.
А појам аријавац представља расну и биолошку одредницу, не етничку. Аријевска раса има неколико својих подраса као што су например нордијска, динарска, алпинска, медитеранска,...
Гени аријевског човека су рецесивни, а то значи да се никако не смеју мењати, јел у том случају, тј случају мешања докази до монгрилизације, а то је када се изгубе генетске одлике. И не мора да значи да људи са плавом косом и очима да су паметнији од осталих, али веруј ми од већине црнаца сигурно јесу.
Као прво, хитлер би све дао да је плави нордијац, ко већина немаца.Зна се да су се плавооко и плавокоси више ценили од оних тамнијих.Тако је и у Русији сада код њих, ако ниси светао онда си црнац(не причам о руском народу већ о њиховој НС сцени).Питај једног шта мисли о рецимо јелени јанковић или можда ђоковићу па ћеш видети о чему причам.
Гени су, друже мој далеко измешанији него што мислиш.Не постоји 100%динароид или 100%нордијац у овој земљи.Не причам само овде, у скоро целом свету је тако.Измешани смо и крај, у историји се није пазило да се расни под типови међусобно узимају.Можда код неког доминира динарска раса, а да је он 100% такав, тешко.
Добро, али би ти рекли да је лезбејка, ружна или нешто слично. Можда се већина не би сложила са тим да није Српкиња, а то је зато што не мају многи везе са везом, и не знају који су критеријуми да би неко био одређене нације, расе...
Она се зове Марија Шерифовић, православне је вере, има наше обичаје.Прича српски, чак је и код радикала...дакле, српкиња је.Раса је различита од нације, а она је по националности српкиња.Имамо ми и друге примере код нас...
О историји не знаш ништа, па ни о подизању десне руке, не знаш одакле то потиче, ко се тако поздрављао, и слично. Доучи историју па се јави.
Шта ћемо са петокракама под којима су комуњаре побиле десетине милиона људи у историји у свим земљама, па само је овај Тито преко 2 000 000 Срба. И није забрањена петокрака,??? То је само један од многих примера.
О историји не знам ништа?Како си само то закључио?...о подизању руке знам, то су пре користили римљани.Нема ја шта теби да се јавјам сине, нећу више да се настављам са тобом.Петокрака не оправдава свастику.
[QUOTE]Немој да изврћеш ствари. Ја теби говорим о дегенерисаном систему вредности, извртању моралних начела, и релативизацију појмова шта је здраво а шта не.
Не изврћем ствари, ја теби причам шта је природно а шта не.
Легионар, да те питам нешто, јеси ти уопште имао девојку? Јесу ти толико Српкиње досадиле да ти падају црнкиње и Кинескиње напамет? Колико си цура променио у животу?
Друже, нису ми српкиње досадиле, ја не вијам црнкиње.Већ сам себе запитао шта би урадио у ситуацији да ти се нека малезкиња набацује...Ја не намећем то ником, лепо расправљамо о томе, зашто не, зашто да итд...
Без увреде, и не мислим на тебе, али апсолутно сви које сам упознао а које привлаче такве ствари, су сексуално исфрустриране особе, незадовољне собом, а посебно својим сексуалним животом.
Кад питам у школи или у разреду било кога дал би смео да буде са неком лепом малезкињом или црнкињом скоро сви дају потврдан одговор.Мислим да је то свима јасно.Нико то не намеће или пропагира, већ му је једноставно сасвим све једно.И да те питам, да ли ти не би био са женском друге расе због тога што мислиш да су све ружне и глупе или зато што је то ''неморално''?
Не појављују се цигани? Јеси ти ћорав?:eek:
Мислим на утицај циганско-турско-блискоисточног мелоса, који се путем ове и сличних медијских кућа пропагира као нешто српско. Тиме се у умове Срба усађује матрица понашања која није својствена нама, која није изворно наша и са којом ми немамо ништа заједничко. По том питања, можда треба похвалити РТС.
Не гледам баш пинк, осим звезде гранда, а ту има мало цигана.Нисам ни сигуран шта подразумеваш под тим циган...
Прецизније, Шерифовићка јесте турска циганка. Не занима ме нимало шта мисли 99% Срба. Она сама је ту чињеницу потврдила, а то што већина мисли за мене никад није имало важности.
Оном дану сам већ одговорио на ово.Видео сам чланак где је рекла да је можда туркиња.Али све оно што једну нацију одређује, показује да је српкиња.Кад би њу питао, она би ти рекла да је српкиња.Можда није одговаруће расе, али носи српско име и презиме.
Заправо, међу нама постоји велик степен расне хомогености. 85% је велики проценат. Наравно, у сваком народу има одређен број припадника различитих расних групација. Немци су Нордијци само око 50%, за разлику од Швеђана или Норвежана, где је тај проценат у многоме већи. Не постоји народ чији су припадници 100% истог расног састава.
Дакле, нација је срање?
Глупости, нобеловац је и Марти Ахтисари. Ајнштајн је своје идеје "позајмио" од жене Милеве Марић. По културним достигнућима, ми јесмо слабији од неких народа, али треба узети у обзир 500 година под Турцима. Излагање вишевковном ропству од стране окупатора тотално различите расне припадности, морало је оставити трага и у нашој култури. На нашу срећу, приче о "Србима потурчењацима" су само безочна лаж и обмана, и наш народ има још пуно тога да пружи. Тесла, Пупин, Миланковић и други су доказ за то.
Нобеловац је и Иво Андрић...Милева Марић му је колко ја знам помагала само око математике.500година под турцима, ти турци мора да су већи народ од нас, чим су нас поразили.
Ја ти не желим да ти сеја доведе у кућу неког "егзотичног". Али ако се то и деси, мислим да би те ћаћа заједно с њом и несуђеним "зетом" ишибао и наглавачке избацио из куће.
Прочитај моје постове мало боље, нисам за мешане бракове и не би то допустио никоме из породице.
@ Кнез Данило II & Легионар
Ако не можете нормално да водите нормалну расправу (дијалог), онда немојте писати као некакви средњошколци који мисле да све знају.
Што се тиче ове теме, мислим да је Алекса најбоље писао, а ту је и Bobi.
Није ми јасно што сви који се регструју на овај форум одмах почну са питањима типа "А јел сте ви нацисти и фашисти, подржавате злочине, итд...":banghead: . Стварно ми је дојадило да одговарам на ова питања, доста више са тим!
.
Није ми јасно што сви који се регструју на овај форум одмах почну са питањима типа "А јел сте ви нацисти и фашисти, подржавате злочине, итд...":banghead: . Стварно ми је дојадило да одговарам на ова питања, доста више са тим!
Si ti neki fašista, a? :D
Hvala na podršci druže. I ja nisam video neku tvoju poruku sa kojom se ne slažem.
Edit:
@ Legionar
Sa kojom bi damom pre voleo da se držiš za ruku, dok pored jezera gledaš plamen zvezda u noći... sa Anom Ivanović? Ili sa nekom od sestre Vilijams?
Мислим стварно, ја сад овде испадам ко нека бака Савета објашњавајући се с неким данима да ли треба или не треба отрести тамо некога. Ако мислите да ће то бити ствар којом ћете се хвалити унаоколо, ако мислите да ће вас ваша девојка, жена, деца, пријатељи, родбина и колега више поштовати због тога, и поврх свега, ако желите да ваше дете сутра ступи у везу са циганом, црнцем или Кинезом, онда само напред.
Молим да се прекине прича на ту тему, ако има још неких паметнијих питања, изволите, ако не - путуј игумане.
За Кнеза Данила и Легионара:
Апсолутно се слажем са Алексом и Фићом.
Ако ћете свести расправу на ниво пијаних у кафани који једни другима изврћу речи слободни сте да је преселите на ПМ. Нико па ни ја не жели да чита ваше бљувотине типа ко би коју и како...
Надам се да ћете наставити да водите аргументовану расправу, ако не ваши постови неће бити одобрени јер сте обојица под модерацијом.
Ако ћете свести расправу на ниво пијаних у кафани који једни другима изврћу речи слободни сте да је преселите на ПМ. Нико па ни ја не жели да чита ваше бљувотине типа ко би коју и како...
Hehe... vidiš, ovo uvodi neku novu dimenziju u diskusiji.
Nisam ni znao da se takve stvari gledaju ovde na forumu, a odavno sam pobornik Tolkinovog (sporog, ali učtivog i inteligentnog) načina opštenja.
Došao sam, eto, u situaciju da mi neko zameri za ono za šta se ja zalažem sve vreme.
Navika sa drugih foruma, šta ću (iako nije opravdanje).
Hehe... vidiš, ovo uvodi neku novu dimenziju u diskusiji.
Nisam ni znao da se takve stvari gledaju ovde na forumu, a odavno sam pobornik Tolkinovog (sporog, ali učtivog i inteligentnog) načina opÅ¡tenja.
Došao sam, eto, u situaciju da mi neko zameri za ono za šta se ja zalažem sve vreme.
Navika sa drugih foruma, Å¡ta ću (iako nije opravdanje).
Мој пост који си цитирао је намењен Кнез Данилу и Легионару, нисам мислила на тебе.
Легионар, и остали којима је до "истресања". Водите рачуна да се не налазите у кафани, и да приликом постовања на овом форуму имате у виду да се овде не толерише никакав манир црнаца из гетоа, који једино умеју да бацају лопту и причају бљувотине. Поред тога, овде имате и жене, наше другарице, и могли би мало, бар због њих, да поведете рачуна о речнику који користите овде. Ја разумем да деци у школи дивљају хормони, и да им пада свашта на памет, али овде не мора баш свако да чита разноразне глупости које се вама врзмају по глави. То можда може негде другде, овде код нас ћете се сви учити пристојности и култури. Иначе, довољно сам стар да бих могао отац да ти будем, па није лоше мало да мућнеш главом пре него што нешто напишеш.
И као што рекох: ако има још неких паметнијих питања, изволите, ако не - путуј игумане.
Мој пост који си цитирао је намењен Кнез Данилу и Легионару, нисам мислила на тебе.
Kako nisi shvatila?
Moje pitanje je "čega si glavni i odgovorni urednik"?
Kako nisi shvatila?
Moje pitanje je "čega si glavni i odgovorni urednik"?
Тек што си свеже скинут са модерације а већ почињеш са загонеткама, доскочицама и мудролијама.
Тек што си свеже скинут са модерације а већ почињеш са загонеткама, доскочицама и мудролијама.
Oh, izvini.
Bejah sinoć malko pripit, pa sam mudrovao, inače nemam to običaj.
Rekoh već, slobodno moderišite moje neprikladne postove, brišite, neću se ljutiti (mada ću se truditi da ih ne bude).
Još jednom se ispričavam.
Нема везе са темом, али зашто је моја вест о годишњици страдања ученика у Крагујевцу обрисана?
Нема везе са темом, али зашто је моја вест о годишњици страдања ученика у Крагујевцу обрисана?
Обрисана је јер дупле теме нису у складу са правилима форума.
О обележавању стрељања у Крагујевцу 1941 имаш вест овде (http://www.gorandavidovic.com/forum/showthread.php?t=1512) на пример.
Имаш и у историји, ако хоћеш и о историјским чињеницама.
Било је тамо тема о томе, нађи и пиши ако те та тематика интересује.
Овај форум је доста слободан и овде слобода говора постоји, ако је у складу са правилима форума.
Молим да се прекине прича на ту тему, ако има још неких паметнијих питања, изволите, ако не - путуј игумане.Да ли су нека дела Хермана Вирта, Артура Милера ван ден Брука и Карл Шмита (од кога сам читао само Планетарна напетост између Истока и Запада и сучељавање Земље и Мора) објављивана на србском?[...] Међутим, ми живимо у доба Кали Југе, последњем од четири велика циклуса времена. [...]Мала дигресија, ако дозвољавате. Шта узимате (ви родоверни) за почетак Мрачног (или гвозденог) доба - Кали Југе (Kali Yuga)? Чуо сам за рачуницу у Мануовом законику која означава почетак Каљуге пре око 430 000 година, и другу верзију по којој Гвоздено доба траје 5-6 000 година. По другој теорији за почетак се узима битка на Курукшетри, чији је датум одржавања прилично близак старом србском рачунању времена, по коме је данас 7516.
Да ли су нека дела Хермана Вирта, Артура Милера ван ден Брука и Карл Шмита (од кога сам читао само Планетарна напетост између Истока и Запада и сучељавање Земље и Мора) објављивана на србском?
Ја имам Карла Шмита, "The theory of the partisans", али на Енглеском. На овом линку (http://www.dosije.co.yu/Html/Parerga_1_c.html), сам ти нашао "Три врсте правнонаучног мишљења", ISBN 86-81563-86-6 Формат 14x20 цм • 57 стр.
Што се Хермана Вирта тиче (ако мислиш на Хермана Вирта из Ахненербеа), чисто сумњам. О ван дер Бруку не знам да ти кажем.
Све у свему, сајам књига је у току, па, знамо шта нам је чинити.
Мала дигресија, ако дозвољавате. Шта узимате (ви родоверни) за почетак Мрачног (или гвозденог) доба - Кали Југе (Kali Yuga)? Чуо сам за рачуницу у Мануовом законику која означава почетак Каљуге пре око 430 000 година, и другу верзију по којој Гвоздено доба траје 5-6 000 година. По другој теорији за почетак се узима битка на Курукшетри, чији је датум одржавања прилично близак старом србском рачунању времена, по коме је данас 7516.
То је незахвално говорити, исто као што је незахвално причати када су се огласиле трубе анђела из Откровења. Тренутно се убијам покушавајући да копам по Словенским Ведама (написаних на Руском), не би ли успео да повежем неке ствари. Ако нешто сазнам корисно, јавићу.
додатак: Сад сам се сетио нечега. Копајући по Руским текстовима, наилазио сам на податке да су наши Богови, тј. наши преци, (Перун је у питању) силазили на Земљу код нас, пре 400 000 година (како год то звучало...). Узевши то у обзир, немогуће је да је Кали Југа почела у време које се навео (пре 430 000 година). Кали Југа је сумрак Богова, Gotterdammerung, доба заборава духа, пропадања у материјализам, доба изопачености, дегенерације и разврата. Богови се у таквим временима не спуштају на Земљу. Ја бих пре рекао да је то било Златно доба.
Ја имам Карла Шмита, "The theory of the partisans", али на Енглеском. На овом линку (http://www.dosije.co.yu/Html/Parerga_1_c.html), сам ти нашао "Три врсте правнонаучног мишљења", ISBN 86-81563-86-6 Формат 14x20 цм • 57 стр.Хвала на труду и одговору. Овде (http://www.sendspace.com/file/qsh15c) можете преузети Планетарна напетост између Истока и Запада, уколико је неко заинтересован.
Што се Хермана Вирта тиче (ако мислиш на Хермана Вирта из Ахненербеа), чисто сумњам.Да, мислио сам на Вирта из Аненербеа. Пошто се сналазиш са руским, можда би ти било интересантно погледати ову (http://arctogaia.com/public/wirth/) страницу. О ван дер Бруку не знам да ти кажем.Ако има неко заинтересован, овде (http://evrazia.info/modules.php?name=News&file=article&sid=2068) може прочитати једну књигу на енглеском.Све у свему, сајам књига је у току, па, знамо шта нам је чинити.Нажалост, нисам био у могућности да дођем до сајма.
Хвала на труду и одговору. Овде (http://www.sendspace.com/file/qsh15c) можете преузети Планетарна напетост између Истока и Запада, уколико је неко заинтересован.
Хвала за текст, ево га овде (http://www.gorandavidovic.com/forum/showthread.php?p=12927#post12927) на форуму, у пдф формату.
Ако имаш још нешто погодно за форум, слободно постављај. :cheers:
Слажем се. Погледам фанцуску репрезентацију и запитам се зашто се уопште стоји ово "француска"?
У Србији има пуно Цигана чији број стално расте, док са друге стране број Срба опада. Само кад погледамо колико деце има једна просечна циганска породица, а колико деце српска породица. Срби ће нестати у сопственој земљи ако се буде тако наставило. Треба нам више деце, али српске а не из мешаних бракова.
Јесте, али то значи да ни немац, ни енглез ни србин нити било који други народ не треба да буде у репрезентацији француске?Исто важи и за клубове, ја јесам за то да буде што мање странаца у клубу, па били оно црни или не.Даћу вам пример једног нормалног црнца, то је Дензел Вошингтон, који је одбио да глуми у једном филму само зато што је требао да пољуби белкињу;) Постоји тема о Влади Дивцу и прочитао сам шта сте писали...Тај човек је донео овој земљи пуно среће.
Иначе, алекса, имам за тебе лоше вести.Упоређивањем генома људи са свих простора земаљске кугле, утврђено је да расе у људској врсти не постоје.
http://www.eurekalert.org/pub_releases/1998-10/WUiS-GSRD-071098.php
Још само хтео да додам, многи од вас причају о некаквој супериорности беле расе зато што нису имали прилике да виде ''црну моћ''.Е па, да су белци настали у африци, без падавина са јаким сунцем, између лавова и осталих животиња видели би како би се снашли.Тако да, ми имамо среће што смо настали у плодној европи.
Исто тако је неко рекао да свакоме треба свој континет, ако ћемо тако, америка треба да припадне индијанцима!
Јесте, али то значи да ни немац, ни енглез ни србин нити било који други народ не треба да буде у репрезентацији француске?Исто важи и за клубове, ја јесам за то да буде што мање странаца у клубу, па били оно црни или не.Даћу вам пример једног нормалног црнца, то је Дензел Вошингтон, који је одбио да глуми у једном филму само зато што је требао да пољуби белкињу;)
Дакле, ако већ стоји то "француска", најбоље би било да то буде стварно тако;)
Не знам шта си овим постом хтео да кажеш? Имаш некакве потребе да контрираш овде тако што постављаш глупава питања и закључке, тј. примере:banghead:
Иначе, алекса, имам за тебе лоше вести.Упоређивањем генома људи са свих простора земаљске кугле, утврђено је да расе у људској врсти не постоје.
http://www.eurekalert.org/pub_releases/1998-10/WUiS-GSRD-071098.php
Ајде овако - замисли следећу ситуацију: успео си да нам овде на овом форуму докажеш да не постоје расе у људској врсти.
Шта с тим???
Још само хтео да додам, многи од вас причају о некаквој супериорности беле расе...
Који многи од нас "причају" о супериорности беле расе??!!!
Легионар, један савет: Пошто идеш у школу, посвети се томе и немој губити драгоцено време у нади да ћеш "помрсити конце овим примитивним нацистима, фашистима, расистима, итд..." на некаквом форуму.;)
.
Није здраво нервирати се.
Дакле, ако већ стоји то "француска", најбоље би било да то буде стварно тако;)
Да, а и сам знаш шта сам са предходним постом хтео да кажем тако да нећу да понављам.
Ајде овако - замисли следећу ситуацију: успео си да нам овде на овом форуму докажеш да не постоје расе у људској врсти.
Шта с тим???
Није питање дал ћу ја вас убедити дал постоје расе или не, овде сам да о томе причам и дискутујем.
Који многи од нас "причају" о супериорности беле расе??!!!
Легионар, један савет: Пошто идеш у школу, посвети се томе и немој губити драгоцено време у нади да ћеш "помрсити конце овим примитивним нацистима, фашистима, расистима, итд..." на некаквом форуму.;)
.
Добро, не причају, већ о томе пишу :rofl:
Не знам одакле ти то да ја овде желим да помрсим конце примитивним нацистима.Кад сам ја овде неког назвао примивним нацистом, расистом итд...?
http://www.eurekalert.org/pub_releas...SRD-071098.php
Ја не знам да ли си прочитао тему где сам поставио, и где ће се и надаље постављати одговори на питања слична твојим. (http://www.gorandavidovic.com/forum/showthread.php?t=1560)
Прочитао сам тај твој текст, видим да је та тврдња заснована на чињеници да су генетске разлике мале. Мислим да дубљег одговора на твоју констатацију не треба тражити од следећег:
Људски гени се разликују у једном од хиљаду генетских парова. Они су 98% слични са генима шимпанзи, а 90% слични са генима мишева. Да ли је онда нормално закључити да разлике међу људима, и мишева и шимпанзи не постоје?
Е па, да су белци настали у африци
Зар званична историја не учи да су сви људи настали у Африци?:rolleyes:
Није здраво нервирати се.
Тако је! Немој се нервирати, добро размишљаш:)
Да, а и сам знаш шта сам са предходним постом хтео да кажем тако да нећу да понављам..
Није питање дал ћу ја вас убедити дал постоје расе или не, овде сам да о томе причам и дискутујем...
О чему дискутујеш?! Отворио си тему о Национал Социјализму, постављаш безвезна питања и исто тако одговараш.:banghead:
Исто би било да си у секцији "Супротна мишљења" отворио тему о Адидас патикама, и питао нас зашто ми само купујемо те патике,...:rolleyes: :banghead:
Добро, не причају, већ о томе пишу :rofl:
Добро, који су ти "многи од нас" ??
Не знам одакле ти то да ја овде желим да помрсим конце примитивним нацистима.Кад сам ја овде неког назвао примивним нацистом, расистом итд...?
ОК, дошао си да научиш нешто:rolleyes:
У том случају мало ћу изменити онај савет који сам ти дао у претходном посту: Боље се ти баци на школу, а у слободно време бави се спортом (или девојком), а немој да висиш по форумима да би "дискутовао";)
Још само хтео да додам, многи од вас причају о некаквој супериорности беле расе зато што нису имали прилике да виде ''црну моћ''.Е па, да су белци настали у африци, без падавина са јаким сунцем, између лавова и осталих животиња видели би како би се снашли.Тако да, ми имамо среће што смо настали у плодној европи.
Pazi, ja ću ponoviti da nisam rasista i da nemam ništa protiv crnaca (pogotovo dok su u svom jatu), ili bilo koje druge nacije. Ali da smo drugačiji - drugačiji smo i to mnogo. Oni jednostavno imaju razvijeniju mišićnu masu, dok su belci(generalno gledano, ne uzimavši u obzir individue) inteligentniji. Pogledaj činjenice.
- Koliko naučnika ima belaca, a koliko crnaca?
- Koliko advokata, prosvetnih radnika, lekara i ljudi uopšte sa visokim obrazovanjem je crne rase?
- Koliko kompozitora klasične muzike je bele rase, a koliko crne?
- Koliko poznatih slikara su belci, a koliko crnci?
Dalje, uzmi na primer jednu hipotetičku situaciju. Sagradiš dva identična grada koji su sebi imaju sve ono najpotrebnije da bi grad funkcionisao. U jednom gradu staviš 50.000 belaca, a u drugom 50.000 crnaca (ovo ko neka potezna strategija :) ). Sačekaš 20 godina i vratiš se da obiđeš te gradove. Šta zatičeš? Nazovi ovo predrasudom, ali ja lično mislim da su u gradu u kojem su crnci zatekao mnoštvo getoa, policisku stanicu koja bi bila mafija za sebe, haos, ludilo, opštu anarhiju. Dok bi u drugom gradu zatekao ne baš sjajno stanje kakvo bi moglo da bude, ali bi se ipak održavao kakav - takav red.
Ovde pričam na globalnom nivou, izuzimajući pojedince (kojih ima dobrih i pametnih i loših i zlih na obe strane). Ali generalno gledano, mnogo je veći procenat belih ljudi koji bi u istim prilikama proizveli mnogo više korisnijih ljudi (naučnika, umetnika, ljudi visoko obrazovanih struka), nego crni. Činjenice koje imamo danas nam ukazuju na to.
Laž je u tome što se danas provlači ona komunistička teza da smo svi jednaki.
Svi imamo jednaka prava na život, ali nismo svi jednaki.
Tamo lavovi i leopardi, ovde vukovi i medvjedi. Svako podneblje ima svoje predatore.
Juzna Amerika je imala jaguare, pa je tamo ipak stvoreno nekoliko prilicno naprednih civilizacija.
Australija nije imala neke ozbiljne predatore, pa je Dzejms Kuk ipak zatekao Aboridzine na razvojnom nivou mladjeg kamenog doba.
Posteno govoreci, nema plodnije zemlje od africke. Nema bolje klime od crne Afrike. Tamo ne postoji zima, snijeg i mraz. U Evropi postoji. Ko onda ima bolje uslove?
Malo je nezgodno kada se ljudi uhvate za velike slikare i pjesnike, jer onda svaki sagovornik moze da potegne pricu o ''vjecitom bjelackom pritisku'' na ostale rase. Bolje je spomenuti nesto sto je uvijek svima bilo dostupno, a nije ni mnogo komplikovano.
Sta je šah?
Igra?
Umjetnost?
Sport?
Zabava?
Sve pomalo!
Nije komplikovano, jeftino je, zanimljivo je, zar ne?
Šah je lakmus-test za snagu inteligencije.
Jesi li ikada vidio crnca šahistu?
Исто тако је неко рекао да свакоме треба свој континет, ако ћемо тако, америка треба да припадне индијанцима!
Pravda ne postoji u tom obliku u kom je ti zamisljas, postoji samo bespostedna borba za opstanak.
Ako Arapi i Crnci zauzmu Evropu, njihova je. Ako je mi odbranimo, nasa je.
Isto vazi i za Indijance i Ameriku.
Pazi, ja ću ponoviti da nisam rasista i da nemam niÅ¡ta protiv crnaca (pogotovo dok su u svom jatu), ili bilo koje druge nacije. Ali da smo drugačiji - drugačiji smo i to mnogo. Oni jednostavno imaju razvijeniju miÅ¡ićnu masu, dok su belci(generalno gledano, ne uzimavÅ¡i u obzir individue) inteligentniji. Pogledaj činjenice.
- Koliko naučnika ima belaca, a koliko crnaca?
- Koliko advokata, prosvetnih radnika, lekara i ljudi uopšte sa visokim obrazovanjem je crne rase?
- Koliko kompozitora klasične muzike je bele rase, a koliko crne?
- Koliko poznatih slikara su belci, a koliko crnci?
Белци су интелигентнији?Јеси ти упознао неког црнца па знаш да су они глупљи?Ајмо овако
Колико има јевреја научника и композитора?Рецимо Ајнштајн је јевреј, председник гугла је јевреј, то што сада управо користиш(виндовс) је створио јеша!Да ли су онда они паметнији од нас?Не можете створити разлику у расама а да не кажете да је једна од њих супериорнија!И ти си рекао да не гледаш индивидуално, ту је проблем.Постоје црнци који су паметнији од свих овде на форуму, а да притом немају неке беле претке.И шта онда закључујемо?Да једноставно нису сви исти!Јер ако ћемо по томе да су генетски различити испадне да сваки црнац може бити ок, ако је један или мањина ок.Дакле, то да имају мањи мозак пада у воду чим се појави неко мало паметнији од њих, а таквих има.
Dalje, uzmi na primer jednu hipotetičku situaciju. SagradiÅ¡ dva identična grada koji su sebi imaju sve ono najpotrebnije da bi grad funkcionisao. U jednom gradu staviÅ¡ 50.000 belaca, a u drugom 50.000 crnaca (ovo ko neka potezna strategija :) ). SačekaÅ¡ 20 godina i vratiÅ¡ se da obiđeÅ¡ te gradove. Ã…Â*ta zatičeÅ¡? Nazovi ovo predrasudom, ali ja lično mislim da su u gradu u kojem su crnci zatekao mnoÅ¡tvo getoa, policisku stanicu koja bi bila mafija za sebe, haos, ludilo, opÅ¡tu anarhiju. Dok bi u drugom gradu zatekao ne baÅ¡ sjajno stanje kakvo bi moglo da bude, ali bi se ipak održavao kakav - takav red.
Ali generalno gledano, mnogo je veći procenat belih ljudi koji bi u istim prilikama proizveli mnogo viÅ¡e korisnijih ljudi (naučnika, umetnika, ljudi visoko obrazovanih struka), nego crni. Činjenice koje imamo danas nam ukazuju na to.
Laž je u tome Å¡to se danas provlači ona komunistička teza da smo svi jednaki.
Svi imamo jednaka prava na život, ali nismo svi jednaki.
Оно да су они обично у некаквом гету је по мени предрасуда, а то није баш увек тачно.Имам и ја неке предрасуде, сиромашни су, дебели од брзе хране и све то.Али и ако су углавном различити, онда си добро рекао задњу реченицу.И још нешто, ако би ти рецимо направио дете са једном црнкињом, а да знаш да ће бити паметније од детета које би направио са неком белкињом, шта би урадио?:D
Међутим, моје мишљење је да свако има своје квалитете, не знам дал сте рецимо гледали богови су пали на теме, тамо је ''црна моћ'' лепо приказана:)
Гризли
Тамо лавови, леопарди, слонови, змије, крокодили, хијене итд...није исто.Аустралија је била потпуно изолована.Како нема боље климе?Где си ти?Највише пустиња, мало јако падавина, није равница и рецимо панонска низија ко код нас.Исто тако тамо владају болести.
Да, шах знам доста добро да играм.Шах је настао у индији, дакле нису га створили белци.Један од најбољих историјских шахиста је Турчин!Нисам видео црнца шахисту али немамо ни ми баш неке добре, а то сигурно не значи да смо глупи.
Распитај се мало боље, ко су били прави староседеоци Северне Америке;)
Белци су интелигентнији?Јеси ти упознао неког црнца па знаш да су они глупљи?
Упознао сам доста црнаца (за српске услове), по мени су они негде на нивоу цигана. Овде је мишљење једног светског научника поводом интелигенције црнаца:
NaÅ¡e se druÅ¡tvo temelji na činjenici da svaka rasa ima jednaku inteligenciju, ali to zapravo nije tako, rekao je James Watson
Znanstvenik James Watson (77), koji je dobio Nobelovu nagradu za sudjelovanje u otkrivanju DNK, izazvao je bijes i osudu Å¡irom svijeta zbog teorije u kojoj kaže kako su ljudi crne kože, podrijetlom iz Afrike, manje inteligentni od bijelaca, odnosno ljudi sa Zapada. Proslavljeni znanstvenik na udaru je udruženja za zaÅ¡titu ljudskih prava, medija, učenjaka, političara te ostalih znanstvenika zbog svoje kontroverzne teorije o inteligenciji crnih i bijelih ljudi, piÅ¡e The Independent. Izazvao je nevjerojatnu osudu rekavÅ¡i kako političari i zemlje sa Zapada koriste pogreÅ¡nu taktiku u komunikaciji s afričkim ljudima i državama jer oni nisu na istom intelektualnom nivou. Prema njegovim riječima, "zapadnjaci" misle da su Afrikanci jednako pametni kao oni, ali testiranja pokazuju potpuno drukčije.
- NaÅ¡e druÅ¡tvo i polazne točke unutar njega temelje se na činjenici da svaka rasa ima jednaku inteligenciju, ali to zapravo nije tako i mnoga testiranja to potvrđuju - izjavio je Watson.
Također je rekao kako je prirodna ljudska želja da ostvarimo svijet u kojem će svi biti jednaki, ali to jednostavno nije moguće. Dodao je kako vjeruje da će za desetak godina vjerojatno biti otkriven gen za inteligenciju putem kojeg će se potvrditi njegova teorija.
Njegovi pogledi su opisani u knjizi "Avoid boring people: Lessons from a life in science“, u kojoj se navodi da je "pogreÅ¡no smatrati kako su se ljudi iz svih dijelova svijeta, točnije sve rase, mogle isto razviti i biti identično napredne te da činjenica da ljudi žele biti jednaki ne znači da to i jesu". James Watson je i ranije imao kontroverzne teorije koje kod javnosti nisu dobro proÅ¡le. Prije nekoliko godina izjavio je kako bi žene trebale biti slobodne pobaciti dijete za koje testovi pokažu da će biti homoseksualno. Također, dovodio je u vezu seksualni nagon i boju kože te je rekao da crnci imaju viÅ¡e libida. Jednom je prilikom izjavio kako će se glupost jednog dana moći izliječiti. Trenutačno je na čelu jedne od najvećih američkih istraživačkih institucija.
Гризли
Тамо лавови, леопарди, слонови, змије, крокодили, хијене итд...није исто.Аустралија је била потпуно изолована.Како нема боље климе?Где си ти?Највише пустиња, мало јако падавина, није равница и рецимо панонска низија ко код нас.Исто тако тамо владају болести.
I ovde ima zmija. Sarke, sargani i poskoci npr.
Bilo je i ovde epidemija, i to nevidjenih.
Kuga u srednjem vijeku, pa sifilis koji je donesen iz J. Amerike, kasnije kolera, pa na kraju grip 1917. koje je odnio mnoge zivote (tzv. spanski grip).
Da, u Africi kao kontinentu ima ogromna pustinja.
Govorim ti o crnoj Africi, juzno od Sahare. Crna Afrika se prostire ispod juzne granice Sahare. Iznad se nalazi arapska Afrika.
http://exploringafrica.matrix.msu.edu/images/africavegetation.jpg
Pa ti uporedi
http://www.worldbook.com/wb/images/content_spotlight/climates/europe_climate.gif
Да, шах знам доста добро да играм.Шах је настао у индији, дакле нису га створили белци.Један од најбољих историјских шахиста је Турчин!Нисам видео црнца шахисту али немамо ни ми баш неке добре, а то сигурно не значи да смо глупи.
Momce, nasi sahisti su uvijek bili cijenjeni u svijetu.
Nemamo Karpova ili Fisera ali ipak imamo cijenjene sahiste.
Sah je nastao u Persiji. Sah je inace titula persijskog monarha. Kralj, ili car.
I Indija i Persija su u vrijeme nastanka saha bile arijevske civilizacije.
To ne znaci da su tamo zivjeli samo bijelci, nego da su bijelci tamo bili vrhovna vladajuca kasta (da ne kazem klasa).
Mozes ti ovde mnogo da naucis.
Белци су интелигентнији?Јеси ти упознао неког црнца па знаш да су они глупљи?Ајмо овако
Колико има јевреја научника и композитора?Рецимо Ајнштајн је јевреј, председник гугла је јевреј, то што сада управо користиш(виндовс) је створио јеша!Да ли су онда они паметнији од нас?Не можете створити разлику у расама а да не кажете да је једна од њих супериорнија!И ти си рекао да не гледаш индивидуално, ту је проблем.Постоје црнци који су паметнији од свих овде на форуму, а да притом немају неке беле претке.И шта онда закључујемо?Да једноставно нису сви исти!Јер ако ћемо по томе да су генетски различити испадне да сваки црнац може бити ок, ако је један или мањина ок.Дакле, то да имају мањи мозак пада у воду чим се појави неко мало паметнији од њих, а таквих има.
Belci jesu inteligentniji i ja i dalje pri tome stojim (kao puki posmastrač, rekoh ti da nisam rasista), a što se tiče jevreja, ja njih nisam pominjao.
Ako baš hoćeš, moje je mišljenje da ne postoje pokvarenije nacije (opet globalno gledano) od Jevreja i Engleza. Jednostavno, Engleska imperija je toliko zločina počinila pod mračnim plaštom da se tek danas otkrivaju zločini njene tajne službe od pre stotinu godina. Ko zna šta sada rade?
Što se tiče Jevreja, ja nikada nisam rekao da su oni glupi, ali ti sad unosiš jednu novu dimenziju u razgovoru, a to je pitanje etike i morala.
Može čovek biti inteligentan, a opet bez ikakvih moralnih poriva. Može čovek biti prepreden i vešt u poslu i imati para, a opet ostati hladan pred uvijanjem gladnog deteta pod njegovim nogama. Etika i inteligencija nisu isto. Jevreji su globalno organizovani tako da drže svet pod svojim uzdama (opet čast izuzecima za koje nisam ni čuo da postoje).
Tako da...haha :) ... ako baš hoćeš, ako u treći grad ubaciš 50.000 Jevreja, videćeš da su napustili svoj grad i preselili se u crnački i belački grad i zauzeli mesta u svim bitnim pozicijama grada.
Etika i inteligencija nisu isto.
Postoji nešto što se može nazvati "pragmatičnost i parazitizam".
И још нешто, ако би ти рецимо направио дете са једном црнкињом, а да знаш да ће бити паметније од детета које би направио са неком белкињом, шта би урадио?:D
Ne bih napravio sa crnkinjom jer me crnkinje ne privlače. A da znam da bi bilo pametnije, ne bih ga ni tada pravio, jer kao što ti rekoh, nije pamet nego etika i moral ono čime bih želeo da moje dete učim. A treće, ja ne bih razmišljao o tome kakvo će mi dete biti dok vodim ljubav, već bih naprosto vodio ljubav.
Међутим, моје мишљење је да свако има своје квалитете, не знам дал сте рецимо гледали богови су пали на теме, тамо је ''црна моћ'' лепо приказана:)
A kakve je (intelektualne) kvalitete pokazao simpatični bušman u tom filmu? Imao je gomilu smešnih gestikulacija primerenih čulu i ukusu osamdesetih godina i ništa više od toga. Naprotiv, taj film kao da je ismevanje jednog prostodušnog i dobrog crnačkog plemena koji je ostao u Africi i koji još uvek živi po svojim pravilima.
Etika i inteligencija nisu isto. Jevreji su globalno organizovani tako da drže svet pod svojim uzdama (opet čast izuzecima za koje nisam ni čuo da postoje).
Ја знам да су јевреји од самог почетка били неморална нација!Од када су трагали за хлебом, отимали су се, варали и све па им се то одржало.Прочитао сам јеврејско питање о Јаше Томића.И стварно већина неморала која данас долази са запада су створили јевреји!Уништили су западну цивилизацију под плаштом ''модерног доба''.Ја сам тога свестан.Али шта је лоше урадио рецимо председник гугла, ајнштајн или слични???Да ли знаш да је јевреја било и у равногорским редовима?Свуда има добрих и лоших јевреја, не разумем само како неко може да их сматра расом.Антисемитизам није откривање истине о талмуду или спопадати хазаре.Али јесте ако сматраш да је то једна раса и све их редом убијати као хитлер!А пример јевреја који помаже Србима ћеш имати у новој обаминој екипи.Јевреј, али ће лобирати за Србију.Име му је Rahm Emanuel
Tako da...haha :) ... ako baÅ¡ hoćeÅ¡, ako u treći grad ubaciÅ¡ 50.000 Jevreja, videćeÅ¡ da su napustili svoj grad i preselili se u crnački i belački grad i zauzeli mesta u svim bitnim pozicijama grada.
Etika i inteligencija nisu isto.
Postoji neÅ¡to Å¡to se može nazvati "pragmatičnost i parazitizam".
Па, да те само обавестим, постоје градови са 50 000 јевреја.Постоји и њихова држава.И нисам приметио да су кренули на неку инвазију на Србију:rolleyes: Они требају да имају другу државу.Неки им то замерају, па им онда смета што су код њих у држави, шта би са њима.
nije pamet nego etika i moral ono čime bih želeo da moje dete učim. A treće, ja ne bih razmiÅ¡ljao o tome kakvo će mi dete biti dok vodim ljubav, već bih naprosto vodio ljubav.
Где је проблем морала у детету које је узгајано од родитеља различитих раса?
A kakve je (intelektualne) kvalitete pokazao simpatični buÅ¡man u tom filmu? Imao je gomilu smeÅ¡nih gestikulacija primerenih čulu i ukusu osamdesetih godina i niÅ¡ta viÅ¡e od toga. Naprotiv, taj film kao da je ismevanje jednog prostoduÅ¡nog i dobrog crnačkog plemena koji je ostao u Africi i koji joÅ¡ uvek živi po svojim pravilima.
Па, мени се заправо свиђа то племе.Ни један белац се тамо не би снашао ни 5 минута.Спасио их је нпр. од пожара :D
И још једно питање, које су расе јапанци?Исто ко и кинези?Па, како су онда тако различити:rolleyes:
Тј. како онда једна држава жуте расе много боља у свим погледима од већине белих држава.Док је рецимо кина још слаба.Али, то су исте расе и ту видим само побијање теорије у расама чим су исте расе а потпуно различити.
не знам дал сте рецимо гледали богови су пали на теме
Ma sta gled'o, to mi je omiljeni film, tj. drugi dio filma.
И да, заборавио сам да кажем.Ричард Лин је исто тврдио да је просећан ниво интелигенције код црнаца у америци 85%!Говорио је и да се IQ жуте расе повећава, захваљујући исхрани.Али је исто тако рекао и како су Срби најглупљи у европи.Само хоћу да укажем на то колико се лако може погрешити у таквим истраживањима.
http://images.thetimes.co.uk/TGD/picture/0,,282652,00.gif :ack2:
Желео то Лин или не, његов метод тако неизбежно подсећа на предратни Хитлеров коме није сметало да комбинује Рудолфа Штајнера Розенкројцера и Монтескјеа, па затим аријевце и Азијате, када је то ситуација захтевала.
Свуда има добрих и лоших јевреја, не разумем само како неко може да их сматра расом.Антисемитизам није откривање истине о талмуду или спопадати хазаре
Ehh...
Nemoj meni pripisivati nameru o genocidu. Ja sam samo grešan čovek pravoslavne veroispovesti (samim tim i ne podržavam ubijanje), koji se trudi da bude što bolji. Nisam za ubijanje čitave rase, pa ni individua, ali jesam da im se ograniči (ukine) politički i ekonomski uticaj, pošto su se kao paraziti uvukli u sve pore društva.
Tako da... samo naglas razmišljam i zaključujem da su crni ljudi manje inteligentni od belih (i manje korisnijih individua po društvo daju) ako se pogleda u globalu i da ne postoje pokvarenije nacije od Jevrejske i Engleske. Naravno da ne bih sad ubio svakog Jevreja ili Engleza. Primera radi, Rowan Atckinson (Black Adder - Crni Guja) mi je jedan od omiljenih glumaca, a čovek je Englez.
Naravno da ne bih sad ubio svakog Jevreja ili Engleza. Primera radi, Rowan Atckinson (Black Adder - Crni Guja) mi je jedan od omiljenih glumaca, a čovek je Englez.
U stvari, Rowan Atkinson je Jevrejin.
Ја знам да су јевреји од самог почетка били неморална нација!Од када су трагали за хлебом, отимали су се, варали и све па им се то одржало.Прочитао сам јеврејско питање о Јаше Томића.И стварно већина неморала која данас долази са запада су створили јевреји!Уништили су западну цивилизацију под плаштом ''модерног доба''.Ја сам тога свестан.Али шта је лоше урадио рецимо председник гугла, ајнштајн или слични??? 5-6 jevrejskih pojedinaca stavljas kao opravdanje kompletnoj jevrejskoj zlikovackoj masineriji. Ne pije ti ovo vodu.
Да ли знаш да је јевреја било и у равногорским редовима? Znam
Свуда има добрих и лоших јевреја, не разумем само како неко може да их сматра расом.Антисемитизам није откривање истине о талмуду или спопадати хазаре. A gdje onda pripadaju, ako vec nisu neka svoja rasa?
Али јесте ако сматраш да је то једна раса и све их редом убијати као хитлер!А пример јевреја који помаже Србима ћеш имати у новој обаминој екипи.Јевреј, али ће лобирати за Србију.Име му је Rahm Emanuel Jedan Emanuel, bez mnogo uspijeha u lobiranju za Srbiju u ovom slucaju stoji usamljen medju pola ex Klintonove vlade. Eto nama opet Klintonovih srbozdera, Jevreja Olbrajtove i Holbruka. A i ostali ce da se vrate, Obama je vec trazio Dzona Kerija siptarskog lobistu kao savjetnika a vec ima Bajdena kao podpredsjedika, Bajdena koji je trazio na sva zvona da se bombarduje Srbija.
Па, да те само обавестим, постоје градови са 50 000 јевреја.Постоји и њихова држава.И нисам приметио да су кренули на неку инвазију на Србију:rolleyes: Они требају да имају другу државу.Неки им то замерају, па им онда смета што су код њих у држави, шта би са њима. Ko je kupio pola Srpske privrede na demokratskoj rasprodaji? Sta je to ako nije ekonomska okupacija? Vlasnici su polovine privrede nase zemlje, gdje nasi ljudi rade za neredovnu crkavicu, a ti ne vidis ili se pravis veci slijepac nego sto jesi.
5-6 jevrejskih pojedinaca stavljas kao opravdanje kompletnoj jevrejskoj zlikovackoj masineriji. Ne pije ti ovo vodu.
Па јевреја имаш око 6-7милиона у свету.За колико њих знаш да су такви како их описујеш, шкрти превртљиви ниског морала итд...Чак и да постоји мали проценат јевреја који је ''ок'', то одма побија теорију да су они нека посебна раса са тим одвратним карактеристикама.Треба бити против циониста, али нису сви јевреји ционисти.
Znam
Да, било их је и код врха немачке власти за време другог светског рата:D
A gdje onda pripadaju, ako vec nisu neka svoja rasa?
Па зашто би припадали раси?Највероватније су народ.А народ не карактерише ништа друго сем културе, обичаја језика писма и историје.По томе се народи разликују.Зар не?
Jedan Emanuel, bez mnogo uspijeha u lobiranju za Srbiju u ovom slucaju stoji usamljen medju pola ex Klintonove vlade. Eto nama opet Klintonovih srbozdera, Jevreja Olbrajtove i Holbruka. A i ostali ce da se vrate, Obama je vec trazio Dzona Kerija siptarskog lobistu kao savjetnika a vec ima Bajdena kao podpredsjedika, Bajdena koji je trazio na sva zvona da se bombarduje Srbija.
Буди срећан што нису ставили холбрука на боље место.Неки Јевреји су заслужни за бомбардовање, али су заслужни и остали тј. бели американци.
Ko je kupio pola Srpske privrede na demokratskoj rasprodaji? Sta je to ako nije ekonomska okupacija? Vlasnici su polovine privrede nase zemlje, gdje nasi ljudi rade za neredovnu crkavicu, a ti ne vidis ili se pravis veci slijepac nego sto jesi.
ко је купио пола српске привреде?о чему ти причаш?Више има хрватског капитала него јеврејског у Србији.Дај просветли ме молим те.Чак и да купују наше фирме, како знаш да имају лоше намере?Нас купују и европљани и то јесте неоколонијализам.
Па јевреја имаш око 6-7милиона у свету.За колико њих знаш да су такви како их описујеш, шкрти превртљиви ниског морала итд...Чак и да постоји мали проценат јевреја који је ''ок'', то одма побија теорију да су они нека посебна раса са тим одвратним карактеристикама.Треба бити против циониста, али нису сви јевреји ционисти.
6 miliona kako god okrenes.
Ima njih mnogo vise, vjeruj mi.
Да, било их је и код врха немачке власти за време другог светског рата:D Nije nemoguce. Vrag ce ga znati.
Па зашто би припадали раси?Највероватније су народ.А народ не карактерише ништа друго сем културе, обичаја језика писма и историје.По томе се народи разликују.Зар не?
Cekaj, ajd' da malo raspravimo.
Kad vec (kako ti kazes) ne pripadaju ni jednoj rasi za koju si ti cuo, zar nije nemoguce da pripadaju nekoj posebnoj?
Odakle prica o antisemitizmu, ako Jevreji (kako ti kazes) ne pripadaju semitskoj rasi?
Буди срећан што нису ставили холбрука на боље место.Неки Јевреји су заслужни за бомбардовање, али су заслужни и остали тј. бели американци. Bicu srecan tek kad ih vise nigdje ne bude.
ко је купио пола српске привреде?о чему ти причаш?Више има хрватског капитала него јеврејског у Србији.Дај просветли ме молим те.Чак и да купују наше фирме, како знаш да имају лоше намере?Нас купују и европљани и то јесте неоколонијализам.
Pola tendera je namjesteno izraelskim ili uopste jevrejskim firmama, bez obzira iz koje zemlje dolaze.
Pogledaj Arport city Beograd na primjer. Vukli su se godinama dok nisu posao dali jevrejima.
po pitanju pozdrava i simbola,u potpunosti se slazem sa aleksom,(i po pitanju rasnog mesanja).Nemam drugog komentara.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.