View Full Version : Слобода окупљања у Србији
http://www.fotorola.com/uploads/eeb9ab4c27.jpg (http://www.fotorola.com/)
Весели пламичак
13-10-08, 16:14
Сетите се оног догађаја када је Горан Давидвић најнормалније одржао говор у сред Букурешта ( главни град једне ЕУ чланице ). Помало је парадоксално да тамо куда нас ова власт води то може а код нас у Србији тако нешто није могуће. Код нас кад неко изда народ и земљу он т углавном изведе у потпуности. Јаничари су увек били гори од турака самих. Срби католици су се увек трудили да буду већи католици од папе.
Сетите се оног догађаја када је Горан Давидвић најнормалније одржао говор у сред Букурешта ( главни град једне ЕУ чланице ). Помало је парадоксално да тамо куда нас ова власт води то може а код нас у Србији тако нешто није могуће.
У свим државама ЕУ постоји мање или више лош закон, али постоји макар какав закон и режими тих држава их се држе. Кад се поштују правила игре можеш се, мање или више успешно, играти слободе говора.
Код нас, под владавином дивље, идеолошки недефинисане хунте, то није могуће.
Оно што је мени најстрашније је слепило српске опозиције.
Нико од њих да се јавно запита, због чега је Дачић уопште извео близу 3.000 полицајаца и чему треба да служи тај репресивни апарат?
Може се закључити да ће овце из опозиције тако ћутати и кад се репресивни апарат окрене и против њих. Сетимо се само радикала, убили су им демонстранта , њиховог члана, и ником ништа.
За слободу говора ћемо се морати изборити и то ће бити јако тежак и дуг процес. Тежак, због тога што нас нико из Европе не може узети у заштиту јер наши нису на власти ни у једној држави.
Наши пријатељи су свугде у опозицији или чак нису ни парламентарна снага.
Свеједно НСП је у добрим односима са Fiamma Tricolore који имају једног посланика у Европском парламенту. Ту су и велики пријатељи српског народа Штрахе и бугарски посланик Чернев и многи други наши пријатељи који јавно делују без већих проблема у земљама ЕУ али и у Русији.
Није пуно, и неће много помоћи, али свеједно треба обавестити европску јавност. Морају да знају да се људска права у Србији крше и да слобода говора не постоји, и да на то укажу осталим странкама у својој земљи али и својим режимима.
Процес помоћу кога ћемо се изборити за слободу говора ће бити доста дуг, највише из разлога што живимо у вазалној, "банана" држави којом влада бандитски идеолошко недефинисан режим који је спреман на све јер се ради о бандитима најгоре врсте, а наш народ је уморан од борбе и окренут је личним проблемима.
Свакако не треба стати. Сигуран сам да ћемо се на крају изборити за слободу говора а касније и за слободу наше земље уопште.
Значи да је 11-ог министар полиције јасно дао до знања да се патриотизам у Србији неће толерисати,да ће сваки облик патриотског деловања бити спречен(или ће покушати да га спрече).
Као што рече Горан Д.:
Свакако не треба стати. Сигуран сам да ћемо се на крају изборити за слободу говора а касније и за слободу наше земље уопште.
Кнез Данило II
15-10-08, 14:00
Значи да је 11-ог министар полиције јасно дао до знања да се патриотизам у Србији неће толерисати,да ће сваки облик патриотског деловања бити спречен(или ће покушати да га спрече).
Баш тако, ни сада, ни убудуће, докле нам они буду јахали за вратом.
Почеће да растурају све националистичке снаге у Србије, на све могуће начине, и свим средствима, зато ми морамо боље да одрадимо стратегију у борби против првенствено режима, да би дошли у неки бољи положај.
Кад је Коштуњави био премијер, и поред хапшења и репресије, могли смо да мало мрдамо, али ови су сада одлучни да нас униште.
И слобода говора се односи само на демократе, и на њихове истомишљенике, али не и на нас.
Једино шо могу да нас оптужују јесте да нас прозивају ,,фашистима'', и ништа друго.
Имају силу, медије, моћ, власт, а ми жељу за слободом, која је и вековна тежња српског народа...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.