View Full Version : Недићева Србија
b_V-geQI5v0
Op9svQESh0E
rhPvBb-3ILc
Ово је сјајно, хвала Тара!
Милан Недић је херој нашег народа, ма шта радио и говорио неки бедни комунистички министарчић, могу они његове слике да склањају, али његов лик никада неће избледети из умова Српских националиста.
Вечна слава и хвала Милану Недићу!
U potpunosti se slazem sa onim sto je Vojvoda Djujic rekao!Ovo ostalo ne bih da komentarisem.Slika govori sama,ni jednog zadovoljnog nasmejanog lica.
U potpunosti se slazem sa onim sto je Vojvoda Djujic rekao!Ovo ostalo ne bih da komentarisem.Slika govori sama,ni jednog zadovoljnog nasmejanog lica.
Пост ти нема никакве везе са темом, па би било лепо да објасниш шта си заправо хтео да кажеш у вези са "задовољним насмејаним лицима". Да ли си уопште гледао клипове?
АЛТОМАНОВИЋ
04-11-08, 20:39
Отац ми је рекао да ми је деда за време рата био у Српској Стражи.Кад бих га питао да ми објасни ко су они били,тата би ми одговарао да незна јер нису смели да му објашњавају. Остала дедина браћа су били у четницима па бих ја раније лагао да је и мој деда био четник. Сада са поносом знам да ми је деда био елитни војник! (умро је пре мог рођења)
Пост ти нема никакве везе са темом, па би било лепо да објасниш шта си заправо хтео да кажеш у вези са "задовољним насмејаним лицима". Да ли си уопште гледао клипове?
Tema je Nediceva Srbija,je li tako?Odgledao sam klipove,prvo to da ti kazem,neke stvari mi se dopadaju neke ne!Hteo sam da dam sto kraci komentar.Kada sam pomenuo lica,mislio sam na klip u kome je Nedic u Kragujevcu,a u pozadini se vidi uplasen i totalno izbezumljen obican narod!Toga ima i u ostalim klipovima,to hocu da ti kazem,vidi se strah i nepoverenje i u vojniku i u narodu!Eto to je moj utisak!
Basileus јел тај клип снимак одласка наших радника у Немачку?
Basileus јел тај клип снимак одласка наших радника у Немачку?
Не. У том клипу коментатор каже, да радници одлазе из Београда у све крајеве земље. Судећи по томе, они ће изводити радове у Србији. Исто каже да су ти људи чланови радне службе. Ја незнам дали је у то време постојала у Србији нека српска радна служба (?), можда неко зна више о томе. Постоји и могућност да се ради о Организацији Тот, њено седиште за јужну Европу је било баш у Београду.
Ово је Руски заштитни корпус и модерна обрада њихове песме у којој певају како се боре против партизана, усташа и домобрана.
Иако се не ради о Србима, они су грчевито бранили Србију као своју нову домовину од 1941 до 1945, зато је место овом клипу овде.
xDXSo2HL7oM
Шта значи живети у лажима и обмани...Морам признати да нисам до сада никад у животу чуо за Руски Корпус у Србији...
Најжалосније је што је народ гурнут у туђи рат, гинуо зарад Британије и Стаљина, Тито поучен хоштаплерима из Москве од 1917 искористио светски рат за револуцију, обичног сељака је лако било обманути, застрашити или уценити. Недићева политика је усмерена ка НЕстрадању Срба, док је жвалави загорац намерно изводио терористичке акције против Немачких кувара, поштара, како би одмазда била вршена само над Србима. А где је ликвидација прко 20.000 старих Београђана, који су били за повратак Монархије тј наставак.
Све у свему, много ће лета проћи, док Српски народ сазна истину и помири се са том чињеницом да је жестоко преварен
S6psRVJi0xA&feature=related
-IUb99jokn0&feature=related
Q6QetwYJCbU&feature=related
LzfYOb51g_o&feature=related
oGIRqIDJ_N0&feature=related
udP1Zdp7TK8&feature=related
55iqOf9pv6M&feature=related
NBfY7TpOZUc&feature=related
hopC1Qf8xww&feature=related
SsAxvc-2Jik&feature=related
Мане Роквић
01-03-10, 18:54
XU7qNhLsr9A
BMkJsiamtew
jIRyVuju030&feature=related
Четници Војводе Косте Пећанца који су подржали Недића и Србију а не Југославију и Енглезе као Дража
ZzjE1trUYyU&feature=related
Дечији дом сирочади у Србији 1941-44
tGcYFNJs2C8&feature=related
Смотра Београд 22.јун 1944
guJUp80zvmo&feature=related
Сахрана пуковника Масаловића кога су кукавички убили Дражини људи у заседи у Београду
IFFozrc9GeE
Спровођење црноберзијанаца и корумпираних кроз Београда за време владе Милана Недића. Да сад имамо овако нешто било би лепо
eWeZNBJngOU&feature=related
Смотра радника пред Недићем
_9QypSScxnU&feature=related
Полагање заклетве СДК
aLKcfheQsPE&feature=related
U poslednje vreme se pojavilo jos video klipova na Youtube sa snimcima iz 1941/44, sad ne mogu da ih postavim ali postavicu ovih dana
9o4SV3WmOPc
As3ujlmiGC8&feature=related
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.