PDA

View Full Version : хеј Хај Јагањац, Бозији Јагањац....

galerivs
01-10-08, 04:21
Jednog jesenjeg jutra, stojeći na ivici Å¡ume na jednom brdu, gledao sam dole. Dok se magla razilazila, iz nje se počela nazirati jedna zgrada, i pored nje poljana. Zurio sam u taj prizor, sa posebnim strahom i čuđenjem. U mom ovčijem životu video sam mnogo, ali ovo me je zapanjilo. Kao i svaka ovce, i ja imam svoje stado. To moje stado je rasuto Å¡to po Å¡umi, Å¡to po livadi, tek se ponegde nazire neka od nas ovčica.

Koliko nas ima??? Hmmm... to se mnogi pitaju, a joÅ¡ ih viÅ¡e želi da zna i koji kvalitet i koliko vune je na nama. Mi kao i svako stado imamo ovna predvodnika, a svaka od nas ovčica ima svojih nekoliko drugara, ali nikada se ne okupljamo na jednom mestu, naročito nas nema na čistini, tako da ni mi sami ne znamo koliko nas ima.
To sve radimo jer smo čuli da ima zlih ljudi koji vole da nas love, i ima opasnih ptica grabljivica koje lete iznad nas. Drevne priče nam govore da je najopasnije od svega da se neko nađe na čistini u punom sjaju svoje bele vune, na livadi, jer tu ima ljudi koji hoće da nas vide, da nas prebroje i sve one koji su viÅ¡ak da odvedu u jednu belu zgradu, odakle se čuje tužan beket, i ovčice izlaze izobličene, sa zaprljanom vunom, podÅ¡iÅ¡ane, a neke... neke izađu i kao krave... a neke... neke i ne izađu...

Hmmm... mi slatke male ovčice i jaganjci možemo samo da se posakrivamo u Å¡umi, ako želimo da preživimo, to smo shvatili, i to i radimo. Kada se sakupi dovoljno nas onda ćemo da napadnemo klanicu i da proteramo ljude Å¡to dalje od nas, daleko, daleko, preko sedam gora i sedam mora.... Poljana koja je pored klanice, ona je za sada tako zlo i opasno mesto, da je svi sa promiÅ¡ljenom mudroÅ¡ću zaobilazimo u velikom luku. Iako mi volimo prostor, mi znamo da ga se moramo kloniti ako želimo da preživimo.

Odmah tu preko brda, ima joÅ¡ jedno stado ovčica. Tamo su ovčice malo čudne, u tom stadu se ovčice drugačije ponaÅ¡aju, ali zato jer im je instinkt jači od razuma, a i ovan predvodnik ne zna na koju je stranu krenuo. Hoće neÅ¡to, a ni sam ne zna Å¡ta. Ustvari imaju nekoliko ovnova predvodnika, koji se s vremena na vreme pokoÅ¡kaju i izudaraju rogovima, a veoma često i svaki ovan vuče na svoju stranu.

Priroda i prirodni zakoni nam lepo i jednostavno ukazuju da ni ne može biti viÅ¡e od jednog ovna predvodnika. No, ovčice iz tog stada ponekad misle da je dobro da svaka od njih bude svoj predvodnik.
Te jadne ovčice i jaganjci se igraju po Å¡umi i livadi, i ne shvataju kolliko je opasna situacija. Zaista su čudne one... Sa jedne strane plaÅ¡e se svega, plaÅ¡e se daha vetra jer im ima prizvuk kao da leti zla ptica iznad njih, plaÅ¡e se senke jer ih ona podseca na ljude. One se plaÅ¡e.....A sa druge strane žele da im se bela vuna vidi svuda, u svakoj, pa i najguÅ¡ćoj sumi. Kad god mogu kažu:”Beeeeeee†, i to Å¡to glasnije. Vole da se Å¡etaju u grupi po sred livade. Zaista su one cudne...

I pored toga Å¡to one znaju da ih ljudi posmatraju, i da zle ptice lete iznad njihovih glava, one svojim uglancanim krznom izlaze pravo ispred ljudi koji ih spremno čekaju sa svojim kasapskim noževima.
Dok na drugoj strani, kad su i u najguÅ¡ćoj Å¡umi cimaju se i umiÅ¡ljaju da ih ljudi posmatraju, da su sve oci uprte u njih. Sve vreme ne žele da zamažu svoje krzno i da se maskiraju, već ističu svoje belo krzno, i glasno bekeću., stalno prizivajući zlo. Sve vreme zli ljudi osluÅ¡kuju, a zle ptice osmatraju...
Evo sada, do mog stada je upravo doÅ¡la priča da ovce žele da se okupe na jednoj livadi, i da glasnim beketanjem pokažu ljudima koliko one imaju jake i opasne zube.
“Hmmm, Å¡ta li će im to”, pitam se ja dok stojim na brdu i gledam ka poljani i klanici. “Zar im to zaista treba????”

No, na svu sreću, ovce iz mog stada znaju da je opasno da stojimo na toj već krvavoj livadi, da je opasno da “ljudi” znaju koliko nas ima u stadu, da znaju da će iznad kružiti leÅ¡inari, i da će krave sa druge strane ograde (sa kojima su ovce u prirodnoj zavadi) mukati na njih.

Srećan sam Å¡to znam da će moje stado stajati sa strane, i iz Å¡ume i žbunja gledati Å¡ta se deÅ¡ava, dok sam sa druge strane veoma tužan, jer znam kako će se oni, "ljudi", pretvoriti u kasapine, i kako će oÅ¡triti noževe, dok pomamno gledaju ovčice koje su same izaÅ¡le na poljanu, i staju u Stroj pored klanice.

Probudih se iz tog polusna, sa tugom u srcu, jer znam da mnoge ovčice nisu to zaslužile, i meni kao ovčici je jednostavno žao, jer će da kolju druge ovce. Zabadava mi iz naÅ¡eg stada katkad bekećemo da to ne valja, i da na poljani vreba zlo. No, ovčice iz drugog stada vole da ih zla ptica vidi. One izgleda vole da budu žigosane. One izgleda vole da budu pobrojane. One izgleda vole da ih ljudi kolju.

Hmmmm, nikad mi nisu bile jasne te ovčice... ZaÅ¡to vole da su samoubice???

Србин
01-10-08, 06:10
Вас има не више од пет људи.
Као и увек ћете седети за компом или у страној држави док се Срби боре.
Гледај из прикрајка можда нешто научиш.
Револуције се не покрећу саме.
Опет ћемо бранити част Срба и Србије.
Ми не седимо за компјутером кад наш народ пати, ми се не групишемо и чекамо да будемо јачи, то се можда никад неће десити, ми лавину покрећемо сами!
Сој, а не број!
Ми не трпимо неправду
Србин сам и поносим се тиме!
11. октобар у Београду...

Увек би радије бекећао из Београда, него лајао из Америке!

Кнез Данило II
01-10-08, 12:49
Немојмо тако, сваки вид борбе за Србију је добродошао, само што се начини борбе разликују. Негде је борба не могућа док се довољно не ојача, јел је бесмислемно ићи ,,чачкалицом на тенк,,. Наравно, то је баналан пример.
Овај пост, тј тема, можда на први поглед изгледа филозофски, али има и ту истине.
Не кажем ја да се не треба борити, наравно да треба, али не треба ни минирати људе који су одабрали другачији вид борбе.
Србин је поменуо да их има јако мало, можда треба још да ојачају да би радили на већим и тежим задацима, акцијама…

Хајде да покушамо да размишљамо као Галеривс. Међународни ционизам, и јевреји управљају и контролишу скоро све. Имају силу, новац, моћ, циљ им је да владају целом планетом. Манипулишу са људима, користе демократију, комунизам, масонерију, и манипулишу тако да људи бране њихов ,,поредак'', углавном несвесно. Они ох за то ,,наоружавају''.

Насупрот њима, смо ми, којих има јако мало, и који смо голи, и тренутно не способни да изведемо било какве озбиљније подухвате.
Јевреји, окупатор са толикој моћи сигурно неће дозволити да се наша идеја прошири, и да створама масе, према томе они ће радити све да нас на томе спрече, као и што раде.

Даље, Галеривс помиње опасну крваву ливаду поље, али ја могу одмах рећи да он није ништа безбеднији тиме што например највећи део свог рада усмерава на интернет, читање, итд, јер је и он, као и већина нас праћен, и евидентиран, а кад нас непријатељ поведе на стрељање, неће питати да ли је неко ишао на марш, или је седео на компјутеру, стога је најбоље да нас се појави све више на маршу, да покажемо број, јер марш је за све српске патриоте.

Страхиња-Бан
02-10-08, 16:58
Овај јадник галеријус из Америке коме знамо име и презиме, тежак је случај и сврстао се већ одавно у редове издајника и провокатора. Исто тако добро познајемо и његовог још јаднијег шефа (искомплексираног кондуктера из малог места на југу), дегенерика са истетовираниом кинеским змајем на руци.

Шта је писао један човек двадесетих година прошлог века о овим витезовима са "духовним мачем", о кукавицама који су своје "духовно оружије" држали као заштитни штит пред својим стварним кукавичлуком.
У овоме се препознају сви јадници који су нажалост из нашег народа и баштине нашу идеју али не боре се раме уз раме са нама.
Обавезно прочитајте овај одломак , актуелан је и данас као и 1925, актуелан је и у Србији, као и свакој другој земљи.

"…Само се по себи разуме, да смо у времену након тога најтеже нападани нарочито од ових последњих, наравно не физички, већ пером једино, пошто се ово и не може очекивати другачије од таквог народног гушчијег пера.
За њих би нас принцип "Ко нам се супростави силом, од тога ћемо се одбранити силом", имао у себи нешто језиво.
Они су нам пребацивали не само сирово обожавање гумене палице, већ најјаче недостатак духа по себи.

Урођени кукавичлук им не допушта да икад доспеју у било какву опасност. Јер они не раде "бучно" и "наметљиво", већ у миру.
Ни данас не могу довољно да опомињем нас млади покрет да не доспе у мрежу ових тзв "тихих радника".

Они су не само кукавице, већ стално и незналице и дангубе.
Човек који зна ствар, познаје дату опасност, својим очима види могућност за помоћ, има проклету дужност и обавезу да не ради у "тишини" већ да пред целокупном јавношћу наступа против зла и залаже се за његово излечење.
Ако то не ради, онда је немаран, бедни слабић који заказује или из кукавичлука или из лењости и неспособности.

Велики део ових "тихих радника" међутим најчешће ради само тако, као да бог зна ста зна. Сви они не знају ништа, а покушавају да цео свет преваре својим мајисторијама; они су лењи, али са својим наводним "тихим радом" буде утисак једне колико енормне толико неуморне делатности, једном речју они су варалице, политичке шпекулантске природе које мрзе частан рад других.

Чим се такав народни лептир позове на вредност "тишине" , можемо се кладити хиљаду према један, да он у њој не производи, већ краде од плодова рада других.
Уз то још долазе ароганција, уображење и дрскост, са којима ова практично ленствујућа непоштена фукара напада рад других, покушава да га од главе до пете искритизира и тако у ствари помогне смртном непријатељу нашег народа

Сваки последњи агитатор , који има храбрости да стојећи за гостионичким столом међу својим противницима, мушки и отворено заступа своје гледиште, пружа више од хиљаде ових лажљивих злобних подмуклица.

Он ће сигурно моћи да преобрати једног или другог и задобије га за покрет.
Његов учинак ће се моћи испитати и утврдити на успеху ефикасности његовог дела.
Само, плашљиве варалице, које свој рад хвале у "тишини" па се дакле заогрну у мантил анонимности, коју треба презирати, не вреде ништа и могу се у правом смислу сматрати трутовима при поновном уздизању нашег народа…"

(написано у књизи једнога визионара 1924)

Алекса
02-10-08, 17:20
Ево овако, ја ћу прво честитати Галериусу што је коначно нашао за сходно да напише један пост овде, да га сви видимо. Такође, једно велико браво, што овде није било (још увек) оних његових карактеристичких "прррр...", "фрррр...", и других ономатопеја. Још само мало, па ћемо моћи и да разговарамо ко људи. То је напредак. Да ли је то због чињенице да пише на форуму човека о коме се тамо, на његовој "ливади", толико тога лоше говорило, није ни важно. У сваком случају, браво. :rolleyes:

Имам само једно питање: колико су расоналисти успели да прошире своје чланство својом тактиком, и колико су људи успели да заинтересују у задње две године за идеју националне револуције? Да ли је ваше чланство бројније, исто, или мање у односу на оно од пре две године?

galerivs
02-10-08, 19:43
Још само мало, па ћемо моћи и да разговарамо ко људи
ja bi, ali nemam sa kim,
kolko vidim ovde sve same kamikaze

a i sto da pisem kad brisete i prepravljate postove???

Србин
03-10-08, 00:01
Имам само једно питање: колико су расоналисти успели да прошире своје чланство својом тактиком, и колико су људи успели да заинтересују у задње две године за идеју националне револуције? Да ли је ваше чланство бројније, исто, или мање у односу на оно од пре две године?

ТО ЈЕ ТАЈНА! :rofl:

Али ја сам био толико слободан да ти одговорим на то :)

Вас има не више од пет људи.